Skip to Content

IQ Option Suomi: Kokemuksia arvostelu ja mielipiteet 2024

4.5 / 5
Vieraile sivustolla
RISKIVAROITUS: PÄÄOMASI SAATTAA OLLA VAARASSA. 83% vähittäiskaupan CFD tilejä menettää rahaa.

Vaikka IQ Option (IQ Broker) perustettiin vasta melko hiljattain, se on jo muutaman vuoden toimintansa aikana onnistunut tulemaan yhdeksi verkkokaupankäyntiyhtiöistä. Päätekijä näin nopeaan kasvuun on ollut huippulaatuisen palvelun ja demokraattisen lähestymistavan yhdistelmä. IQ Option (IQ Broker) on tuonut sijoittamisen suuren yleisön saatavilla ja samanaikaisesti panostanut paljon alustansa ja asiakaspalvelunsa laatuun. IQ Option (IQ Broker) tarjoaa myös suuren valikoiman sijoitustyökaluja.

1. IQ Option – välittäjä jokaiselle

IQ Optionsilla on käytössään johtavien treidaajien, analyytikoiden ja IT-spesialistien kehittämä, yksi moderneimmista ja käyttäjäystävällisimmistä verkkokaupankäyntialustoista. Alusta tarjoaa verkkokaupankäyntiä erilaisissa sijoituskohdekategorioissa (valuutat, osakkeet).

2. Edut ja haitat

Kätevä kaupankäyntialusta: kyseessä on yhtiön oma alusta, mikä sallii sen päivittämisen ja ylläpidon sijoittajien tarpeisiin mukautuen.

Matala minimitalletus: sijoittaja voi alkaa kaupankäynnin niinkin pienellä sijoituksella kuin 20 €, yhden euron minimipanoksella.

Demotilit: yhtiö tarjoaa kaikille rekisteröityneille käyttäjilleen mahdollisuuden kehittää kaupankäyntitaitojaan, testata strategioitaan ja tottua kaupankäyntialustaan ilman, että heidän täytyy maksaa talletussumma.

Sijoittajakilpailut: säännöllisten kisojen avulla yhtiö on onnistunut luomaan oman sijoittajayhteisönsä, jossa jokainen sijoittaja on motivoitunut kehittämään sijoitustaitojaan ja voittamaan rahaa. Kisoja järjestetään joka viikko. Kisoja on sekä ilmaisia että sellaisia, joista pitää maksaa pieni osallistumismaksu.

Suhteellisen pieni koulutuskirjasto: videoresurssit kattavat vain alkeelliset aiheet, eivätkä ne riitä edistyneemmille kauppiaille.

3. Kaupankäyntiehdot

IQ Option tarjoaa yhdet Euroopan markkinoiden parhaimmista verkkokaupankäyntiehdoista. Minimitalletussumma on 20 euroa, ja minimipanos voi olla niinkin alhainen kuin yksi euro. Se tarjoaa myös useita rahan talletus-/nostotapoja, jotka sisältävät monenlaisia maksujärjestelmiä.

4. Sijoituskohteet

IQ Optionissa voit valita yli 300 sijoituskohteesta, kuten valuuttapareista, suurimmista kansainvälisistä osakeindekseistä, yksittäisten yhtiöiden osakkeista ja arvometalleista. Näin suuri valikoima kattaa useimmat sijoituskohteista ja tarjoaa sijoittajille mahdollisuuden valita sijoitusstrategian henkilökohtaisten mieltymystensä mukaan, riskit ja tuottavuuden huomioiden. Toivomme että tulevaisuudessa yhtiö jatkaa valikoiman kasvattamista, sillä tällä hetkellä sijoituskohteiden määrä on hieman pienempi kuin mitä suuremmat verkkokaupankäyntivälittäjät pystyvät tarjoamaan.

5. Kaupankäyntialusta

Täytyy mainita, että toisin kuin monet muut yhtiöt, IQ Option on sijoittanut omaan kaupankäyntialustaansa, joka on kehitetty talon sisällä vastaamaan yhtiön asiakkaiden tarpeisiin.

IQ Options kaupankäyntialusta toimii yhtä hyvin pöytäkoneella ja mobiililaitteilla. Sen käyttöliittymä perustuu dynaamisiin kaavioihin, jotka näyttävät sijoituskohteen kehityksen reaaliajassa. Yksi suurimmista eroista IQ Option -alustan ja muiden alustojen välillä on lisäominaisuuksien valikoima, esimerkkinä zoomaus kaavioiden eri osiin, viivojen, käyrien ja muiden kuvioiden piirtäminen kaavioon. Vasemmanpuoleinen sivupaneeli voidaan asettaa näyttämään kaupankäyntihistoriaa, live-johtotilastoja, uutislistaa tai jopa opetusmateriaaleja.

6. Kaupankäynti mobiililaitteiden avulla

IQOptionin kaupankäyntisovellus tableteilla ja matkapuhelimille on ehdottomasti maininnan arvoinen. Sen avulla pysyt markkinoilla, vaikka et olisi töissä. Tämä mobiilialusta toimii melkein yhtä hyvin kuin täysversio, ainoa ero on asettelussa ja yksittäisen elementtien koossa käyttöliittymässä. Alusta on saatavilla Android- ja iOS-käyttäjille ja voit ladata sen ilmaiseksi Google Play -kaupasta ja App Storesta.

7. Demotili

Saat ilmaisen demotilin ja tuhannen euron virtuaalikassan käyttöösi heti, kun olet luonut henkilökohtaisen tilisi. Sen avulla pystyt tekemään kaikenlaisia kauppoja, jotka ovat oikeidenkin käyttäjien saatavilla, paitsi varojen nostaminen. Näin sijoittajat voivat testata kaupankäyntistrategioitaan ja totutella alustaan tallettamatta oikeaa rahaa. Kannattaa ottaa huomioon, että yhtiö on hiljattain esitellyt mahdollisuuden tallettaa rahaa demotilille, mikä merkitsee sitä, että jos menetät kaiken virtuaalirahasi, voit ladata lisää virtuaalirahaa. Joka tapauksessa on suositeltavaa kokeilla strategioitaan erittäin pienillä rahasummilla (1-5 € per kauppa) päästäksesi kaupankäynnin oikeaan makuun mahdollisimman pian.

8. Tilin avaaminen

Minkä tahansa demotilin voi helposti muuttaa oikeaksi tallettamalla rahaa. Tässä tapauksessa tilisi virtuaalisaldo katoaa ja muuttuu vastaamaan talletuksesi määrää. Avataksesi oikean tilin, sinun pitää klikata vihreää nappia välittäjän kotisivun oikeassa yläkulmassa, tai klikata samaa kohtaa demotilin käyttöliittymässä. Prosessi koostuu kahdesta vaiheesta – tilin luomisesta (voit jättää tämän vaiheen väliin, jos sinulla on jo demotili) ja rahan tallettamisesta. Ensimmäisen vaiheen voi suorittaa myös Facebook-, Google+ tai Gmail-tiliäsi käyttäen. Voit tallettaa rahaa pankkikortilla (Visa, MasterCard) tai suosituimpien digitaalisten maksujärjestelmien kautta.

9. VIP-tilit

Sijoittajille, jotka ovat jo tutustuneet verkkokaupankäyntiin, tarjotaan mahdollisuutta rekisteröidä niin kutsuttu VIP-tili (lue lisää IQ Optionin sivuilta), jonka kautta saa käyttöön lisäpalveluita, kuten ilmaisen pääsyn säännöllisiin sijoitussignaalipäivityksiin, henkilökohtaisen avustajan ja nopeamman varojen noston (24 tunnin sisällä). VIP-tilin saa käyttöönsä yli 3 000 euron talletuksella.

10. Varojen nosto

Varoja voi nostaa millä tahansa niistä tavoista, jotka lueteltiin talletusten yhteydessä. Aloittaakseen noston sijoittajan tulee tehdä hakemus tilillään ja antaa henkilötietonsa ja ilmaista haluamansa nostotapa. Hakemusten käsittelyssä kestää yleensä jopa kolme arkipäivää ja tänä aikana yhtiö saattaa pyytää lisädokumentteja noston varmistamiseksi. Nämä saattavat olla esimerkiksi henkilödokumentin skannauksia. Näet hakemuksesi tilan tilisi henkilötiedoissa.

11. Sijoittajan kouluttaminen

IQ Option keskittyy melko paljon asiakkaidensa taloustietouden ja kaupankäyntitaitojen lisäämiseen. IQ Optionin sivuilta löytyy paljon interaktiivista opetusmateriaalia. Lisäksi yhtiö järjestää viikoittain nettiseminaareja. Sen lisäksi haluamme mainita lyhyen opetuskurssin, jonka tarkoitus on opettaa alustan käyttöä. Se löytyy ”Sijoittajille”-valikon ”Videotutoriaalit”-kohdasta välittäjän kotisivulla. Kurssi sisältää 9 lukua, jotka esittelevät välittäjän kaupankäyntijärjestelmän toiminnan periaatteet ja ominaisuudet.

12. Kannattaako minun käydä kauppaa IQ Option alustalla?

IQ Option on “universaali” välittäjä, joka on tehnyt kaupankäynnistä käyttäjäystävällistä ja mahdollista. Jälkimmäiset kauppiaat arvostavat VIP-tilien etuja sekä ominaisuuksia, joiden avulla kaavioita voi kustomoida, sekä helppokäyttöisiä mobiilisovelluksia. Hieman rajoitettu varojen valikoima voi kuitenkin rajoittaa kaupankäyntistrategian valintaa. Minimitalletussumma on matala ja käytettävissä on täysin toimiva demotili (joka on harvinaisuus verkkokaupankäynninvälittäjien keskuudessa) sekä käyttäjäystävällinen ja joustava alusta, jolla on paljon opetusmateriaaleja.

RISKIVAROITUS: PÄÄOMASI SAATTAA OLLA VAARASSA. 83% vähittäiskaupan CFD tilejä menettää rahaa.

Arvostelut: IQ Option

Kommentit IQ Option
( 1 )
Käyttäjien arvostelu: 4.0 / 5

1 kommentti

  1. avatar
    Tapio Ylipuranen
    24/09/2017

    Todella epäilyttävää touhua tilinavauksen yhteydessä tämä verify…kysellään pankkitilin numeroita, laskuista kopioita jne… mikä on tämmöisten tietojen kalastelun todellinen tarkoitusperä ?? Kuka Suomesta on valmis lähettämään näin paljoa yksityistä tietoa Venäläiselle yhtiölle ??

    Ei edes Suomalaisessa pankissa tarvitse lähettää näitä tietoja kun avaa tilin ja ottaa luottokortin

Jätä kommentti

IQ Option Suomi: Kokemuksia arvostelu ja mielipiteet 2024

Vieraile sivustolla