Skip to Content

Plus500 – Recenzia broker și feedback de la traderi

4.4 / 5
Vizitează site-ul
79% din conturile CFD cu amănuntul pierd bani

AVERTIZARE RISCURI: 79% din conturile de investitori cu amănuntul pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să vă gândiți dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.

Înființată în 2008, Plus500 este o platformă de tranzacționat CFD-uri (Contract For Difference), care este deținută de Plus500 Ltd, companie listată în Bursei din Londra. Sediul și operațiunile principale ale companiei sunt localizate în Haifa, Israel, cu filiale în Australia, Cipru și Marea Britanie. Fondată de Gal Haber, Alon Gonen, Elad Ben-Izhak, Shlomi Weizmann, Omer Elazari și Shimon Sofer de la Technion Institute of Technology, platforma de tranzacționare Plus500 le permite traderilor să tranzacționeze CFD-uri, având la dispoziție 2000 de instrumente financiare diferite, din piețele de valută, mărfuri, acțiuni, ETF-uri, indici, opțiuni, fără a fi nevoiți să investească în instrumentul suport propriu-zis.

1. Informații generale

Brandul Plus500 este deținut de o companie listată la AIM, numită Plus500 Ltd, care desfășoară operațiuni prin intermediul a 3 filiale principale:
Plus500 UK Ltd este autorizată și reglementată de Financial Conduct Authority (FRN 509909).
Plus500CY LTD este autorizată și reglementată de Cyprus Securities and Exchange Commission (Licență nr. 250/14).

Plus500 AU Pty Ltd, ACN 153 301 681, AFSL # 417727, este reglementată de Australian Securities and Investments Commission și este autorizată să emită aceste produse de tranzacționare locuitorilor din Australia.
Licența de emitere de produse derivate în Noua Zeelandă, FSP #. 486026 îi autorizează să pună la dispoziția neozeelandezilor aceste produse de tranzacționare. Plus500 AU Pty Ltd este un Furnizor autorizat de Servicii Financiare în Africa de Sud, FSP 47546.

În Israel, Plus500IL Ltd este reglementat de Israel Securities Authority.

2. Avantaje și dezavantaje

Reglementare în mai multe jurisdicții: Fiind reglementat în toată lumea, traderii din aproape toate țările se pot bucura de facilitățile acestui broker.

Gamă variată de active tranzacționate: Brokerul oferă tranzacționare de CFD-uri la peste 2000 de active Forex, acțiuni, mărfuri, indici.

Cont demo gratuit: Cont demo nelimitat pentru traderii care vor să testeze produsul înainte să depună fonduri reale.

Spread-uri mici: Unele dintre cele mai mici spread-uri din domeniu

Fără tipuri diferite de conturi de tranzacționare: Există un singur tip de cont de tranzacționare pentru toți utilizatorii. Poate să nu fie indicat pentru traderii avansați care au nevoie de funcții diferite față de traderii începători.

Nu suportă tranzacționarea automată: Pentru o companie atât de mare, este surprinzător faptul că nu oferă tranzacționare automată. Poate că acest lucru se va schimba în viitor

3. Condiții de tranzacționare

În ceea ce privește condițiile de tranzacționare la Plus500, brokerul aplică doar câteva comisioane. Traderii trebuie să plătească un spread mic la prețul de BID și ASK. Spread-urile pe care Plus500 le impune traderilor săi poate fi fixă sau dinamică. Spread-ul minim pentru perechea valutară EUR/USD este dinamic. Spread-ul pentru GBP/USD este mai mare, iar spread-ul tipic pentru USD/JPY este dinamic. În general, spread-urile de la Plus500 sunt destul de competitive. Există taxe pentru finanțarea peste noapte, taxă de conversie valutară, comandă de oprire garantată și taxă de inactivitate. Mai multe informații puteți găsi pe site-ul Brokers.

4. Active suport

După cum am menționat și mai devreme, Plus500 oferă CFD-uri pentru mai mult de 2000 de tipuri diferite de instrumente, care sunt prea numeroase pentru a fi listate aici. Astfel, piețele incluse sunt cele de acțiuni, ETF-uri, perechi valutare, indici, mărfuri și opțiuni. În funcție de activul tranzacționat, leverage-ul poate ajunge până la 1:30.

5. Platformă de tranzacționare

Platforma de tranzacționare folosită de Plus500 este o platformă proprie de tranzacționare. Aceasta are 3 versiuni principale: o versiune pentru desktop, o versiune web și o versiune optimizată pentru mobil. Deși nu putem nega faptul că majoritatea brokerilor le oferă traderilor opțiuni similare pe platformele lor de tranzacționare, Plus500 se bucură de o diferență notabilă. Platformele sale de tranzacționare funcționează perfect, iar traderii pot face trecerea de la o platformă la alta, fără a se simți dezorientați.

Dintre toate platformele de tranzacționare oferite de Plus500, WebTrader este cea mai populară printre traderii din Europa și Asia. Acest lucru se datorează faptului că nu trebuie descărcat sau instalat vreun software pe computer înainte de utilizare. La WebTrader, traderul are nevoie doar de un browser actualizat pentru a putea accesa platforma de tranzacționare și pentru a începe imediat să tranzacționeze.

6. Tranzacționare pe mobil

Plus500 Mobile Trader este o platformă de tranzacționare pe mobil extrem de populară printre utilizatorii Plus500. Optimizată pentru dispozitivele iOS și Android, Mobile Trader poate fi descărcată din Apple App Store și Google Play Store. Mobile Trader le permite traderilor Plus500 să fie la curent cu toate evoluțiile piețelor financiare, oriunde s-ar afla.

7. Cont demo

Pentru a veni în ajutorul viitorilor și actualilor clienți, Plus500 le oferă acestora un cont demo. Contul demo nu are o dată de expirare, ceea ce face posibilă testarea unor strategii noi de tranzacționare. Pentru a deschide un cont demo la Plus500, urmați procedura de înregistrare și selectați modul demo. Apoi, veți primi acces la contul demo.

8. Tipuri de conturi

Pe lângă contul demo, Plus500 a făcut disponibil un singur tip de cont standard de tranzacționare pentru clienții săi. Pentru a deschide un cont standard, traderii trebuie să realizeze un depozit minim de $100.

9. Deschiderea unui cont

Deschiderea unui cont de tranzacționare la Plus500 este un proces simplu și rapid. În primul rând, trebuie să completați un formular de înregistrare pe care să-l trimiteți la Plus500. Apoi, trebuie să depuneți fonduri în contul de tranzacționare, înainte să puteți să tranzacționați live. Cei care au deschis deja un cont demo trebuie să treacă la modul de cont real și să depună fonduri în contul lor pentru a putea începe să tranzacționeze.
Este foarte important să rețineți că traderii vor fi nevoiți să încarce documente de identificare pentru a putea deschide un cont. Dacă nu vi se cere să încărcați o copie după cartea de identitate în etapa de deschidere a contului, va trebui să faceți asta înainte să puteți retrage fondurile din cont.

10. Retragerea fondurilor

Traderii pot să depună și să retragă bani din cont fără niciun fel de probleme, Plus500 punându-le la dispoziție mai multe metode de transfer financiar. Printre aceste metode se numără cardul de credit/debit, serviciile de portofel electronic (PayPal, Skrill) și transferul bancar. Timpul de procesare a unei cereri de retragere de fonduri este, de obicei, de 3 zile. Însă primirea plății va depinde de timpul de procesare necesar al procesorului autorizat de plăți.

Pentru a iniția o cerere de retragere, faceți clic pe „Fonduri” și apoi pe „Retragere”. Apoi, selectați metoda preferată de retragere. Odată ce ați completat toate datele necesare, faceți clic pe “Trimite” pentru a începe procesul de retragere. Trebuie să știți că fiecare cerere de retragere necesită mai întâi retragerea unei sume minime, înainte ca Plus500 să poată să proceseze cererea dvs. În plus, acolo unde este posibil, Plus500 va încerca întotdeauna să vă trimită banii prin aceeași metodă folosită la depunerea fondurilor. Acest lucru este necesar pentru ca transferul de fonduri să respecte toate reglementările și cele mai bune practici Împotriva Spălării Banilor.

11. Educație traderi

Fiind un broker responsabil, orientat spre client, Plus500 încearcă să se asigure că traderii săi au educația necesară pentru realizarea de tranzacții. Din acest motiv, Plus500 a pus la dispoziția acestora câteva materiale educaționale de bază, prin care speră să-i educe pe începători cu privire la instrumentele financiare cu care tranzacționează. Cu toate acestea, noi credem că acest lucru nu este suficient. Mai mult, credem că ar trebui să existe mai multe resurse educaționale special pregătite de Plus500, pentru ca traderii să devină suficient de bine pregătiți pentru tranzacționarea de CFD-uri.

12. Merită să tranzacționez cu Plus500?

Din punctul nostru de vedere, nu încape nicio îndoială că Plus500 oferă un standard înalt al serviciilor de tranzacționare. Platforma lor unică de tranzacționare este foarte puternică și ușor de folosit. Gama variată de active care pot fi tranzacționate face ca, cu o planificare atentă și o evaluare detaliată a riscurilor, traderii de la Plus500 să aibă o mulțime de oportunități de tranzacționare care să le aducă profit, deși ar trebui să luați în considerare întotdeauna dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a pierde banii. O altă caracteristică despre Plus500 care o face să iasă în evidență de mulțime este profesionalismul de care a demonstrat brokerul. În timp ce majoritatea brokerilor din domeniu vor trimite mai departe informațiile personale ale traderilor la echipa lor de vânzări, Plus500 nu are asemenea practici. Mai mult, Plus500 nici măcar nu are o echipă de vânzări, ceea ce înseamnă că traderii pot sta liniștiți deoarece nu vor fi deranjați de angajați de la telemarketing, care să încerce să promoveze serviciile și produsele brokerului.

79% din conturile CFD cu amănuntul pierd bani

Păreri despre brokerul Plus500

Comentarii despre brokerul Plus500
( 0 )
Ratingul utilizatorului: 3.8 / 5

Lăsați un comentariu

Plus500 – Recenzia broker și feedback de la traderi

Vizitează site-ul