Skip to Content

Plus500 – Mæglerevaluering og Trader Feedback

4.0 / 5
Besøg websted
79% af CFD-konti i detailhandlen mister penge

RISIKO ADVARSEL: 79% af detailinvestorekonti mister penge, når de handler CFD’er med denne udbyder. Du skal overveje, om du har råd til at tage den høje risiko for at miste dine penge.

Plus500 er en Contract For Difference (CFDs) handelsplatform, der blev etableret i 2008 og er ejet af Plus500 Ltd, som er en virksomhed, der er børsnoteret London Stock Exchange. Virksomhedens hovedaktiviteter og hovedkontor ligger i Haifa, Israel med datterselskaber i Australien, Cypern og England. Grundlagt af Gal Haber, Alon Gonen, Elad Ben-Izhak, Shlomi Weizmann, Omer Elazari og Shimon Sofer fra Technion Institute of Technology, Plus500’s handelsplatform giver handlere mulighed for at handle CFD’er på mere end 2000 forskellige finansielle instrumenter lige fra valuta, råvarer, aktier, ETF’er, indeks og optionsmarkeder uden at skulle investere i det underliggende instrument.

1. Generel information

Plus500 brandet er ejet af et AIM noteret selskab kaldet Plus500 Ltd der opererer gennem tre hoved datterselskaber: Plus500 UK Ltd er autoriseret og reguleret af Financial Conduct Authority (FRN 509909).

Plus500CY LTD er autoriseret og reguleret af Cyprus Securities and Exchange Commission (Licens nr. 250/14).

Plus500AU Pty Ltd, ACN 153 301 681, AFSL # 417727, udsted af den australske Securities and Investments Commission, er autoriseret til at udstede disse produkter til australske beboere.

Udsteder af derivater-licens i New Zealand, FSP #. 486026 autoriserer os til at udstede disse produkter til New Zealandske indbyggere. Plus500 AU Pty Ltd, er også en autoriseret Financial Services Provider i Sydafrika, FSP 47546.

I Israel er Plus500IL Ltd reguleret af Israel Securities Authority.

2. Fordele og ulemper

Reguleret i flere jurisdiktioner: Med regulering over hele kloden kan handlere fra stort set alle steder benytte denne mæglers platform.

Bredt udvalg af aktiver: Mægleren tilbyder CFD-handel på over 2000 aktiver på tværs af forex, aktier, råvarer, indeks.

Gratis demo-konto: Ubegrænset demo-konto for handlere til at teste produktet, før man forpligter sig med reelle midler.

Lave spreads: Nogle af de lavest tilgængelige spreads.

Ingen forskellige typer handelskonti: Der er kun én type handelskonto, der passer til alle. Dette fungerer måske ikke for mere avancerede handlere, der kræver forskellige funktioner i forhold til nybegyndere.

Understøtter ikke automatisk handel: For et så veludviklet firma virker det usandsynligt, at de ikke er sat op til at understøtte automatisk handel, dette ændrer sig måske i fremtiden.

3. Handelsbetingelser

Hvad angår handelsbetingelserne hos Plus500, anvender mægleren kun nogle få provisioner. Handlere påkrævet at betale et lille spread mellem BID og ASK prisen. Spreadet som Plus500 opkræver fra sine handlere, kan være enten fast eller dynamisk. Minimums spreadet for EUR/USD er dynamisk. Spreadet for GBP/USD er højere, mens USD/JPY’s typiske spread også er dynamisk. Samlet set er Plus500’s spreads rimelige konkurrencedygtige. Der er gebyrer for overnatningsfinansiering, valutaomregningsgebyr, garanteret stopordre og inaktivitetsgebyr. Mere information kan du finde på Brokers hjemmeside.

4. Underliggende aktiver

Som tidligere nævnt dækker Plus500 tilbyder CFD'er til mere end 2000 forskellige typer instrumenter, hvilket er alt for mange til at liste her. Ikke desto mindre omfatter de aktier, ETF’er, valutapar, markeds indeks, råvarer og optioner. Afhængigt af det handlede aktiv kan gearingen være så høj som 1:30.

5. Handelsplatform

Handelsplatformen som Plus500 anvender er en proprietær handelsplatform. Den kommer i tre hovedversioner, en desktop version, en webbaseret version og en mobil version. Det kan ikke nægtes, at de fleste andre mæglere også tilbyder deres handlere lignende muligheder i forhold til handelsplatforme, men alligevel differentierer Plus500 sig på et punkt. Deres handelsplatforme arbejder fuldstændig problemfrie og handlere kan skifte fra en platform til en anden uden at føle sig desorienteret.

Blandt alle de handelsplatforme Plus500 tilbyder, er WebTrader den mest populære handelsplatform blandt handlere i Europa og Asien. Dette skyldes hovedsageligt, at det ikke er nødvendigt at downloade software og installere dette på sin computer, inden man kan starte med at bruge det. Med WebTrader er eneste krav, at handleren har en opdateret web browser for at få adgang til handelsplatformen og starte med at handle med det samme.

6. Handel på din smartphone

Plus 500 Mobile Trader er en anden populær handelsplatform blandt Plus500’s klienter. Mobile Trader er tilgængelig for download på Apples App Store og Google Play Store og er optimeret til iOS og Android enheder. Mobile Trader gør det muligt for Plus500’s handlere at holde sig underrettet i forhold til udviklingen på de finansielle markeder, uanset hvor de befinder sig.

7. Demo-konto

Til fordel for både nye og eksisterende klienter har Plus500 gjort en demo-konto tilgængelig for deres kunder. Demo-kontoen har ikke nogen udløbsperiode, hvilket gør den velegnet som backtesting platform til ny-udviklede handelsstrategier. For at åbne en demo-konto hos Plus500, skal du blot gennemføre registreringsprocessen og vælge demo mode. Når du har gjort dette, vil du få mulighed for at få adgang til demo-kontoen.

8. Kontotyper

Ud over demo-kontoen har Plus500 kun gjort en standard type handelskonto tilgængelig for deres klienter. For at åbne en standard konto skal handlere lave et minimumsindskud på $100.

9. Åbne en konto

At åbne en konto hos Plus500 er en simpel og hurtig proces. Først og fremmest skal du udfylde en registreringsformular og indsende denne til Plus500. Derefter, skal du sætte kapital ind på din handelskonto før du kan handle live. For dem som allerede har åbnet en demokonto, skal de blot skifte til ”ægte” konto og indsætte kapital på deres konto for at starte med at handle.

Bemærk venligst, at handlere måske skal uploade ID dokumenter for at kunne åbne en konto. Hvis du ikke bliver spurgt om at uploade ID ved åbning af din konto, vil en kopi blive krævet, når du ønsker at hæve kapital.

10. Hæve penge

For at gøre deres handlere i stand til at indsætte og hæve penge fra deres handelskonto uden nogle problemer, tilbyder Plus500 flere forskellige metoder til at overføre penge. Disse metoder inkluderer kredit/debit kort, eWallets såsom Paypal og Skrill og bankoverførsel. Det tager normalt 3 dage at behandle et ønske om at hæve penge. Modtagelsen af pengene afhænger dog af behandlingstiden hos den autoriserede betalingsprocessor.

For at igangsætte en hævning af penge, klik på ”Funds Management” og derefter ”Withdrawal”. Vælg derefter hvordan du vil hæve pengene. Når du har udfyldt alle de påkrævede detaljer skal du blot klikke ”Submit” for at begynde processen. Det skal dog bemærkes, at hver ansøgning om hævning af penge skal opfylde et minimumsbeløb før Plus500 starter processen med at hæve pengene. Derudover vil Plus500, når det er muligt, altid forsøge at returnere pengene gennem samme betalingskanal, som de blev indsat gennem. Dette er for at sikre, at overførslen af penge opfylder alle hvidvasknings reguleringer og bedste praksis.

11. Træning af handlere

Som en ansvarlig kundeorienteret mægler forsøger Plus500 at sikre, at deres handlere er tilstrækkeligt udstyret i forhold til uddannelse af handlere. For at opnå dette har Plus500 stillet nogle grundlæggende uddannelsesmaterialer til rådighed for at uddanne nybegyndere i de finansielle instrumenter, som de handler med. Ikke desto mindre mener vi, at dette er utilstrækkeligt. Faktisk mener vi, at Plus500 burde afsætte flere ressourcer til dette område for at sikre, at deres handlere bliver tilstrækkeligt vidende omkring handel med CFD’er

12. Bør jeg handle gennem Plus500?

Baseret på vores observation er der ingen tvivl om, at Plus500 leverer handelsservices af høj standard. Deres proprietære handelsplatform er nem at bruge og samtidig yderst kraftig. Det brede udvalg af aktiver sikrer, at forhandlere på Plus500 med omhyggelig planlægning og grundig risikovurdering har muligheder for at opnå overskud, selvom du altid skal overveje, om du har råd til at tage den høje risiko for at miste dine penge. En anden ting, der virkelig får Plus500 til at skille sig ud fra mængden, er den professionalisme mægleren demonstrerer. Mens de fleste mæglere i branchen videregiver deres handleres personlige oplysninger til salgsteamet, engagerer Plus500 sig ikke i sådanne metoder. Faktisk har Plus500 slet ikke et salgsteam, hvilket giver handlere ro i sindet om, at de ikke vil blive forfulgt af telemarketing salgspersonale, der forsøger at fremme mæglerens ydelser og produkter.

79% af CFD-konti i detailhandlen mister penge

Anmeldelse af Plus500

Kommentarer om Plus500
( 0 )
Bruger bedømmelse: 3.8 / 5

Efterlad en kommentar

Plus500 – Mæglerevaluering og Trader Feedback

Besøg websted