Skip to Content

Binomo România: Recenzia traderilor și privirea 2024

3.8 / 5

Brokerul Binomo – este o companie europeană ce prestează servicii de brokeraj pe piața noastră din anul 2014. Binomo oferă condiții optimale pentru tranzacționare, un terminal modern propriu pentru tranzacții și un spectru maximal extins de servicii auxiliare, care includ o instruire calitativă, analitică și un serviciu suport clientelă în limba rusă. De la începutul activității sale pe piață compania și-a optimizat serviciile comerciale și la momentul de față oferă clienților cele mai eficiente instrumente comerciale.

1. Date generale despre companie

Înregistrarea europeană a companiei atrage o atitudine mai pozitivă față de activitatea brokerului. Potrivit părerilor clienților, brokerul Binomo este o companie absolut sigură care se deosebește de majoritatea reprezentanților pieței opțiunilor printr-o calitate înaltă a serviciilor comerciale și serviciilor auxiliar-analitice. Procesul de tranzacționare pe platforma Binomo este asigurată de propriul terminal de un profesionalism înalt, dotat cu un potențial tehnic necesar pentru un comerț eficient.
Unul din avantajele de bază indicat de clienți este mecanismul extrem de simplu pentru scoaterea venitului și viteza acestei operațiuni care poate dura maxim 24 de ore.

2. Avantajele și dezavantajele

Platformă comercială comodă: o platformă calitativă pentru tranzacționare la nivel profesionist cu un potențial tehnic extins.

Condiții comerciale avantajoase: valori maximal joase pentru demararea comerțului. Dacă concurenții cer de la traderi depozite în valoare de $200-$500 pentru tranzacționare, brokerul Binomo permite tranzacționarea cu un depozit doar de $10 – o sumă accesibilă pentru orice trader.

Cont demo: se creează pe terminalul principal de tranzacționare. Avantajul dat facilitează substanțial traderilor începători procesul de acumulare a experienței în tranzacționare și permite traderilor profesioniști să utilizeze platforma demo pentru studierea situaților practice de pe piață și elaborarea sistemelor eficiente de trading.

O gamă largă de servicii de plată: și o viteză maximală pentru operațiunile financiare de scoatere sau afectare a mijloacelor.

O gamă largă de servicii de plată: și o viteză maximală pentru operațiunile financiare de scoatere sau afectare a mijloacelor.

Lipsa opțiunilor cu rentabilitate înaltă de tip Range sau One-Touch: merită de menționat faptul că astfel de contracte binare sunt niște active destul de riscante și sunt rar utilizate de traderi în tranzacțiile zilnice.

3. Condițiile comerciale

Necătând la nivelul scăzut al condițiilor comerciale – depozit de 10 USD, contract de la 1 USD, condițiile comerciale ale brokerului au o proporție optimală pentru administrarea mijloacelor bănești – o condiție necesară pentru un comerț eficient. Clienții pot cu un depozit minimal să utilizeze parametri clasici pentru gestionarea riscurilor și mijloacelor operaționale. În același timp valoarea minimală a contractelor comerciale permite inițierea a 10 tranzacții, ceea ce în ansamblu cu instrumentele tehnice profesioniste ale terminalului comercial al companiei oferă un bun start pe piața opțiunilor.

Brokerul mizează pe dezvoltarea serviciilor sale comercial-tehnice, un fapt ce a dus spre un rezultat pozitiv. Clienții brokerului Binomo menționează că condițiile comerciale joase și terminalul profesionist al companiei oferă posibilitatea unor tranzacții profitabile cu minim de investiții. Acest fapt este destul de atractiv atât pentru profesioniști cât și pentru începători. Pe lângă condițiile comerciale joase, brokerul Binomo oferă pentru conturile Gold (de la 500 USD) și pentru VIP (de la 1000 USD) un program de recuperare a pierderilor comerciale (cashback) – de 5% și 10% respectiv.

Mai mult ca atât compania petrece regulat concursuri, evenimente și competiții atât pentru conturile reale, cât și pentru conturile demo. Acesta permite clienților să crească volumul mijloacelor operaționale din contul capitalului brokerului și datorită propriului profesionalism.

4. Activele de bază

Brokerul Binomo își extinde în permanență lista activelor de bază. La momentul de față este disponibilă o listă de peste 80 de tipuri de active. Acestea includ: perechi valutare pentru valutele de bază internaționale, acțiunile marilor companii internaționale, metale – aur și argint, materie primă – petrol de marca Brent.

5. Platforma comercială

Compania se află printre primele care în anul 2015 a prezentat pe piața propriul produs la cel mai înalt nivel profesionist. Acest eveniment a pus piața pe jar și a permis companiei să-și extindă semnificativ baza de clienți. Terminalul comercial al brokerului se află într-un proces de dezvoltare permanentă – o reînnoire continuă a instrumentelor operaționale permite perfecționarea metodelor de tranzacționare și așa destul de eficiente.

Referințele din partea clienților evidențiază următoarele avantaje ale terminalului comercial al brokerului:
Stabilitatea și precizia funcționării fără de freez-uri și lag-uri. Un spectru larg de instrumente tehnice integrate în terminal cu indicatori și instrumente grafice de analiză a cotelor de pe piață. O interfață maximal comodă și clară a platformei. Un grafic al cotelor cu un set de setări și parametri de lucru optimal.

6. Tipuri de conturi

Binomo oferă 5 tipuri de conturi pentru tranzacționare, care împreună cu un șir de servicii comerciale de bază propun niște avantaje anumite.

Cont demo – se deschide fără investiții de start din partea clientului. Acesta este un trenajor excelent pentru tranzacționare care cu ajutorul mijloacelor virtuale permite studierea tuturor proceselor de tranzacționare și este în același timp un mijloc eficient pentru testarea strategiilor. La înregistrarea contului, clientul primește acces la serviciile bază ale brokerului.

Cont standard – de la 10 USD. Un depozit comercial minimal care permite accesul la piața reală de opțiuni și la toate serviciile brokerului Binomo. Acest tip de cont oferă traderilor contracte cu un venit de până la 85%, permite participarea la evenimente și concursuri. Pentru acest tip de cont este disponibil de asemenea suportul analitic.

Cont Gold – de la 500 USD. Aici traderul are acces la un șir extins de active, contracte cu plăți de până la 86%, asigurarea pozițiilor comerciale cu mijloace bonus, posibilitatea de a lucra cu un manager personal, iar în cazul unei tranzacții nereușite, recuperarea a 5% din suma investiției.

Cont VIP – de la 1000 USD. Acest cont deschide accesul la toate serviciile și posibilitățile brokerului Binomo: recuperarea până la 10% din pierderi, lucrul cu un manager personal prin intermediul skype, scoaterea venitului timp de 4 ore, opțiuni cu venit de până la 90% și alegerea liberă a activelor de bază.

7. Deschiderea contului și scoaterea mijloacelor

Pentru înregistrare, brokerul Binomo propune formatul clasic. Clientul trebuie să completeze un formular interactiv, să selecteze tipul contului și să determine valuta depozitului. Întregul proces de înregistrare a unui cont demo sau pentru tranzacționare durează nu mai mult de 2-3 minute. Pentru suplinirea contului sau pentru scoaterea mijloacelor brokerul acceptă cardurile MasterCard, VISA, WebMoney, QIWI, Neteller, Sberbank-online – ceea ce facilitează maximal operațiunile financiare dintre client și companie.

Acordul de parteneriat prevede o perioadă maximală de scoatere a mijloacelor de pe cont – 24 de ore. Indiferent de tipul contului și suma operațiunii financiare brokerul Binomo merge în întimpinarea clientului și se străduie maximal repede să scoată câștigul. În realitate, în dependență de serviciul de plată perioada de scoatere a mijloacelor este de 4-6 ore.

8. Instruirea traderilor

Procesul de instruire a traderilor în cadrul companiei este organizat la un nivel profesionist înalt. Compania oferă un sistem întreg de instruire pentru traderii începători bazat pe mijloace informaționale inovative, abordări teoretice și practice.

Materialele de instruire principale pentru broker sunt: materialele interactive, un set de lecții video, o bază de cunoștințe, webinare, cont demo și o culegere de strategii. Pe lângă aceasta, suportul analitic permanent sub forma unor treceri în revistă săptămânale și analize tehnice, ca de altfel și idei comerciale pregătite, permit perfecționarea continuă a traderului pe întregul parcurs de instruire pe piața opțiunilor binare.

9. Strategiile de tranzacționare

Gama largă de instrumente tehnice, organizarea profesionistă a platformei și serviciilor comerciale, ca de altfel și alegerea bogată în materiale analitice permite utilizarea tuturor tipurilor și formelor de analiză în timpul tranzacționării. Platforma comercială este un instrument universal și perfect din punct de vedere tehnic în domeniul analizei și aplicării strategiilor. Este important de menționat că brokerul pe situl său oferă o colecție de strategii comerciale unde sunt prezentate cele mai simple și eficiente sisteme pentru tranzacțiile zilnice.

10. Este oare convenabil de lucrat cu Binomo?

Drept concluzie este important de spus că șirul de servicii comerciale și tehnice, ca de altfel și condițiile minime pentru tranzacționare și siguranța deplină a companiei, asigurate de un mecanism de regulare vorbește despre eficiența sporită a platformei date de tranzacționare pentru tranzacționări private. Brokerul Binomo este unul din puținii reprezentanți de pe piață care oferă servicii financiare de calitate superioară.

Începeți tranzacționarea ›

Păreri despre brokerul Binomo

Comentarii despre brokerul Binomo
( 3 )
Ratingul utilizatorului: 4.1 / 5

Comentarii: 3

 1. avatar
  Tudor
  23/07/2017

  Ce sun aceste opţiuni binare

 2. avatar
  Tudor
  23/07/2017

  Este un fel de joc de noroc?

 3. avatar
  david
  15/09/2017

  un model de deschiderea unui cont

Lăsați un comentariu

Binomo România: Recenzia traderilor și privirea 2024

Vizitează site-ul