Skip to Content

MoneyTotem

— тргујте паметно и зарадите
MoneyTotem је независна заједница финансијских трговаца где свако може да научи више о свету бинарних опција, пронађе поуздану брокерску компанију, и разради профитабилну трговинску стратегију како би почео са зарађивањем преко интернета.

Шта су бинарне опције?

Бинарне опције, које су још познате као и дигиталне опције, су скоро постале једно од најпопуларнијих трговинских алатки. Свака опција је повезана са одређеном робом, тј. акцијом, индексом, валутним паром, или ценом примарног производа. Профит или губитак сваке опције се одређује флуктуацијама цена добра за који је повезан. Бинарне опције имају унапред одређени животни век, који може бити дужине: цео сат, 15 минута, или само 60 секунди од времена куповине. Разлика у цени добра између времена уласка и изласка ће онда одредити да ли је трговина успешна или не.

70-95% профита на трговање

Бинарне опције могу да понуде неке од највећих повраћаја по трговини међу постојећим финансијским инструментима. Висока профитабилност значи да Вам чак и једна успешна трговина може помоћи да значајно повећате своје почетно улагање. Ово такође помаже у заштити Вашег капитала. Што је већа профитабилност сваке појединачне трговине, веће су шансе да се направи профит приликом низа трговина. Међутим, увек треба да имате на уму да је профитабилност од трговине пропорционална нивоу ризика. Ово значи да ако су све остале ствари једнаке, уговор опција са релативно мањом профитабилношћу ће такође значити већу вероватноћу или профитабилно кретање основног добра.

Приход и на растућим и на опадајућим тржиштима

Познато је да су бинарне опције веома флексибилан финансијски инструмент, јер оне омогућавају људима да профитирају и од повећања и смањења цена основних добара. Смер опције је одабран унапред – у исто време када особа улази у трговину. Опције које су везане за падање цене основног добра (тзв. „кратке опције“) ће Вам омоћити да остварите профит на такозваним „опадајућим тржиштима“, тј. када цене падају, што иде у корист бинарним опцијама када се упореде са другим традиционалним трговинским алаткама (као што су деонице, нпр.). Последично, када се комбинују бинарне опције и на опадањима и растовима основних добара, може се очекивати стабилнији статус нечијег трговинског налога без обзира на ситуацију тржишта

Трговинске могућности 24/7

Поред тржишта валутама, бинарне опције такође омогућавају трговинске могућности које су доступне 24/7, и тако проширују опсег потенцијално погодних тржишних услова које трговац може да искористи. Ово такође значи да трговање опцијама може лако да се комбинује са регуларним послом са пуним радним временом и другим пословима, и тако помогне у остваривању додатног прихода и, тако, стабилизује нечију финансијску независност. Битно је имати на уму, међутим, да су трговинске могућности које су доступне 24/7 само ту за она основна добра која су нон-стоп доступна за трговање, тј. валутни парови и робни уговори.

Ниски минимални депозити (почевши од $1)

Бинарне опције ће Вам омогућити да вежбате своје трговинске вештине са веома малим износима почетног новца за улагање – одређени број брокера бинарних опција омогућава депозите од $5 па чак и $1. Ово је посебно добро за оне који су нови у овој врсти трговања и желели би да избегну рискирање великих сума новца док стичу основне трговинске вештине. Једном када сте завршили своју почетничку обуку и осећате да имате више самопоуздања, тада можете приступити брокеру који нуди професионалније трговинске инструменте, али, у исто време, захтева и веће депозите.

Могући губици и профити су утврђени унапред

Једна од главних предности бинарних опција је да су могући профити и губици приликом сваке трговине познати унапред, што омогућава боље и прецизније управљање ризиком приликом трговине Ово, последично, чини да је управљање новцем (контролу над стаусом налога приликом активне трговине финансијским инструментима) значајно једноставнијим. Другим речима, приступ прецизним информацијама у вези са два могућа исхода пре него што заправо и уђете на позицију на тржишту ће Вам омогућити да боље одаберете оптимални износ који сте вољни да уложите приликом сваке трговине.

Без променљивих распона или сакривених трошкова

Бинарне опције имају још једну посебну карактеристику: потпуна транспарентност цена са сваком појединачном трговином. Ово значи да током трговине не морате да пратите сваки распон који се мења (разлика између цене куповања – тражење, и цене продаје – понуде) а као резултат, можете се фокусирати на битније ствари, као што је процењивање кретања цена основних добара. Главни извор прихода брокера бинарних опција лежи у разлици између процењеног губитка и процењеног добитка, тј. профита. Као што је поменуто раније, ова информација је унапред доступна трговцима; поред тога, од трговаца се не тражи да плате додатну провизију или сакривене трошкове трансакције.

1 коментар

  1. avatar
    Milenko
    24/04/2020

    Trebao bi mi kontakt od nekoga ko je uspjesan u binarnim opcijama zbog savjeta.

Остави коментар