Skip to Content

MoneyTotem

— handel smart og tjen penge
MoneyTotem er et uafhængigt fællesskab af finansielle handlere, hvor enhver kan lære om verdenen inden for binære optioner, finde pålidelige mæglere, og udarbejde en profitabel handelsstrategi for at starte med at tjene penge online.
1
BDSwiss
4.35 / 5.0
24,150
handlere
2
eToro
3.95 / 5.0
23,653
handlere
3
Plus500
3.95 / 5.0
23,975
handlere

Hvad er binære optioner?

Binære optioner, også kendt som digitale optioner, er på det seneste blevet en af de mest populære handelsredskaber. Hver option er forbundet til et vis aktiv, dvs. en aktie, et indeks, et valutapar, eller et produkts pris. En options profit eller tab er afhængig af det underliggende aktivs prissvingninger. Binære optioner har en forudbestemt løbetid, som kan være så lang som én time, 15 minutter, eller bare 60 sekunder efter købstidspunktet. Forskelen på aktivets pris mellem start- og sluttidspunktet afgør om handlen er succesfuld eller ikke.

70-95% fortjeneste på handler

Binære optioner kan tilbyde nogle af de højeste afkast per handel blandt de eksisterende finansielle produkter. Højt afkast betyder, at selv en enkelt succesfuld handel kan hjælpe med at øge din oprindelige investering ganske betydeligt. Dette hjælper dig også med at beskytte din kapital. Jo højere fortjeneste på hver enkelt handel, jo større chance har du for at lave en profit på en række handler. Man skal dog huske på, at handelsfortjeneste er proportionel med risikoniveauet. Dette betyder, at alt andet lige vil en optionskontrakt med relativ mindre fortjeneste også betyde, at der er større sandsynlighed for, at det underliggende aktiv flytter sig i en profitabel retning.

Fortjeneste på både opadgående og faldende markeder

Binære optioner er kendt som at være meget fleksible finansielle instrumenter, eftersom de tillader en at lave en profit på det underliggende aktiv, uanset om prisen falder eller stiger. Retningen på optionen er valgt på forhånd – på samme tidspunkt som handlen åbnes. Optioner på et fald i prisen på det underliggende aktiv (såkaldte ”short optioner”) giver dig mulighed for at lave en profit i et såkaldt ”bear marked”, dvs. når priserne falder, hvilket taler for binære optioner sammenlignet med traditionelle handelsværktøjer (som f.eks. aktier). Som et resultat deraf, kan man forvente en meget mere stabil status på sin handelskonto, når man kombinerer binære optioner på både stigende og faldende priser på det underliggende aktivs pris, uanset hvilken markedssituation man befinder sig i.

24/7 handelsmuligheder

Sammen med valutamarkedet giver binære optioner dig også 24/ handelsmuligheder og udvider dermed spændet for potentielle favorable markedsforhold, som en handler kan udnytte. Dette betyder også, at optionshandel nemt kan kombineres med fuldtidsjob og andre anliggender og hjælpe dig med en ekstra indtægt, hvilket stabiliserer ens finansielle uafhængighed. Det er vigtigt at bemærke, at 24/7 handelsmuligheder kun er tilgængelig for underliggende aktiver, der er tilgængelige for non-stop handel dvs. valutapar og råvare kontrakter.

Lave minimumsindskud (starter fra $1)

Binære optioner giver dig mulighed for at øve dine handelsfærdigheder med meget små mængder penge – en række binære options mæglere tillader minimumsindskud på $5 og endda $1. Dette er især fordelagtigt for dem, som er nye inden for handel og gerne vil undgå at risikere store mængder penge, mens de lærer de grundlæggende handelsfærdigheder. Når du har færdiggjort din grundlæggende træning og føler dig mere selvsikker, kan du kontakte en mægler, der tilbyder mere professionelle handelsinstrumenter, men på samme tid også kræver højere indskud.

Eventuelt tab og fortjeneste fastsættes på forhånd

En af de hovedfordelene ved binære optioner er, at det eventuelle tab eller fortjeneste på hver handel er kendt på forhånd, hvilket tillader bedre og mere præcis risikostyring, når du handler. Dette betyder, at risikostyringen (kontrollen over ens konto under aktiv handel med finansielle instrumenter) bliver betydeligt simplere. Med andre ord, før du faktisk åbner en handel, giver en præcis information om de to mulige resultater dig mulighed for bedre at vælge den optimale sum, som du er villig til at investere i hver enkelt handel.

Ingen flydende spreads eller skjulte gebyrer

Binære optioner har endnu et specielt træk: fuld gennemsigtighed af prisen på hver enkelt handel. Dette byder, at man ikke behøver at holde øje med det konstant fluktuerende spread (forskellen mellem købsprisen – ask, og salgsprisen – bid), når man handler og kan i stedet fokusere på de mere vigtige ting, såsom at estimere prisbevægelsen på det underliggende aktiv. Hovedindtægten for binære options mæglere ligger inden for forskellen mellem det estimere tab og den estimerede profit. Som før nævnt, er denne information tilgængelig for handleren på forhånd: desuden vil man ikke være forpligtet til at betale ekstra provision eller skjulte transaktionsgebyrer.

Efterlad en kommentar