Skip to Content

Plus500 – Mäklarrecensioner och handelsfeedback

4.3 / 5
Besök webbplats
79% av CFD-konton i detaljhandeln förlorar pengar

RISKVARNING: 79% av detaljhandelsinvesteringarna förlorar pengar när de handlar med CFD med denna leverantör. Du bör överväga om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar.

Etablerade i 2008 är Plus500 ett handlesplattform för Contract For Difference (CFD:s) och den ägs av Plus500 Ltd, som är noterat på Londonbörsen. Företagets huvudsakliga verksamhet och huvudkontor är beläget i centrala Haifa, Israel, med dotterbolag i Australien, Cypern och Storbritannien. Grundades av Gal Haber, Alon Gonen, Elad Ben-Izhak, Shlomi Weizmann, Omer Elazari och Shimon Sofer från Technion Institute of Technology. Plus500:s handelsplattform gör det möjligt för handlare att handla CFD:s i mer än 2000 olika finansiella instrument som valuta, råvaror, aktier, börshandlade fonder, index, optionsmarknader utan att behöva investera i det underliggande instrumentet.

1. Allmän Information

Plus500 varumärke ägs av ett AIM-noterat företag som heter Plus500 Ltd och bedriver verksamhet genom 3 viktigaste dotterbolag: Plus500 (UK) Ltd är auktoriserat och reglerat av Financial Conduct Authority (FRN 509909).

Plus500CY LTD är auktoriserat och reglerat av Cyprus Securities and Exchange Commission (Licens Nr 250/14).

Plus500 AU Pty Ltd ACN 153 301 681, AFSL # 417727, som utfärdats av den Australian Securities and Investments Commission är behörig att utfärda dessa produkter till Australiens invånare.

Certifikatemittenslicens i Nya Zeeland, FSP #. 486026 ger oss rätten att utfärda dessa produkter till Nya Zeelands invånare. Plus500 AU Pty Ltd, är också en auktoriserad Financial Services Provider in South Africa, FSP 47546..
I Israel regleras Plus500IL Ltd av Israel Securities Authority.

2. Fördelar och nackdelar

Reglerade i flera olika rättssystem: Med licenser över hela världen kan handlare från nästan var som helst använda denna mäklares funktioner

Stort utbud av omsättningsbara tillgångar: Mäklaren erbjuder CFD-handel i över 2000 tillgångar inom forex, aktier, råvaror, index.

Gratis demo-konto: Obegränsat demo-konto för handlare så att du kan testa produkten innan du bestämmer dig för att handla med riktiga pengar.

Låg spread: Några av de lägsta spreads som finns.

Inga val av handelskonton: Det finns bara en typ av handelskonto som passar alla. Detta kanske inte fungerar för mer avancerade handlare som kräver andra funktioner än nybörjarhandlare.

Stöder inte automatiserad handel: För ett så väl utvecklat företaget, verkar det osannolikt att de inte erbjuder automatiserad handel, kanske kommer detta att förändras i framtiden.

3. Handelsvillkor

När det gäller handelsvillkoren hos Plus500, tillämpar mäklaren bara några få provisioner. Handlaren skyldig att betala en liten spread på sin köp-och säljkurs. Den spread som Plus500 tar ut för sina handlare kan vara antingen fast eller dynamisk. Minsta spread för jämförelseindex EUR/USD är dynamisk. SPread för GBP/USD är högre medan en typisk spread för USD/JPY är dynamisk. Generellt sätt är Plus500:s spreadar någorlunda konkurrenskraftigt. Det tillkommer avgifter för övernattning, valutaomvandlingsavgift, garanterad stopporder och inaktivitetsavgift. Mer information hittar du på Brokers hemsida.

4. Underliggande tillgångar

Som tidigare nämnts, Plus500 erbjuder CFD: er för mer än 2000 olika typer av instrument vilket är för många att lista här. Trots det omfattas marknaderna av bland annat aktier, ETF:er, valutapar, marknadsindex, råvaror och optioner. Beroende på tillgången som handlas, kan hävstångseffekten vara så hög som 1:30.

5. Handelsplattform

Handelsplattform som Plus500 använder är en egenutvecklad handelsplattform. Den finns i 3 olika versioner, en skrivbordsversion, en webbaserad version och en mobilanpassad version. Samtidigt som det inte kan förnekas att de flesta mäklare även erbjuder sina handlare liknande val av handelsplattform, skiljer sig Plus500 i en viktig aspekt. Alla deras handelsplattformar fungerar sömlöst och handlare kan växla från en plattform till en annan utan att behöva känna sig desorienterade.

Bland alla handelsplattformar som tillhandahålls av Plus500, är WebTrader den populäraste handelsplattformen bland handlare i Europa och i Asien. Detta beror till stor del på det faktum att det finns inget krav på att man ska ladda ner och installera programvara på datorn innan man kan börja använda det. Med WebTrader behöver en handlare bara en uppdaterad webbläsare för komma åt handelsplattformen och börja handla direkt.

6. Mobilhandel

Plus500 mobilhandel är en annan populär handelsplattform bland Plus500:s kunder. Mobilhandelsappen, som är optimerad för iOS och Android-enheter, finns tatt ladda ner på Apples App Store och Google Play Store. Mobilhandelsappen ser till att transaktioner i Plus500 håller kontakten med all utveckling på finansmarknaderna, oavsett var de är.

7. Demo-konto

Till förmån för potentiella kunder och befintliga kunder, har Plus500 också försett sina kunder med ett demo-konto. Demo-kontot har inte något bäst-före-datum vilket gör det användbart som en plattform för utfallstest för nya handelsstrategier som man utvecklat. För att öppna ett demo-konto på Plus500, slutför helt enkelt registreringsprocessen och välj demo-läge. När du väl har gjort det kommer du att få tillgång till demo-kontot.

8. Kontotyper

Förutom demo-kontot har Plus500 bara ett handelskonto av standardtyp för sina kunder. För att öppna ett standardkonto, krävs att handlare gör en minsta insättning på $100.

9. Att öppna ett konto

Att öppna ett handelskonto på Plus500 är en enkel och snabb process. Först av allt måste du fylla i ett registreringsformulår och skicka det till Plus500. Därefter måste du sätta in pengar på ditt handelskonto innan du kan genomföra riktiga transaktioner. De som redan har ett demo-konto, behöver bara byta kontoläge, från demo till riktigt, och sätta in pengar på sitt konto för att börja handla.

Observera att handlare kan behöva ladda upp ID-handlingar för att öppna ett konto. Om du inte blir ombedd att ladda upp ett ID när du öppnar ditt konto, kommer det krävas en kopia innan du kan ta ut pengar.

10. Uttag av kapital

För att göra det möjligt för handlare att sätta in och ta ut pengar från sitt konto utan krångel, har Plus500 flera olika metoder för överföring av kapital. Dessa metoder inkluderar kredit-/betalkort, e-plånböcker som Paypal och Skrill samt banköverföring. Den tid som behövs för att behandla en uttagsbegäran är normalt 3 dagar. Betalningmottagare kommer dock att vara beroende av den tid som krävs för den auktoriserade betalningsprocessorn att behandla begäran.

För att inleda en begäran om uttag, klicka på "Kapitalgantering" och sedan på "Uttag". Välj sedan din uttagsmetod. När du har fyllt i all nödvändig information, klicka bara på "Skicka" för att påbörja uttagsprocessen. Det bör noteras att varje begäran om uttag kräver en minsta mängd för uttag innan Plus500 kommer att börja behandla begäran om uttag. Där det är möjligt, kommer Plus500 dessutom alltid att försöka att genomföra utbetalning via samma metod som användes för att sätta in medel. Detta för att säkerställa att överföringen av medel uppfyller alla de nödvändiga kraven i Penningtvättslagen och bästa praxis.

11. Handlarutbildning

Som en ansvarsfull kundorienterad mäklare försöker Plus500 sitt bästa för att se till att dess aktörer är lämpligt utrustade i fråga om handlarnas utbildning. För att åstadkomma detta, har Plus500 producerat grundläggande pedagogiskt material för att utbilda nybörjare om de finansiella instrument som de handlar med. Dock anser vi att detta är otillräckligt. I själva verket tror vi att mer resurser bör avsättas av Plus500 i detta område för att säkerställa att deras handlare blir tillräckligt kunniga om handel med CFD:S.

12. Ska jag handla med Plus500?

Från vår synvinkel är det ingen tvekan om att Plus500 tillhandahåller en handelstjänst av hög standard. Deras egenutvecklade handelsplattform är lätt att använda samt kraftfull. Det breda utbudet av omsättningsbara tillgångar säkerställer att näringsidkare på Plus500 med noggrann planering och noggrann riskbedömning har möjligheter att tjäna vinst, även om du alltid bör överväga om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. En annan funktion som gör att Plus500 sticker ut från mängden och det är den professionalism som mäklaren har visat. Medan de flesta mäklare i branschen vidarebefordrar handlarens personliga information till säljteamet som en lead, ägnar sig inte Plus500 åt denna typ av beteende. I själva verket, har Plus500 inte något säljteam, och ger på så sätt handlarna sinnesro över att de inte kommer att vara förföljda av någon telemarketingsäljare som försöker främja mäklarens tjänster och produkt.

79% av CFD-konton i detaljhandeln förlorar pengar

Recensioner om Plus500

Kommentarer om Plus500
( 0 )
Användarbetyg: 4.5 / 5

Lämna en kommentar

Plus500 – Mäklarrecensioner och handelsfeedback

Besök webbplats