Skip to Content

MoneyTotem

— käy kauppaa fiksusti ja tee voittoa
MoneyTotem on itsenäinen finanssisijoittajien yhteisö, missä kuka tahansa voi oppia lisää binäärioptioiden maailmasta, löytää luotettavan välittäjäyrityksen ja kehittää tuottavan kaupankäyntistrategian ja alkaa tienata verkossa.
1
Binomo
4.15 / 5.0
24,752
kauppiaat
2
eToro
3.85 / 5.0
24,192
kauppiaat
3
24option
4.55 / 5.0
24,325
kauppiaat

Mitä binäärioptiot ovat?

Binäärioptiot, jotka tunnetaan myös digitaalisina optioina, ovat hiljattain tulleet yksiksi suosituimmista kaupankäyntityökaluista. Jokainen optio on yhteydessä tiettyyn sijoituskohteeseen, kuten osakkeeseen, indeksiin, valuuttapariin tai tuotteen hintaa. Jokaisen option häviön tai voiton määrittelee siihen liittyvät sijoituskohteen hinnan muutos. Binäärioptioilla on ennalta määrätty elinikä, joka voi olla niinkin pitkä kuin tunti, 15 minuuttia tai vain 60 sekuntia ostohetkestä. Sijoituskohteen hinnan muutos alun ja lopun välillä määrittää onnistuuko kauppa vai ei.

70-95% voitto diileistä

Binäärioptiot saattavat tarjota yhdet nykyisten finanssi-instrumenttien korkeimmista voitoista sopimusta kohden. Korkea tuottavuus merkitsee sitä, että yksikin menestyksekäs kauppa voi tuottaa huomattavankin voiton alkusijoitukseen nähden. Tämä auttaa myös suojaamaan varasi. Mitä korkeampi tuottavuus yhtä kauppaa kohden, sitä suurempi mahdollisuus on tehdä voittoa, jos kauppoja on useampi. Sijoittajan tulisi kuitenkin pitää mielessä, että kaupan tuottavuus on suoraan verrannollinen riskitasoon nähden. Siksi muiden asioiden ollessa samanarvoisia, optiosopimuksen suhteellisesti matalampi tuottavuus tarkoittaa myös kyseisen sijoituskohteen suurempaa voittomahdollisuutta.

Tuloja sekä nousevilta että laskevilta markkinoilta

Binäärioptiot ovat tunnetusti hyvin joustavia finanssi-instrumentteja, koska niiden avulla voi saada voittoa sekä sijoituskohteen hinnan noususta että laskusta. Option suunta valitaan etukäteen – samaan aikaan kun se asetetaan kaupattavaksi. Sijoituskohteen hinnan laskua odottavat optiot (niin kutsutut ’lyhyet optiot’) mahdollistavat voiton niin kutsutuilla ’karhumarkkinoilla’ eli laskevilla hinnoilla. Tämä mahdollisuus puhuu binäärioptioiden puolesta verrattuna perinteisiin kaupankäyntikeinoihin (kuten osakkeet, esimerkiksi). Jos yhdistää sekä laskevia että nousevia sijoituskohteen hintoja binäärioptioihinsa, voi odottaa kaupankäyntitililtään vakaata tilaa huolimatta senhetkisestä markkinatilanteesta.

Matalat minimitalletukset (alkaen €1)

Binäärioptioiden avulla voit harjoitella kaupankäyntitaitojasi hyvin pienillä siemenrahoilla – monet binäärioptiovälittäjät sallivat viiden tai jopa yhden euron minimitalletuksen. Tämä on erityisen hyvä juttu niille, jotka vasta aloittelevat kaupankäyntiä ja haluavat välttää suurten summien riskeeraamista opetellessaan peruskaupankäyntitaitoja. Kun olet suorittanut alkuharjoittelun ja olet itsevarmempi, voit lähestyä välittäjää, joka tarjoaa ammattimaisempia kaupankäyntikohteita, mutta vaatii myös korkeampia talletuksia.

24/7 kaupankäyntimahdollisuudet

Valuuttamarkkinoiden ohella binäärioptiot tarjoavat ympärivuorokautiset kaupankäyntimahdollisuudet, siten laajentaen mahdollisesti suotuisten markkinaolosuhteiden kirjoa, jota sijoittaja voi hyödyntää. Tämä merkitsee myös sitä, että optiokaupan voi helposti yhdistää kokoaikatyöhän ja muuhun elämään, jotta sijoittaja voi hankkia lisätuloja ja siten turvata taloutensa. On tärkeää huomata, että ympärivuorokautiset sijoitusmahdollisuudet ovat olemassa vain sellaisilla sijoituskohteille joita kaupataan tauotta, kuten valuuttapareille ja hyödykesopimuksille.

Mahdolliset tappiot ja voitot on sovittu etukäteen

Yksi binäärioptioiden pääeduista on se, että jokaisen kaupan mahdolliset voitot ja tappiot tiedetään etukäteen, joten voit hallita riskejä paremmin ja tarkemmin kauppaa käydessäsi. Tämä taasen tekee rahan hallinnasta (oman aktiivisen kaupankäyntitilin saldon kontrolloinnista) huomattavasti yksinkertaisempaa. Toisin sanoen pääsy tarkkoihin tietoihin kahdesta mahdollisesta lopputuloksesta ennen kuin edes alat kaupankäyntiin mahdollistaa paremmin optimaalisen sijoitussumman valitsemisen.

Ei kelluvia spreadeja tai piilokuluja

Binäärioptioissa on vielä yksi erityinen ominaisuus: täysi läpinäkyvyys jokaisen erillisen kaupan hinnoittelussa. Tämä merkitsee sitä, että kauppaa käydessä ei tarvitse pysyä kärryillä jatkuvasti muuttuvista spreadeista (eli eroista osto-, pyyntö- ja myyntihinnan välillä) ja siitä seurauksena voit keskittyä tärkeämpiin asioihin, kuten sijoituskohteen hinnan muutoksiin. Binäärioptiovälittäjien päätulonlähde on arvioidun tappion ja arvioidun voiton erossa. Kuten aiemmin mainittiin, tämä informaatio on sijoittajan saatavilla etukäteen; eikä ylimääräisiä komissioita tai siirtojen piilokuluja ei tarvitse maksaa.

Jätä kommentti