Skip to Content

MoneyTotem

— tranzacționați inteligent și generați profit
MoneyTotem este o comunitate independentă de traderi financiari unde fiecare poate învăța despre opțiunile binare, să găsească o companie de brokeraj de încredere, să elaboreze o strategie de tranzacționare profitabilă și să înceapă să câștige online.
1
XTB
3.65 / 5.0
23,548
traderi
2
eToro
4.35 / 5.0
24,612
traderi
3
Plus500
4.35 / 5.0
24,339
traderi

Ce sunt Optiuni binare?

Optiuni binare, cunoscute și sub numele de opțiuni digitale, au ajuns în ultima vreme unele dintre cele mai populare unelte de tranzacționare. Fiecare opțiune este legată de un anumit activ, adică o acțiune, un indice, o pereche valutară sau un preț de produs primar. Profitul sau pierderea fiecărei opțiuni sunt determinate de fluctuațiile prețului activului corespunzător. Optiuni binare au o durată de viață predeterminată, care poate fi de o oră, 15 minute sau chiar 60 de secunde de la data achiziției. Diferența de preț a activului între momentul intrării și cel al ieșirii va determina succesul sau eșecul tranzacției.

70-95% profit la tranzacții

Optiuni binare pot oferi unele dintre cele mai mari profituri pe tranzacție, în comparație cu celelalte instrumente financiare existente. Un profit mare înseamnă că, chiar și o singură tranzacție realizată cu succes vă poate ajuta să vă sporiți semnificativ investiția inițială. Acest lucru vă ajută, de asemenea, să vă protejați capitalul. Cu cât este mai mare profitabilitatea fiecărei tranzacții individuale, cu atât există mai multe șanse de a obține profit dintr-o serie de tranzacții. Totuși, trebuie să aveți în vedere faptul că profitabilitatea tranzacției este proporțională cu nivelul riscului. Asta înseamnă că, dacă toate celelalte aspecte rămân neschimbate, un contract cu opțiuni cu o profitabilitate relativ mai scăzută va însemna o probabilitate mai mare de evoluție profitabilă a activului suport.

Câștiguri din piețe în creștere și în scădere

Optiuni binare au reputația de a fi un instrument financiar extrem de flexibil deoarece vă permit să obțineți profit atât din creșterea, cât și din scăderea prețurilor activului suport. Direcția opțiunii este selectată în avans – la momentul în care intrați în tranzacție. Opțiunile la scăderea prețului activului suport (așa-numitele „opțiuni short”) vă vor permite să obțineți profit pe așa-numita „piață bear”, adică atunci când prețurile scad, ceea ce este un avantaj al opțiunilor binare în comparație cu alte unelte de tranzacționare tradiționale (cum ar fi acțiunile). Prin urmare, atunci când combinați optiuni binare atât la scăderea, cât și la creșterea prețurilor activului suport, vă puteți aștepta la o stare mult mai stabilă a contului de tranzacționare, indiferent de situația în care se află piața.

Oportunități de tranzacționare 24/7

Pe lângă piețele de valută, optiuni binare oferă oportunități de tranzacționare 24/7, extinzând seria de condiții de piață potențial favorabile de care un trader se poate folosi. Asta înseamnă și că tranzacționarea de opțiuni poate fi ușor combinată cu un job cu normă întreagă sau cu alte preocupări, ajutându-vă să obțineți un venit suplimentar și să ajungeți la independență financiară mult visată. Este important de subliniat faptul că, oportunitățile de tranzacționare 24/7 sunt disponibile doar pentru activele suport care pot fi tranzacționate non-stop, adică perechile valutare și contractele de mărfuri.

Depozite minime scăzute (începând de la $1)

Optiuni binare vă permit să vă exersați aptitudinile de tranzacționare cu sume foarte mici de bani – câțiva brokeri de opțiuni binare permit un depozit minim de $5 sau chiar de $1. Acest lucru este extrem de avantajos pentru cei care sunt nou-intrați în această lume și care nu doresc să riște sume mari de bani atunci când încep să învețe aspectele de bază ale tranzacționării. Odată ce ați finalizat pregătirea inițială și vă simțiți mai încrezători, puteți încerca un broker care oferă mai multe instrumente profesionale de tranzacționare, dar care în același timp necesită depozite mai mari.

Eventualele pierderi și profituri sunt fixate în avans

Unul dintre beneficiile principale ale opțiunilor binare îl reprezintă faptul că posibilele profituri și pierderi ale fiecărei tranzacții sunt cunoscute în avans, ceea ce permite un management mai bun și mai precis al riscului atunci când tranzacționați. Acest lucru face ca administrarea banilor (controlul asupra stării contului în tranzacționarea activă a instrumentelor financiare) să fie mult mai simplă. Cu alte cuvinte, accesul la informații precise referitoare la cele două rezultate posibile ale tranzacționării, înainte de a intra pe poziția din piață, vă va permite să alegeți mai bine suma optimă pe care sunteți dispuși să o investiți în fiecare tranzacție.

Fără spread-uri variabile sau costuri ascunse

Optiuni binare mai au o caracteristică specifică: transparența totală a stabilirii prețurilor la fiecare tranzacție separată. Acest lucru înseamnă că, atunci când tranzacționați, nu trebuie să urmăriți evoluția spread-urilor (diferența dintre prețul de cumpărare – ask – și prețul de vânzare – bid), ceea ce înseamnă că vă puteți concentra pe lucruri mult mai importante, cum ar fi estimarea evoluției prețului activului suport. Principala sursă de venit a brokerilor de opțiuni binare o reprezintă diferența dintre pierderea estimată și profitul estimat. După cum am menționat și mai devreme, aceste informații sunt disponibile traderului în avans și nu veți fi nevoiți să plătiți vreun comision suplimentar sau costuri ascunse pentru tranzacțiile realizate.

Lăsați un comentariu