Skip to Content

IQ Option Србија: оцена брокера и мишљења 2024

3.8 / 5

IQ Option (IQ Broker) је основана веома скоро, али чак и у току неколико година свог постојања, она је успела да се развије у једну од највећих брокерских компанија бинарних опција у Европи. Главни фактор који је утицао на тако брз раст је комбинација високо-квалитетних услуга и демократски приступ. IQ Option (IQ Broker) је трговање омогућио могућим за широке масе, док је, у исто време, компанија доста инвестирала у квалитет своје платформе, услуге помоћи и подршке, а такође нуди и низ трговинских алата. У оквиру ЕУ, IQOption.com је регулисан од стране CySec (лиценца бр. 247/14).

1. IQ Option – брокер за све

Једна од најмодернијих и удобнијих платформи за трговање бинарних опција, која је развијена од стране групе водећих трговаца, аналитичара, IT специјалиста и омогућава IQ Option -у да понуди трговинске могућности високог квалитета. Платформа нуди класичне бинарне опције у различитим категоријама производа (индекси, валуте, акције), као и сада популарне турбо опције (60 секунди).

2. Предности и мане

CySec регулисано: овај брокер је регулисан од стране CySec, што гарантује да су све услуге које су омогућене у складу са ЕУ прописима.

Погодна трговинска платформа: то је платформа саме компаније, што им омогућава да је одржавају и надограђују, прилагођавајући је потребама трговаца.

Низак минималан депозит: особа може да почне са депозитом који је чак €50 са минималним улогом од $1.

Пробни налози: ова компанија нуди сваком регистрованом кориснику могућност да развије сопствене трговинске вештине, тестира своје стратегије, и навикне се на трговинску платформу а да не мора да уплати депозит.

Релативно мала образовна библиотека: видео извори покривају само најосновније теме, па су недовољни за напредније трговце.

3. Услови трговања

IQ Option нуди неке од најбољих трговинских услова у поређењу са другим брокерима бинарних опција на европском тржишту. Минимални праг за депозит је $10, док минимални улог може да буде и $1. Такође нуди бројне начине за остављање депозита/повлачења новца што укључује низ система за плаћање.

Клијентима се нуде два типа трговинских инструмената, који се могу разликовати на основи њихових датума истека. Класичне бинарне опције имају датуме истека који варирају између 15 и 60 минута, док ће „турбо“ опције трајати између једног и три минута. Краткорочне опције ће Вам омогућити да мењате трговинску стратегију и у ухватите тренутке високе волатилности, профитирајући од краткорочних флуктуација тржишта.

4. Основна добра

IQ Option нуди избор од више од 500 добара, што укључује валутне парове, највеће међународне акцијске индексе, акције појединачних компанија, и племените метале. Овакав широк избор покрива највеће класе финансијских добара и трговцима омогућава могућност да одаберу трговинске стратегије у складу са својим личним прохтевима узимајући у обзир ризик и профит. Надмо се да ће у будућности компанија наставити са додавањем на постојићи избор, јер је у овом тренутку број добара мало инфериорнији у поређењу са изборима које нуде други велики брокери бинарних опција.

5. Трговинска платформа

Вредно је помена да је за разлику од многих других компанија, IQ Option инвестирала у сопствену платформу, која је развијена у оквиру саме компаније како би се изашло у сусрет клијентима компаније. Ова компанија наставља да добија похвале и бројне награде за интерфејс који је веома прилагођен корисницима; неке од њих су: награда „Најиновативнији брокер бинарних опција“ са изложбе FX World и Најбоља трговинска платформа“ од стране Forex Award.

IQ option трговинска платформа ради једнако добро и на персоналним рачунарима и мобилним уређајима. Његов интерфејс је базиран на динамичким графовима, који приказују развој цена добара у стварном времену. Једна од главних разлика између платформе коју нуди IQ Option и оних које кориси већина других брокера је у сету екстра функција, као што су увећање/умањење различитих делова графикона, цртање линија, кривих, и других фигура на графиконима. Бочни панел са леве стране се може подесити да приказује историју трговања, табеле уживо са најбољима, новости, или чак едукативне материјале.

6. Мобилно трговање

IQ Optionтрговинска апликација за таблете и паметне телефоне је свакако вредна помена. Омогућава Вам да „останете на тржишту“ чак и када нисте на послу. Ова мобилна платформа има скоро исту функционалност као и њена пуна верзија, једина разлика је у распореду и величини појединачнх елемената интерфејса. Ова платфомра је доступна Android и iOS корисницима и може се блесплатно преузети из Google Play-а и App Store.

7. Пробни налог

Бесплатни пробни налог је доступан чим направите свој лични налог и он Вам омогућава приступ до виртуелних $10000. Омогућава Вам да извршите све доступне врсте типове трговања као и корисницима стварних налога. Ово омогућава трговцима да тестирају своје трговинске стратегије и навикну се на платформу без потребе за остављањем депозита. Битно је издвојити да је компанија скоро увела могућнот надоградње пробних налога, што значи да ако изгубите сав виртуелни новац, бићете у могућности да додате још виртуелног новца. У сваком случају, саветује се испробавање стратегија коришћењем малих износа ($1-5 по трговини) да испробате прави укус тржишта што је пре могуће.

8. Отварање налога

Било који пробни налог се може претворити у стварни ако се остави неки депозит. У овом случају, виртуелни износ на Вашем налогу ће нестати а Ваш салдо ће бити једнак Вашем депозиту. Како бисте отворили прави налог, потребно је да кликнете на зелено дугме у горњем десном углу почетне стране брокера, или кликом на исто подручје у горњем десном углу пробног налога трговинског интерфејса. Процес се састоји из две фазе – отварање налога (прескочите ако већ имате пробни) и остављање депозита. Први корак се такође може урадити коришћењем Facebook, Google+, или Gmail налога. Депозит новца може да се врши и преко картица (Visa, MasterCard) или преко неког популарног дигиталниг система плаћања.

9. Повлачење средстава

Средства се могу повући на било који начин који је назначен изнад за депозите. Како бисте покренули повлачење, морате се пријавити из подручја налога, дати личне податке и пожељне методе за повлачење новца. Обично су потребна три радна дана за обраду пријаве; а током овог периода, компанија може да затражи додатне документе за обезбеђивање трансакције. Ово може да укључи скен личне карте, на пример. Статус Ваше пријаве се може пратити у Вашем личном простору на Вашем налогу.

10. Обука трговаца

IQ Option се баш пуно фокусира на повећању нивоа финансијске свести и трговинских вештина међу својим клијентима. На сајту се могу пронаћи бројни интерактивни материјали за учење. Поред овога, желели бисмо да поменемо кратак курс обуке који је намењен помоћи особама у учењу коришћења трговинске платформе. Може му се приступити у одељку „Видео туторијали“ у менију „За трговце“ на почетној страни брокера. Курс се састоји од 9 поглавља, демонстрирајући принципе рада и елемената трговинског система брокера.

11. Да ли треба да тргујем са IQ Option?

IQ Option је „универзални“ брокер који је трговање учинио погодним и приступачним. Трговци ће касније ценити погодности, као и сета функција које служе као помоћ подешавања графикона, као и веома корисне мобилне апликације. Међутим, благо ограничени избор главних добара може такође да ограничи избор трговинске стратегије неке особе. Трговци ће имати највише користи од ове платформе – минимални праг за остављање депозита је мали, а постоји и потпуно функционални пробни налог (што је права реткост међу брокерима бинарних опција), као и платформа која је погодна за кориснике и флексибилна са много материјала за учење.

Оцене на IQ Option

Коментари о IQ Option
( 62 )
Оцена корисника: 4.6 / 5

Коментари: 62

 1. avatar
  NENA
  12/03/2018

  POZDRAV
  INTERESUJE ME DA LI MOZE INTERNET KARTICOM DA SE UPLATI NOVAC ZA TRGOVANJE I DOBILA SAM NAZNAKE OD BANKE ZA ISPLATU PREKO DEVIZNOG RACUNA ILI JE POTREBNO DA OTVORIM RACUN NA SKRILL PA PREKO TOGA DA MI SE UPLACUJE ZARADJENI NOVAC.

  • avatar
   MIRA
   08/02/2020

   DRAGA Neno ,htela sam da vas pitam kaka su vASA ISKUSTVA vezana za ovu vrstu posla ,ja bih da krenem ali se plasim da nije prevara pa vas molim da mi odgovorite i ako moze kontak telafon.MIRA

   • avatar
    Monika
    23/05/2021

    Miro da li ste poceli, kakva su iskustva. Mene malo brine ostavljanje kompletnih podataka. Cak kada se skenira licna karta *pasos, mora da se vidi fotografija, broj, potpis…sve…

 2. avatar
  Dijana
  16/03/2018

  Gde mogu naci sira objasnjenja o iq opcion?

  • avatar
   Filip
   05/10/2018

   Trgujem duze vreme preko iq option,ako mogu da pomognem oko dodatnih objasnjenja javite mi se.

   • avatar
    Nikolaj
    28/11/2018

    Zdravo Filipe da li mi mozete ostaviti neki kontakt kako bi vas pitao za par informacija vezanih za iq option

   • avatar
    Mihailo
    03/12/2018

    Pozdrav Filipe
    Trgujem vec neko vreme sa binarnim opcijama preko iq options i uzeo sam dobru sumu novca koju bi zeleo sada da povucem.Napravio sam skrill akaunt,da li je to najbolje.Kako ti povlacis novac koja su tvoja iskustva.Pokusavao sam da nadjem vise informacija ali su opcije za Srbiju dosta ogranicene sto se tice povlacenja novca.Da li bi mogao da mi das vise informacija zaista bi mi puno znacilo 🙂

    • avatar
     Ružica
     25/05/2020

     Najlepše Vas molim neophodna mi je pomoć plašim se da ne upadnem u nepriliku zbog neznanja. Odmah da znate nisam baš spretna sa tim tehnologijama takođe neznam ni jedan strani jezik pa sam tako preuzela IQ option ni ne znajući konkretno o čemu se radi mislila sam da se rade zadaci za izračun IQ inteligencije. Tako sam napravila nalog, videla da to nije to, nisam uplatila nikakav novac tj. ulog ili depozit kako vidim da se sad traži, nemam nigde otvoren račun ni pravi ni virtuelni, kada sam videla da me to ne zanima i nije ono što sam želela samo sam deaktivirala igricu i obrisala je iz telefona. Sada sam dobila mejl da sam neaktivna i da će mi biti naplaćena naknada za neaktvnost ako ne uplatim depozit ili izvršim trgovinu. Molim Vas kako mogu da odjavim taj nalog? Pomozite mi ne umem se snaći ????

     • avatar
      Isidora
      26/01/2022

      Da li ste uspeli da se odjavite ili ste bili prinudjeni da platite to za neaktivnost?Ali kako je moguce da vam to traze ako se niste 100%registrovali?

      5/5

   • avatar
    Darko
    20/10/2019

    Pozdrav Filipe…trgujem na demo nalogu i ne ide mi lose…mozes li mi objasniti kako da predjem na pravi nalog i kako se povlaci novac. Ima jos stvari sto mi nisu jasne pa ako mozes da mi ostavis neki kontakt. Hvala.

   • avatar
    Rastko
    07/02/2020

    Pozdrav Filipe, vidim da se radi sa evrima, da li to znaci da mora da se ima devizni racun u banci da bi novac mogao da se isplacuje i uplacuje? Nemam iskustva sa internet poslovanjem pa me zanima. Hvala

   • avatar
    Nikola M
    21/04/2020

    Pozdrav Filipe. Kako da stupim u kontakt sa Vama jer sam otvorio nalog na IQOption i pregledao par strategija ali su vise neispjesne nego uspjesne.

   • avatar
    Natasa
    18/05/2020

    Otvorila sam nalog na ja option, i skrill racun, na kome imam 10 eur. Kada hocu da povucem depozit sa skrill racuna, na platfomri mi kaze da nemam nista na skrill racunu. Gde gresim?

   • avatar
    Branislava
    11/04/2021

    Pozdrav Filipe, naravno da mozes pomoci, pomoc je uvijek dobro dosla, zelim da pokusam da trgujem, ali potrebna mi je pomic

   • avatar
    Snezana
    22/05/2021

    Molim za pomoc!
    Slucajno sam dosla do teksta o jednoj sugradjanki (NS) koja je pocela da trguje preko ove platforme i u tekstu je bio jednostavno prijavljivanje (sve na srpskom). Kada sam sve popunila, (dala sam moj br mobinog tel)trazili su mi lical no (lokalni br tel) , sta god to znacilo.
    Zatim, sve je bilo u dinarima, i uplate i isplate.
    Penzioner sam i nisam bas vesta sa ovim a HTELA BIH DA POBOLJSAM BUDZET !!!!
    Tako nevesta sam slucajno pritisnula nesto i sve se izgubilo a ovo sto nalazim je na engleskom jeziku.
    Molim Vas pomozite mi

   • avatar
    Snezana
    18/06/2021

    Dobar dan.Otvorila sam nalog na IQ option vec mesec dana.Da limogu nekako da vas kontaktiram kako preci na realan nalog i jis par informacija.Hvala unapred.

    5/5

    • avatar
     Slavica
     18/11/2021

     Cao,Snezana zanima me kako funkcionise ova aplikacija instalirala sam je ali mi treba pomoc za dalje ako mozete da mi malo pomognete.

     5/5

  • avatar
   Marko
   06/02/2020

   Da li možemo da se čujemo, Filipe? Zvoči primamljivo. Pošalji mi broj telefona na mail, ako možeš.

  • avatar
   Tamara
   02/03/2020

   Postovani Filipe da li moze neki Vas kontakt telefon ili email u vezi pojasnjenja oko rada oko iq optiona?

  • avatar
   Ivana
   15/04/2020

   postovani Filipe, da li mi mozete poslati broj telefona da se cujemo u vezi IQ option.

   hvala

  • avatar
   Dejan
   17/07/2020

   Filipe, da li mozemo da se cujemo vezano za iq trgovanje? hVala

   5/5

  • avatar
   Sanja
   28/07/2020

   Filipi da li mi mozes pomoci da se ukljucim u IQoption.
   Sanja – Crna Gora

  • avatar
   Isidora
   12/08/2020

   Dobar dan. Ja sam zainteresovana da se pocnem baviti sa iqoptions. Da li me mozete uputiti kako iqoptions funkcionise i na koji nacin mogu biti uspjesna u ovome? Nemam nikakvog iskustva u ovom polju.

  • avatar
   Slagana
   23/11/2020

   Felipe ja sam se registrovala na iq option ali pravo da ti kazem nemam pojas o ovom poslu jel mozes da mi pomognes za pocetak bilo bi mi Drago molim te. Pozdrav i ocekujem tvoj odgovor

  • avatar
   Ivan Zemun
   27/05/2021

   Cao, bio bih ti zahvalan da me uputis u poslovanje iq option. Ozbiljan sam, jako le zanima, časti te klopom gde hoćeš ????

 3. avatar
  Miloš
  18/10/2018

  Filipe, možete li ostaviti mail adresu radi dodatnih informacija o trgovanju na IQ Option platformi? Hvala unapred.

 4. avatar
  Anton
  01/07/2019

  Imam jedno pitanje,zivim u Srbiji,bankovni racun mi je u Hrvatskoj i jedini dokument koji imam je pasus.Interesuje me ako zaradim neki novac na platformi kako ga mogu podignuti ako mi traze jos koji dokument a ja ga nemam.Hvala na odgovoru

 5. avatar
  Realan
  19/02/2020

  Pozdrav svima. Ako ovde jos uvek ima nekog ko mi moze odgovoriti na pitanje bio bih zahvalan. Moze li neko objasniti koji je tacno racun u banci i koja kartica potrebna za ovo?
  Hvala unapred.

 6. avatar
  Ljiljana
  08/03/2020

  interesuje me kako mogu da vidim stanje posle trgovanja (svoj bilans) jer mi na mejlu piše „your profits are waiting“

 7. avatar
  Ljubica
  09/03/2020

  Pozdrav svima, zainteresovana sam za ovakav vid poslovanja, pa bih zamolila nekog da pošalje svoj kontakt na email radi više informacija. Hvala!

 8. avatar
  Vedrana
  13/03/2020

  Pozdrav

  Moze li nekakvo objasnjenje ,bas mi i ne ide engleski ..

 9. avatar
  Milenko
  23/03/2020

  Zdravo Filipe, ako mozes da me ukratko uputis u ovaj posao. Pozdrav Milenko Samardzic.

 10. avatar
  Nikola
  03/04/2020

  Pozdrav ljudi
  Molim vas ako iko zna detaljnije da mi objasni oko povlacenja novca , iz Srbije sam i imam racun u EFG banci kao i kreditnu karicu. Negde sam skapirao sto se uplate tice ali mi uopste nije jasno kako povuci neku vecu kolicinu novca na racun , da li banka dozvoljava to ili zakon….
  Npr uplatim 50 dolara kao depozit i napravim 500 ili vise … pomagajte , hvala

 11. avatar
  ivan
  09/04/2020

  poštovani,
  ja sam odlučio da počnem sa Iq option, ali mi treba pojašnjenja , uspio sam se ulogovati i odrediti sumu za trgovanje, treba mi pomoć, gdje nalazim akcije koje treba kupiti, kad završavam kupovinu gdje treba da pritisnem itd., ako mi ko želi pomoći bio bih zahvalan. Može i na mejl.

 12. avatar
  Mirko
  21/04/2020

  Pozdrav.
  Već nekoliko godina imam registrovan nalog na ovoj platformi i koristio sam je za trgovinu kripto valutama.
  Sada sam zainteresovan za tzv.“turbo“ trgovinu kako su je nazvali gore u tekstu, odnosno za trgovinu na 60 sekundi i predviđanjem kretanja cena u tom periodu.
  Ako može neko da mi pomogne da pronađem tu opciju na IQ, da mi objasni kako da dođem do tog podešavanja ili već čega…
  Bilo kakva pomoć bi mi mnogo značila.
  Unapred zahvalan na odgovoru.
  Mirko

  • avatar
   Stefan
   26/04/2020

   Pozdrav Mirko,mogu ti ja pomoci nisam neki profesionalac ali sam skapirao kako funkcionise

  • avatar
   Jelena
   28/04/2020

   Mirko,
   Kako ti je išlo sa kripto valutama?
   Ja sam tek krenula sa pravim nalogom, do sad sam sve radila preko onog za vežbanje ali sam skapirala dosta gde je šta i kako funkcioniše, samo treba još i predvideti kretanja svega 🙂

  • avatar
   Sanja
   28/07/2020

   jel moze pomoc za mene. jos nista nisam pocela. Sanja Crna Gora

 13. avatar
  Vedrana
  11/06/2020

  Filipe moze li objasnjenje na mail kako se i sta radi? nisam najbolja sa engleskim,hvala

 14. avatar
  Mirjana
  23/06/2020

  Filipe moze li objasnjenje na mail kako se i sta radi? nisam najbolja sa engleskim,hvala

  5/5

 15. avatar
  Mirka
  24/06/2020

  Filipe može i meni objašnjenje kako se i šta radi please 🙂

 16. avatar
  Dragana
  14/07/2020

  Moze li neko da mi pomogne, pocetnik sam, jako sam zainteresovana, imam neka pitanja ako iko ko se razume moze da mi pomogne. Hvala.

 17. avatar
  Slobodan
  20/07/2020

  Pozdrav drugari…interesuje me jedna stvar…posto sam cuo informacuju da mogu da vas banuju sa binary optiona iz razloga sto se trguje sa vise IP adresa…pa me interesuje dal je rizicno da trgujem od kuce i sa posla,naravno dva razlicita uredjaja i dve razlicite IP adrese…ali sve je u beogradu naravno…pa eto ako neko nesto zna,bio bih mu zahvalan,znaci dal je rizik tegovati sa dve razlicite IP adrese u jednom podrucju…

  5/5

 18. avatar
  Vidoje
  20/07/2020

  Pozdrav , postoji li mogućnost da sklonim kvadrate u kojima piše suma koju sam dobio ili izgubio jer mi pokriva grafikon, u pocetku sam ga uklanjao kliknusvi na štrik ali sada to ne funkcioniše .

 19. avatar
  Andrija
  22/07/2020

  Molim vas moze li mi neko reci sa koliko najviše ip adresa mogu da trgujem, odnosno da li ce mi ukinuti nalog ako trgujem od kuce i od posla

  5/5

 20. avatar
  Darko
  25/07/2020

  Zdravo Filipe,

  Vec neko vreme igram binarne opcije na IQ platformi, i interesuje me par stvari vezano za realno trejdovanje kad uplatim novac, pa ako moze da mi posaljete svoj kontakt za par pitanja koje bih imao prema vama kao neko ko ima iskustba u trejdovanju…

  Hvala vam…

 21. avatar
  Dragan
  04/08/2020

  IQ option to je dobar za trgovanje binarnim opcijama,za forex ima boljih brokera za ostalo neznam.Moja nedoumica je podizanje zardjenog novca,naime deponovani novac sam podigao na deviznu mastercard karticu onako kako je deponovan ali imam problem sa Skrill racunom,verifikacijom…..?? Mogu da probam Neteller ali nisam siguran uopste dali ce u jednom trenutku da nastane problem sa podizanjem novca.Ovo nije direkno vezano za IQ option ali nije mi jasno zasto nemoze da se podigne direkno na devizni racun!!???Ako neko ima iskustva sa Skrill-om ili Netellerom i hoce da pomogne neka se javi na email,unapred hvala!

  5/5

 22. avatar
  Vera
  14/09/2020

  Moze li pomoc oko IQ option aplikacije.
  Radila bih iz Crne gore.
  Kakva je mogućnost zarade?
  Da li ima neka podrska?
  Moze li neko malo blize da objasni IQ options.
  Kontaktirali su me iz KAPITALRS ali sam shvatila da je to neka druga prica? Pogotovo za CG.

 23. avatar
  Nataša
  01/10/2020

  Molim za pomoć, ostala sam bez posla hoću da pokušam preko iq options-A?

 24. avatar
  Igor
  14/12/2020

  Imate srpski sajt koji se bavi samo radom na Binarnim Opcijama pa potražite informacije tamo. Rade uživo sve, gde se može pratiti direktno kako trguju i posle objasne proces rada za taj dan.

  • avatar
   Mirela Sladojevic
   21/05/2021

   Zdravo Igore, da li bi me uputio u rad na IQ Option i kako da krenem, jer nisam uopšte upućena u takvu vrstu posla. Kako da radim i zaradim novac?
   Unapred hvala!
   Mirela Sladojevic

   5/5

 25. avatar
  Наташа
  02/05/2021

  Како да повучем новац који сам зарадила на свој девизни рачун

  5/5

 26. avatar
  Natasa
  17/05/2021

  Filipe moze neki kontakt,da mi pojasnis kako ovo funkcionise

  5/5

 27. avatar
  Slobodan
  02/03/2022

  Iq platforma je veoma odlična.Trgujem 4 godine i veoma sam zadovoljan ostvarenim rezultatima.
  Početnicima bi dao savet da budu uporni u izgradnji strategije, naravno ima tu niz stvari koje moraju da unaprede.
  Stojim na raspolaganju za sva dodatna pitanja
  Instagram:
  Slobodan Banjević
  065 2 101 618

  5/5

 28. avatar
  Goran
  21/03/2022

  Imam problem oko prenosa novca na Visa karticu Unicredit prebacio sam 20e i 30e depozit je bio dva puta po 25e a na karticu mi je prebačeno 25e sta dalje . Hvala Pozdrav

  5/5

 29. avatar
  Marija
  05/08/2023

  Cao, nova sam i zelim da naucim , da li moze neko da mi objasni kako se to radi? 🙂

  5/5

 30. consequatur aut deserunt dolorem harum quaerat. culpa harum et eius assumenda in quia deleniti neque sit beatae doloremque sint omnis pariatur quidem quibusdam saepe. laudantium et quis sint sint ulla

  5/5

 31. vel culpa cumque vero odio sed blanditiis dolorem suscipit aliquam vero quod recusandae sit repellendus. inventore repellat placeat est. tempora nulla voluptatem quas aut. deserunt eius enim eos quibu

  5/5

 32. consequatur architecto animi a voluptatem et eum. ut non qui asperiores cumque quod et perferendis dolore omnis. nobis dolorum vitae et quo non est et dolor aperiam distinctio doloribus.

  5/5

Остави коментар

IQ Option Србија: оцена брокера и мишљења 2024

Посети веб место