Skip to Content

MoneyTotem

— handla smart och göra en vinst
MoneyTotem är en oberoende gemenskap av finansiella handlare där vem som helst kan lära sig hur världen inom binära optioner fungerar, hitta ett pålitligt mäklarföretag och utarbeta en lönsam handelsstrategi för att börja tjäna pengar på nätet.
1
Binomo
4.45 / 5.0
25,151
handlarer
2
eToro
4.25 / 5.0
23,422
handlarer
3
Plus500
4.25 / 5.0
25,151
handlarer

Vad är binära optioner?

Binära optioner, även känt som digitala optioner, har på sistone blivit ett av de populäraste handelsverktygen. Varje option är kopplat till en specifik tillgång, dvs en aktie, ett index, ett valutapar eller ett primärt produktpris. Vinsten eller förlusten av varje option bestäms av prisfluktuationen av tillgången som är kopplad till den. Binära optioner har en förutbestämd livscykel, som kan vara så lång som en timma, 15 minuter eller bara 60 sekunder efter köptillfället. Tillgångens prisskillnad mellan transaktionens inträde och utgång kommer att bestämma om affären var framgångsrik eller inte.

70-95 % vinst på transaktioner

Binära optioner kan ge några av de högsta avkastningarna per transaktion bland existerande finansiella instrument. Hög lönsamhet innebär att även bara en framgångsrik transaktion kan hjälpa dig att öka din initiala investering avsevärt. Detta hjälper också till att skydda ditt kapital. Ju högre lönsamhet för varje enskild transaktion, desto fler chanser har man att göra en vinst på en serie av transaktioner. Man bör dock ha i åtanke att lönsamheten av en transaktion står i proportion till risknivån. Detta innebär att om allt annat är balanserat, kommer ett optionskontrakt med en relativt lägre lönsamhet också att innebära en högre sannolikhet för lönsam rörelse av den underliggande tillgången.

Inkomst på såväl stigande som fallande marknader

Binära optioner är kända för att vara ett mycket flexibelt finansiellt instrument, eftersom de tillåter en att göra vinst från både en prisökning och prisminskning på den underliggande tillgången. Optionens riktning har valts i förväg – samtidigt som man går in i transaktionen. Optioner på prisminskning av den underliggande tillgången (så kallade ”korta optioner”) tillåter dig att göra en vinst på den så kallade ”björnmarknaden”, dvs när priserna sjunker, vilket talar för binära optioner i jämförelse med traditionella transaktions instrument (som aktier). Följaktligen, när man kombinerar binära optioner på både prisminskningar och prisökningar av den underliggande tillgången kan man förvänta sig en mycket mer stabil status i ett transaktionskonto oavsett marknadsituation.

Transaktionsmöjligheter dygnet runt

Vid sidan av valutamarknader, ger binära optioner även möjlighet till handel dygnet runt, och utökar därmed utbudet av potentiellt gynnsamma marknadsförhållanden som en mäklare kan utnyttja. Detta innebär också att optionshandel enkelt kan kombineras med heltidsarbete och andra angelägenheter, och hjälper en till en extra inkomst och stabiliserar därmed ens ekonomiska oberoende. Det är viktigt att notera, dock, att möjligheten för dygnetrunthandel finns bara för sådana underliggande tillgångar som är tillgängliga för handel non-stop, dvs valutapar och råvarukontrakt.

Låg minimal insättning (från $1)

Binära optioner tillåter dig att öva dina transaktionsfärdigheter med ett mycket litet startkapital – ett antal binära optionsmäklare tillåter en minsta insättning på $5 och till och med $1. Detta är särskilt bra för dig som är nybörjare på marknaden och vill undvika att riskera stora summor pengar och samtidigt förvärva grundläggande transaktionsfärdigheter. När du väl genomfört din grundläggande utbildning och känner dig mer självsäker, kan du vända dig till en mäklare som erbjuder ett mer professionellt transaktionsinstrument, men som samtidigt kräver högre insättning.

Eventuella förluster och vinster är fasta från början

En av de största fördelarna med binära optioner är att de möjliga vinster och förluster för varje transaktion är känd i förväg, vilket gör det möjligt för en bättre och exaktare riskhantering vid transaktioner. Följaktligen blir penninghantering (kontroll över din kontostatus i de aktiva transaktions- eller finansinstrumenten) betydligt enklare. Med andra ord, tillgång till exakta uppgifter om två möjliga utfall, innan du faktiskt anger marknadsposition, kommer att göra det lättare att välja det optimala beloppet som du är villig att investera i varje transaktion.

Inga rörliga spreads eller dolda avgifter

Binära optioner har ännu en mer specifik funktion: full insyn av prissättningen för varje enskild transaktion. Detta innebär att man vid handel inte behöver följa den ständigt föränderliga spreaden (skillnaden mellan köpkurs – köp, och säljkurs – sälj) och som resultat kan du fokusera på viktigare saker, som att uppskatta prisutvecklingen av den underliggande tillgången. Den viktigaste inkomstkällan för binära optionsmäklare ligger i skillnaden mellan beräknad förlust och beräknad vinst. Som nämnts innan, är denna information tillgänglig för mäklaren i förväg, och man behöver dessutom inte betala extra provision eller dolda transaktionsavgifter.

Lämna en kommentar