Skip to Content

Binatex – recenzija brokera i povratne informacije trgovaca

4.4 / 5

Brokerska kuća Binatex osnovana je 2015. i prilično je brzo uspjela privući pažnju trgovaca. U samo dvije godine poslovanja ovaj je broker dobio 6 međunarodnih nagrada za svoje sučelje prilagođeno korisnicima, mogućnosti trgovinske platforme, podršku klijentima i kreativni pristup.

1. Opće informacije

Binatex web stranica dostupna je na 15 jezika, budući da je broker usredotočen na trgovce iz različitih zemalja. Osim toga, tvrtka je dobila certifikat o usklađenosti od FMRRC-a (detaljne informacije dostupne su na službenoj web stranici regulatornog tijela). Unatoč tome, broker je uložio puno truda kako bi se istaknuo među konkurentima i pružio uistinu kvalitetnu uslugu svojim klijentima. Upoznajmo se s posebnostima Binatex.

2. Prednosti i nedostaci Binatex

Low minimal deposit: Demo račun: odmah nakon registracije, klijenti dobivaju virtualni račun s 1000 $, što im omogućuje testiranje mogućnosti platforme i upoznavanje sa sučeljem.

FMRRC-ova kontrola: kao što smo već prije spomenuli, Binatex je dobio licenciju od Financial Market Relations Regulation Centera. Ovaj korak jamči brokerovo poštenje i pravednost prilikom transakcija s klijentima.

Povrat novca pri trgovanju s gubitkom: Binatex je jedini broker na tržištu koji omogućuje povrat za svaku transakciju s gubitkom, bez ikakvih dodatnih obveza za klijenta

Sustav s više razina: proveden je tako da se trgovčeva razina povećava s količinom dovršenih transakcija, počevši od razine 1 do razine 10. Što je viša razina, to trgovac ima više mogućnosti: na primjer, na najvišoj je razini povrat od svake transakcije s gubitkom 10 %, a svi materijali u odjeljku za obuku dostupni su i u tekstualnom i u video formatu.

Prikladne statistike: broker je uložio ozbiljan trud u organiziranje statističkog odjeljka – informacije o transakcijama prikazane su na prilično prikladan i jasan način, što omogućuje uporabu odjeljka kao potpuno opremljenog dnevnika trgovine za analizu profitabilnosti trgovine i prepoznavanje mogućih pogrešaka i područja za poboljšanje.

Neprekidna podrška: možete postavljati pitanja u bilo koje doba dana pomoću chata uživo na web stranici brokera, telefonom ili e-mailom.

Bonus za dobrodošlicu: svaki novi klijent ima mogućnost dobiti 100 % bonusa dobrodošlice na prvi polog. Važno je napomenuti da se iznos bonusa ne može povući i može se upotrijebiti samo kao dodatni kapital za trgovanje radi veće profitabilnosti trgovine.

Mala količina imovine. Trenutno klijenti imaju pristup do nešto više od 20 imovina za trgovanje, što je znatno niže u usporedbi s drugim vodećim brokerima.

3. Temeljna imovina

Klijenti Binatex mogu trgovati valutnim parovima, dionicama tvrtki (Google, Facebook, Apple, Starbucks itd.), kao i robom, poput nafte i zlata. Iako je broj imovine u ovom trenutku manji nego kod drugih usporedivih trgovinskih platformi, tvrtka je najavila svoje planove za značajno povećanje vrste predmeta kojima se može trgovati u nadolazećim mjesecima.

4. Trgovinska platforma

Binatex tim dao je prednost manje uhodanoj cesti i nije upotrijebio postojeća, gotova rješenja, nego je razvio internu trgovinsku platformu. Pomoću posebnog informatora u stvarnom vremenu, možete pratiti broj aktivnih trgovaca i otvorene transakcije. Moguće je otvarati nove kartice s prozorima s grafikonima, dok se sami grafikoni mogu prikazati ili u linearnom formatu ili u obliku svijeće. Cjenovnu ponudu osigurava Bloomberg, tako da ne morate brinuti da su podaci o tržištu netočni ili krivotvoreni. Također treba napomenuti da postoje specijalizirani odjeljci sa signalima za trgovanje, ekonomskim kalendarom, videima za obuku i ocjenama najboljih trgovaca na dnu zaslona platforme. Ti se elementi mogu ukloniti ili dodati u skladu sa željama trgovca.
Što se tiče vrsta opcija, u ovom trenutku nisu raznolike, budući da je jedini dostupan format klasični „Gore/Dolje“, s mogućim vremenom dospijeća u rasponu od jedne minute do 24 sata

5. Uplate i isplate

Kako biste otvorili demo račun kod Binatex, dovoljno je unijeti vaš e-mail u odgovarajući obrazac na službenoj web stranici, što će vam omogućiti pristup osobnom virtualnom okruženju za trgovanje s 1000 USD, s ponudama u stvarnom vremenu. Dovoljno je položiti najmanje 10 USD / 10 EUR za pravi račun s punim pristupom svim značajkama platforme. Polozi se mogu izvršiti pomoću Vise, MasterCarda ili raznih elektroničkih sustava za plaćanje. Kao što je ranije spomenuto, klijenti imaju pravo na bonus za prvi polog u iznosu od najviše 100 % od uplaćenog iznosa.

Valja imati na umu da se isplate na Binatex vrše pomoću istog sredstva za plaćanje kao i uplate. Prijave se obrađuju u roku od 1 do 3 radna dana, prema redoslijedu zaprimanja. Postoji gornja granica za broj zahtjeva za isplatu mjesečno, ovisno o razini trgovca (vidi gore); ove informacije mogu se naći unutar osobnog računa na platformi.

Budući da je Binatex regulirani broker, morate poslati kopije osobnih dokumenata radi sigurnosti i sprječavanja pranja novca, prije nego što budete u mogućnosti polagati i povlačiti sredstva; u slučaju problema s ovim procesom, uvijek se možete obratiti vama dodijeljenom osobnom menadžeru.

6. Obuka trgovca

Broker je pripremio korisnu temeljnu obuku i za početnike i za profesionalce. Važan odjeljak na Binatex web stranici sadrži desetke članaka i video lekcija o raznim temama koje se tiču tehničke i temeljne analize. Na primjer, tvrtkini stručnjaci pokazuju kako razlikovati razne obrasce grafikona, upotrebljavati pokazatelje i analizirati proces trgovanja. Kako se njihova količina trgovanja povećava, trgovci mogu otključavati sve više i više opširnih materijala i materijala bogatih informacijama, na temelju gore spomenutog sustava bodovanja.

7. Trebam li trgovati s Binatex?

Unatoč svom razmjerno nedavnom ulasku na tržište, Binatex se dokazao kao pouzdan partner za trgovce s bilo kojom razinom stručnosti. Rad na vašoj trgovinskoj platformi omogućuje vam da zaboravite na postojanje namjernih prepreka koje su stvorili neki drugi brokeri; zahvaljujući tome, Binatex klijenti mogu u potpunosti uroniti u proces trgovanja, sigurni da ishod svake transakcije neće biti pod utjecajem manipulacija razinama cijene.
Mnogi tvrde da se Binatex može smatrati donositeljem promjena u svijetu binarnih opcija: povijest ove tvrtke pokazuje da se brokerov rad može poboljšati, a njihove usluge mogu postati još dostupnije mnogim trgovcima.

Počnite trgovati ›

Mišljenja o Binatex

Komentari o Binatex
( 14 )
Ocjena korisnika: 4.0 / 5

Komentari: 14

 1. avatar
  josip brekalo
  28/12/2017

  Pošto mi je ovo prvi kontakt sa Binatex opcijom nemogu naći nekakve odgovore
  jer je dosta stvari na drugom jeziku.Trebalo bi biti da nas vodite sa svime osim naših podataka.Napominjem da mi je ovo prvi kontakt.Mislim da ći uspjeti skužiti kako i šta
  treba nešto uraditi.Hvala vam na razumjevanju.

 2. avatar
  milan
  14/02/2018

  kako se registrirati,i šta točno upisati.

 3. avatar
  Sasa ignjatovic
  22/02/2018

  Probati da se obogatiti

 4. avatar
  Mato Vincetić
  22/02/2018

  Ja sam stvario profit ali mi stalno odbijaju zahtjev za povlacenjem novca….molim vas moze li mi netko pomoci jer ne znam kako da povucem sredstva…zahtjeve mi odbijaju bez ikakvog objasnjenja…

  • avatar
   melita
   07/04/2018

   mora se prvo isplatiti iznos koji se i uplatio kada to prođe onda se moze bilo koji drugi iznos isplatiti. Znaci ako ste uplatili 10 eura onda prvo morate napraviti isplatu toga, tek nakon toga se moze bilo koja druga isplata raditi.

 5. avatar
  Mato Vincetić
  22/02/2018

  Zasto vam ne mogu poslati mail…pise contact us ali nece da posalje mail???!!!!

 6. avatar
  Vladimir
  22/06/2018

  Molim vas već četvrti dan nemogu da se ulogujjem na stranicu Binatexa iako sam trgovao mesec dan sada mi se stranica edaovoriti.Molim vas za pomoć,lijep pozdrav od Vladimira,u naprijed zahvalan.

  • avatar
   Hrvoje
   28/06/2018

   Prijatelju ja več čekam isplatu 5 mjeseci i još je nisam dobijo,a nećeš ni ti na žalost.Mani se čorava posla,ako želiš trgovati s brokerom koi sigurno isplačuje to ti je Fix lider.Moraš imati 100 dolara ili eura za polog,

 7. avatar
  Pajazit Pejcinovic
  20/09/2018

  Dobar dan! Trebam pomoc oko isplate moze li neko mi pomoc.Radi se o Binatexu ,vjerovatno postoji nacin za isplatu.Bicu zahvalan

 8. avatar
  Milina dusic
  02/08/2019

  Koju karticu i gde podići za uplate i isplate i za binatex

  • avatar
   Mirela
   11/10/2019

   Generalno,dali je netko uspio dugoročno ostvarivati relativno male novce,cca 30-50$,i podici taj novac bez problema?

   • avatar
    Luka
    08/01/2021

    Ja uspio isplatiti 50 eura

 9. avatar
  Dr2589
  17/10/2019

  Kako izbrisat racun na binatex? Sve sam probo nikako ne ide, ima samo da se odjavim. Hvala lp

 10. avatar
  Antonio
  08/01/2020

  Lijep pozdrav,
  da li netko zna kakva je situacija s plaćanjem poreza u Hrvatskoj od online zarade konkretno s Binatex-a?
  Hvala unaprijed.
  Lp.

Ostavite komentar

Binatex – recenzija brokera i povratne informacije trgovaca

Posjeti web-stranicu