Skip to Content

BDSwiss – Mægler evaluering og kommentarer

4.4 / 5
Besøg websted
Binary options are not available to retail EU traders. If you are not a professional trader, please leave this page

BDSwiss (Banc de Swiss) er en af de største Europæiske mæglere inden for binære optioner. Virksomheden er drevet af BD Swiss Holding PLC, som er registreret i Cypern. Mægleren opfylder de fleste moderne standarder og tilbyder services af høj kvalitet til tradere på alle niveauer.

1. Generel information

I 2013 modtog BDSwiss en licens fra Cyperns finanstilsyn, CY Sec. Virksomheden er også reguleret andre steder i EU og har sit hovedkvarter i Tyskland. På trods af, at dette er en relativ ny mægler, er det værd at bide mærke i, hvor hurtigt de har vundet popularitet og sympati fra rigtig mange tradere.

Der bliver lagt særlig vægt på live kommunikation med kunderne. Du kan kontakte DBSwiss’ support team gennem online chat på deres hjemmeside, via telefon eller e-mail. Uanset hvad det drejer sig om, er problemer løst på den absolut hurtigst mulige måde.

Siden begyndelsen har BDSwiss.com gjort deres bedste for at udvikle en hurtig, pålidelig og multifunktionel platform til at handle binære optioner på. Det må i sandhed siges at være en mægler, som fortjener opmærksomhed fra seriøse tradere.

2. Fordele og ulemper

Udbredt platform: Mæglerens platform fungerer på baggrund af SpotOption, som er et populært produkt med en simpel og intuitiv brugerflade, der gør det nemt at udforske og benytte platformen.

Flersproget platform: I øjeblikket er hjemmesiden og kundesupporten tilgængelig på 19 forskellige sprog. Dette er én af årsagerne til, at BDSwiss hurtigt har opnået stor popularitet på vej mod deres mål om at blive en af de førende mæglere i verden inden for binære optioner.

En mægler for alle: Det mindste indskud du kan starte at handle med er $100; minimum handelsvolumen er $5. Takket være disse betingelser, er mæglerens platform perfekt for både professionelle tradere og nybegyndere, eftersom nybegyndere kan lære at handle uden at risikere at tabe store summer penge.

Bredt udvalg af aktiver: BDSwiss tilbyder handel i 171 underliggende aktiver fra fire hovedkategorier: aktier, valuta, indeks og råvarer. Det er også værd at bemærke, at der er seks forskellige optionskontrakter tilgængelige.

Døgn support: Som nævnt ovenfor kan kunder få svar på deres spørgsmål ganske hurtigt og nemt, ved at benytte en af følgende måder at kontakte mægleren på: live chat, telefon eller e-mail. Support er tilgængelig på alle de sprog, der også er tilgængelige på hjemmesiden.

Personlig manager: Alle nye klienter bliver tildelt en personlig manager, som står klar til at give support over telefonen eller gennem andre kanaler.

Regulering: Mægleren er overset af Cyperns finanstilsyn – CySec (licensnummer 199/13). Derudover er mægleren reguleret i andre EU lande, hvilket sikrer mæglerens transparens og pålidelighed.

Høj udbetalingsprocent: Når forudsigelsen er korrekt kan traderen modtage op til 85% profit fra en enkelt transaktion.

Træning: Der bliver givet rigtig meget opmærksomhed til uddannelsen af tradere. Ud over gratis læringsmateriale, ekspert support og andre fordele, bliver der regelmæssigt holdt eksklusive webinarer.

Mobil applikationer: BDSwiss tradere kan handle over hele verden og fra forskellige enheder, ved at bruge den mobile version af platformen på deres smartphone eller tablets, denne er tilgængelig til både Android og Ios.

Diskussions platform: Med hjælp fra diskussions platformen kan du dele dine erfaringer, udveksle idéer og kommunikere med andre tradere.

Nyttige værktøjer: Platformen tilbyder yderligere værktøjer til at sikre en profitabel handel – en økonomisk kalender, markedsanalyser fra professionelle tradere, en blog osv.

10% tilbagebetaling til mislykkede tradere: Denne option kan konfigureres af traderen og kan påvirke udbetalingsprocenten for profitable handler.

Ingen Windows Phone Support: Mobilplatformen er i øjeblikket ikke tilgængelig for Windows enheder.

3. Handelsbetingelser

Mæglerens handelsbetingelser tilgodeser dem, som ikke vil investere store summer i trading, men er også passende for dem som er parate til at handle med større summer penge. Minimumsindskuddet er $100, mens den mindste investering er $5; handelskonti kan åbnes i USD, EUR eller GBP.

I tilfælde af en korrekt forudsigelse af prisbevægelsen, vil traderen modtage 65-85% profit per handel. For de fleste underliggende aktiver er priserne genereret på baggrund af formlen (bid + ask)/2, hvilket er årsagen til, at vi tilråder at tjekke om en tredjeparts signal- eller indikatorservice anvender et lignende princip til at beregne prisen, i tilfælde af, at du anvender sådanne services til at forbedre dine handelsresultater.

4. Underliggende aktiver

Mæglerens platform giver adgang til 170 aktiver fra fire hovedkategorier: valutapar, aktier, råvarer og indeks. Et så bredt spektrum giver nye muligheder for tradere og åbner op for, at du kan forsøge dig i nye markeder og lave endnu mere profit.

Det er også værd at nævne, at platformen også tilbyder mere eksotiske aktiver, såsom USD/ZAR, USD/SGD, USD/RUB, USD/BRL, og USD/TRY. Hvilket giver mulighed for at diversificere dine handelsstrategier ved at handle i mindre konkurrenceprægede markeder

5. Handelsplatform

Virksomhedens udviklere har anvendt det populære SpotOption system, som baggrund for handelsplatformen. Dette er kendetegnet ved en hurtig eksekvering, en intuitiv og let anvendelig brugerflade, såvel som ingen latency, slippage eller andre ulemper. SpotOptions høje kvalitet bliver bekræftet af, at platformen i øjeblikket bliver brugt af talrige store mæglere inden for binære optioner. Det er ikke nødvendigt at downloade platformen til din computer – du kan handle direkte i din browser.

I øjeblikket er der seks forskellige typer optionskontrakter tilgængelige på BDSwiss platform

  • “Call/Put” – det mest populære produkt, hvor du skal forudsige om prisen på det underliggende aktiv, vil bevæge sig over eller under handlens eksekveringspris inden for 10, 15, 30 eller 60 minutter. Denne type optioner kan handles på alle tilgængelige aktiver på platformen.
  • “Pairs” – mange af jer er allerede bekendte med valutapar, hvor forskellige landes valuta er vurderet relativt i forhold til hinanden. ”Pairs” produktet har lignende egenskaber: det giver dig mulighed for at handle to aktivers relative performance over for hinanden, for eksempel Shell aktier over for råolie.
  • “60 sekunder” eller kortsigtede optioner. Det underliggende princip er magen til “call/put” optioner; den eneste forskel er udløbstiden, som kan blive sat til 60, 90, 120, 180, or 300 sekunder i stedet for timer eller dage.
  • “Længerevarende” optioner er passende til tradere, som foretrækker længere tidshorisonter; udløbstiden kan variere fra udgangen af denne uge til udgangen af næste år.
  • “Ladder” – i dette tilfælde fastsætter mægleren visse prisniveauer for det valgte aktiv; traderen skal definere hvilket niveau, der vil blive nået inden for den fastsætte tidsgrænse.
  • “One touch” ligner “ladder” optioner – traderen forudsiger om prisen på det underliggende aktiv vil ramme et foruddefineret prisniveau mindst én gang inden optionen udløber. Som en tommelfingerregel er ”ladder” og ”one touch” optioner mere risikable, men giver også udbetalinger på over 85%.

En anden fordel ved BDSwiss platformen er ”Pro Trader” funktionen som, når den er aktiveret, vil vise en detaljeret graf af det valgte aktiv med tekniske indikatorer og andre nyttige værktøjer. Ved at benytte grafen kan du analysere markedet og lave handelsbeslutninger direkte fra mæglerens platform.

6. Handel på din Smartphone

BDSwiss har lagt stor vægt på mobilapplikationerne, som giver dig mulighed for at handle fra enhver afkrog af verden, bare der er internetadgang. Mobilversionen af platformen afviger kun fra web versionen i forhold til hvor den befinder sig og brugerfladens elementer; ellers tilbyder den stort set de samme funktioner og fungerer akkurat ligeså hurtigt. Appen bliver automatisk live synkroniseret med web platformen, hvilket betyder, at du kan bruge dem begge samtidig og med den samme BDSwiss konto. Mobil platformen kan downloades gratis via Google Play eller App Store.

7. Indskud og hævninger

Du kan åbne en konto ved at klikke på ”Opret Konto” knappen på mæglerens officielle hjemmeside. De følgende informationer er påkrævede for at kunne gennemføre registreringsprocessen: dit fornavn, efternavn, telefonnummer, e-mail, adgangskode, dit køn, fødselsdato, land, og hvilken valuta du gerne vil foretage dit indskud i. Efter at have fuldendt registreringen kan du sætte midler ind på din konto og starte med at handle. Det er værd at nævne, at du kun kan hæve penge fra din konto via det samme betalingssystem, som du brugte til at finansiere den med. BDSwiss understøtter følgende betalingsmetoder: Visa, MasterCard og Maestro debat/kreditkort; Ukash elektroniske betalingssystem og bankoverførsler.

For at forhindre hvidvaskning af penge, er alle nye kunder underlagt at skulle verificere deres identitet ved at forelægge et scan eller et foto af et personligt ID (pas, kørekort osv.). Det mindste beløb der kan hæves fra handelskontoen er $10. Som regel er pengene overført til modtagers konto inden for 2-8 hverdage, afhængig af transaktionsmetoden.

Transaktionernes sikkerhed er sikret af et elektronisk SSL certifikat (Secure Sockets Layer), hvilket garanterer dine midlers sikkerhed, såvel som transaktionens anonymitet.

8. Trader uddannelse

Mægleren har forberedt en uddannelsessektion, der dækker alle aspekter af handel med binære optioner. Denne kan findes i ”Uddannelse” sektionen på BDSwiss hjemmeside. Derudover, afholder mæglerens eksperter regelmæssige webinarer, frigiver markedsanalyser og andet gratis uddannelsesmateriale. En anden måde at få hjælp til din trading på, er ved at henvende dig til din personlige manager eller kundesupporten.

9. Bør jeg handle gennem DBSwiss?

De handelsbetingelser som BDSwiss tilbyder indikerer, at mægleren kontinuerligt arbejder på at forblive en af de førende inden for deres industri. Virksomheden er reguleret af EU’s finansielle tilsyn og roser sig af at have en topmoderne, high-speed handelsplatform med 170+ aktiver og seks forskellige typer options kontrakter. BDSwiss tilbyder skridt-for-skridt træning og er altid parat til at give omgående support og løse problemer på den hurtigst mulige måde. Siden begyndelsen har mægleren formået at bevise sin kompetence, opbygge et omdømme og vinde toppositioner i diverse bedømmelser. Du kan stifte bekendtskab med BDSwiss, ved at åbne en gratis demo-konto eller ved at starte med en rigtig konto med mindre summer penge, for at få en føling for det ægte marked.

I kommentarsektionen herunder er du velkommen til at dele dine historier og handelserfaring med mægleren. Hvad mener du om BDSwiss?

Binary options are not available to retail EU traders. If you are not a professional trader, please leave this page

Anmeldelse af BDSwiss

Kommentarer om BDSwiss
( 0 )
Bruger bedømmelse: 3.9 / 5

Efterlad en kommentar

BDSwiss – Mægler evaluering og kommentarer

Besøg websted