Skip to Content

Binatex – мишљења трговаца и преглед брокера

3.8 / 5

Binatex брокерска компанија је основана 2015. и веома брзо је успела да привуче пажњу трговаца. У року од само две године свог рада, овај брокер је примио 6 међународних награда за свој интерфејс који је прилагођен корисницима, способности трговинске платформе, подршку клијентима и креативни приступ

1. Опште информације

Binatex- ов сајт је доступан на 15 језика јер се брокер усредсредио на трговце из различитих земаља. Као додатак томе, компанија је добила сертификат о усклађености од стране FMRRC (детаљне информације су доступне на званичном сајту регулаторног тела). Без обзира на ово, овај брокер је уложио доста труда у то да се издвоји од конкуренције и пружи високо-квалитетну услугу својим клијентима. Време је да се упознамо са појединостима везаним за Binatex .

2. Предности и мане Binatex

Низак минимални депозит: довољно је да се остави депозит од $10 да би се почело са трговањем на платформи овог брокера. У овом случају, минимални износ трансакције је $1.

Пробни налог: клијенти добијају виртуелни налог са $1000 одмах након регистрације, а ово им омогућава да тестирају способности платформе и да се навикну на интефејс.

FMRRC прописи: као што је већ горе поменуто, Binatex је добио дозволу од стране Центра за регулацију односа на финансијским тржиштима (енг. „Financial Market Relations Regulation Center“). Овај корак гарантује поштење и правичност брокера приликом рада са клијентима.

Плаћања на недобитна трговања: Binatex је једини брокер на тржишту који врши повраћај од сваке трансакције која доводи до губитка без икаквих додатних обавеза за клијента.

Систем са више нивоа: је имплементиран где се ниво трговца повећава са обимом завршених трансакција, почевши од нивоа 1 до нивоа 10. Трговац има више могућности што је виши ниво: нпр., на највишем нивоу, повраћај од сваке недобитне трансакције је 10%, а сви материјали у одељку за обуку су доступни и у текстуалним и видео форматима.

Погодна статистика: tброкер је уложио озбиљне напоре у организовању одељка за статистику – информације о трансакцијама су презентоване на завидно погодан и јасан начин, што омогућава коришћење одељка као трговинског дневника са свим карактеристикама које треба да има ради анализирања профитабилности трговања и идентификовања потенцијалних грешака и подручја за унапређење.

Свеукупна одршка: можете поставити питања у било које време током дана коришћењем ћаскања уживо на сајту брокера, путем телефона или е-маила.

Бонус добродишлице: сваки нови клијент има могућност да прими 100% бонуса добродошлице за први депозит. Вредно је помена да износ бонуса није могуће повући и да може да се користи само као капитал за додатно трговање ради веће трговинске профитабилности.

Мали број добара: У овом тренутку, клијенти имају приступ на мало више од 200 добара за трговину, што је значајно мање у поређењу са водећим брокерима.

3. Основна добра

Binatex- ови клијенти могу да тргују валутним паровима, акцијама компанија (Google, Facebook, Apple, Starbucks, итд.), као и робом као што су нафта и злато. Иако је у овом тренутку број добара мањи у поређењу са другим трговинским платформама, компанија је обелоданила своје планове о знатном повећању разноврсности трговинских производа у надлолазећим месецима.

4. Трговинска платформа

Binatex- ов тим је ишао путем који нису користиле друге компаније и није користио постојећа, већ припремљена, решења већ је развио сопствену трговинску платформу. Коришћењем посебног информера у стварном времену можете пратити одређени број активних трговаца и отворених трансакција. Могуће је отворити нова поља са прозорима са графиконима, док графикони по себи могу бии рендеровани или у линеарном формату или у формату свеће. Цене је дао „Bloomberg“, тако да нема потребе за бригу о тржишним подацима, тј. да су они нетачни или фалсификовани. Треба такође рећи да постоје специјализовани одељци са трговинским сигналима, економским календаром, видео записима обуке и оценама најбољих трговаца у дну екрана платформе. Ови елементи се могу уклонити или додати у складу са приоритетима трговца.

А што се тиче типова уговора опција, нема разноврсности у овом тренутку, јер је доступан само један класичан формат Горе/Доле, са могућим периодима истека који иду од 1 минута до 24 сата.

5. Депозити и повлачења новца

Како бисте отворили пробни налог преко Binatex- а, довољно је да унесете е-маил у одговарајући формулар на званичном сајту, што ће омогућити приступ до личнх 1000$ који чине виртуелно трговинско окружење са стварним проценама. Потребно је оставити депозит од најмање 10$ / 10$ за прави налог са потпуним приступом за сва подешавања на платформи. Депозити могу бии остављени преко следећих картица Visa, MasterCard или разних електронских система плаћања. Као што је поменуто раније, клијенти су подложни бонусу за први депозит до 100% износа депозита.

Добро је имати на уму чињеницу да се повлачења преко Binatex- а чине преко истог медијума плаћања као и депозит. Пријаве се обрађују у року од 1 до 3 радна дана по принципу да се прво обрађују оне које су прве пристигле. Постоји горњи лимит броја пријава за повлачење на месечном нивоу, у зависности од нивоа на коме је трговац (види изнад). Ова информација се може пронаћи на личном налогу на платформи.

Пошто је Binatex регулисани брокер, потребно је да се пошаљу копије личних докумената због сигурности и због спречавања прања новца пре него што ћете бити у стању да оставите депозит или повучете средстава. Уколико се јаве проблеми у току овог процеса, увек можете контактирати личног менаџера који Вам је додељен.

6. Едукација трговаца

Брокер је припремио вредну базу за обуку и за почетнике и професионалце. Битан одељак Binatex- овог сајта садржи чланке и видео лекције о разним темама по питању техничке и фундаменталне анализе. На пример, екперти из компаније показују како разликовати различите типове графикона, користити индикаторе, и анализирати неки трговински процес. Трговци могу да откључају више и детаљније и информацијама богатије материјале како се њихови трговински обим повећава, на основи горе-поменутог бодовног система.

7. Да ли треба да тргујем преко Binatex?

Упркос томе што је скоро ушао на тржиште, Binatex се показао као поуздан партнер са свим нивоима компетенције. Рад на њиховиј трговинској платформи им омогућава да забораве на постојање намерних грешака које стварају одређени брокери. Захваљујући овоме, Binatex - ови клијенти могу у потпуности да се упусте у процес и буду сигурни да на исход сваке трансакције неће утицати манипулације са ценама.

Многи сматрају да се Binatex може сматратим и оним који ће променити целу игру у свету бинарних опција. Историја ове компаније показује да се брокерски посао може унапредити, док њихове услуге постају приступачније за многе трговце.

Почни трговање ›

Оцене на Binatex

Коментари о Binatex
( 56 )
Оцена корисника: 4.6 / 5

Коментари: 56

 1. avatar
  Violeta djordjevic
  03/12/2017

  Kako podici novac ja nisam nigde nasla da traze racun iz banke objasnite sta i kako da uradim jer hocu da se prijavim na binatex ali kako isplacujete novac bez racuna

  • avatar
   dragan
   16/12/2017

   Zasto nema odgovora koji je postavila Violeta Djordjevic-tako bi i ostali saznali.

   • avatar
    Mijok
    12/02/2021

    Sada za povlačenje zarade traže da vaš ukupan depozit bude 500€ ili $ kako bi bilo sprečeno pranje novca i nakon tog depozita možete povlačiti minimum 50€/$ .

   • avatar
    Željko
    16/05/2021

    Da li je Binatex i dalje aktivna platforma?
    Ja od Avgusta 2020 godine ne mogu otvoriti sajt Binatex-a.
    Slao sam i email sa upitom problema platforme ali odgovor nijesam dobijao.

  • avatar
   blanka
   25/03/2018

   Ljudi, gde su odgovori?! Da i ostali znaju…

  • avatar
   Zorica Lucic
   12/04/2018

   Izvinite jel radite za binatex i jeste uspeli

  • avatar
   sladjana
   15/06/2018

   violeta kada povlacis novac trazi ti broj koartice na koji ce da ti isplate ( kartice za bankomat visa ili master),novac je na racunu posle 2 dana.

 2. avatar
  Maja
  10/01/2018

  Mene su zvali i tražili da uložim 100e

 3. avatar
  mile
  02/02/2018

  Uložite Vi gospodo kod mene,jako ste Vi pametni?!

  • avatar
   Nataša
   04/08/2018

   Vesna ja sam dobila posle 4 dana novac na račun. Koliko povuces toliko ćeš i dobiti nije prevara. Ne znam ko je napisao da treba 100e da bi se krenulo da se igra, to ne treba dovoljno je samo 10$ ili 10€ da bi mogla da igraš bar ja tako radim. Ja radim tako što svaki dan povlačim novac na svoj racun. Koliko dnevno dobijem od igre toliko povučem.

   • avatar
    Denis
    20/10/2019

    Natasa da li mozes da mi objasnis proceduru kako da uplatim novac i kako da pocnem sa tim binatex tradingom??

  • avatar
   Kristina
   06/12/2018

   Dobar dan zelim da vas pitam neka pitanja u vezi binatexa pa ako bi bili ljubazni da ostavite e-mail da vas kontaktiram

   • avatar
    Violeta
    19/10/2019

    Koliko vremenski treba da budem ulogovana na Binateks,da li je uopste vremenski odredjeno koliko sati dnevno treba da se radi

  • avatar
   Nemanja
   15/04/2019

   Iz koje banke i koju karticu koristis?!
   hvala unapred pozz

  • avatar
   Dragan
   02/09/2019

   Kako se registuje na aplikaciji sve sam uradijo i nece

   • avatar
    Sava
    04/01/2020

    I meni isto nece da se registruje na aplikaciju ne znam zasto

 4. avatar
  Vesna
  07/02/2018

  Je li neko uopste podigao novac od ovoga?

  • avatar
   Marko
   13/02/2018

   Ja sam uspeo da podignem novac.
   Prvo se povlaci iznos depozita.
   Posle toga ide verifikacija naloga I onda mozete povlaciti profit.
   Ja sam uspeo da povucem 200eur.
   Poslao zahtev 18.01. I odobrili su mi povlacenje posle 15ak dana.
   Novac mi je legao na istu karticu sa koje sam uplatio depozit, u pitanju je intesa – visa internet kartica
   Sada sam zatrazio jos 200eur I cekam…

   • avatar
    Dragana
    05/09/2019

    Postovanje, kako mogu da Vas kontaktiram da mi objasnite kako da krenem sa realnog racuna da igram Binatex?
    Hvala unapred!

    • avatar
     Zana Andjusic
     28/09/2019

     Da li ste dobilinodgobor? I mene zanima ceo proces?

 5. avatar
  MELAIM SULEJMANI
  07/02/2018

  kako mogu dase vezem uovom igru binatex

  • avatar
   MELAIM SULEJMANI
   07/02/2018

   verujem daje posteno i realno

 6. avatar
  MELAIM SULEJMANI
  07/02/2018

  verujem daje posteno i realno

 7. avatar
  Katarina...
  13/02/2018

  Pre nekoliko dana sam instalirala na mobilnom telefonu aplikaciju Binatex, ali samo vezbe radi, cula sam razne price raznih ljudi kako je lako zaraditi novac trgovinom preko interneta (trgovina binarnim opcijama), pa me zanima sledece (naravno ako ste u mogucnosti da mi odgovorite):

  -Da li moze umesto 10$ na racun da se uplati bilo koja druga valuta u istoj protiv vrednosti?

  -U slucaju da na racunu imam manje od 10$ da li Binatex sam po sebi nudi mogucnosti neke „kratkorocne pozajmice“ novca koju ce kasnije naplatiti skidanjem sredstava sa racuna ili potrzanjom(prepisivanjem, odnosto potpisivanjem nekog ugovora ili saglasnosti) nekog obrtnog sredstva (pokretna i nepokretna imovina)?

  -U slucaju da postoji mogucnost „kratkorocne pozajmice“ da li uvek dobijem obavestenje odnosno, da li dobijam UPIT da li zelim ili ne zelim „pozajmicu“ ?

  -Koliko traje vremenski proces od povlacenja novca do trenutka uplate na racun (maksimalan vremenski period cekanja) ?

  -Gde treba da se dostave podaci (licna karta ili pasos, br. racuna)?

  -Da li se potpisuje ugovor o poslovanju kojim se stiti odnosno osigurava moj kapital?

  -Da li postoji „face to face“ razgovor sa menadzerom koji zastupa kompaniju na teritoriji Srbije radi lakseg upoznavanja sa samom kompanijom (pravima i obavezama kako kompanije ,zaposenih operativaca, menadzera-prve linije,srednjeg i top- tako i samih trgovaca), poslovanjem kompanije, mogucnost prakse (edukacija) i odgaranja na usputna pitanja?

  Hvala…

 8. avatar
  Marina
  13/03/2018

  Da li rad na binatexu mora biti placen sa kreditne kartice?

 9. avatar
  Dijana
  15/03/2018

  Da li Binstex Srbija ima platformu u funkciji? Dugo vremena se radi na usavrsavanju plagtforme. Kada udjem na platformu vidim da nema trgovaca iz srbije. Moze li mi neko reci sta se desava?

  • avatar
   Sasa
   28/03/2018

   I kod mene takodje nije u funkciji vec mesec dana.

 10. avatar
  Vanja
  28/03/2018

  Gde da otvorim racun i koliko moramda imam na racunu da bih mogla da ulozim

 11. avatar
  Dragan
  06/04/2018

  Zasto vam ne radi binatex aplikacija

 12. avatar
  Jelica
  09/04/2018

  Ja redovno vežbam na demo računu. Rešila sam da krenem na realnom. Izvadila sam internet Visa karticu. Sa nje ću da uplatim depozit ali po mojoj proceni ne manji od 100 $. Kad dobijem bonus 100%, počeću trgovinu sa 200 $. Tako već može. Svaka manja suma je čist gubitak. Samo me jedno interesuje. Zašto večeras nema grafikona koji se uvek automatski pojavi kad uđem u platformu. To mi se prvi put dešava. Ne mogu bez grafikona da pratim kretanje vrednosti.

 13. avatar
  Zoran
  04/07/2018

  Ljudi radili aplikacija vama na mobilnom telefonu. Vec 4 meseca meni neradi.

 14. avatar
  Snezana
  17/07/2018

  Ne radi mobilna aplikacija ,prosle 20@7 godine otvorila zam demo racun ali ne i realni medjutim od marta vise ne mogu da otvorim aplikaciju ni pomocu lozinke!Zasto?

 15. avatar
  Slobodam
  29/07/2018

  Da li neko uopste zna da li neko organizuje placenu obuku za binatex. Sve je orjentisano na samoobuku i na informacije sa brokera. Mislim da to nije dovoljno

 16. avatar
  Marko
  29/07/2018

  Platforma uopste ne radi preko mobilnog telefona. Samo preko racunara. Sto se tice isplate, ne traze vam broj kartice, zato sto isplata mora da ide iskljucivo na karticu sa koje ste i uplatili novac. Trgujem vec godinama na binatexu pa sam eto malo upucen u neke stvari. Trenutno zbog nekih promena u nasem bankarskom sistemu na isplatu se ceka i po mesec dana. Jedino isplata stize odmah ako koristite bitcoin e wallet. Ova vrsta trgovine nije za svakoga, ako samo klikcete gore i dole, to je onda kockanje i brzo se izgubi ulozeni novac. Ako pratite kretanja na berzi, onda mozete da zaradite novac, ali ne ocekujte milione. Kada krenete da trgujete, iscitajte na platformi sve tekstove, nemojte biti lenji. Sve ima lepo objasnjeno.

 17. avatar
  Marko
  29/07/2018

  I jos jedna vazna informacija. Ako uzmete taj bonus od 100 posto, koji se pominje gore u tekstu, treba da znate da taj novac morate da obrnete 25-35 puta i dok to ne obrnete, necete moci da podignete ni svoj novac, tako da Vam preporucujem da ne uzimate taj bonus

  • avatar
   Zoran
   10/06/2019

   Jer moze sa 10$ da se krene posto mi izbacuje stalno nema sredstava dovoljno

  • avatar
   Snezana
   30/10/2019

   A kako da odbijem bonus nisam videla tu opciju molim vas pzdrav

 18. avatar
  Marko
  10/08/2018

  Ja ne mogu da uplatim sa mastercard kreditnom karticom.

 19. avatar
  Sun
  26/08/2018

  A kako da uplatim pare na Binatex platformu?

 20. avatar
  Snezana
  08/09/2018

  Na tabletu ne mogu da se prijavim na binatex, a prosle godine sam otvorila demo racun i radila dobro.Sta je u pitanju,zasto ne moze da se otvori stranica?

 21. avatar
  Krume Vukadinovski
  21/10/2018

  Ljudi moji reci cu vam samo ovo: Niko na ovome svetu ne daje pare djaba! Nema leba bez motike! Upamtite to jednom i zauvek.
  Internet trgovanje nije za svakoga. Morate imati apsolutno dobra poznavanja za sve ono cime trgujete.
  Ne mozete tek tako da uletite u nesto o kome nemate pojma niti neka iskustva. Tako ce te samo izgubiti svoj novac! Svi vlasnici velikih trgovaclih kuca hoce da zarade sto vise i zato iznalaze hiljadu i hiljadu nacina kako da uvecaju svoj kapital.
  Kod Binatexa nemojte misliti da cete lako doci do hrpe novca i da ce te se preko noci obogatiti!
  Cim startujete sa prijavom vi ulazite u kompleksan sistem gde morate igrati igru do kraja-ako znate dobijate ako ne sigurno gubite.
  Binatex vam trazi uplatu od najmanje 10 dolara sa vaseg racuna! Savet: Uplatom dajete broj vaseg racuna ali na njemu da nemate vise od recimo 15 dolara. Zatim vam Binatex otvara racun za zaradu ali zna vas racun sa kojeg ste izvrsili uplatu i moze sa njime da radi sta mu se prohte upamtite to!
  Jos odozgo na ovo morate dostaviti fotokopiju licnih dokumenata kao kobajagi zbog pranje novca! Nije to to vec vasi licni dokumenti su u rukama Binatexa i moze sa njima raditi sta mu se prohte!!
  Pa neka se Binatex ne ljuti na ovaj moj komentar ali iznosim samo objektivne cinjenice bez nikakvih zadnjih namera ili pristrasnosti.
  Pozdrav!

 22. avatar
  Mirjanavujanic
  16/04/2019

  Zelim ovu igru Binatekx, Ali na srpskom, da nije prevara, me nije potreban novac zbog bolesti cerke, Ali nezeli laz, napisite kako dase prijavi koliko dugo treba dase igra dabise dibio novac I na koji racun. Hvala,

 23. avatar
  Nataša
  02/05/2019

  Pod brojem 6. je Edukacija trgovaca, a ništa se ne otvara. Zašto, kada se klikne na Edukaciju trgovaca, ne otvara se ništa?

 24. avatar
  Nikola
  17/06/2019

  Ja sam probao pre neki dan i uspeo sam da sa 10$ dobijem 40$. Povukao sam pare i cekam da mi legnu na racun. U medjuvremenu su mi poslali email u kome mi traze da im posaljem sliku pasosa ili licne karte kao potvrdu za nalog. Pa me zanima da li su jos nekome trazili?

  • avatar
   Kristina
   29/06/2019

   Cao Nikola,reci mi jesi uspeo da podignes novac i preko koje kartice si uopste krenuo. A to sto su ti trazili dokumenta to i stoji u ugovoru da svako mora da posalje ko pocinje trgovanje.

 25. avatar
  Andreja
  23/06/2019

  da li samo ja nemam opciju da promenim valutu…Sta se desava?Je l moze neko sto pre da odgovori

 26. avatar
  Sanja
  13/07/2019

  Da lI moze da se izgubi samo ulozeno koliko moze da se zaradi najvise i kako se povlaci novac i da li trazese samo sliku s licne ili sve podatke ?

 27. avatar
  Nikola
  20/07/2019

  molim vas da mi odgovorite-koji je minimalni iznos polvačenja, probao sam povući 1.7 $ jer sam sve izgubio i samo mi je to ostalo pa želim povući-doduše mojom krivicom

 28. avatar
  Mirjanak
  29/08/2019

  Ja nemam nikakva sredstva na racunu htela sam da zaradim neki novac ali to kod mene ide tesko

 29. avatar
  Dejan
  04/09/2019

  Zelim da izbrisem nalog sa binatexa,ne znam kako?I da li se novac skida sa racuna ako se vise nebavite ovim poslom,jer ne znam kako sve ovo funkcionise pomozite mi molim vas?!

 30. avatar
  Branislav djuranovic
  27/09/2019

  Molim vas da mi date kontakt broj da sa bekim kontaktiram da dobijem neka objasnjenja da bi mogao i ja da pocbem da trgujem na berzi imam problema oko lozinke to jes mejla i jis nekih nejasnoca dajte kontakt telefon osobe da je ja nazovem HVALA UNAPRIJED NADAM SE DA CETE MI IZACI U SUSRET POZDRAV BRANISLAV DJURANOVIC MONTENEGRO PODGORICA TEL.0038267549544

  • avatar
   Denis
   26/10/2019

   Branislave da li si dobio kontakt ili slicno i da li si resio sve probleme u vezi sa binatexom i nejasnoce koje si posedovao???

 31. avatar
  Nikola Janjic
  26/12/2019

  Ahh na njihovom sajtu pise da se isplata vrsi u roku od 5 radnih dana . Ja sam svoj prvi novac povukao pre tacno 16 dana i jos uvek mi nije legao na racun . Ne znam da li je doslo do nekog problema ili je sve ovo jedna cista prevara.

Остави коментар

Binatex – мишљења трговаца и преглед брокера

Посети веб место