Skip to Content

Plus500 Norge: Omtale av megler og tilbakemelding fra trader 2024

4.5 / 5
Vis nettsted
79% av investeringer innen detaljhandelen taper penger i handel med CFD

Plus500 ble etablert i 2008 og er en plattform for Kontrakter for forskjell (CFD) som eies av Plus500 Ltd, et selskap notert på Main Markedet på London børsen. Selskapets operasjonkontor og hovedkontor ligger i Haifa, Israel, med datterselskaper som opererer i Australia, Kypros og Storbritannia. Stiftet av Alon Gonen, Gal Haber, Elad Ben-Izhak, Omer Elazari, Shlomi Weizmann og Shimon Sofer fra Technion Institute of Technology, Plus500s handelsplattform gjør det mulig for handelsmenn å handle CFD i forskjellige finansielle instrumenter fra aksjer, valuta, råvarer, indekser, ETF-er, uten å måtte investere i det underliggende instrumentet.

RISIKO ADVARSEL: 79% av private investeringskontoer taper penger ved å handle CFDer med denne leverandøren. Du bør overveie om du førstår hvordan CFDer fungerer og om du har råd til å ta høye risikoen for å tape pengene dine.

Generell Informasjon

Plus500-merket eies av et børsnotert selskap i Main Market kalt Plus500 Ltd med virksomhet gjennomført av 3 hoveddatterselskaper: Plus500 UK Ltd er autorisert og regulert av Financial Conduct Authority (FRN 509909).

Plus500CY LTD er autorisert og regulert av Cyprus Securities and Exchange Commission (lisens nr. 250/14).

Plus500 AU Pty Ltd, ACN 153 301 681, AFSL # 417727, utstedt av Australian Securities and Investments Commission har fullmakt til å utstede disse produktene til australske innbyggere.

Utstederlisens for derivater i New Zealand, FSP #. 486026 gir oss fullmakt til å utstede disse produktene til innbyggerne i New Zealand. Plus500 AU Pty Ltd, er også en autorisert finansiell tjenesteleverandør i Sør-Afrika, FSP 47546.

I Israel er Plus500IL Ltd regulert av Israel Securities Authority.

Fordeler og ulemper

Regulert i flere jurisdiksjoner: med regulering over hele verden kan handelsmenn fra nesten hvor som helst bruke fasilitetene til denne megleren.

Stort utvalg av handlebare eiendeler: megleren tilbyr CFD-handel i over 2000 eiendeler over forex, aksjer, råvarer, indekser.

Gratis demonstrasjonskonto: ubegrenset demokonto for handelsmenn å prøvekjør produktet før de begår ekte penger.

Lave spredninger: noen av de laveste spredninger rundt.

Ingen valg av handelskonto: det er bare en type handelskonto som passer alle.

Støtter ikke automatisert handel: for et så godt utviklet firma virker det som usannsynlig at de ikke er klar til å tilby automatisert handel, kanskje dette vil endre fremtiden. »

Betingelser for trading

Når det gjelder handelsbetingelsene hos Plus500, bruker megleren bare noen få provisjoner. Kreves det at handelsmenn betaler en liten spredning på BID- og ASK-prisen. Spredningen som Plus500 pålegger på sin tradere kan enten være fast eller dynamisk. Minste spredning for referanseindeks EUR / USD er dynamisk. Spredningen for GBP / USD er høyere, mens den typiske USD / JPY-spredningen er dynamisk. Totalt sett er Plus500-spredning rimelig konkurransedyktige. Det er gebyrer for finansiering over natten, valutakonverteringsgebyr, garantert stoppordre og inaktivitetsgebyr. Mer informasjon finner du på Brokers hjemmeside.

Underliggende midler

Som nevnt tidligere, tilbyr Plus500 CFD-er for mer enn 2000 forskjellige typer instrumenter som er for mange til å liste opp her. Likevel inkluderer markedene dekket aksjer, ETF, valutapar, markedsindekser, råvarer og opsjoner. Avhengig av eiendel som handles, kan giringen være så høy som 1:30.

Plattform for trading

Handelsplattformen som Plus500 bruker er en egen handelsplattform. Den kommer i to hovedversjoner, en nettbasert versjon og en mobiloptimalisert versjon. Selv om det ikke kan benektes at de fleste meglere også tilbyr sine handelsmenn lignende valg i handelsplattform, skiller Plus500 seg i ett hovedaspekt. Handelsplattformene deres fungerer sømløst og handelsmenn kan bytte fra en plattform til en annen uten å måtte føle seg desorientert.

Blant alle handelsplattformene levert av Plus500, er WebTrader en av de mest populære handelsplattformene blant handelsmenn i Europa og i Asia. Dette skyldes i stor grad det faktum at det ikke er krav om at programvare skal lastes ned og installeres på datamaskinen før man kan begynne å bruke den. Med WebTrader krever en handelsmann ganske enkelt en oppdatert nettleser for å få tilgang til handelsplattformen og begynne å handle med en gang.

Mobil Trading

Plus500 mobilhandler er en annen populær handelsplattform blant Plus500s kunder. Mobile Trader er optimalisert for iOS- og Android-drevne enheter, og er tilgjengelig for nedlasting i Apples App Store og Google Play Store. Mobile Trader gjør det mulig for Plus500s handler å holde kontakten med all utviklingen i finansmarkedene uansett hvor de er.

Demo-konto

Til fordel for potensielle kunder og eksisterende kunder har Plus500 også gitt deres kunder en demokonto. Demokontoen har ikke en utløpsperiode som gjør den nyttig som back testing plattform for nyutviklede handelsstrategier. For å åpne en demokonto på Plus500, bare fullfør registreringsprosessen og velg demomodus. Når du har gjort det, vil du kunne få tilgang til demokontoen.

Typer av kontoer

Bortsett fra demokontoen, har Plus500 bare gjort tilgjengelig en standard type handelskonto for sine kunder. For å åpne en standardkonto, er handelsmenn pålagt å plassere et minimum innskudd på $ 100.

Åpne en konto

Å åpne en handelskonto på Plus500 er en enkel og rask prosess. Først av alt må du fylle ut et registreringsskjema og sende det til Plus500. Deretter må du finansiere handelskontoen din før du kan gjennomføre live trading. For de som allerede har åpnet en demokonto, må de ganske enkelt bytte til den virkelige kontomodusen og finansiere kontoen sin for å starte handel.

Vær oppmerksom på at handelsmenn må laste opp ID-dokumenter for å åpne en konto. Hvis du ikke blir bedt om å laste opp en ID på kontoåpningstrinnet, vil det kreves en kopi før du kan ta ut midler.

Uttak av midler

For å gjøre det mulig for deres handelsmenn å finansiere og ta ut penger fra kontoen sin uten problemer, har Plus500 gitt flere metoder for overføring av midler. Disse metodene inkluderer kreditt- / debetkort, eWallets som Paypal og Skrill og bankoverføring. Tiden som trengs for å behandle en uttaksforespørsel er vanligvis innen 3 dager. Mottaker av betaling vil imidlertid avhenge av behandlingstiden som kreves av den autoriserte betalingsprosessoren.

For å sette i gang en uttaksforespørsel, klikker du på «Meny» og deretter «Uttak». Velg deretter din metode for uttak. Når du har fylt ut alle de nødvendige detaljene, klikker du bare på «Send» for å starte uttaksprosessen. Det skal bemerkes at hver uttaksforespørsel krever et minimumsbeløp som skal trekkes før Plus500 vil begynne å behandle uttaksforespørselen. I tillegg der det er mulig vil Plus500 alltid prøve å returnere betaling via samme metode som ble brukt for å sette inn midlene. Dette for å sikre at overføring av midler oppfyller alle nødvendige forskrifter og beste praksis mot hvitvasking av penger.

Bør jeg trade hos Plus500?

Fra vår observasjon er det ingen tvil om at Plus500 har levert en høy standard for handelstjenester. Deres proprietære handelsplattform er også enkel å bruke og kraftig. Det brede spekteret av handlebare eiendeler sikrer at handelsmenn på Plus500 med nøye planlegging og grundig risikovurdering vil ha muligheter til å tjene penger, selv om du alltid bør vurdere om du har råd til å ta den høye risikoen for å miste pengene dine. En annen funksjon om Plus500 som gjør at den skiller seg ut fra mengden er profesjonaliteten som megleren har demonstrert. Mens de fleste meglere i bransjen vil overføre trader personopplysninger til salgsteamet som ledelse, henger ikke Plus500 seg med denne typen oppførsel. Faktisk har Plus500 ikke et salgsteam, og gir dermed handelsmenn den tryggheten at de ikke vil bli jaget av noe salgssalgspersonell som prøver å markedsføre meglers tjenester og produkt.

Erfaringer med Plus500

Kommentarer om Plus500
( 0 )
Brukervurdering: 4.6 / 5

Legg igjen en kommentar

Plus500 Norge: Omtale av megler og tilbakemelding fra trader 2024

Vis nettsted