Skip to Content

Binance Sverige: Recension & Åsikter näringsidkares 2024

3.7 / 5

Binance grundades I juli 2017 med en framgångsrik ICO som samlade in nästan 15 miljoner dollar. Sedan dess har börsen blivit tilldragande för miljontals handlare från flera länder. Det hyllas ofta som den bästa handelsplattformen i många kryptohandelsrecensioner och sociala medier. Användare kan köpa, sälja, handla, tjäna, satsa och byta många kryptotillgångar från denna lättanvända plattform.

Om Binance

Binance ägs av Changpeng Zhao, som ofta kallas för ”CZ” i sociala medier. CZ startade Binance från ingenting, men det gjorde honom till en självgjord miljonär på kort tid. Under hans ledarskap har Binance blivit den största kryptovalutabörsen inom 180 dagar.

Binance är en ledande kryptovalutabörs som består av flera bankliknande säkerhetsåtgärder och hanteringsprotokoll för att ge maximal säkerhet för kundernas medel och information. Binance-användare kan välja att bevara sina mynt i ”kall förvaringen” eller byta under tvåfaktorsautentiseringen.

Med tanke på fondernas säkerhet är det ofta svårt att betrakta en plattform som en 100% säker plats att lagra tillgångar. Under 2017 stod Binance inför ett hot om en stor stöld av kryptovalutor där nästan 7 000 Bitcoin stals från att hacka någon användares 2FA- och API-token. Binance täckte dock säkerhetsöverträdelsen och återbetalade förlusten med hjälp av försäkringsfonder.

Sedan tillkomsten har Binance blivit en säker, legitim och pålitlig plats för att köpa, sälja och handla kryptovalutor över hela världen. Dessutom genomförde Binance tvåfaktorautentiserings systemet och KYC-kraven och lokala AML/ CTF-regler i länder som stöds. Som ett resultat blir investerare bekväma med denna plattform när det gäller fondens säkerhet, vilket gör det möjligt för Binance att nå en ledande position i branschen.

Öppna Konto i Binance

Att engagera sig i Binance är enkelt. Användare kan enkelt öppna ett konto genom att tillhandahålla lämpliga dokument och information. Klicka först på registrering från förstasidan, så tar det dig till en annan sida där du behöver ange din e-postadress eller telefonnummer och sedan slutföra kontoöppningen.

Anta att du vill verifiera ditt konto, logga in på ditt Binance-konto och klicka på ”identifiering” från kontosektionen. Nu kan du ange ditt ID- och adressverifieringsdokument. Det kan ta upp till 10 dagar att slutföra verifieringsprocessen.

Binance Plånbok-Funktioner

När du har öppnat ett konto kommer du att lista kryptovalutor under avdelning ”Fiat & Spot”. Binance tillåter mer än 150 kryptomynt att köpa, handla och sälja via plattformen mot kryptovalutor som BTC, ETH, TXR och många fler.

Användare kan handla följande kryptovalutor för att handla mot altcoins:

 • Binance Coin (BNB);
 • Bitcoin (BTC);
 • Ethereum (ETH);
 • Tron (TRX);
 • Ripple (XRP);
 • Fiat-valutor (eg. USD, EUR, GBP);
 • Stablecoins (eg. USDT, BUSD, TUSD).

Dessutom stöder Binance många tokens på Initial Coin Offering (ICO) eller Initial Exchange Offering (IEO). Som ett resultat kan Binance locka fler nya handlare att spekulera om nya kryptovalutor.

När du har öppnat ett konto i Binance behöver användare inte skapa separata plånböcker för kryptovalutor. När du klickar på insättning under listan över kryptovalutor ser du plånboksadressen. När en annan kryptoanvändare skickar pengar till den adressen visas de på spotkontot. Handlare kan enkelt köpa / sälja med dessa kryptovalutor från spotplånboken. Dessutom kan användare omedelbart konvertera ett mynt till ett annat utan några avgifter för handel med andra altcoin- eller fiat korsningar.

Provisioner / Transaktionsavgifter

Binance använder flera nivåer baserat på handelsvolym för att ställa in handelsavgifter. Vanligtvis är den aktuella handelsavgiften för det nya kontot 0,1% för varje transaktion under maker- och taker metodik.

Dessutom kan handlare sänka avgifterna genom att öka verksamheten genom börsen enligt nedanstående:

 • Öka handelsvolymen i 30 dagar (upp till 20% rabatt);
 • Lagra BNB (upp till 25% rabatt);
 • Delta i Binance-hänvisningsprogrammet (upp till 20% avgiftsrabatt).

Baserat på ovanstående priser kommer alla personer med en större än 50 BTC-handelsvolym att få 0.01% rabatt på limitorder. Dessutom kan denna avgift minskas till 0.0675% genom att hålla BNB Tokens. Således är Binance-handelsavgiften på det hela taget mycket konkurrenskraftig jämfört med sektorgenomsnittet.

Förutom insättningsavgiften tar Binance inte ut någon avgift för att sätta in kryptovalutor på börsen. Därför kan användare enkelt överföra mynt till sina Binance plånböcker utan att göra några ytterligare betalningar. Det finns dock vissa avgifter för att ta ut kryptovalutor från Binance. Du måste dock betala en blockchain-avgift som bestäms av nätverkets timing.

Insättning och uttag via fiat-valutor är enkla med denna plattform. Användare kan köpa kryptovalutor med en avgift på 3.5% eller 10 dollar. Dessutom är uttag via fiat-valutor tillgängliga för 14 länder där uttagsavgiften beror på betalningsmetoden.

Binance Säkerhet

Som en ledande kryptovalutabörs fokuserade Binance på säkerhet. Sedan plattformen lanserades har Binance visat sig vara en trygg, säker och pålitlig plattform där användare kan hålla sina pengar säkra under försäkringsprogrammet. Även om några pengar stjäls från Binance, kommer företaget att betala förlusten enligt försäkringsprogrammet.

Binance implementerar tvåfaktorsautentiserings systemet med din e-postadress och telefonnummer eller Google Authenticator. För avancerade användare är det dessutom ofta ett bra alternativ att använda säkerhetsnyckeln. Under listan över uttagsvitlistor kan du ställa in en lista över kryptoplånböcker där uttag endast är möjligt. Du kan också auktorisera och övervaka enheter där ditt konto är inloggat.

Binance Handel

Det finns sex olika handelsmöjligheter / plattformar i Binance-plattformen:

 • Konvertera;
 • Klassisk;
 • Avancerad;
 • Marginal;
 • P2P;
 • Aktietoken.

Under konvertera kan du enkelt växla kryptovalutor inom en sekund. Du kommer dock inte att se något prisdiagram eller statistik för att göra beslutet perfekt.

Dessutom tillåter den klassiska och avancerade plattformen handlare att se liveprisdiagrammet och en lista över tillgängliga tillgångar. Handlare kan genomföra tekniska strategier med hjälp av flera indikatorer och ljusstake mönster. Den högra sektionen är för köp och sälj på plattformen, där handel sker inom ett klick. Dessutom kan du implementera direkt och limitorder, för att göra handeln mer perfekt.

Binance tillät handel med belåning under marginalkontot där du kan handla med 3X, 5X eller 10X av ditt handelskapital. Dessutom tillät P2P-handel att göra utbyten inom Binance-användare.

En annan attraktiv egenskap hos Binance är marknaden för icke-fungibla tokens (NFTs). Befintliga Binance-användare kan köpa eller sälja NFTs via Binance-börsen. Förutom kryptovalutor samlade Binance artister, kreatörer och kryptoentusiaster för att delta på NFTs-marknaden. I så fall måste användare betala så lågt som en behandlingsavgift på 1% på transaktioner, medan skaparna får en royaltybetalning på 1% för sina affärer.

Kundtjänst

Som en ledande kryptovalutabörs genomförde Binance olika metoder för att kommunicera med sin enorma kundbas. För det första är en sak som kommer att locka handlares uppmärksamhet dess enorma FAQ-avsnitt. Eftersom Binance har en enorm kundbas fokuserar den på att lösa de flesta kunders krav genom FAQ-sektionen. Binance FAQ är insådd i nio olika kategorier där personer kan hitta svar från de flesta kraven på både handels- och kontorelaterade frågor.

Dessutom, om problemet inte löses genom FAQ, kan personer lägga till ett supportärende för att kontakta kundsupportteamet. Under supportärende måste användarna förklara problemet i detalj och diskutera det med supportteamet via e-post eller ärenden. Det mest effektiva sättet att kontakta Binance-supporten är dock att använda Live Chat, där personer kan ställa dem alla frågor direkt om plattformen eller handeln. Under vår granskning har vi funnit Binance-support är lika effektivt jämfört med sina jämlikar, och svarar direkt, för det mesta.

Binance implementerade webbplatsen på mer än 35 språk så att folk från de flesta kryptohandelsländer kan komma åt denna plattform. Dessutom gjorde Binance landspecifika webbplatser för användare från Storbritannien, Singapore, Australien etc.

Ska jag använda Binance?

Om du har läst Binance-recensionen uppifrån och ned vet du om du ska använda den här plattformen eller inte. Det finns många förmåner i Binance, men användare kan inte ignorera dess nackdelar. Om kryptovaluta inte är reglerad i ditt land kan du få problem med att öppna och driva ditt handelskonto hos Binance.

Men om du jämför andra plattformar när det gäller handelsmiljö, verktyg, tillgång till tillgångar och fiat-insättningar, hittar du Binance som en användarvänlig, avancerad och innovativ plattform. Dessutom erbjuder Binance ett brett utbud av produkter och tjänster som alltid kommer att hålla denna plattform i framkant för nya och befintliga kunder.

Recensioner om Binance

Kommentarer om Binance
( 0 )
Användarbetyg: 4.4 / 5

Lämna en kommentar

Binance Sverige: Recension & Åsikter näringsidkares 2024

Besök webbplats