Skip to Content

MoneyTotem

— slim handelen en winst maken
MoneyTotem is een onafhankelijke gemeenschap van financiële handelaren. Hier kan iedereen alles te weten komen over de wereld van binaire opties en een betrouwbare binaire optiemakelaar vinden. Zo kun je een winstgevende handelsstrategie ontwikkelen en beginnen met online geld verdienen.
1
Plus500
4.25 / 5.0
23,884
handelaren
2
BDSwiss
3.75 / 5.0
25,123
handelaren
3
eToro
4.25 / 5.0
24,493
handelaren

Wat zijn binaire opties?

Binaire opties, ook wel bekend als digitale opties, zijn in de afgelopen tijd één van de populairste middelen geworden om te handelen. Elke optie is gekoppeld aan een bepaald financieel product. Dit kunnen bijvoorbeeld de prijzen van aandelen, beursindexen, valuta’s of grondstoffen zijn. Of er winst of verlies op een optie wordt gemaakt wordt bepaald op basis van de schommeling van de prijs van het het financiële product dat aan de optie is gekoppeld. Binaire opties hebben een duur die van tevoren is bepaald en ingaat op het moment dat de optie is gekocht. De duur van een optie kan verschillen van 60 seconden tot 5 minuten of een uur. Het prijsverschil tussen de waarde van het financiële product (asset) op het moment van aankoop en de waarde van het financiële product op het moment dat de binaire optie afloopt (expiratiemoment) bepaalt of de aankoop van de binaire optie wel of niet succesvol is geweest.

70-95% winstmarge op binaire opties

Binaire opties hebben per aankoop van alle financiële instrumenten die er op dit moment beschikbaar zijn één van de hoogste winstmarges. Het feit dat de winstmarge zo hoog is betekent dat je met slechts één goede aankoop veel winst kunt maken op de investering die je in eerste instantie hebt gedaan. Dit helpt je ook om je kapitaal te beschermen. Hoe hoger de winst per aankoop is, des te meer kansen je hebt om winst te maken als je meerdere financiële opties aankoopt. Je moet er echter wel rekening mee houden dat de hoogte van de winstmarges overeenkomen zijn met het financiële risico. Dit betekent dat bij een financiële optie met een relatief lage winstmarge de kans groter is dat de deze binaire optie geld zal opleveren.

Winst maken op zowel stijgende als dalende markten

Binaire opties staan erom bekend dat het zeer flexibele financiële instrumenten zijn. Dit komt omdat er met binaire opties zowel winst gemaakt kan worden als de waarde van het financiële product waaraan de binaire optie is gekoppeld stijgt of daalt. Er wordt van tevoren bepaald of er winst wordt gemaakt als de waarde van het financiële product stijgt of juist daalt. Dit wordt bepaald op het moment dat de binaire optie wordt gekocht. De binaire opties waarmee winst gemaakt kan worden als de waarde van het financiële product daalt worden “short options” genoemd. Hiermee kun je winst maken op de zogenaamde “dalende markten”. Als de prijzen dalen kun je hiermee winst maken omdat dit ten opzichte van traditionele opties (zoals bijvoorbeeld aandelen) voordelig is voor binaire opties. Daardoor is de kans groot dat wanneer je verschillende binaire opties koopt die gekoppeld zijn aan zowel stijgende als dalende opties, je een veel stabieler saldo op je rekening hebt ongeacht wat de situatie op de markt is.

24/7 Kansen om te handelen

Net zoals op beurzen waar in valuta wordt gehandeld, biedt ook de markt in binaire opties de mogelijkheid om 24/7 te handelen. Daardoor zijn er meer momenten waarop de omstandigheden op de markt gunstig zijn en daar kunnen beurshandelaren gebruik van maken. Dit betekent ook dat je het handelen in financiële opties makkelijk met je werk en andere dagelijkse bezigheden kunt combineren. Hierdoor kun je extra geld verdienen en er voor zorgen dat je een financieel meer onafhankelijk bent. Het is echter belangrijk om te weten dat de mogelijkheid om 24/7 te handelen in binaire opties alleen mogelijk is voor bepaalde financiële producten. Het is namelijk alleen mogelijk om non-stop te handelen in binaire opties op valuta en grondstoffen.

Kleine minimale inleg (vanaf €1)

Met binaire opties kun je je kwaliteiten als beurshandelaar benutten terwijl je maar een zeer klein startkapitaal nodig hebt. Bij een aantal binaire optiemakelaars kun je al handelen met een startkapitaal van slechts €5 en soms zelfs met een inleg van slechts €1. Dit is vooral een groot voordeel voor mensen voor wie het handelen in binaire opties nieuw is en daarom geen grote bedragen willen inleggen. Daardoor kun je voor een zeer klein bedrag uitzoeken wat het is om op de beurs te handelen. Als je de basistraining hebt gehad en beter weet wat het inhoudt om op de beurs te handelen, dan kun je je inschrijven bij een binaire optiemakelaar. Dan kun je een professionele training krijgen en meer te weten komen over de manier waarop je winst op de beurs kunt maken. Houd er wel rekening mee dat het startkapitaal dat je moet inleggen dan wel hoger zal zijn.

Mogelijke winst of verlies wordt van tevoren vastgesteld

Eén van de grootste voordelen van binaire opties is dat je van tevoren weet hoeveel winst of verlies je met elk financieel product kunt maken. Daardoor kun je beter inschatten wat de risico’s zijn als je gaat handelen. Dit maakt het ook veel makkelijk om controle te houden het geld dat op je account staat. Zo krijg je bijvoorbeeld een goed overzicht van de koers van de binaire opties die op dat bepaald moment actief zijn. Met andere woorden, je kunt de informatie van een bepaalde binaire optie opvragen en bekijken hoe groot de kans is dat de financiële optie gaat dalen of stijgen. Daardoor kun je voordat je een bepaalde binaire optie koopt een afgewogen beslissing maken over hoeveel je in die bepaalde binaire optie wilt investeren.

Geen variabele spreads of verborgen toeslagen

Binaire opties hebben nog een unieke eigenschap: de prijs voor elk financieel product dat wordt gekocht is volledig transparant. Dit betekent dat tijdens het handelen de voortdurend veranderende “spreads” niet gecontroleerd hoeven te worden. Spreads of spread is een financiële term die veel op de beurs wordt gebruikt. In dit geval refereert spread aan de bid-ask spread. Dit is het verschil tussen de aankoopprijs (ask) en de verkoopprijs (bid). Omdat er geen rekening met de bid-ask spread hoeft te worden gehouden, kun je je richten op belangrijkere zaken. Zo kun je een inschatting maken van de prijsbewegingen die bepaalde financiële producten gaan maken. Binaire optiemakelaars verdienen het grootste gedeelte van hun omzet door een inschatting te maken van de geschatte winst en het geschatte verlies. Zoals we al eerder hebben aangegeven hebben zijn deze winstmarges bij de handelaar van tevoren bekend. Daarbij zijn er dus geen extra commissies of verborgen transactiekosten van toepassing.

Een reactie plaatsen