Skip to Content

Binomo Norge: Erfaringer og tilbakemelding fra trader 2024

4.2 / 5

Megleren Binomo er et europeisk registrert selskap som begynte å yte meglertjenester i vårt marked i året 2014. Binomo tilbyr optimale handelsbetingelser for trading, en egen avansert handelsplattform og et bredt utvalg av sidetjenester som inkluderer kvalitetsopplæring, analyser og russiskspråklig kundestøtte. I løpet av sin tilstedeværelse på markedet har selskapet optimisert sine handelstjenester og utviklet dem til dagens mest effektive handelsinstrumenter.

1. Generelt om selskapet

Det at selskapet er registrert i Europa bidrar til mer tillit i forhold til meglertjenestene det yter. Megleren Binomo ifølge tilbakemeldinger fra kundene er i høy grad et trygt selskap som skiller seg ut fra mesteparten av opsjonshandelaktører ved å tilby høy kvalitet på handeltjenester og analytiske sidetjenester. Tradingprosess på Binomo-plattformen er sikret med sin egen høyavanserte tradingterminal utrust med alle nødvendige teknologiske løsninger for effektiv handel. Ifølge kundene er en av meglerens hovedfordeler en svært enkel mekanisme for å ta ut fortjenesten og en rask pengeoverføring som tar maks 24 timer.

2. Fordeler og ulemper

Brukervennlig handelsplattform: en høykvalitetsplattform for trading på
profesjonelt nivå med et stort teknisk potensial.

Gunstige handelsbetingelser: lavest mulig kontostørrelse. Mens minsteinnskudd hos konkurrenter starter fra USD 200-250, kan man åpne en ekte konto hos Binomo med bare USD 10 som er akseptabelt for enhver trader.

Demokonto: åpnes på hoved tradingterminalen. Denne fordelen bidrar mye til en raskere oppnåelse av nødvendig kunnskapsnivå i trading for nybegynnere og hjelper mer avanserte brukere å øve praktiske markedssituasjoner for å kunne handle på en mest effektiv måte.

Bredt utvalg av betalingsmetoder: samt lynraske pengeoverføringer både ved uttak og innskudd.

Ingen høyrente typer opsjoner some Range og One-Touch: det bør noteres at disse binære kontrakter er ganske risikoutsatte aktiva og blir sjeldent brukt av tradere i sin daglige handel.

3. Handelsbetingelser

Til tross for de gunstige handelsbetingelsene som er minsteinnskudd på USD10 og kontrakt fra USD1 danner meglerens handelsbetingelser et velbalansert grunnlag for effektiv pengeforvaltning som er avgjørende for en effektiv handel. Med minsteinnskuddet kan en kunde bruke de klassiske reglene for risikostyring og operasjonelle verktøy.

Dessuten åpner minstestørrelsen på tradingkontrakter for å plassere10 handler som kombinert med terminalens profesjonelle teknologiske instrumenter muliggjør en effektiv start på opsjonsmarkedet. Megleren har satset på utvikling av sine teknologiske løsninger og har oppnådd positive resultater. Ifølge tilbakemeldinger fra Binomo sine kunder åpner det lave minsteinnskuddet og den avanserte handelsplattformen for en lønnsom trading med minimale investeringer som er ganske attraktivt for både profesjonelle tradere og nybegynnere.

Sammen med de gunstige handelsbetingelsene tilbyr megleren Binomo et taprefunderingsprogram (cashback) på 5 og 10% for kontotyper Gold (fra USD 500) og VIP (fra USD1000) i henholdsvis.

I tillegg gjennomfører selskapet kontinuerlig kampanjer, konkurranser og turneringer for både ekte og demokontoer. Dette gjør det mulig for kunder å øke volumet av pengemidler på bekostning av meglerens kapital og egen kompetanse.

4. Hovedinstrumenter

Megleren Binomo øker stadig antall hovedinstrumenter. Per i dag kvoteres det opsjoner på mer enn 80 forskjellige instrumenter som f. eks. større valutakryss, aksjer i store globale selskaper, metaller - gull og sølv, og råvarer - olje Brent.

5. Handelsplattform

Det var i året 2015 da selskapet lanserte på markedet sitt eget produkt av høyeste kvalitet. Dette eksploderte markedet og tillot selskapet å øke sin kundebase raskt. Meglerens tradingterminal er i stadig utvikling - kontinuerlige oppdateringer av de teknologiske løsningene tillater å forbedre de allerede effektive tradingprosessene.

Ifølge tilbakemeldinger fra selskapets kunder er handelsterminalens hovedfordeler:
Stabil og presis, uten hangups og slips.
Mangfoldige tekniske instrumenter med hele sett av relevante indikatorer og grafiske verktøy for analysering av markedsnoteringer tilgjengelige.
Brukervennlig og lett forståelig interface til plattformen.
Store diagrammer med optimal konfigurasjon og dataparametre.

6. Kontotyper

Binomo tilbyr 5 typer handelskontoer som har sine fordeler sammen med en rekke felles grunnleggende handletjenester.

Demokonto åpnes gratis med ingen misteinnskudd. Dette er en bra handelssimulator som lar man bruke virtuelle penger for å beherske alle handelsprosesser, det hjelper også å få testet forskjellige handelsstrategier. Ved kontoåpningen får kunden tilgang til alle hovedtjenester megleren tilbyr.

Standardkonto - fra USD10. Minsteinnskuddet gir tilgang til ekte opsjoner samt alle tjenester megleren Binomo tilbyr. Denne type konto åpner for kontrakter med fortjeneste opp til 85% og kvalifiserer for deltagelse i kampanjer og turneringer. Analytisk kundestøtte er også inkludert for denne type kontoen.

Gold - fra USD 500. Traderen får tilgang til en utvidet liste av instrumenter og kan plassere handler med fortjeneste på opp til 86%, forsikring av handelsposisjoner med bonusmidler , rådgivning fra privatkonsulent samt en tilbakebetaling på 5% av investeringen ved en mislykket handel.

VIP – fra USD 1000. Denne kontoen gjør det mulig å benytte seg av all slags tjenester og service megleren Binomo yter: tilbakebetaling av tap opp til 10%, rådgivning fra privatkonsulent via Skype, uttak av fortjeneste på 4 timer, opsjoner med en fortjeneste på opp til 90% og maksimalt utvalg av instrumenter.

7. Åpning av konto og uttak av midler

Hos megleren Binomo bruker man en vanlig måte å opprette en konto på. Man fyller ut et online skjema, velger en kontotype og definerer valuta for innskudd. Hele prosessen ved åpning av en ekte eller demokonto tar ikke mer enn 2-3 minutter. For innskudd eller uttak kan man bruke MasterCard, VISA, WebMoney, QIWI, Neteller, Sberbank online, noe som gjør finansielle transaksjoner mellom kunden og megleren svært praktiske. Ifølge partnerskapavtalen er overføringstid for uttak av kundens pengemidler begrenset til 24 timer. Men uavhengig av kontotypen eller overføringsbeløpet favoriserer megleren Binomo kunden og gjør sitt beste for å overføre lynraskt - i praksis blir uttaksperioden til 4-6 timer avhengig av betalingsmetoden.

8. Opplæring av tradere

Meglerens opplæringsprogram er fylt med et dypt faglig innhold. Det har vært utviklet et spesielt opplæringssystem for nybegynnere basert på innovative løsninger av presentering av informasjon samt på teoretiske og praktiske metoder. Hovedinstrumenter for opplæring og hovedtyper av opplæringsmaterialer er et interaktiv nettkurs, en rekke opplæringsvideoer, kunnskapsbasen, webseminarer, demokonto og oversikt over strategier. I tillegg gis det et kontinuerlig analytisk støtte i form av daglige rapporter og tekniske analyser samt ferdiglagede handelsideer, som hjelper traderen å stadig øke kunnskapsnivået mens man trader på det binære markedet.

9. Handelsstrategier

Et bredt utvalg av tekniske instrumenter, avansert struktur av plattformens handelstjenester, samt et stort utvalg av analytiske materialer lar man bruke alle typer analyse for handel. Handelsplattformen er det mest allsidige og teknisk avanserte verktøyet for analyse og bruk av strategier. Det er verdt å notere at megleren tilbyr en oversikt over handelsstrategier på sine nettsider hvor den presenterer enkleste og mest effektive løsninger for bruk i daglig handel.

10. Lønner det seg å jobbe med Binomo?

Som en konsklusjon må det sies at både de handelsmessige og tekniske tjenestene samt svært lavt førsteinnskudd og trygghet og det at selskapet er regulert, tyder på maksimal effektivitet av denne handelsplattformen for private tradere. Megleren Binomo er en av de få aktørene på opsjonsmarkedet som tilbyr økonomiske tjenester av høyeste kvalitet.

Erfaringer med Binomo

Kommentarer om Binomo
( 0 )
Brukervurdering: 4.1 / 5

Legg igjen en kommentar

Binomo Norge: Erfaringer og tilbakemelding fra trader 2024

Vis nettsted