Skip to Content

Binomo Hrvatska: recenzija i povratne informacije 2024

4.3 / 5

Binomo je kompanija registrovana u Evropskoj uniji, a u Rusiji pruža brokerske usluge od 2014. godine. Kompanija ima dugu tradiciju kao pouzdani pružalac efikasnih usluga trgovine opcijama. Broker je uspostavio jedinstvene i pristupačne uslove i opcije koje je moguće isprobati na naprednom terminalu za trgovinu. Trgovcima je na raspolaganju i širok spektar usluga za podršku, uključujući profesionalnu obuku, analitiku i korisničku podršku na ruskom i engleskom jeziku. Od ulaska opcija na tržište prije dvije godine, kompanija Binomo uvela je brojne izmjene za poboljšanje, tako da sada nudi najefikasnije alate za trgovanje.

1. Opšte informacije

Brokersku kompaniju Binomo osnovala je upravljačka kompanija Stagord Resources Ltd sa sjedištem u Nikoziji, Kipar (60 Vasileos Pavlou, Agios Dometios, CY 2360). Prisustvo na tržištu Evropske unije dodatan je faktor koji povećava povjerenje klijenata. U dosadašnjim povratnim informacijama, kompanija Binomo često se navodi kao jedan od najsigurnijih brokera na tržištu, sa izuzetnim uslugama i analitikom u oblasti trgovanja. Trgovina se odvija na terminalu za trgovanje kompanije Binomo koji je opremljen svim neophodnim alatima za efikasno trgovanje. Većina trgovaca smatra da je jedna od najvećih prednosti platforme kompanije Binomo jednostavno i brzo povlačenje sredstava (najviše 24 sata).

2. Prednosti i nedostaci

Jedinstvena platforma za trgovanje: tehnološki napredna platforma za profesionalno trgovanje.

Najrazumniji uslovi trgovanja: dok većina konkurenata kompanije Binomo zahtijeva početni depozit od 200 do 250 USD, kompanija Binomo svojim trgovcima pruža mogućnost da započnu trgovanje sa samo 10 USD – a to je ulaganje koje bilo koji trgovac može sebi da priušti.

Demo račun: i demo i stvarni račun registruju se na istom terminalu za trgovanje, što prilično pojednostavljuje sticanje iskustva u trgovanju i čini ga efikasnijim. Demo račun umnogome pomaže profesionalnim trgovcima da razviju strategije trgovanja i da provjere koliko su uspješni u pravom tržišnom okruženju.

Brze isplate: širok izbor platnih usluga, najbrže moguće povlačenje i uplata depozita.

Besplatni edukativni materijali: zbirka visokokvalitetnih materijala za analitiku i obuke.

Nedostatak opcija visokog povrata kao što su „Range“ ili „One-Touch“: ipak, treba imati u vidu da su ove vrste binarnih ugovora prilično rizične i nisu čest izbor u svakodnevnom trgovanju.

3. Uslovi trgovanja

Uprkos prilično umjerenim zahtjevima (depozit od 10 USD, ugovori već od 1 USD), uslovi trgovanja kompanije Binomo primjenjuju pravila upravljanja novcem kako bi se obezbijedilo efikasno trgovanje. Trgovci primjenjuju uobičajena pravila upravljanja rizikom i obrtnim sredstvima čak i prilikom trgovanja minimalnim depozitom. Minimalni iznos na koji se mogu registrovati ugovori o trgovanju je 10. Pošto je opremljen naprednim tehničkim alatima, terminal svakom pruža mogućnost da uspješno započne trgovanje binarnim opcijama.

Jedan od glavnih razloga za uspjeh brokera je privlačenje kako profesionalaca tako i početnika, i to nam je uvijek bio prioritet u razvoju tehničkih alata za trgovanje. Povratne informacije od korisnikā kompanije Binomo dokazuju da pristupačni uslovi trgovanja u kombinaciji sa naprednim terminalom za trgovanje predstavljaju jedinstvenu priliku za profitabilno trgovanje uz minimalno ulaganje.
Broker Binomo je na osnovu finansijski povoljnih uslova trgovanja napravio poseban program za korisnike računa „Gold“ i VIP (sa depozitima već od 500 USD odnosno 1000 USD) – 5% i 10% refundiranja gubitka u trgovanju (gotovinski povrat).

Osim toga, kompanija redovno održava takmičenja i turnire te priprema specijalne ponude za vlasnike stvarnih i demo računa, tako da mogu povećati svoja obrtna sredstva pomoću sopstvenih znanja i novca brokera.

4. Predmetna sredstva

Broker Binomo neprestano ažurira i proširuje osnovna sredstva. Trenutno je na platformi više od 80 različitih tipova sredstava dostupnih za trgovanje: valutni parovi (najveće svjetske valute), berze (udjeli najvećih svjetskih korporacija i kompanija), metali (srebro, zlato), roba (sirova nafta tipa „Brent“).

5. Platforma za trgovanje

Kompanija je 2015. godine postala prvi broker koji je pokrenuo sopstveni terminal najvišeg kalibra koji je potresao tržište te kompaniji Binomo omogućio da razvije sopstvenu bazu klijenata. Terminal za trgovanje je još uvijek predmet stalnog razvoja – zahvaljujući redovnom ažuriranju operativnih alata pristupi trgovanju su efikasniji. Klijenti su u svojim analizama istakli sljedeće prednosti terminala kompanije Binomo za trgovanje.

Pouzdano i precizno funkcionisanje bez prekida i grešaka. Širok spektar tehničkih alata, uključujući integrisanu grupu indikatora i grafičkih alata za analizu tržišta. Intuitivan i korisnicima pogodan interfejs. Širok grafikon kvota sa optimalnim grupama opcija i operativnih parametara.

6. Vrste računa

Platforma kompanije Binomo za trgovanje binarnim opcijama nudi pet tipova računa za trgovanje (svaki ima svoje dodatne prednosti uz osnovnu ponudu usluga trgovanja).

Demo račun pravi se na glavnoj platformi za trgovanje i ne zahtijeva početno ulaganje. To je savršeni simulator trgovanja koji korisnicima pruža mogućnost da virtuelno i efikasno isprobaju razne strategije i postupke trgovanja. Uključuje potpun pristup osnovnim uslugama brokera.

Depozit za standardni račun iznosi najmanje 10 USD. Ovaj minimalni iznos omogućuje pristup stvarnim opcijama na tržištu i svim uslugama koje pruža broker. Ovaj tip računa nudi ugovore od 85% povrata, obezbijeđena je analitička podrška, a pruža se i mogućnost učešća u posebnim ponudama i turnirima.

Depozit za račun „Gold“ iznosi najmanje 500 USD. Trgovac dobija potpun pristup proširenoj ponudi sredstva za trgovanje, ugovora sa povratom do 86%, osiguranja trgovačkih pozicija (bonusna sredstva), uključujući 5% povrata gubitka i podršku ličnog menadžera.

Depozit za VIP račun iznosi najmanje 1000 USD. Ovaj tip računa nudi kompletnu ponudu usluga i mogućnosti na platformi brokera Binomo: do 10% povrata gubitka, komunikaciju sa ličnim menadžerom putem aplikacije Skype, povlačenje sredstava u roku od 4 sata, opcije sa 90% povrata i najširi izbor osnovnih sredstava.

7. Depoziti i povlačenje

Broker Binomo primjenjuje tradicionalni postupak registracije: sve što treba je da popunite obrazac, izaberete vrstu računa i njegovu valutu. Registracija računa (bilo za trgovanje ili obuku) traje samo 3 minuta.

Što se tiče povlačenja, trgovcima je na raspolaganju najširi izbor platnih usluga (MasterCard ili VISA, UnionPay, WebMoney, Neteller, QIWI), a kompanija će se postarati da se sve transakcije odvijaju nesmetano i efikasno. Korisnički ugovor obezbjeđuje da povlačenje sredstava sa računa za trgovanje traje manje od jednog dana. Međutim, broker Binomo se uvijek maksimalno zalaže da proces što više ubrza, bez obzira na tip računa ili iznos – povlačenja obično traju od 4 do 6 sati, u zavisnosti od platnih sistema.

8. Obuka trgovaca

Program obuke se zasniva na najprofesionalnijim i najsavremenijim sadržajima. To je sveobuhvatni sistem za početnike razvijen na osnovu inovativnih sredstava za pružanje informacija, provjerenih teorija i praktičnih pristupa. Ključni alati za obuku i edukativni materijali koje obezbjeđuje Binomo obuhvataju interaktivne vodiče, videosnimke sa lekcijama, bazu znanja, vebinare, demo račun i zbirku strategija. Redovna analitička podrška u vidu ideja i savjeta za ulaganje trgovcima omogućuju da stalno unaprijeđuju svoje profesionalne vještine u oblasti trgovanja na tržištu binarnih opcija.

9. Strategije trgovanja

Bogata zbirka tehničkih alata, profesionalno strukturirane usluge na platformi brokera Binomo, kao i širok spektar analitičkih materijala omogućuju vam da primijenite bilo koji tip i oblik analize u trgovanju. Terminal brokera Binomo za trgovanje jedan je od najraznovrsnijih i tehnički najnaprednijih danas dostupnih alata za analizu i primjenu strategija. Treba napomenuti da broker na svom sajtu nudi zbirku strategija za trgovanje – najsveobuhvatniji i najefikasniji pristupi u svakodnevnom trgovanju na tržištu binarnih opcija.

10. Da li bi trebalo da trgujem preko brokera Binomo?

Imajući u vidu raznovrsnost tehničkih opcija i usluge trgovanja, veoma pristupačne minimalne uslove trgovanja, potpunu sigurnost i pouzdanost kompanije Binomo, a što potvrđuju i državni regulatorni organi, ova platforma može biti veoma efikasna za bilo kog privatnog trgovca. Nema sumnje da je ovaj broker jedan od vodećih aktera na tržištu binarnim opcijama što se tiče kvaliteta finansijskih usluga.

Počnite trgovati ›

Mišljenja o Binomo

Komentari o Binomo
( 1 )
Ocjena korisnika: 3.9 / 5

1 komentar:

 1. avatar
  Vesna
  06/03/2018

  Poštovani

  Zanima me platforma kako izgleda i dali mogu dobiti demo verziju da probam.

  Pa bi otvorila račun kod vas

  Hvala

  Lp

Ostavite komentar

Binomo Hrvatska: recenzija i povratne informacije 2024

Posjeti web-stranicu