Skip to Content

IQ Option Danmark: overblik en mægler for alle 2024

4.4 / 5
Besøg websted
CFD'er er komplekse instrumenter og kommer med en høj risiko for at tabe penge hurtigt på grund af gearing. 83% af detailinvestorkonti taber penge ved handel med CFD'er. Du bør overveje, om du forstår, hvordan CFD'er fungerer, og om du har råd til at tage den høje risiko for at miste dine penge.

IQ Option (IQ Broker) er en relativ ny spiller på markedet, men har formået efter få års drift at udvikle sig til at være en af største handelsplatforme. Den drivende faktor bag denne hastige udvikling er en kombinationen af topkvalitets services og en demokratisk tilgang. IQ Option (IQ Broker) har gjort handel tilgængelig for den bredere befolkning, samtidig med, at de har investeret en masse i kvaliteten af deres platform og deres hjælp- og supportservice. Derudover tilbyder IQ Option (IQ Broker) også et bredt udvalg af handelsværktøjer. Inden for EU er IQOption.com reguleret af CySec (licensnummer 247/14).

1. IQ Option – en mægler for alle

En af de mest moderne og brugervenlige handelsplatforme, platformen er udviklet af en ledende gruppe handlere, analytikere og IT specialister og giver IQ Options mulighed for at tilbyde avancerede handelsmuligheder. Platformen giver adgang til klassiske aktivklasser (valuta, aktier).

2. Fordele og ulemper

CySec reguleret: denne mægler er reguleret af CySec, hvilket garanterer, at alle de services mægleren tilbyder overholder EU reglementerne.

Praktisk handelsplatform: det er selskabets egen platform, hvilket giver dem mulighed for selv at vedligeholde og opgradere den for at tilpasse den til kundernes behov.

Lavt minimumindskud: du kan starte med at handle med et indskud på så lidt som €20 med en minimum indsats på $1.

Demokonti: denne mægler giver alle registrerede brugere mulighed for at udvikle deres handelsfærdigheder, teste deres strategier og blive fortrolige med handelsplatformen uden at skulle lave et indskud.

Relativt lille pædagogisk bibliotek: videoressourcer dækker kun de mest basale emner og er derfor ikke tilstrækkelige for mere avancerede forhandlere.

3. Handelsbetingelser

IQ Option tilbyder nogle af de bedste handelsbetingelser i forhold til andre handelsplatforme. Det laveste indskud er €20, mens den mindste indsats kan være så lav som $1. Mægleren tilbyder også adskillige måder at indskyde og hæve penge på, herunder også forskellige betalingssystemer.

4. Underliggende aktiver

IQ Option tilbyder at vælge imellem 500 aktiver at handle, herunder valutapar, de største internationale aktieindeks, individuelle aktier og ædelmetaller. Det brede udvalg dækker langt de fleste finansielle aktivklasser og giver handlere mulighed for at vælge handelsstrategier, der passer deres personlige præferencer i forhold til risiko og fortjeneste. Vi håber, at virksomheden vil fortsætte med at lave tilføjelser til det nuværende udvalg, eftersom at antallet af aktiver stadig er en smule underlegen i forhold til det udvalg andre store handelsplatforme.

5. Handelsplatform

Det er værd at nævne, at i modsætning til mange andre virksomheder, har IQ Option investeret i deres egen handelsplatform, som er blevet udviklet internt for at imødekomme kundernes behov. Platformen bliver kontinuerligt rost og har modtaget adskillige priser.

IQ Options handelsplatform virker akkurat ligeså godt på både PC’er og mobile enheder. Brugerfladen er baseret på dynamiske grafer, som viser udviklingen af aktivets pris i realtid. En af de største forskelle på IQ Option platformen og andre handelsplatforme er en række ekstra funktioner, såsom at kunne zoome ind/ud på forskellige dele af grafen, tegne linjer, kurver og andre figurer på grafen. Sidepanelet kan indstilles til at vise handelshistorik, live førertavler, nyheder eller endda undervisningsmateriale.

6. Handel på din Smartphone

IQ Option’s handels app til tablets og smartphones er uden tvivl også værd at nævne. Den giver dig mulighed for at ”være i markedet”, selv når du ikke er på arbejde. Den mobile platform er stort set akkurat ligeså funktionel som den fulde version, den eneste forskel ligger i layoutet og størrelsen på brugerfladens individuelle elementer. Platformen er tilgængelig til både Android og iOS brugere og kan downloades gratis fra Google Play og App Store.

7. Demo konto

Du får adgang til en gratis demokonto med $10000, så snart du har oprettet din personlige konto. Den giver dig mulighed for at foretage alle typer af handler, som også er tilgængelige for brugere med live konti. Det giver handlere mulighed for at teste deres strategier og blive fortrolig med platformen uden at skulle deponere penge. Det er også værd at bide mærke i, at mægleren for nyligt har muliggjort, at man kan efterfylde sin demokonto, hvilket betyder, at hvis du taber alle dine virtuelle penge, kan du efterfylde kontoen med ekstra virtuel kapital. Det anbefales dog altid, at man tester sin strategi med små summer penge ($1-5 per handel) for at få en følelse for markedet så hurtigt som muligt.

8. Åbne en konto

Enhver demokonto kan hurtigt omdannes til en live konto ved at deponere nogle penge. I så fald vil den virtuelle kapital på din konto forsvinde og din balance vil være lig med dit indskud. For at åbne en live konto skal du klikke på den grønne knap i toppen af højre hjørne på demokontoens brugerflade. Processen indeholder to stadier – oprette en konto (spring dette over, hvis du allerede har en demokonto) og indsæt penge. Det første skridt kan også foretages ved at benytte din Facebook, Google+ eller Gmail-konto. Penge kan deponeres via kreditkort (Visa, MasterCard) eller gennem nogle af de mest populære digitale betalingssystemer.

9. Hæve penge

Penge kan hæves på akkurat samme måde, som de kan indskydes jf. ovenstående. For at påbegynde en hævning skal du fra konto-siden ansøge derom. I ansøgningen skal du angive dine personlige oplysninger, samt den ønskede metode til at hæve pengene. Ansøgninger tager normalt op til tre arbejdsdage at behandle; og i denne periode kan mægleren forespørge yderligere dokumenter for at sikre transaktionen. Dette kan være et scan af et ID dokument, for eksempel. Din ansøgningsstatus kan blive fulgt på din kontos personlige side.

10. Træning af handlere

IQ Option fokuserer en del på at forbedre deres kunders finansielle viden og handelsfærdigheder. Man kan finde utalige interaktive læringsmaterialer på deres hjemmeside. Derudover, vil vi gerne nævne et kort træningskursus, der har til formål at hjælpe handlere med at bruge platformen. Dette kursus kan findes under ”Video undervisning”-sektionen under ”Til handlere” på mæglerens hjemmeside. Kurset består af ni kapitler, der demonstrerer betjeningsprincipper og mæglerens handelssystem.

11. Bør jeg handle gennem IQ Option?

IQ Option er en ”universal” mægler, der har gjort handel nemt og let tilgængeligt. Handlere vil komme til at sætte pris på fordelene, såvel som på de funktioner, der gør det let at tilpasse grafer og ikke mindst de yderst brugervenlige mobil applikationer. Men, det lidt haltende udvalg af aktiver kan også begrænse ens valg af handelsstrategi. Handlere vil få meget ud af at benytte denne platform – minimumindskuddet er lavt, der er en fuldt ud funktionel demokonto og ikke mindst en brugervenlig og fleksibel platform med en masse læringsmateriale.

CFD'er er komplekse instrumenter og kommer med en høj risiko for at tabe penge hurtigt på grund af gearing. 83% af detailinvestorkonti taber penge ved handel med CFD'er. Du bør overveje, om du forstår, hvordan CFD'er fungerer, og om du har råd til at tage den høje risiko for at miste dine penge.

Anmeldelse af IQ Option

Kommentarer om IQ Option
( 0 )
Bruger bedømmelse: 3.9 / 5

Efterlad en kommentar

IQ Option Danmark: overblik en mægler for alle 2024

Besøg websted