Skip to Content

Binomo Србија: преглед и оцене корисника 2024

3.8 / 5

Binomo је компанија која је регистрована у ЕУ и пружа брокерске услуге у Русији од 2014. Ова компанија се одавно показала као поуздан пружалац ефикасних опција трговинских услуга. Брокер је развио јединствене и приступачне услове и опције које могу бити тестиране на напредним трговинским терминалима. Трговци такође добијају приступ великом низу услуга подршке, укључујући професионалну обуку, анализе и подршку муштеријама на руском и енглеском. Од свог уласка на тржиште опција пре две године, Binomo је омогућио одређени број одличних измена и сада нуди најефикасније трговинске алатке.

1. Опште информације

Binomo брокер је основан од стране, и њиме управља, компаније „Stagord Resources Ltd“ која је регистрована у Никозији, на Кипру (адреса: 60 Vasileos Pavlou, Agios Dometios, CY 2360). ЕУ регистрација је додатан факторфактор који повећава поверење и самопоуздање муштерија. У коментарима који су добијени до сада Binomo се често наводи као један од најбезбеднијих брокера на тржишту са невероватним трговинским услугама и анализом. Трговина која се врши на Binomo -овом трговинском терминалу је опремљена комплетним сетом трговинских алатки за ефикасно трговање. Већина трговаца сматра да су једноставно и брзо (максимално 24 сати) повлачење новца од трговине једна одвглавних предности Binomo-ве платформе.

2. Предности и недостаци

Јединствена трговинска платформа: технички напредна платформа за трговање на професионалном нивоу.

Најбољи трговински услови: док већина „Binomo“-вих конкурената тражи почетни депозит од $200 – $250, „Binomo“ дозвољава својим трговцима да почну трговање са само $10 — улагање које може да приушти сваки трговац.

Пробни налог: и пробни и прави налози се региструју на истом трговинском терминалу, што чини стицање трговинског искуства много једноставнијим и ефикаснијим. Пробни налог је веома користан приликом помоћи професионалним трговцима у развијању трговинскх стратегија и тестирању њихових ефикасности у окружењу које пружа стварно тржиште.

Брзе исплате: широк избор услуга плаћања, најбржа могућа повлачења новца и остављање депозита.

Бесплатни едукативни материјали: колекција најквалитетнијих материјала за анализу и обуку.

Недостатак високо-уносних опција као што су „Range“ (срб. Опсег) или „One-Touch“ (срб. Један додир): међутим, треба напоменути да су ови типови бинарних уговора помало рискантни и нису популарни избор за дневно трговање.

3. Услови трговања

Упркос донекле скромним захтевима ($10 депозит, уговори од $1), трговински услови које нуди Binomo дозвољавају примењивање правила управљања новцем ради обезбеђивања ефикаснијег трговања. Трговци користе класична правила управљања ризицима и операционалним фондовима чак и приликом трговања са минималним депозитом. Минимални износ за регистрацију трговинског уговора је 10. Терминал је опремљен напредним технолошким алаткама и омогућава свима продуктивни почетак у трговању бинарним опцијама.

Један од главних разлога зашто је овај брокер толико успешан у привлачењу и професионалаца и почетника је тај што се приоритет увек стављао на развијању техничких трговинских алатки. Коментари Binomo -вих муштерија потврђују да приступачни трговински услови у пару са напредним трговинским терминалном могу да створе невероватне могућности за уносно трговање са минималним улагањем.

Поред трговинских услова који су добри за буџет трговца, Binomo је креирао посебан програм за „Gold“ и „VIP“ налоге (са депозитима који почињу од $500 и $1000 за сваки): 5% и 10% повраћаја трговинских губитака (енг. „cashback“ тј. повраћај).
Поврх свега тога, компанија има редовна такмичења и турнире и припрема специјалне понуде власницима пробних и правих налога како би они могли да повећају своја оперативна средства коришћењем професионалног знања и брокерског новца.

4. Основна добра

Binomo брокер константно ажурира и проширује листу основних добара. Тренутно постоји више од 80 досупних различитих типова добара за трговање на платформи: валутни парови (најјаче светске валуте), акције (акције највећих светских компанија и корпорација), метали (злато, сребро), роба (Брентова сирова нафта).

5. Трговинска платформа

2015.год., компанија је постала први брокер који је покренуо сопствени терминал највећег калибра који је потресао тржиште и омогућио Binomo -у да прошири своју базу муштерија. Трговински терминал је под сталним развојем — редовно ажурирање операционих алатки чини да су приступи трговању ефикаснији. У својим коментарима, муштерије наглашавају следеће погодности Binomo трговинског терминала.

Стабилне и тачне радње без задржавања и трзавица. Широк спектар техничких алатки, укључујући интегрисане сетове индикатора и графичких алатки за анализу тржишта. Интуитивни интерфесј који је прилагођен муштеријама. Графикони преко целог екрана са ценама и са оптималним сетом опција и операционих параметара.

6. Типови налога

Binomo -ва платформа за бинарно трговање нуди пет врста налога (сваки има сопствене додатне предости поред основних трговинских услуга):
Пробни налог се прави на главној трговинској платформи и за њега није потребно почетно улагање. Ово је савршени симулатор трговања који омогућава испитивање разних трговинских процеса коришћењем виртуелних средстава, и веома је ефикасан начин за тестирање стратегија. Добијате комплетан приступ основним брокерским услугама.

Депозит за стандардни налог почиње од $10. Овај минималан износ Вам даје приступ стварним опцијама тржишта и свим услугама које нуди брокер. Овај тип налога нуди уговоре са 85% повраћаја, добијате аналитичку подршку и можете учествовати у специјалним понудама и турнирима.

Златни налог почиње са $500. Трговац добија приступ проширеној листи добара за трговину, уговорима са повраћајем до 86%, осигурање трговинских позиција (бонус новац), личног менаџера и 5% повраћаја губитака.

„VIP“ налог почиње од $1000. Овај тип налога нуди комплетну листу услуга и могућности које су дотупне на брокерској платформи коју нуди Binomo: до 10% повраћаја губитка, комуникацију са личним менаџером путем Скајпа, повлачење новца у року од 4 сата, опције са 90% повраћаја и највећи избор основних добара.

7. Депозити и повлачења новца

Binomo нуди традиционалну процедуру регистрације: све што је потребно јесте да попуните онлајн формулар, изаберете тип налога и валуту. Регистрација било ког налога (трговинског или за обуку) траје само 3 минута.

Трговци имају највећи избор услуга плаћања за било које повлачење новца (MasterCard или VISA, UnionPay, WebMoney, Neteller, QIWI, итд.), а компанија се побринула да све трансакције иду ефикасно и без проблема. Уговор са клијентима омогућава повлачења новца са трговинског налога која трају мање од једног дана. Међутим, Binomo увек ради на унапређивању како би процес учинио што бржим, без обзира на тип налога или износ — повлачења новца обично трају 4-6 сати, у зависности од система плаћања.

8. Обука трговаца

Програм обуке је подржан тако што има најпрофесионалнији и најмодернији садржај. То је свеобухватан систем за почетнике, направљен иновативним средствима пружања инфомрација, теоријама које су тестиране у времену и практичним приступима. „Binomo“-ве кључне алатке обуке и едукације укључују: интерактивне водиче, видео предавања, базу знања, вебинаре, пробне налоге, збир стратегија. Редовна аналитичка подршка у форми инвестицијских идеја и савета омогућава трговцу да стално унапређује свој професионализам у трговини на бинарним тржиштима.

9. Трговинске стратегије

Широк збир техничких алатки, професионално направљених услуга Binomo брокерске платформе, као и широк низ аналитичких материјала Вам омогућава да примените све типове и форме анализе у трговању. Binomo -ов трговински терминал је један од најразноврснијих и технички напреднијих алатки које су доступне данас у погледу анализе и примене стратегија. Вредно је помена да брокер нуди одређени збир стратегија на свом сајту — најсвеобухватније и ефикасније приступе током дневне трговине на бинарним тржиштима.

10. Да ли треба да тргујем преко Binomo?

Ако се узме у обзир низ трговинских опција и услуга, веома приступачни минимални трговински услови, потпуна безбедност и поузданост Binomo -а коју гарантује државни регулатор, било који приватни трговац ће открити да је ова платформа веома ефикасна. Овај брокер је, без сумње, једна од најбољих опција на тржишту у погледу квалитета финансијских услуга.

Почни трговање ›

Оцене на Binomo

Коментари о Binomo
( 0 )
Оцена корисника: 4.6 / 5

Остави коментар

Binomo Србија: преглед и оцене корисника 2024

Посети веб место