Skip to Content

Binomo Suomi: Treidaajien ja välittäjäkatsaus 2024

4.2 / 5

Välittäjä Binomo on eurooppalainen yhtiö, joka rupesi tarjoamaan välityspalveluita markkinoillamme vuonna 2014. Binomo tarjoaa parhaita kaupankäyntiedellytyksiä, omaa nykyaikaista kaupankäyntijärjestelmäänsä sekä mahdollisimman laajaa valikoimaa oheispalveluita, mm. laadukasta koulutusta, analytiikkaa ja venäjänkielistä asiakastukea. Toimiessaan markkinoilla yhtiö on optimoinut kauppapalvelunsa ja tänään tarjoaa asiakkailleen tehokkaimpia kaupankäyntivälineitä.

1. Yleistietoja yhtiöstä

Yhtiön rekisteröinti Euroopassa mahdollistaa positiivisemman suhtautumisen välittäjän toimintaan. Välittäjä Binomo on asiakasarvostelujen mukaisesti on mahdollisimman turvallinen yhtiö, joka eroaa optiomarkkinoiden useista edustajista korkealaatuisilla kauppa- ja oheisilla analyysipalveluillaan. Binomo–alusta varmistaa kaupankäyntiä omalla ammattimaisella kaupankäyntijärjestelmällään, joka on varustettu teknisellä tehokkaaseen kaupankäyntiin tarvittavalla potentiaalilla. Asiakkaiden kertoman mukaan yksi välittäjän suurimmista eduista on mitä yksinkertaisin myyntivoiton nostamisen menettelmä sekä tämän tapahtuman nopeus, joka on enintään 24 tuntia.

2. Edut ja puutteet

Mukava kaupankäyntialusta: laadukas ammattitasoinen kaupankäyntialusta, jolla on laajaa teknistä potentiaalia.

Edulliset kaupankäyntiedellytykset: mahdollisimman alhaisia kaupankäyntiedellytyksiä. Kun kilpailijat vaativat treidaajilta talletuksia min. 200-250 euro kaupankäynnin aloittamiseksi, välittäjä Binomo sallii aloittaa kaupankäynnin talletuksen ollessa vain 10 EUR, mikä on jokaiselle treidaajalle kohtuullinen investointimäärä.

Demotili: avataan varsinaisessa kaupankäyntijärjestelmässä. Tämä etu helpottaa huomattavasti kaupankäynnin kokemuksen kertymistä aloitteleville sekä antaa ammattilaiselle mahdollisuuden käyttää demoalustaa käytännön markkinatilanteiden tutkimiseksi tehokkaiden kaupankäyntijärjestelmien kehittelyssä.

Laaja valikoima maksupalveluita: sekä mahdollisimman nopeita rahoitustapahtumia (rahojen nostaminen ja tilitys).

Korkeatuottoiset optiotyypit Range ja One-Touch puuttuvat: pitää taas huomauttaa, että nämä binäärioptiot ovat riittävän riskialtiita varoja, ja treidaajat käyttävät niitä harvoin jokapäiväisessä kaupankäynnissä.

3. Kaupankäynnin edellytykset

Huolimatta kaupankäynnin alhaisista edellytyksistä (tilitys 10 EUR, kauppa alk. 1 EUR), välittäjällä on parhaat edellytykset tehokkaaseen rahanhallintaan, joka on äärettömän tärkeää tuloksekkaalle kaupankäynnille. Asiakkaat voivat minimitalletuksella käyttää klassisia riskien ja käyttövarojen hallintaan liittyviä ohjeita. Samalla kauppasopimusten vähimmäissuuruus mahdollistaa 10 treidiä, mikä yhdessä yhtiön kaupankäyntijärjestelmän ammattimaisten työkalujen kanssa sallii startata tuloksekkaasti optiomarkkinoilla.

Välittäjä on tehnyt panoksen teknisten kauppapalveluidensa kehitykseen ja se on antanut erinomaisen myönteisiä tuloksia. Binomo-välittäjän asiakasarvostelujen mukaan kaupankäynnin alhaiset edellytykset ja yhtiön ammattimainen kaupankäyntijärjestelmä tarjoavat mahdollisuuden harjoittaa tuottoisaa kaupankäyntiä minimi-investoinneilla, mikä on houkuttelevaa sekä ammattilaisten että aloittelevienkin kannalta.

Kaupankäynnin alhaisten edellytysten lisäksi Binomo-välittäjä tarjoaa myyntitappioiden korvausohjelmaa (cashback) Gold-tileille (min. 500 EUR) ja VIP-tileille (min. 1000 EUR) – 5 ja 10% vastaavasti.

Lisäksi yhtiö järjestää säännöllisesti kampanjoja, kilpailuja ja turnauksia, joihin voi osallistua todellisia ja demotilejä. Tämä antaa asiakkaiden lisätä käyttövaroja välittäjän pääoman sekä oman osaamisensa avulla.

4. Perusvarat

Binomo-välittäjä laajentaa jatkuvasti perusvarojen valikoimaa. Tänään täällä on käytettävissä yli 80 erityyppistä varaa, mm. maailman tärkeimpien valuuttojen valuuttapareja, maailman suurten yhtiöiden osakkeita, metalleja – kultaa ja hopeaa, raaka-aineita - Brent -öljyä.

5. Kaupankäyntialusta

Yhtiö on ensimmäisenä tuonut markkinoille oman korkeaa ammattitasoa edustavaa tuotteensa vuonna 2015. Tämä tapahtuma räjäytti markkinat ja antoi yhtiön suurentaa olennaisesti asiakaskuntaansa. Välittäjän kaupankäyntijärjestelmä kehittyy jatkuvasti, teknisten työkalujen säännölliset päivitykset edistävät jo ennestään tehokkaiden kaupankäyntiä koskevien lähestymistapojen parantamista.

Yhtiön asiakasarvostelujen perusteella voi mainita seuraavat välittäjän kaupankäyntijärjestelmän keskeiset edut: stabiili ja tarkka toiminta ilman jumiin menemistä ja luistoja. Kaupankäyntijärjestelmässä on erilaisia teknisia työkaluja sekä integroituja indikaattorikokoelmia ja graafisia markkinanoteerausten analyysissä käytettäviä työkaluja. Alustalla on mukava ja mahdollisimman selkeä käyttöliittymä. Markkinanoteerausten laajakuvakaavio, jossa on optimaaliset asetukset ja käyttöparametrit.

6. Tilien tyypit

Binomo tarjoaa 5 tyyppiä kauppatilejä, jotka antavat tiettyjä etuja keskeisten kauppapalvelujen ohessa. Demotili avataan ilman asiakkaan alkuinvestointeja.
Tämä on kaupankäynnin hieno simulaattori, joka antaa mahdollisuuden tutkia virtuaalisten välineiden avulla kaikkia kaupankäyntiprosesseja, lisäksi se on mahdollisimman tehokas väline strategioiden testaamiseen. Tilin aktivoinnin yhteydessä asiakas saa pääsyn välittäjän kaikkiin peruspalveluihin.

Standardi – alk. 10 EUR. Talletuksen minimisumma antaa pääsyn todellisille optiomarkkinoille sekä Binomo-välittäjän kaikkiin palveluihin, tämä tilityyppi tarjoaa treidaajille kauppoja, joissa voitto on jopa 85%, antaa mahdollisuuden osallistua kampanjoihin ja turnauksiin, standard-tilillä on saatavilla analyyttistä tukea.

Gold – alk. 500 EUR. Sillä tilillä treidaaja saa laajennetun listan kaupankäyntivaroista, kauppoja, joissa voitto on jopa 86%, kaupankäyntiasemien vakuutuksen bonusrahoilla, henkilökohtaisen treidausneuvojan palvelut sekä 5%:n suuruisen palautuksen investointimäärästä kaupan epäonnistuessa.

VIP – alk. 1000 EUR. Tämä tili avaa pääsyn kaikkiin Binomo-välittäjän palveluihin ja mahdollisuuksiin: tappioiden korvaus jopa 10%, henkilökohtaisen treidausneuvojan palvelut Skypessä, voiton nostaminen 4 tunnissa, optioita, joissa voitto on jopa 90%, sekä suurin valikoima perusvaroja.

7. Tilin avaaminen ja varojen nosto

Rekisteröinti Binomo-välittäjässä on muodoltaan klassinen. Täällä pitää täydentää interaktiivinen lomake, valita tilityyppi ja päättää talletuksen valuutasta. Kauppatilin tai opetustilin rekisteröintiprosessi kestää 2 tai 3 minuuttia. Varojen tilitykseen ja nostoon välittäjässä sopivat kortit MasterCard, VISA, WebMoney, QIWI, Neteller, Sberbank-online, mikä tekee asiakkaan ja yhtiön väliset rahoitustoimet mahdollisimman mukaviksi. Kumppanuussopimus edellyttää, että enimmäisaika asiakkaan varojen nostamiseen kauppatililtä on 24 tuntia. Binomo-välittäjä riippumatta tilityypistä ja rahoitustoimen summasta pyrkii tyydyttämään asiakkaan tarpeita ja suorittamaan myyntivoiton nostamisen mahdollisimman nopeasti, eli käytännössä nostaminen kestää 4-6 tuntia riippuen maksupalvelusta.

8. Treidaajien koulutus

Koulutukseen suuntautunut yhtiön toiminta on erittäin ammattimaista. Siellä on aloitteleville treidaajille tarkoitettu koulutusjärjestelmä, joka perustuu innovatiivisiin tiedon tarjoamiseen käytettäviin välineisiin sekä teoreettisiin ja käytännöllisiin lähestymistapoihin. Välittäjän keskeiset opetusvälineet ja opetusmateriaalit ovat interaktiivinen opaskirja,videotunteja, tietokanta, verkkoseminaareja, demotili ja strategiakokoelma. Lisäksi jatkuva analyyttinen tuki eli päivittäiset katsaukset ja tekninen analyysi sekä valmiit kauppaideat edistävät treidaajan ammattitason jatkuvaa lisäämistä koko kaupankäyntiaikana binäärimarkkinoilla.

9. Kaupankäynnin strategiat

Laaja valikoima teknisiä työkaluja, ammattitaitoisesti laaditut alustan kauppapalvelut sekä laaja valikoima analyyttisiä materiaaleja antaa mahdollisuuden käyttää kaupankäynnissä erityyppistä ja erimuotoista analyysiä. Kaupankäyntialusta on strategioiden analyysin ja käytön kannalta mahdollisimman universaali ja teknisesti täydellinen työkalu. On huomattava, että välittäjä tarjoaa kotisivuillaan kauppastrategiakokoelman, jossa on yksinkertaisimpia ja tehokkaimpia järjestelmiä jokapäiväiseen kaupankäyntiin.

10. Pitääkö tehdä työtä Binomo parissa?

Johtopäätökseksi sanotaan, että lista kauppa- ja teknisistä palveluista sekä kaupankäynnin minimaaliset edellytykset ja täydellinen sääntelijän turvaama yhtiön turvallisuus todistavat tämän kaupankäyntialustan maksimaalisen tehokkuden yksittäiselle treidaajalle. Binomo-välittäjä on yksi markkinoiden harvoista edustajista, jotka tarjoavat mahdollisimman laadukkaita rahoituspalveluita.

Arvostelut: Binomo

Kommentit Binomo
( 0 )
Käyttäjien arvostelu: 4.1 / 5

Jätä kommentti

Binomo Suomi: Treidaajien ja välittäjäkatsaus 2024

Vieraile sivustolla