Skip to Content

MoneyTotem

— kereskedjen okosan és profitáljon
A BinaryOptionsTrading.com egy független online kereskedési közösség, ahol mindenki megtalálhatja a számára megfelelő, megbízható brókert, valamint működő kereskedési stratégiákat is kidolgozhatnak – mindezt annak érdekében, hogy stabil bevételhez jussanak az Internet használatával.

Mik azok a bináris opciók?

A bináris-, vagy digitális opciók mostanában meglehetősen népszerű kereskedési formává váltak. Minden opció egy bizonyos termékhez kapcsolódik (pl.: részvények, indexek, devizapárok, vagy egy világkereskedelmi termék (olaj, arany) ára). Az egyes opciók nyeresége vagy vesztesége az adott termék árának változásától függ. A bináris opciók előre meghatározott időtartamig futnak, ami lehet egy óra, 15 perc vagy akár 60 másodperc. Az ügylet megnyitásakor és az ügylet lezárásakor látható ár különbsége (magasabb/alacsonyabb a lejárati ár) határozza meg hogy az adott üzlet sikeres-e vagy sem.

70-95% nyereség az ügyleteken

A jelenleg elérhető pénzügyi termékek közül a bináris opciók kínálják a legnagyobb ügyletenkénti megtérülést. A magas profit lehetővé teszi, hogy mindössze egy sikeres ügylettel jelentősen megnövelje a kezdő-befektetését, valamint segít a tőkéjének megőrzésében. Minél magasabb az ügyletek nyereségi rátája, annál nagyobb az esélye, hogy több ügylettel még nagyobb profit szerezhető. Ugyanakkor figyelembe kell venni, hogy a nyereségi ráta arányos a kockázattal! Ez azt jelenti, hogy egy alacsony nyereségi rátával rendelkező opciót nagyobb esély van profittal zárni, mivel viszonylag alacsony a kockázata is.

Bevétel mind a nyereséges, mind a veszteséges piacokból

A bináris opciókat nagyon rugalmas pénzügyi terméknek tekintik, mivel lehetőséget biztosít, hogy az adott termék árának növekedéséből és csökkenéséből is profitáljon. Az opció iránya előre megadásra kerül, akkor amikor megnyitja az ügyletet. Az úgynevezett „short-opciók”, amelyeket az adott termék árának csökkenésére apellálva nyit, lehetővé teszik, hogy a „medvés piacokon” profitáljon, azaz amikor az árak csökkennek – ez is erősíti a bináris opciókat, szemben a hagyományos kereskedéssel (pl.: részvények). Következésképpen mind a csökkenő és növekvő árakhoz kapcsolódó opciók kombinálása segíthet stabilabb kereskedés folytatásában, függetlenül a piaci helyzettől.

24/7-ben elérhető kereskedési lehetőségek

Akárcsak a deviza piacok, a bináris opciók is 24/7 kereskedést tesznek lehetővé, így kitágítva a potenciálisan kedvező piaci feltételek körét, amelyekből a kereskedő profitálhat. Ez azt is jelenti, hogy a bináris opciókkal való kereskedés végezhető teljes idejű munka és más ügyek mellet is, ezzel segítve a jövedelem növelését és a pénzügyi függetlenség megteremtését. Meg kell jegyezni ugyanakkor, hogy a 24/7-es elérhetőség csak olyan termékekre érvényes, amelyek nonstop kereskedhetők, mint a devizapárok és az árucikkek.

Alacsony kezdő befizetések (akár 1 eurótól)

A bináris opciók lehetővé teszik, hogy úgy fejlessze kereskedelmi képességeit, hogy nagyon alacsony kezdőtőkével vág bele – több bináris opció bróker lehetőséget biztosít 5 eurós vagy akár 1 eurós befizetésre is. Ez különösen kedvező lehet azok számára, akik csak most vágnak bele a kereskedésbe, és el akarják kerülni nagyobb összegek kockáztatását a tanulási folyamat során. Ha úgy érzi eleget tanult, és kellően megbízik önmagában, kereshet egy olyan brókert, amely professzionális lehetőségeket biztosít, ugyanakkor magasabb befizetést igényel.

Előre ismerhető a várható nyereség és veszteség

Az egyik legfontosabb előnye a bináris opcióknak, hogy minden ügylet várható profitja vagy vesztesége előre látható, ami precízebb kockázatkezelést tesz lehetővé. Továbbá a pénz kezelését és a kereskedési fiók kézben tartását is egyszerűbbé teszi. Más szóval, az ügylet kétféle kimeneteléhez kapcsolódó pontos információkhoz való hozzáférés, ami már az ügylet megkezdése előtt biztosított, lehetővé teszi, hogy optimális összeget fektessen be minden egyes ügyletbe.

Nincs szórás és rejtett költségek

A bináris opcióknak még egy fontos tulajdonsága van: teljesen átlátható az árazás minden egyes ügyletnél. Ez azt jelenti, hogy nem kell nyomon követni a folyton változó szórást (a vásárlási ár és az eladási ár különbségét), így a fontos dolgokra koncentrálhat, mint mondjuk az adott termék árának várható mozgási iránya. A bináris opció brókerek fő bevételi forrása a várható veszteség és várható nyereség közt van. Mint ahogy korábban említésre került, ez az információ előre elérhető; továbbá, nem kell külön jutalékot vagy rejtett tranzakciós díjakat fizetni.

Szóljon hozzá