Skip to Content

Binance Norge: Erfaringer og meninger 2024

3.7 / 5

Binance ble grunnlagt i juli 2017 med en vellykket ICO som samlet inn nesten 15 millioner USD. Senere har børsen blitt attraktiv for millioner av tradere fra flere forskjellige land. Den blir ofte anerkjent som den beste handelsplattformen i mange vurderinger av kryptohandel og sosiale medier. Brukere kan kjøpe, selge, handle, tjene, satse og bytte mange kryptoaktiva fra denne plattformen som er enkel å benytte.

Om Binance

Binance er eid av Changpeng Zhao, som ofte bare kalles ‘CZ’ på sosiale media-kanaler. CZ startet opp Binance fra ingenting, men initiativet gjorde ham til en selvskapt millionær innen kort tid. Under hans ledelse har Binance blitt den største kryptovalutabørsen i løpet av 180 dager.

Binance er en ledende børs for kryptovaluta som består av flere bank-lignende sikkerhetstiltak og styringsprotokoller for å gi den beste mulige beskyttelsen av klientenes midler og opplysninger. Brukere av Binance kan velge å lagre sine mynter i kjølelageret eller veksle med 2-faktors autentisering.

Når det gjelder midlenes sikkerhet, er det ofte vanskelig å regne en plattform som et sted der det er100 % trygt å oppbevare midler. I 2017 opplevde Binance en trussel om alvorlig tyveri av kryptovaluta der nesten 7000 Bitcoin ble stjålet ved at noen brukeres 2FA og API symboler ble utsatt for hacking. Binance dekket imidlertid sikkerhetsbruddet og gjenopprettet tapet ved å benytte forsikringsfondet.

Fra grunnleggelsen av har Binance utviklet seg til et trygt, pålitelig og legitimt sted for å kjøpe, selge, og handle kryptovaluta over hele verden. Videre har Binance implementert et system for 2-faktors autentisering og KYC krav og lokale AML/CTF reguleringer i støttede land. Som resultat blir investorer komfortable med denne plattformen hva gjelder midlers sikkerhet, noe som lar Binance oppnå en ledende posisjon i bransjen.

Åpne konto hos Binance

Å involvere seg hos Binance er enkelt. Brukere kan åpne en konto enkelt ved å levere hensiktsmessige dokumenter og informasjon. Klikk først på Sign up på startsiden, så vil du bli tatt med til en annen side der du må oppgi din e-postadresse eller ditt telefonnummer og fullføre åpningen av kontoen.

La oss anta at du vil bekrefte din konto, da kan du logge inn på din Binance-konto og klikke “identification” fra konto-seksjonen. Nå kan du oppgi din ID og dokument som bekrefter adresse. Det kan ta opptil 10 dager å fullføre prosessen med bekreftelse.

Funksjoner Binance lommebok

Etter å ha åpnet en konto lister du forskjellige kryptovalutaer under “Fiat & Spot”-seksjonen. Binance tillater mer enn 150 kryptomynter å kjøpes, handles og selges gjennom plattformen mot kryptovaluta som BTC, ETH, TXR og mange flere.

Mot altcoins (kryptovalutaer som IKKE er BitCoin) kan brukere trade følgende:

 • Binance Coin (BNB);
 • Bitcoin (BTC);
 • Ethereum (ETH);
 • Tron (TRX);
 • Ripple (XRP);
 • Fiat-valiuta (f.eks. USD, EUR, GBP);
 • Stablecoins (f.eks. USDT, BUSD, TUSD).

I tillegg støtter Binance flere forskjellige symboler på Initial Coin Offering (ICO) eller Initial Exchange Offering (IEO). Som resultat kan Binance tiltrekke flere nye tradere for å spekulere i nye kryptovalutaer.

Etter å ha åpnet en konto hos Binance, trenger ikke brukere å opprette egne lommebøker for kryptovalutaer. Så snart du klikker på deposit under listen av kryptovalutaer, vil du se lommebokens adresse. Når en annen krypto-bruker sender penger til den adressen, vil det vises på spot-kontoen. Tradere kan enkelt kjøpe/selge med disse kryptovalutaene fra spot-lommeboken. Videre kan brukere straks konvertere en mynt til en annen uten noen avgifter for trading bortsett fra kryssinger av altcoin eller fiat (valuta utstedt av myndigheter uten fysisk handelsvare).

Provisjon / transaksjonsgebyr

Binance benytter flere nivåer basert på mengde trading for å avgjøre gebyr ved trading. Vanligvis er nåværende gebyr for trading for ny konto på 0,1 % for hver transaksjon med metodikken «maker and taker».

Dessuten kan tradere redusere gebyrene ved å øke aktiviteten gjennom børsen som nevnt nedenfor:

 • Øk mengden trading i 30 dager (opp til 20 % rabatt);
 • Lagre BNB (opp til 25 % rabatt);
 • Deltakelse i Binance referanseprogrammet (opp til 20 % rabatt på gebyr).

Basert på satsen ovenfor, kan enhver person med mer enn 50 BTC mengde trading motta en 0,01 % rabatt på begrensede bestillinger. Dette gebyret kan i tillegg reduseres til 0,0675 % ved å inneha BNB-symboler. Dermed er Binance gebyr for trading alt i alt svært konkurransedyktig sammenlignet med gjennomsnittet for sektoren.

Ved siden av gebyret for innskudd, belaster ikke Binance noen gebyr for innskudd av kryptovalutaer på børsen. Derfor kan brukere enkelt overføre mynter til sine Binance lommebøker uten å foreta ytterligere betalinger. Det er imidlertid noen avgifter for å ta ut kryptovalutaer fra Binance. Du må riktignok betale en blockchain-avgift som bestemmes av nettverkstidspunkt.

Innskudd og uttak med fiat-valutaer er enkelt med denne plattformen. Brukere kan kjøpe kryptovaluta med et gebyr på 3,5 % eller 10 USD. Videre er uttak med Fiat-valutaer tilgjengelig for 14 land der gebyret for uttaket endrer seg avhengig av betalingsmetode.

Binance sikkerhet

Som en ledende børs for kryptovaluta, fokuserer Binance mest på sikkerhet. Siden plattformens lansering har Binance vist seg som en trygg, sikker og pålitelig plattform der brukere kan oppbevare sine penger trygt gjennom forsikringsprogrammet. Selv om penger blir stjålet fra Binance, betaler selskapet tapet gjennom forsikringsprogrammet.

Binance implementerte systemet for 2-faktor autentisering som bruker din e-post og ditt telefonnummer eller google authenticator. Videre, for avanserte brukere vil det ofte være et godt alternativ å benytte sikkerhetsnøkkel. Under hvitelisten for uttak kan du stille inn en liste av krypto-lommebøker der kun uttak er mulig. Du kan også godkjenne og overvåke enheter fra der din konto er logget inn.

Binance Trading

Det er seks forskjellige muligheter/plattformer for trading på Binance-plattformen:

 • Convert;
 • Classic;
 • Advanced;
 • Margin;
 • P2P;
 • Stock Token.

Under convert, kan du enkelt veksle kryptovalutaer i løpet av sekunder. Du vil imidlertid ikke se noen pristabeller eller statistikk for å gjøre avgjørelsen perfekt.

Plattformene classic og advanced tillater dessuten tradere å se pristabellen og en liste over tilgjengelige ressurser i sanntid. Tradere kan implementere tekniske strategier ved å bruke flere indikatorer og lysestakemønster (grafisk fremstilling av prisendring). Høyre seksjon er for kjøp og salg på plattformen, der trading gjøres innenfor ett klikk. For øvrig kan du implementere straks og begrense bestillinger for å gjøre trading mer perfekt.

Binance tillot trading med belåning under marginkontoen der du kan handle med 3X, 5X eller 10X av din handelskapital. Dessuten tillot P2P trading å gjøre vekslinger innenfor Binance brukere.

En annen attraktiv funksjon av Binance er markedet for Non-fungible tokens (NFT). Eksisterende Binance brukere kan kjøpe eller selge NFT gjennom Binance-børsen. I tillegg til kryptovalutaer, samlet Binance artister, utviklere og krypto-entusiaster til å delta i marked for NFT. Ved det tilfellet må brukere betale et så lite behandlingsgebyr som 1 % på transaksjoner, mens utviklere vil motta en royalty-betaling på 1 % for sine handler.

Kundestøtte

Som en ledende børs for kryptovaluta, implementerte Binance forskjellige metoder for å kommunisere med sin store kundebase. Det første som vil tiltrekke oppmerksomheten til tradere, er den store seksjonen med spørsmål og svar som ofte stilles (FAQ). Siden Binance har en stor kundebase, fokuseres det på å løse kravene til de fleste klientene gjennom FAQ-seksjonen. Binance FAQ er delt inn i ni forskjellige kategorier der folk kan finne svar om de fleste krav fra forespørsler knyttet til både trading og konto.

Dessuten, hvis problemet ikke blir løst gjennom FAQ, kan folk heve en billett for å kontakte kundestøtte-teamet. Under billett-systemet kan brukere beskrive problemet mer detaljert, og diskutere det med kundestøtte-teamet gjennom e-post eller billetter. Den mest effektive måten å kontakte Binance kundestøtte på, er imidlertid å bruke Live Chat, der folk kan stille spørsmål om plattformen eller trading straks. I løpet av vår gjennomgang, fant vi ut at Binances kundestøtte er like effektiv som sammenlgnbare, og svarene er for det meste øyeblikkelige.

Binance implementerte nettstedet på mer enn 35 språk slik at folk fra de fleste land der krypto-handel foregår kan få tilgang til denne plattformen. I tillegg utviklet Binance landsspesifikke nettsider for brukere fra Storbritannia, Singapore, Australia, osv.

Bør jeg bruke Binance?

Hvis du har lest gjennomgangen av Binance fra topp til bunn, kommer du til å vite om du bør bruke denne plattformen eller ikke. Det er mange privilegier med Binance, men brukere kan ikke se bort fra ulempene. Hvis kryptovaluta ikke er regulert i ditt land, kan du oppleve problem ved åpning og drifting av din trading-konto hos Binance.

Hvis du imidlertid sammenligner andre plattformer når det gjelder trading-miljø, verktøy, ressurser, tilgjengelighet og fiat-innskudd, kommer du til å oppleve Binance som en brukervennlig, avansert og innovativ plattform. I tillegg tilbyr Binance et bredt utvalg av produkter og tjenester som alltid kommer til å bevare denne plattformen i forgrunnen for nye og eksisterende kunder.

Erfaringer med Binance

Kommentarer om Binance
( 0 )
Brukervurdering: 4.4 / 5

Legg igjen en kommentar

Binance Norge: Erfaringer og meninger 2024

Vis nettsted