Skip to Content

IQ Option Norge: Erfaringer og tilbakemeldinger 2024

4.5 / 5
Vis nettsted
Cfd - er er komplekse instrumenter og har høy risiko for å tape penger raskt på grunn av gearing. 83% av private investorkontoer taper penger når De handler Cfd-Er med denne leverandøren. Du bør vurdere om Du forstår Hvordan Cfd-Er fungerer, og om Du har råd til å ta den høye risikoen for å tape pengene dine

IQ Option (IQ Broker) ble grunnlagt forholdsvis nylig, men har lyktes i løpet av de få årene den har vært aktiv med å utvikle seg til en av de største meglerbedriftene som tilbyr trading på nettet i Europa. Hovedårsaken til den raske veksten er en kombinasjon av tjenester med høy kvalitet og en demokratisk tilnærming. IQ Option (IQ Broker) har gjort trading tilgjengelig for de store massene, samtidig som selskapet har investert en god del i plattformens kvalitet, i hjelp og kundestøtte, og dessuten tilbyr en rekke tradingverktøy. Innenfor EU blir IQ Option (IQ Broker) regulert av CySec (lisensnummer 247/14).

1. IQ Option – en megler for alle og enhver

En av de mest moderne og komfortable tradingplattformene for finansiell trading, utviklet av en gruppe ledende tradere, analytikere og dataspesialister, lar IQ Options by på muligheter innenfor et høyt nivå av trading. Plattformen tilbyr klassisk trading på nettet innen forskjellige ressurskategorier: valuita, aksjer.

2. Fordeler og ulemper

Regulert av CySec: Denne megleren er regulert av CySec,noe som garanterer at alle tjenester blir levert i henhold til reguleringer fra EU.

Praktisk tradingplattform: Det er selskapets egen plattform, noe som lar selskapeet vedlikeholde og oppgradere den selv, og dermed tilpasse den til tradernes behov.

Lavt minimumsinnskudd: Man kan begynne trading med et innskudd på så lite som €20, med et minimumsbud på 1 USD.

Demo-kontoer: Dette selskapet tilbyr hver registrert bruker mulighet til å utvikle sine ferdigheter, prøve ut strategier og bli kjent med tradingplattformen uten å betale noe innskudd.

Relativt lite pedagogisk bibliotek: Videoressurser dekker bare de mest grunnleggende emnene, og det er ikke tilstrekkelig for mer avanserte tradere.

3. Tradingvilkår

IQ Option tilbyr noen av de beste vilkårene for trading, sammenlignet med andre meglere innen finansiell trading på det europeiske markedet. Minimumsinnskuddet er €20, mens minimumsbudet kan være så lavt som 1 USD. Det tilbyr også en rekke måter å sette inn og ta ut penger på, med et spekter av forskjellige betalingssystemer.

4. Underliggende ressurser

IQ Option tilbyr valg mellom mer enn 500 ressurser, blant annet valutapar, de største internasjonale børsindeksene, enkeltselskapers aksjer, og edle metaller. Et slikt bredt utvalg dekker de fleste kategorier av finansielle ressurser, og gir tradere muligheten til å velge en tradingstrategi som passer deres preferanser, og tar hensyn til risiko og lønnsomhet. Vi håper selskapet i fremtiden kommer til å fortsette med å utvide det nåværende utvalget, siden antallet ressurser for øyeblikket fortsatt er noe dårligere enn utvalget tilbudt av andre store meglere innen finansiell trading.

5. Tradingplattform

Det er verdt å nevne at IQ Option har investert i sin egen tradingplattform, i motsetning til mange andre selskaper. Plattformen har blitt utviklet internt, for å møte behovene til selskapets klienter. Plattformen får fortsatt skryt, og vinner priser for sitt brukervennlige grensesnitt.

IQ options tradingplattform fungerer like bra med PC som med mobile enheter. Grensesnittet er basert på dynamiske diagrammer, som viser utviklingen til ressursens pris i sanntid. En hovedforskjell mellom plattformen til IQ Option og plattformene til andre tradere på nettet er ekstrafunksjonene, som zoom inn / ut på forskjellige deler av diagrammet, og muligheten til å tegne linjer, kurver og figurer på diagrammet. Sidepanelet til venstre kan settes opp til å vise tradinghistorie, nåværende ledertavler, nyhetsflom, eller læremateriell.

6. Trading med bruk av mobile enheter

IQ Options trading-app for nettbrett og smarttelefoner er definitivt verdt å nevne. Den lar deg forbli ‘på markedet’ selv når du ikke er på kontoret. Den mobile plattformen er nesten like funksjonell som fullversjonen: den eneste forskjellen ligger i utseende og størrelsen på separate elementer i grensesnittet. Denne plattformen er tilgjengelig for Android- og iOS-brukere og kan lastes ned gratis fra Google Play og App Store.

7. Demo-konto

En gratis demo-konto blir tilgjengelig så snart du har opprettet din personlige konto, og der får du utdelt et virtuelt tilfelle med 10 000 USD. Den lar deg gjennomføre alle former for trading som er tilgjengelig for brukere av ekte kontoer, med unntak av uttak av penger. Dette lar tradere prøve ut sin tradingstrategi og bli kjent med plattformen uten å måtte sette inn noen penger. Det er verdt å merke seg at selskapet nylig har introdusert en mulighet til å fylle opp en demo-konto, noe som vil si at du får muligheten til å legge til flere virtuelle penger om du bruker opp alt. Uansett er det anbefalt å prøve ut sine strategier med bruk av små beløp (1 - 5 dollar per trade) for å få en følelse for det virkelige markedet så snart som mulig.

8. Å opprette en konto

Enhver demo-konto kan enkelt endres til en ekte konto ved å sette inn litt penger. I dette tilfellet vil den virtuelle balansen på din konto forsvinne, og balansen blir lik ditt innskudd. For å opprette en ekte konto må du klikke på den grønne knappen i øvre høyre hjørne på meglerens hjemmeside, eller klikke på samme område i øvre høyre hjørne av demo-kontoens trading-grensesnitt. Prosessen består av to trinn – oppretting av konto (hopp over om du allerede har en demo) og innskudd av penger. Første trinn kan også gjennomføres med din Facebook, Google+, eller Gmail-konto. Penger kan bli satt inn med et bankkort (Visa eller MasterCard) eller med noen av de mest populære digitale betalingssystemene.

9. Uttak av midler

Midler kan tas ut på samme måte som for innskudd omtalt ovenfor. For å sette i gang et uttak må man søke fra kontoområdet, oppgi personlige detaljer og foretrukket måte å ta ut på. Søknader tar vanligvis 1 dager å behandle, og i denne perioden kan selskapet komme til å be om tilleggsdokumentasjon for å sikre transaksjonen. Denne kan bestå av et skannet ID-dokument, for eksempel. Statusen på din søknad kan spores i det personlige området på din konto.

10. Traderopplæring

IQ Option fokuserer ganske mye på å øke nivået på finansiell bevissthet og evner innen trading blant sine klienter. Man kan finne mye interaktivt læremateriell på deres nettside. Bortsett fra dette vil vi gjerne nevne et kort kurs som sikter på opplæring i bruk av tradingplattformen. Dette kan åpnes fra “Video tutorials”-seksjonen av “For traders”-menyen på nettsiden til megleren. Kurset består av 19 kapitler, og viser prinsippene rundt operasjonen og elementene bak meglerens tradingsystem.

11. Bør jeg trade med IQ Option?

IQ Option er en ‘universell’ megler som har gjort trading praktisk og tilgjengelig. Sistnevnte tradere kommer til å verdsette fordelene, i tillegg til funksjonene som tilpasser diagrammene, og helt brukbare mobile applikasjoner. Det noe begrensede utvalget av kjerneressurser, derimot, kan også begrense valget av tradingstrategi. Nivået for minimumsinnskudd er lavt, og det er en fullt ut fungerende demo-konto (som er ganske sjelden blant meglere innen finansiell trading), i tillegg til en brukervennlig og fleksibel plattform med store mengder læremateriell.

Cfd - er er komplekse instrumenter og har høy risiko for å tape penger raskt på grunn av gearing. 83% av private investorkontoer taper penger når De handler Cfd-Er med denne leverandøren. Du bør vurdere om Du forstår Hvordan Cfd-Er fungerer, og om Du har råd til å ta den høye risikoen for å tape pengene dine

Erfaringer med IQ Option

Kommentarer om IQ Option
( 0 )
Brukervurdering: 4.5 / 5

Legg igjen en kommentar

IQ Option Norge: Erfaringer og tilbakemeldinger 2024

Vis nettsted