Skip to Content

BDSwiss: Erfaringer og tilbakemelding fra trader 2024

3.9 / 5
Vis nettsted
CFDer er kompliserte instrumnter og medfører en høyere risiko for å tape penger raskt, på grunn av innflytelse. Mellom 74 og 89 % av investeringer innen detaljhandelen taper penger i handel med CFDer. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFDer fungerer, og om du har råd til den høye risikoen for å tape pengene dine.

BDSwiss (Banc de Swiss) er en av de største europeiske meglerne innen binære opsjoner, og blir drevet av BD Swiss Holding PLC, som står registrert i Kypros. Selskapet tilfredsstiller de fleste moderne standarder, og tilbyr kvalitetstjenester for tradere på alle nivå.

1. Generell Informasjon

I 2013 skaffet BDSwiss seg lisens hos den finansielle regulatoren på Kypros, CySec. Selskapet blir også regulert ellers i EU, og har hovedkvarter i Tyskland. Til tross for at dette er en relativt ny megler, har den bemerkelsesverdig raskt vunnet popularitet og sympati hos en rekke tradere.

Spesiell vekt blir lagt på kommunikasjon med kundene i sanntid. Du kan kontakte DBSwiss’ kundesentre via en nettbasert chat på deres hjemmeside, via telefon eller epost. Uansett hva det gjelder, blir problemer vanligvis ordnet så raskt det lar seg gjøre.

Fra begynnelsen av har BDSwiss gjort sitt beste for å skape en rask, pålitelig flerfunksjons-plattform for trading av binære opsjoner. Den kan i sannhet kalles en moderne megler som fortjener oppmerksomhet fra seriøse tradere.

2. Fordeler og ulemper

Velkjent plattform. Meglerens plattform er basert på SpotOption, et populært produkt med et enkelt og intuitivt grensesnitt som løser problemene ved utforskning av plattformen.

Plattform med flere språk. For øyeblikket er nettsiden og kundestøtten tilgjengelig på 19 forskjellige språk, noe som har medvirket til å gi selskapet stor oppslutning raskt, i jakten på sitt mål om å bli en av de ledende meglerne av binære opsjoner i verden.

Megleren for alle. Minimum innskuddsbeløp du kan begynne å trade med er 100 USD. Det minste handelsvolumet er 5 USD. Takket være disse betingelsene passer meglerens plattform for både profesjonelle tradere og nykommere, som kan lære seg trading uten å risikere for store pengebeløp.

Stort utvalg av ressurser. BDSwiss tilbyr handel innen 171 underliggende ressurser fra fire kategorier: aksjer, valuta, indekser og råvarer. Det er også verdt å merke seg at det er seks forskjellige opsjonskontrakter tilgjengelig for trading.

Kundestøtte døgnet rundt. Som nevnt ovenfor kan kunder få svar på sine spørsmål ganske raskt, ved å bruke en av følgende metoder for å kontakte selskapet: Live chat, telefon eller epost. Kundestøtte blir gitt på alle språkene som er tilgjengelige på nettsiden.

Personlig veileder. Hver ny klient blir tildelt en personlig veileder som er klar for å yte støtte over telefonen eller på andre måter.

Regulering. Megleren blir overvåket av den finansielle regulatoren på Kypros – CySec (lisensnummer 199/13). I tillegg til dette blir selskapet regulert i andre EU-land, noe som garanterer for meglerens åpenhet og pålitelighet.

Høy utbetalingsprosent. Når prognosene er korrekte mottar traderen opp til 85 % fortjeneste fra én enkelt transaksjon.

Trening. Stor oppmerksomhet har blitt gitt til å utdanne tradere. Eksklusive webinarer blir holdt jevnt og trutt, i tillegg til gratis læremateriale, støtte fra eksperter og andre fordeler.

Mobile applikasjoner. BDSwiss-tradere kan trade over hele verden, og fra alle slags apparater, ved å bruke plattformens mobile versjon for smarttelefoner og nettbrett, tilgjengelig for Android og iOS.

VIP-salong. Med hjelp av VIP-salongen kan du dele dine erfaringer og kommunisere med andre tradere via de tilgjengelige kommunikasjonsformene.

Nyttige verktøy. Plattformen har flere verktøy for lønnsom handel – en økonomisk kalender, markedsananalyse av profesjonelle tradere, en blogg og så videre.

10 % refusjon for mislykkede trader. Denne muligheten kan bli satt opp av traderen, og kan komme til å påvirke utbetalingsprosenten for lønnsomme trader.

Ingen Windows telefonsupport. Den mobile applikasjonen er ikke tilgjengelig for enheter som bruker Windows for øyeblikket.

3. Tradingvilkår

Tradingvilkårene som selskapet tilbyr passer både for de som ikke ønsker å investere store summer på trading, og de som er klare for å trade med store pengebeløp. Det minste innskuddsbeløpet er 100 USD, mens det minste investeringsbeløpet er 5 USD. Tradingkontoer kan åpnes med USD, EUR eller GBP.

I tilfelle korrekt prognose på prisbevegelser, får traderen 65-85 % fortjeneste per handel. For de fleste underliggende ressurser blir fortjenesten beregnet ut fra en formel (bid + ask) / 2, som er grunnen til at vi anbefaler å sjekke om signaler eller indikatorer fra en tredjepart tar i bruk lignende prinsipper om pris, i tilfelle du bruker en for å forbedre dine tradingresultater.

4. Underliggende ressurser

Meglerens plattform tilbyr mer enn 170 ressurser fra fire kategorier: valutapar, aksjer, råvarer og indekser. Et slikt mangfold åpner opp nye horisonter for tradere, og lar deg prøve deg på nye markeder og tjene høyere fortjeneste på trading. I ressurs-delen av selskapets nettside kan du finne ut av når på døgnet forskjellige ressurser åpner og stenger.

Det er verdt å nevne at plattformen også tilbyr mer eksotiske ressurser, slik som USD/ZAR, USD/SGD, USD/RUB, USD/BRL eller USD/TRY, noe som gir mulighet for å spre din tradingstrategi ved å delta i mindre konkurransepregede markeder.

5. Tradingplattform

Selskapets utviklere har benyttet det populære SpotOption-systemet som grunnlag for tradingplattformen. Den har bemerkelsesverdig rask utførelse av trading, et intuitivt og enkelt grensesnitt og ingen spor av forsinkelser, feil eller andre irritasjoner. Den høye kvaliteten på SpotOption blir bekreftet av det faktum at plattformen for tiden er brukt av mange store tradere av binære opsjoner. Plattformen krever ikke nedlasting til din PC - du kan trade rett fra nettleseren.

For øyeblikket finnes seks former for opsjonskontrakter tilgjengelig på plattformen til BDSwiss:

 • “Call/Put” – det mest populære verktøyet, der du må forutse om prisen på den underliggende ressursen kommer til å bevege seg over eller under startnivået på en transaksjon innen 10, 15, 30 eller 60 minutter. Denne formen for opsjoner kan bli tradet på enhver ressurs tilgjengelig på plattformen.
 • “Par” – mange av dere kjenner til konseptet med valutapar, der valutaer fra forskjellige land blir sammenlignet med hverandre. Verktøyet “Par” har et lignende prinsipp: Det lar deg satse på den relative ytelsen til to ressurser, for eksempel aksjer fra Shell mot råolje.
 • “60 sekunder” eller kortsiktige opsjoner. Grunnprinsippet her ligner på “call/put” opsjoner. Forskjellen er utløpstiden, som kan bli valgt til 60, 90, 120, 180, eller 300 sekunder i stedet for timer eller dager.
 • “Langtids”-opsjoner passer godt for tradere som foretrekker lengre tidsrammer. Utløpstiden kan variere fra slutten av uken til slutten av året.
 • “Stige” – I dette tilfellet setter megleren visse prisnivåer på den valgte ressursen. Traderen må definere nivået som vil bli nådd av ressursprisen innen den valgte tidsperioden er omme.
 • “One touch” ligner på “stige”-opsjoner - traderen forutser hvorvidt prisen på den underliggende ressursen kommer til å berøre et forhåndsdefinert prisnivå minst en gang før opsjonen utløper. Som regel er “stige”og “one touch”-opsjoner mer risikable, men kan gi utbetalinger på mer enn 85 %.

En annen fordel ved BDSwiss-plattformen er “Pro Trader”-funksjonen, som etter aktivering viser et detaljert diagram av valgte ressurs, med tekniske indikatorer og andre nyttige verktøy. Ved å bruke diagrammet kan du analysere markedet og gjøre innkledende avgjørelser rett fra meglerens plattform.

6. Mobil trading

BDSwiss har viet mye oppmerksomhet til mobile apper som tillater trading fra alle steder som har tilgang til internett. Den mobile versjonen av plattformen skiller seg kun fra den stasjonære versjonen gjennom lokasjon og størrelse på elementer i grensesnittet. Ellers har den praktisk talt identiske funksjoner og opererer like raskt. Appen blir automatisk synkronisert med nettplattformen i sanntid, noe som betyr at du kan bytte på å bruke begge med samme konto hos BDSwiss. Den mobile plattformen kan lastes ned gratis via Google Play eller App Store.

7. Innskudd og uttak

Du kan opprette en konto ved å klikke på “Opprett konto”-knappen på meglerens offisielle hjemmeside. Følgende informasjon er påkrevd for å fullføre registreringen: Ditt fornavn, etternavn, telefonnummer, epost, passord, ditt kjønn, fødselsdato, hvilket land du oppholder deg i og hvilken valuta du kommer til å gjøre innskudd med. Etter å ha fullført registreringen kan du begynne å trade ved å fylle på kontoen. Det er verdt å nevne at du kan ta ut penger kun til samme betalingssystem som ble brukt for å fylle opp kontoen. BDSwiss støtter følgende betalingsmetoder: Visa, MasterCard og Maestro debet/kredittkort, Ukash elektronisk betalingssystem og bankoverføringer.

For å hindre hvitvasking blir hver ny kunde påkrevd å bekrefte sin identitet ved å levere en skanning eller et bilde av et personlig ID-dokument (pass, førerkort, el.l). Minimum uttaksbeløp er 10 USD. Som regel blir pengene overført til mottakerens konto innen 2 - 8 virkedager, avhengig av transaksjonsmetode.

Transaksjonenes trygghet sikres gjennom et elektronisk SSL-sertifikat (Secure Sockets Layer), noe som garanterer sikkerheten til dine midler i tillegg til vern av dine transaksjoner.

8. Opplæring av tradere

Megleren har utarbeidet en opplæringsdel som dekker alle aspekter av handel med binære opsjoner, denne er å finne i “Opplærings”-seksjonen av BDSwiss-nettsiden. I tillegg til dette gjennomfører selskapets eksperter stadig eksklusive webinarer, og de publiserer anmeldelser fra markedet og tilbyr annet gratis opplæringsmateriale. En annen måte å få hjelp med trading, er å henvende deg til din personlige veileder eller kundestøtte.

9. Bør jeg trade med BDSwiss?

Tradingvilkårene som BDSwiss tilbyr, indikerer at megleren gjør stadige bestrebelser for å forbli en markedsleder. Selskapet blir regulert av EUs finansielle autoriteter, og kan skryte av en rask tradingplattform av høyeste kvalitet, med mer enn 170 ressurser og seks former for verktøy. BDSwiss tilbyr trinn-for-trinn opplæring, og står alltid klar til å yte rask støtte og løse enhver sak så raskt det lar seg gjøre. Siden opprettelsen har megleren klart å bevise sin kompetanse, lagt grunnen for et godt rykte og fått gode plasseringer i forskjellige rangeringer. Du kan bli kjent med BDSwiss ved å opprette en gratis demo-konto eller ved å begynne med en ekte konto med lave pengebeløp, for å få følelsen med det virkelige markedet.

I kommentarfeltet nedenfor kan du dele historier og tradingerfaringer fritt med megleren. Hva synes du om BDSwiss?

CFDer er kompliserte instrumnter og medfører en høyere risiko for å tape penger raskt, på grunn av innflytelse. Mellom 74 og 89 % av investeringer innen detaljhandelen taper penger i handel med CFDer. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFDer fungerer, og om du har råd til den høye risikoen for å tape pengene dine.

Erfaringer med BDSwiss

Kommentarer om BDSwiss
( 34 )
Brukervurdering: 4.1 / 5

Kommentarer: 34

 1. avatar
  GG
  12/12/2015

  Jeg lurer på å prøve BDSwiss, men nøler fortsatt. Har noen erfaring med live trading med dem? Takk!

 2. avatar
  ~man-of-steel~
  05/01/2016

  Bestemte meg for å gi det et forsøk etter å ha sett fjernsynsreklamen deres, og så langt går alt bra. Jeg sammenligner tilbudene med Bloomberg og Reuters, de stemmer 99% av tiden, så mer eller mindre pålitelige.

 3. avatar
  Mono
  17/01/2016

  Fortsatt skeptisk, hvordan kan en plattform ha både Forex, CFD og Binary på samme plattform og alle være like gode?

  • avatar
   FirestarteR
   01/02/2016

   det er to forskjellige plattformer, de bruker MT4 for forex og deres egen plattform for binær trading.

 4. avatar
  Branco
  01/02/2016

  hvor lang tid tar det å overføre penger til Skrill?

 5. avatar
  888
  27/02/2016

  burde jeg velge forex eller binære opsjoner, det står på meglernettsiden at det siste er bedre for begynnere, stemmer det?

  • avatar
   crafter
   15/03/2016

   Forex er mer kompleks, du må forstå alt om marginkrav, spreader, bytter etc.

  • avatar
   Finn
   02/04/2016

   sats på forex, du kommer til å ha mer fleksibilitet, og MT4 er en mer moden plattform

 6. avatar
  Neo
  14/03/2016

  stigealternativer wtf?! 😀

  • avatar
   pipburn
   16/03/2016

   Les anmeldelsen over, du finner alt der, jeg tror de la til en ny seksjon

 7. avatar
  Turbo
  16/03/2016

  …Satte inn 300$ for tre dager siden og nå er det bare 250$ igjen, tapte femti dollar på grunn av 14 trader, vant noen og tapte resten, generelt er plattformen praktisk å bruke og jeg har ikke oppdaget noen prisomlegginger eller plutselige, uforklarlige endringer. Jeg kommer til å fortsette å finpusse tradingstrategien min

 8. avatar
  i
  19/03/2016

  folkens, hva tror dere er den beste summen for hver trade hvis jeg planlegger å starte med 400 euro??

  • avatar
   pipburn
   29/03/2016

   På det meste 5% av innskuddet ditt per trade, ikke mer, vil jeg si

   • avatar
    LOL
    30/03/2016

    5 prosent?! tuller du?!? med denne typen strategi er du garantert å bruke opp midlene veldig raskt. 1% er nærmere det optimale, spesielt hvis du trader valuta.

 9. avatar
  Nick B.
  02/04/2016

  Tilbyr BD Swiss noen demokonto?

  • avatar
   Thomas / BOTT
   07/06/2016

   Hallo Nick, for øyeblikket tilbyr ikke BDSwiss noen demokonto – for å trade må du opprette en konto (gratis), komme gjennom identifikasjonsverifikasjonen (påkrevd av regulatoren) og finansiere kontoen din (første innskudd er minimum $100).

 10. avatar
  Petter O.
  04/04/2016

  Hvem har prøvd dette megler?

 11. avatar
  Skafte
  06/04/2016

  Jeg så Banc de Binary for en stund siden, er dette samme megler eller en ny enhet?

  • avatar
   Thomas / BOTT
   07/06/2016

   Hei Skafte, Banc de Binary er et eget selskap som ikke er forbundet med BDSwiss på noen måte. BDSwiss var riktignok grunnlagt som Banc de Swiss og ble omdøpt rett etter, så du har kanskje hørt om oss som Banc de Swiss.

 12. avatar
  cal
  01/05/2016

  Herregud! Jeg TAPTE hundre dollar på denne dumme greia!! Hvordan kan de kalle seg meglere når folk som meg taper penger!!!!

  • avatar
   Klaus
   15/05/2016

   det er på tide å revurdere tradingstrategien din ???? finansmarkeder skylder deg ikke noe, du kan tjene penger hvis du er blant de 50% som er bedre enn de andre. det er uproduktivt å skylde på verktøyet for din egen mangel på kompetanse.

 13. avatar
  sensei gochi
  04/05/2016

  er det uttaksgrense for elektroniske betalingssystemer?

 14. avatar
  Urban
  08/05/2016

  Kan jeg åpne en konto til under samme navn? Kommer de til å la meg trade på to kontoer samtidig…

  • avatar
   TOR
   08/05/2016

   Hvorfor skulle du trenge å gjøre det?

 15. avatar
  Erik
  08/05/2016

  Jeg er i følgende situasjon: for en måned siden satte jeg inn penger fra et Mastercard; nå har det gått ut, er det lov å ta ut pengene til et annet kort?

  • avatar
   YoYo
   10/05/2016

   samme spørsmål her

  • avatar
   Thomas / BOTT
   07/06/2016

   Hei Erik, javisst, bare kontakt din personlige kontoadministrator og forklar situasjonen. Du kan også bruke live chat eller ringe oss.

 16. avatar
  K.O.
  17/05/2016

  liker virkelig designet på tradingplattformen

 17. avatar
  Jon
  21/05/2016

  Jeg pleide å trade forex i flere år på FXPro og Ducascopy, tjente litt penger men definitivt ikke nok til å leve av. Er binære opsjoner annerledes? Så vidt jeg kan se er det ingen margin, noe som er bra, men det er fortsatt ganske risikabelt. Har noen her lang erfaring med binære opsjoner og hvis ja, har du stabile resultater? Takk!

 18. avatar
  Happy Martin
  02/06/2016

  ..chattet med support, vennlige folk

 19. avatar
  kim
  04/06/2016

  etter deres erfaring, er velkomstbonusen verdt det? Hvis ja, hvordan får jeg den, når jeg registrerte meg var det ingen som tilbød meg noe som helst..

  • avatar
   Thomas / BOTT
   07/06/2016

   Hei Kim, vennligst merk at velkomstbonusen tilbys som en måte å øke tradingmengden på, og på den måten nå høyere utfall, og ikke som «gratis penger» – det er bestemte krav en trader må oppfylle for å kunne ta ut bonusbeløpet, de er tilgjengelige på den offisielle nettsiden vår. Når det gjelder spørsmålet ditt – hver trader er kvalifisert til en velkomstbonus på 50%, hvis du av en eller annen grunn ikke fikk tilbud om dette i registreringsprosessen og du fortsatt vil bruke den, vennligst kontakt administratoren din eller en annen BDSwiss supportspesialist, de hjelper deg gjerne.

   • avatar
    kim
    07/06/2016

    Takk for raskt svar Thomas! Skal huske på det

  • avatar
   ericsson
   07/06/2016

   Ville ikke anbefalt det, det gjør deg bare mindre forsiktig. Jeg råder deg til å trade med dine egne penger, slik forblir du mer fokusert.

Legg igjen en kommentar

BDSwiss: Erfaringer og tilbakemelding fra trader 2024

Vis nettsted