Skip to Content

Binomo Malaysia: Ulasan dan maklum balas pedagang 2024

3.7 / 5

Broker Binomo – sebuah syarikat Eropah, yang mula menyediakan perkhidmatan broker di pasaran kami pada tahun 2014. Binomo menawarkan parameter optimum syarat-syarat perdagangan untuk perdagangan, terminal membeli-belah moden sendiri dan pelbagai jenis perkhidmatan sokongan, termasuk latihan, yang berkualiti tinggi, analisis dan Rusia-bahasa sokongan pelanggan. Syarikat semasa kehadiran dalam pasaran diadakan mengoptimumkan perkhidmatan dagangan mereka dan hari ini menawarkan pelanggannya bentuk yang paling berkesan alat perdagangan.

1. Maklumat umum mengenai syarikat

Pendaftaran syarikat Eropah membolehkan sikap yang lebih positif terhadap kegiatan broker. Broker Binomo, menurut maklum balas pelanggan, adalah syarikat sebagai selamat yang tertinggi, yang berbeza daripada kebanyakan wakil-wakil pasaran pilihan pada berkualiti yang tinggi perkhidmatan perdagangan dan sokongan analisis. Proses dagangan pada platform Binomo menyediakan terminal perdagangan yang sangat profesional sendiri, yang dilengkapi dengan semua keupayaan teknikal yang diperlukan untuk perdagangan yang berkesan. Salah satu manfaat utama broker pelanggan disebut mekanisme pengeluaran keuntungan perdagangan yang paling mudah dan kelajuan operasi, yang adalah maksimum 24 jam.

2. Kebaikan dan keburukan

Platform dagangan yang selesa: Platform yang berkualiti tinggi untuk perdagangan pada peringkat profesional yang mempunyai potensi teknikal yang luas.

Keadaan perdagangan yang menguntungkan: Parameter yang paling rendah syarat-syarat perdagangan. Jika pesaing memerlukan dari peniaga untuk memulakan perdagangan membuat deposit 200-250 dolar, maka broker Binomo menawarkan memulakan perdagangan dengan deposit hanya 10 USD, yang adalah jumlah pelaburan tersedia untuk mana-mana peniaga.

Akaun demo: Yang dibuat pada terminal perdagangan utama. Kebaikan ini sangat memudahkan proses berkembangkan pengalaman dalam dagangan untuk pemula dan membolehkan menggunakan platform demo oleh profesional untuk meneroka amalan keadaan pasaran dalam membangunkan sistem perdagangan yang berkesan.

Pelbagai perkhidmatan pembayaran: Dan juga mod yang kelajuan maksimum pada operasi kewangan bagi pengeluaran dan mendepositkan dana.

Kekurangan jenis keuntungan tertinggi pilihan Range dan One-Touch: Tetapi harus diperhatikan bahawa bentuk-bentuk kontrak binary ini adalah aset yang agak berisiko dan jarang digunakan oleh peniaga-peniaga dalam perdagangan harian.

3. Syarat perdagangan

Walaupun tahap yang rendah parameter perdagangan - deposit 10 USD, kontrak dari 1 USD, keadaan dagangan broker memiliki nisbah optimum untuk pengurusan wang yang berkesan, yang penting untuk perdagangan yang cekap. Pelanggan boleh pada deposit minimum menggunakan parameter klasik dasar pengurusan risiko dan alat operasi. Oleh itu, saiz minimum kontrak perdagangan boleh membuat 10 perdagangan, yang, ditambah pula dengan alat teknikal profesional terminal perdagangan membolehkan membuat permulaan yang produktif dalam pasaran pilihan. Broker membuat tawaran pada pembangunan perkhidmatan perdagangan teknikal mereka, dan ia memberikan hasil yang positif dan besar.

Binomo-Ulasan

Sesuai maklum balas daripada pelanggan broker Binomo, keadaan perdagangan yang kecil dan terminal profesional pada syarikat membuka kemungkinan perdagangan yang menguntungkan dengan sekurang-kurangnya pelaburan, bahawa agak menarik untuk para profesional dan pemula. Bersama-sama dengan parameter rendah keadaan perdagangan, broker Binomo menawarkan untuk akaun Gold (dari 500 USD) dan VIP (1000 USD) program pampasan bagi kerugian perdagangan (cashback) - 5 dan 10% masing-masing. Kecuali itu, syarikat terus melaksanakan promosi, pertandingan dan kejohanan bagi pada akaun sebenar serta akaun demo. Ini membolehkan pada pelanggan meningkatkan jumlah operasi dana pada perbelanjaan modal broker dan profesionalisme sendiri.

4. Aset teras

Broker Binomo melaksanakan lanjutan tetap senarai aset asas. Pada masa ini di sini tersedia senarai lebih dari 80 jenis yang berbeza pada aset, iaitu: pasangan mata wang utama di dunia, saham syarikat global yang besar, logam - emas dan perak, bahan-bahan mentah - minyak Brent.

5. Platform perdagangan

Syarikat pertama pada 2015 melancarkan produk sendiri yang memiliki tahap profesional tertinggi. Peristiwa ini meletup pasaran dan membolehkan syarikat dengan ketara meningkatkan asas pelanggannya. Terminal perdagangan pada broker adalah dalam pembangunan berterusan - pengemaskinian berkala peralatan operasi teknikal membenarkan meningkatkan pendekatan ke dagangan yang telah berkesan.

Binomo-Ulasan-Broker

Maklum balas dari pelanggan pada syarikat memperuntukkan manfaat asas pada terminal perdagangan broker seperti. Kestabilan dan ketepatan kerja tanpa membeku dan gelincir. Pelbagai alat teknikal terminal, dalam yang tersedia set penunjuk bersepadu dan alat grafik untuk analisis kutipan pasaran. Antara muka platform yang selesa dan intuitif maksimal. Jadual kutipan skrin lebar dengan set tatarajah optimum dan operasi parameter.

6. Jenis akaun

Binomo menawarkan 5 jenis akaun dagangan yang menawarkan bersama-sama dengan senarai utama perkhidmatan perdagangan manfaat yang menentukan.

Akaun Demo - membuka tanpa pelaburan pelanggan awal. Ini adalah simulator perdagangan yang membolehkan dengan bantuan dana virtual memeriksa semua proses perdagangan, dan juga adalah cara yang paling berkesan menguji strategi. Apabila mendaftar akaun ini pelanggan mendapat akses kepada semua perkhidmatan asas broker.

Standard - dari 10 USD. Deposit perdagangan minimum membolehkan mendapat akses kepada pilihan pasaran sebenar dan semua perkhidmatan broker Binomo, akaun jenis ini menawarkan kepada peniaga kontrak-kontrak dengan hasil sehingga 85%, membolehkan mengambil bahagian dalam promosi dan pertandingan dalam akaun standard tersedia sokongan analisis.

Gold - dari 500 USD. Di sini, peniaga menerima senarai berkembang aset untuk perdagangan, kontrak dengan bayaran sehingga 86%, insurans kedudukan perdagangan pada dana bonus, kesempatan bekerja dengan pengurus peribadi, serta pengembalian 5% daripada pelaburan dalam urus niaga yang tidak berjaya.

VIP - dari 1000 USD. Akaun ini membuka senarai lengkap perkhidmatan dan kesempatan broker Binomo: kembalikan kerugian sehingga 10%, bekerja dengan pengurus peribadi melalui Skype, pengeluaran keuntungan semasa 4 jam, pilihan dengan hasil sebanyak 90% dan pilihan yang maksimum aset asas.

7. Membuka akaun dan pengeluaran dana

Broker Binomo menawarkan untuk mendaftar format klasik. Di sini memerlukan mengisi borang secara talian, pilih jenis akaun dan menentukan mata wang deposit. Keseluruhan proses pendaftaran perdagangan atau akaun demo mengambil masa tidak lebih dari 2-3 minit. Untuk mendepositkan dan pengeluaran dana broker menerima: kad MasterCard, VISA, WebMoney, QIWI, Neteller, Sberbank-online, bahawa membuat transaksi kewangan antara pelanggan dan syarikat secara paling selesa. Perjanjian kerjasama disediakan tempoh maksimum masa mengeluarkan dana pada pelanggan dari akaun dagangan - 24 jam. Walau bagaimanapun broker Binomo tanpa mengira jenis akaun dan jumlah transaksi kewangan pergi untuk memenuhi pelanggan dan cuba membuat pengeluarkan keuntungan perdagangan secepat mungkin - dalam amalan tempoh pengeluaran adalah 4-6 jam, bergantung kepada perkhidmatan pembayaran.

8. Pendidikan peniaga

Kegiatan pendidikan syarikat memiliki kandungan yang paling profesional. Di sini adalah keseluruhan sistem latihan untuk pemula dibina di atas cara inovatif untuk menyediakan maklumat, serta pendekatan teori dan amalan. Alat asas pendidikan dan jenis bahan-bahan pendidikan broker adalah: panduan interaktif, satu set pengajaran video, asas pengetahuan, webinars, akaun demo dan strategi koleksi. Kecuali itu, sokongan analisis berterusan dalam bentuk laporan harian dan analisis teknikal, dan idea-idea perdagangan yang bersedia, membolehkan peniaga sentiasa meningkatkan tahap profesionalisme pada sepanjang tempoh dagangan di pasaran binari.

9. Strategi perdagangan

Pelbagai peralatan teknikal, bangunan professional perhidmatan perdagangan platform, serta banyak pilihan bahan analisis, membolehkan anda digunakan dalam dagangan semua jenis dan bentuk analisis. Platform dagangan dari segi analisis dan penggunaan strategi adalah alat yang paling serba boleh dan maju dari segi teknikal. Perlu diingat bahawa broker di laman webnya menawarkan koleksi strategi perdaganganyang, di mana menampilkan sistem yang paling mudah dan berkesan untuk perdagangan setiap hari.

10. Apakah bekerja dengan Binomo?

Sebagai kesimpulan harus berkata bahawa senarai perkhidmatan perdagangan dan teknikal, serta syarat-syarat minimum perdagangan dan keselamatan lengkap syarikat, dengan dijamin oleh pengatur membolehkan berkata mengenai keberkesanan maksimum platform dagangan ini untuk pedagang peribadi. Broker Binomo salah satu daripada beberapa wakil-wakil pasaran, yang menawarkan perkhidmatan kewangan yang berkualiti tertinggi.

Ulasan tentang Binomo

Komen tentang Binomo
( 4 )
Rating pengguna: 4.7 / 5

Komen: 4

 1. avatar
  Aida
  16/03/2019

  Tidak dinafikan binomo memang platform yang bagus tetapi saya tidak dapat membuat pengeluaran kerana saya tidak dapat membuat pengesahan atas alasan dokumen saya tidak lengkap..Sedangkan saya sudah dapat pengesahan dari pihak bank lengkap dengan tandatangan serta cop dari Maybank apakah itu masih tidak cukup jelas yang membuktikan akaun dan visa kad atm adalah saya punya????

  • avatar
   hamizan
   21/06/2019

   masalah sama yang saya hadapi…saya tidak boleh buat pengeluaran…tolong jelaskan hal ini ya. BINOMO

 2. avatar
  Salta
  20/06/2019

  Boleh kah tambah nilai tanpa melalui bank??

 3. avatar
  Wahyu
  15/08/2019

  Kenapa akin saya tak boleh buka, selepas deposit??

Tinggalkan komen

Binomo Malaysia: Ulasan dan maklum balas pedagang 2024

Lawati Laman