Skip to Content

MoneyTotem

— handle smart og gå med overskudd
MoneyTotem er et uavhengig nettsamfunn for trading, hvor enhver kan finne en pålitelig megler og utarbeide en trygg handelsstrategi – med tanke på å sikre et stabilt overskudd på internett.
1
BDSwiss
3.85 / 5.0
24,850
tradere
2
eToro
3.95 / 5.0
24,920
tradere
3
Plus500
4.45 / 5.0
23,478
tradere

Hva er en binær opsjon?

Binære opsjoner, også kjent som digitale opsjoner, har i det siste blitt et svært populært tradingverktøy. Hver opsjon er koblet mot en bestemt ressurs, det vil si en aksje, en indeks, et valutapar, eller en primær produktpris. Overskuddet eller tapet fra hver opsjon blir bestemt av svingninger i prisen til den koblede ressursen. Binære opsjoner har et forutbestemt livsløp, hvilket kan være så lenge som en time, 15 minutter, eller bare 60 sekunder etter kjøpstidspunktet. Forskjellen i pris på ressursen fra inngangs- til utgangstidspunktet, vil så avgjøre hvorvidt handelen er en suksess eller ikke.

En 70-95% fortjeneste på handel

Binære opsjoner kan by på noen av de høyeste avkastningene per handel av nåværende finansielle instrumenter. Høy fortjeneste betyr at kun en suksessfull handel kan hjelpe deg med å øke din opprinnelige investering betydelig. Dette hjelper også til med å beskytte din kapital. Jo høyere fortjeneste fra hver enkelt handel, jo flere sjanser har man på å skape et overskudd på en serie med handler. Vel å merke bør man huske at handelsoverskudd er forholdsmessig til risikonivået. Dette betyr at om alt annet er likt, vil en opsjonskontrakt med relativt lav avkastning også bety en høyere sannsynlighet for lønnsom bevegelse på underliggende aktivum.

Inntekter på både voksende og fallende markeder

Binære opsjoner er kjent som et veldig fleksibelt finansielt instrument, siden det gjør at man kan skape en fortjeneste fra både økende og synkende priser på den underliggende ressursen. Retningen til opsjonen er bestemt på forhånd – samtidig som man trer inn i handelen. Opsjoner på synkende pris av den underliggende ressursen (såkalte «short-opsjoner») vil tillate deg å tjene et overskudd på det såkalte «bear-markedet», det vil si når prisen faller, hvilket taler til fordel for binære opsjoner sammenlignet med tradisjonelle handelsverktøy (for eksempel aksjer). Følgelig, når man kombinerer binære opsjoner både for økende og synkende pris på den underliggende ressursen, kan man forvente en mye mer stabil status på handelskontoen uansett hvordan markedssituasjonen ser ut.

Handelsmuligheter døgnet rundt

Ved siden av valutamarkeder gir binære opsjoner også kontinuerlige handelsmuligheter, derved utvides omfanget av potensielt gunstige markedsforhold for en megler å benytte. Dette betyr også at opsjonshandel enkelt kan kombineres med heltidsarbeid og andre forretninger, bidra til å gi merinntekter og dermed stabilisere den finansielle uavhengigheten. Det er skjønt viktig å merke seg at kontinuerlige handelsmuligheter kun gjelder for underliggende ressurser som er tilgjengelige for handel til enhver tid, slik som valutapar og råvarekontrakter.

Lavt minimumsinnskudd (begynner fra 1 USD)

Binære opsjoner tillater deg å trene opp dine handelsferdigheter med en svært lav oppstartskapital – en rekke binære opsjonsmeglere vil tillate et minimumsinnskudd på 5 USD, helt ned til 1 USD. Dette er spesielt bra for de som er nybegynnere innen trading, og som vil unngå risiko for tap av store pengesummer mens de lærer seg grunnleggende handelsferdigheter. Så snart den innledende treningen er unnagjort og selvsikkerheten har økt, kan du nærme deg meglere som tilbyr mer profesjonelle handelsinstrumenter, men samtidig også krever høyere innskudd.

Mulig tap og fortjeneste fastsettes på forhånd

En av de viktigste fordelene med binære opsjoner er at mulig tap og fortjeneste fra hver handel er kjent på forhånd, noe som tillater bedre og mer presis risikostyring når du trader. Som en konsekvens gjør dette pengestyring (kontroll over sine egne kontostatuser i aktiv handel av finansinstrumenter) betydelig enklere. Med andre ord vil tilgang til nøyaktig informasjon rundt de to mulige utfallene før du faktisk går inn på markedsposisjonen, tillate deg å velge den optimale sum du er villig til å investere i hver enkelt handel på en bedre måte.

Ingen flytende spreads eller skjulte avgifter

Binære opsjoner har enda en spesifikk funksjon: gjennomsiktighet på prising for hver separate handel. Dette betyr at når man handler er det ikke nødvendig å følge den stadig endringen av spreads (forskjellen mellom kjøpspris – ask, og salgsprisen – bid) og som et resultat kan man fokusere på viktigere ting, som å beregne prisbevegelsen til den underliggende ressursen. Den viktigste inntektskilde for meglere innen binære opsjoner, ligger i forskjellen mellom antatt tap og antatt fortjeneste. Som nevnt før, er denne informasjonen tilgjengelig for megleren på forhånd. Dessuten vil man ikke bli påkrevd å betale ekstra provisjoner eller skjulte transaksjonsgebyr.

Ansvarsfraskrivelse:

Binære opsjoner er et høyrisikabelt finansielt instrument som ikke passer enhver megler. BinaryOptionsTradingTips.com er et uavhengig nettsamfunn for meglere, ikke et meglerhus, og tilbyr ikke tjenester innen handel eller finansiell gambling. Dermed skal ikke administratorer av nettstedet holdes ansvarlig for noen handling fremført av en besøkende på nettstedet, tilknyttet handel på finansielle markeder. Vi tar sikte på å forbedre tilgjengeligheten til informasjon relatert til den binære opsjonshandels-bransjen. Vi prøver å gi våre besøkende detaljert og oppdatert informasjon om de beste meglerselskapene, i tillegg til undervisningsmateriale som kan gi dem økt bevissthet og kunnskap om problemstillinger knyttet til netthandel.

Legg igjen en kommentar