Skip to Content

Binomo Sverige: Recension och sammanfattningar 2024

4.5 / 5

Binomo mäklare är ett europeiskt företag som började att tillhandahålla mäklartjänster på vår marknad i 2004. Binomo erbjuder optimala parametrar av handelsforhold för trading, egen modern handelsterminal och ett brett val av extratjänster som omfattar högklassiga utbildningen, analysen och en ryskspråkiga kuntjänsten. Bolaget under sin närvaro på marknaden har utfört optimering av sina handelstjänster och idag erbjuder bolaget den mest effektiva formen av handelsverktyg till sina kunder.

1. Allmän information om företaget

Den europeiska företagsregistreringen ger positivare inställning till mäklares verksamhet. Enligt våra kunders feedback utgör Binomo mäklare det högsta möjligt säkra företaget som skiljer sig från majoriteten av företrädare på optionsmarknaden genom sina högkvalitativa kommersiella och analytiska stödtjänster. Trading-processen på Binomo plattform ger sin egen mycket professionell handel terminal som är utrustad med all nödvändig teknisk kapacitet för effektiv handel. En av de största mäklares fördelar som våra kunder namnar är en enkel mekanism för uttag av handels vinster och operationens hastighet som är högst 24 timmar.

2. Fördelar och nackdelar

Bekväm handelsplattform: högkvalitativ plattform för trading av professionell nivå med en bred teknisk potential.

Fördelaktiga handelsvillkor: de lägsta möjliga parametrar på handelsvillkor . Om konkurrenter kräver att trader lägger en insättning på 200-250 dollar vid handelsbörjan, erbjuder Binomo att börja handla med en insättning på endast 10 dollar, vilket är en tillgänglig summa av investeringar för alla traders.

Demo-konto: som skapas på den huvuda handelsterminalen. Denna fördel förenklar ökning av handelserfarenhet för nybörjare och låter de professionella att använda en demo-plattform för att utforska de vanliga marknadsomständigheterna vid utveckling av effektiva trading-system.

Brett utval av betaltjänster: liksom maximalt hastiga processen för finansiella transaktioner för uttag och överföring av pengar.

Bristen på högavkastande typer av optioner Range och One-Touch: det är viktigt att uppmärksamma att dessa former av binära kontrakt är ganska riskfyllda tillgångar och att de sällan används av traders i deras dagliga handel.

3. Affärsvillkor

Trots de låga handelsvillkors parametrar - insättning på 10 USD, kontrakt på 1 USD – har mäklares affärsvillkor ett optimalt förhållandet för en effektiv hantering av pengar som är jätteviktigt för en effektiv handel. Vid bruk av en minimal insättning kan kunder använda de klassiska reglarna av riskhantering och hantering av pengar.

Det minimala antalet på handelsavtal kan vara 10 affärer som tillsammans med professionella tekniska verktyg av handelsterminalen gör det möjligt ha en produktiv start på optionsmarknaden. Mäklaren har satsat på utveckling av sina tekniska handelstjänster och det gav ett positivt resultat. Enligt kunders omdömning kan Binomo mäklares små handelsvillkor och professionella handelsterminal ge möjligheter till en lönsam trading med minimala investeringar som är ganska tilldragande för både proffs och nybörjare. Tillsammans med låga handelsvillkors parametrar erbjuder Binomo mäklare med Guld-kontot (från 500 USD) och VIP-kontot (från 1000 USD) ett program för ersättning av handelsförluster (cashback) på 5% och 10% respektivt.

Dessutom genomför bolaget kontinuerligt kampanger, tävlingar och turneringar för de som har både verkligt och demo-kontot. Detta gör det möjligt för kunder att öka mängden av hanterande pengar genom mäklares kapital och sin egen professionalism.

4. Underliggande tillgångar

Binomo mäklare utvidgar permanent den listan över underliggande tillgångar. Det finns tillgängeligt en förteckning över mer än 80 olika typer av tillgångar, nämligen valutapar av världens största valutor, aktier av största globala företag och metaller - guld och silver, råvaror samt Brent-oljan.

5. Trading Platform

Det första företaget lanserade sin egen produkt av högst professionell nivå i 2015. Det exploderade marknaden och lät företaget att avsevärt öka sin kundbas. Mäklares handelsterminal är i ständig utveckling dvs. en regelbunden uppdatering av tekniska operativa verktyg gör det möjligt att förbättra de redan effektiva handelsmetoderna.

Kunders omdömning framhäver sådana grundläggande fördelar av mäklares handelsterminal: Stabilitet och noggrannhet vid bristen på systemets upphängning och onödvändiga bläddringar. Breda tekniska verktyget på terminalen som innebär tillgängliga integrerade indikatorer och grafiska verktyg för analys av marknadsnoteringar. Maximalt användarvänligt och intuitivt gränssnitt på plattformen
Bredbildsschemaet over noteringar med en optimal uppsättning av konfigurationer och driftsparametrar.

6. Typer av konton

Binomo erbjuder 5 olika typer av handelskonton som ger särskilda fördelar tillsammans med en förteckning över de viktigaste handelstjänster. Demo-kontot öppnas utan ursprungliga kundens investering. Detta är en bra handelssimulator som genom användning av virtuella metoder låter att undersöka alla handelsprocesser. Ändå utgör kontot det mest effektiva sättet för att prova teststrategier. Vid registrering av ett konto får kunden tillgång till alla grundläggande mäklares tjänster.

Standard-kontot är från 10 USD. Den minsta handels insättning ger tillgång till den verkliga optionsmarknaden och till alla Binomo mäklares tjänster. Denna typ av konto erbjuder trader avtal med en avkastning på upp till 85% som ger möjlighet att delta i kampanjer och turneringar. Det finns också analysstöd på Standard-konto.
Guld-kontot är från 500 USD. Här får trader en bredare lista över tradingstillgångar, betalningsavtal på upp till 86%, en bonusförsäkring av handelspositioner, en möjlighet att arbeta med en personlig manager samt en 5% ersättning på investeringar ifall det blir en misslyckad transaktion.

VIP-kontot är från 1000 USD. Detta konto har en fullständig lista över Binomo mäklares tjänster och möjligheter som innebär: en ersättning vid förluster upp till 10%, ett arbete med en personlig manager via Skype, ett uttag av vinster under 4 timmar, optioner med lönsamhet på 90% och ett brett val på underliggande tillgångar.

7. Öppnandet av kontot och uttag

Binomo mäklare erbjuder ett klassiskt sätt att registrera sig. Det är nödvändigt att fylla i formuläret online, välja typen av ett konto och tillgångens valuta. Den hela registreringsprocessen för ett handels eller demo-konto tar inte mer än 2-3 minuter. För att påfylla och utta penger accepterar mäklare: Mastercard, VISA, WebMoney, QIWI, Neteller, Sberbank-online, vilket gör finansiella transaktioner mellan kunden och mäklare extremt bekväm. Det partnerskapsavtalet föreskriver en maximal tidsperiod för att ta medel ut från handelskonto - 24 timmar. Men oavsett kontotypen och mängden av finansiella transaktioner ger Binomo mäklare en möjlighet att försöker genomföra uttag av handelsvinster så fort som möjligt. Det tar 4-6 timmar, beroende på typen av betalningstjänst.

8. Utbildning handlare

Företagets utbildningsinriktning har det mest professionella innehållet. Här finns ett helt utbildningssystem för traders som är nybörjare. Detta system är byggt på innovativa medel för att tillhandahålla information samt innehåller teoretiska och praktiska metoder. De grundläggande utbildningsverktygen och typer av undervisningsmaterial för mäklare är: en interaktiv guide, ett video-sätt, en kunskapsdatabas, webinars, ett demo-konto och en insamling av strategier. Dessutom finns det analytiskt stöd i form av dagliga rapporter och teknisk analys samt färdiga handelsidéer som gör det möjligt att ständigt öka mäklares professionell nivå under hela handelsperiod i den binära marknaden.

9. Handelsstrategier

Ett brett val av tekniska verktyg, professionell system på handelsplattformen samt ett stort val av analytiska material – allt detta gör det möjligt att använda alla typer och former av handelnsanalyser. Vid analysen och tillämpning av strategier är handelsplattformen det mest mångsidiga och tekniskt avancerade verktyg. Det är viktigt att notera att mäklaren på sin hemsida har en samling av handelsstrategier som presenterar de mest enkla och effektiva systemen för daglig handel.

10. Ska jag arbetar med Binomo?

Som en slutsats bör man säga att listan över kommersiella och tekniska tjänster, samt låga handelsvillkors parametrar och fullständig säkerhet av företaget med stöd av regulatorn garanterar effektiv användning av plattformen för en privat trader. Binomo mäklare är en av de få marknads representanter som erbjuder högkvalitativa finansiella tjänster.

Recensioner om Binomo

Kommentarer om Binomo
( 0 )
Användarbetyg: 4.6 / 5

Lämna en kommentar

Binomo Sverige: Recension och sammanfattningar 2024

Besök webbplats