Skip to Content

Binatex – Kereskedői vélemények és bróker-vélemény

3.8 / 5

Figyelem! Azt tanácsoljuk, hogy tartózkodjon a kereskedéstől ezzel a brókerrel. Javasoljuk, hogy ezt a ???????? megbízható brókert válassza

A Binatex brókercéget 2015-ben alapították, és igen hamar sikerült magára vonnia a kereskedők figyelmét. Mindössze két évnyi működés után a brókercég 6 nemzetközi díjat is elnyert a felhasználóbarát kezelőfelületéért, kereskedelmi platformjának képességeiért, ügyfélszolgálatatáért és kreatív megközelítéséért.

1. Általános Információk

A Binatex honlapja 15 nyelven elérhető, mivel a bróker különös figyelmet fordít a különböző országok kereskedőire. Illetve a cég megkapta az FMRRC megfelelőségi tanúsítványát. (Részletes információ elérhető a szabályozó szerv hivatalos honlapján). Továbbá, a bróker jelentős erőfeszítéseket tett annak érdekében, hogy vetélytársak fölé emelkedjen, és valóban kimagasló minőségű szolgáltatást nyújtson ügyfeleinek. Ismerkedjünk meg a Binatex-szel kicsit részletesebben.

2. Binatex – Pro és Kontra

Alacsony minimum szükséges befizetés: elég mindössze $10 is elegendő, hogy kereskedni lehessen a bróker platformján. Ebben az esetben a minimum összeg, amellyel ügylet nyitható mindössze $1.

Gyakorló fiók: rögtön a regisztráció követően az ügyfél hozzárést kap egy virtuális fiókhoz, $1000-os tőkével, ami lehetővé teszi a platform működésének, funkcióinak tesztelését, és segíti a felület megszokását.

FMRRC által szabályozva: mint ahogy azt fentebb említettük, a Binatex a Financial Market Relations Regulation Center-től kapott licenszt. Ezen lépés biztosítja a bróker ügyfelekkel szembeni őszinteségét és fairségét.

Visszatérítés veszteséges ügyleteken: A Binatex az egyetlen bróker a piacon, amelyik visszatérítést ad minden veszteséges ügylet után úgy, hogy az ügyfelet nem terheli semmiféle további kötelezettség.

Multi-szint rendszer: a rendszer lényege, hogy a kereskedők szintje nő a lezárt ügyletek száma és volumene alapján, 1-es szintről indulva, egészen 10-es szintig. Minél magasabb szintű a kereskedő, annál több lehetőség nyílik meg számára, pl.: a legmagasabb szinten a veszteséges ügyletek utáni visszatérítés 10%, és minden oktató anyag az oktató központban elérhető videó és szöveges formában is.

Hasznos statisztikák: a Binatex jelentős erőfeszítéseket tett, hogy a statisztikákat megfelelően szervezve mutassa be. Az ügyletek információi elég kézenfekvő és tiszta módon kerülnek prezentálásra. Ez lehetővé teszi, hogy a statisztika szekciót teljeskörű kereskedői naplóként is használjuk az ügyletek jövedelmezőségének elemzésére és a lehetséges hibák és fejlesztendő területek azonosítására.

Elérhető ügyfélszolgálat: a nap bármely szakában kérdezhet a bróker honlapján lévő élő chat-et használva, illetve telefonon és emailben.

Üdvözlő bónusz: minden új belépőnek lehetősége van megszerezni a 100% üdvözlő bónuszt az első befizetésekor. Érdemes feljegyezni: a bónusz nem kivonható, mindössze további kereskedési tőkét jelent a nagyobb jövedelmezőséget segítve.

Kevés kereskedhető termék: Jelenleg az ügyfelek alig több mint 20 rendelkezésre álló termékkel kereskedhetnek, ami jelentősen alacsony más vezető brókerekhez viszonyítva.

3. Rendelkezésre álló termékek

A Binatex ügyfelei devizapárokkal, részvényekkel (pl.: Google, Facebook Apple. Starbucks stb.), valamint nyersanyagokkal (pl.: olaj és arany) kereskedhetnek. Noha az elérhető termékek száma jelenleg alacsonyabb más hasonló kereskedői platformokhoz képest, a bróker azt állítja, tervezik a kereskedésre rendelkezésre álló termékek körét a következő hónapokban.

4. A kereskedői platform

A Binatex csapata inkább egy járatlan utat választott, és házon belül fejlesztették ki a kereskedői platformot ahelyett, hogy már kifejlesztett, kész megoldást licenszeltek volna. Egy speciális valós idejű információs eszköz segítségével nyomon követheti az aktív kereskedő és nyitott ügyek számát. Lehetőség van új füleken megnyitni a grafikonokat; maguk a grafikonok lineáris- (vonalak) és gyertya-formátumban is megjeleníthetők. Az árfolyam-információkat a Bloomberg szolgáltatja, így nem kell aggódni a piaci információk esetleges pontatlansága vagy valótlansága miatt. Érdemes megjegyezni, hogy a platform képernyőjének az alján megtalálhatók speciális szekciók is, ahol kereskedelmi jelzőket, gazdasági naptárt, oktató videókat és a legjobb kereskedők rangsorát láthatja. Ezek az elemek eltávolíthatók vagy hozzáadhatók a kereskedő igényeitől függően.

Az opciós ügyletek típusait tekintve jelenleg nincs túl nagy választék, mivel csak a klasszikusnak tekinthető “Fölé/Alá” opció érhető el, 1 perctől 24 óráig terjedő választható lejárati időkkel.

5. Befizetés és kifizetési lehetőségek

Egy Binatex gyakorló-fiók létrehozásához elég megadni az email címet a hivatalos honlapon található űrlapon. Ezzel hozzáférést nyerhet a személyes virtuális kereskedői felületéhez, ahol 1000 dolláros virtuális tőkével valós idejű árfolyamokon gyakorolhat. Egy éles fiókhoz elég mindössze 10 dollár/euro befizetése, teljes hozzáférést szerezve a platform funkcióihoz. A befizetéseket Visa vagy MasterCard bankkártyával, illetve különböző elektronikus fizetési módokkal teheti meg. Ahogy fentebb is említettük, az új belépők jogosultak egy 100%-os első-befizetési bónuszra.

Érdemes lehet észben tartani, hogy a kifizetések a Binatex-nél csak ugyanazon a fizetési módon történhet, mint a befizetés. A kifizetési kérelmeket 1-3 munkanapon belül dolgozzák fel, beérkezési sorrendben. Az igényelhető kifizetések számának vagy egy havi felső határa, ami a kereskedő szintjétől (lásd feljebb) függ; ezeket az információkat a saját fiókjában is megtalálja a platformon.

Mivel a Binatex egy ellenőrzött bróker, kötelező beküldeni a személyazonosságot igazoló iratok másolatát (pl.: személyi igazolvány, lakcímkártya, vagy jogosítvány, esetleg útlevél). Erre biztonsági célból és a pénzmosás-elleni szabályoknak való megfelelés miatt van szükség. Amíg az ellenőrzés nem történik meg, addig se további befizetésre, sem kifizetés igénylésére nincs lehetőség. Ha bármi gond adódna folyamattal, bármikor nyugodtan lépjen kapcsolatba a kirendelt személyes fiók menedzserével.

6. Kereskedők képzése

A Binatex figyelemreméltó tudástárt hozott létre, amelyet mindenféle kereskedő hasznosnak találhat. A Binatex oktatóanyagokat tartalmazó lapja tucatnyi cikket és videó leckét tartalmaz különböző témakörökben a technikai és fundamentális elemzéssel kapcsolatban. Például a cég szakértői bemutatják, hogy lehet megkülönböztetni a különböző alakzatokat a grafikonon, hogyan használhatók az indikátorok, és hogyan elemezzük ki a kereskedésünket. Több és részletesebb információdús anyag válik elérhetővé a korábban már említett szint-rendszer alapján.

7. Kereskedjek a Binatex-en vagy sem?

Annak ellenére, hogy a Binatex csak nemrég lépett be a piacra, már bizonyította, hogy megbízható partnere minden kereskedőnek, tapasztalattól függetlenül. A Binatex kereskedői platformját használva könnyen elfeledhetők a szándékosan felállított akadályok melyekkel egyes brókereknél találkozhat. Ennek köszönhetően a Binatex ügyfelei teljesen elmerülhetne a kereskedési folyamatban úgy, hogy közben biztosak lehetnek, hogy az ügyletek kimenetelét nem befolyásolják árszint-manipulációk.

Sokan úgy vélik, hogy a Binatex úttörő lehet a bináris opciók világában: a cég története megmutatja, hogy a fejleszthető még a brókerek munkája, míg a szolgáltatásaik még könnyebben elérhetőek sok kereskedő számára.

Kezdjen el kereskedni! ›

Értékelések: Binatex

Hozzászólások az Binatex
( 85 )
Felhasználói pontszám: 4.0 / 5

Hozzászólások: 85

 1. avatar
  Gál
  28/07/2017

  Nem értem hogy fizetnek… csak bankkártya számot enged megadni arra meg hogy fizet???? Bankkártyáról csak kivenni lehet.

  • avatar
   Vincze Anita
   06/08/2017

   Én is erre lennék kiváncsi 🙁

   • avatar
    Székely Zoltánné
    18/08/2017

    Szia!Hogy lehet barion számlárol befizetni? Nem kinál fel ilyen lehetőséget.Köszi

   • avatar
    Hirtling János
    20/08/2017

    Szia arra lennék kíváncsi hogy hol lehet ilyen számlát csinálni.

    Köszönöm:

    • avatar
     Feri
     03/10/2017

     Üdvözlöm!
     Legyen szíves le irni nekem hogy hogy tudom a kifizetést kérni. Mi a folyamata van e valami összeg határ? Mennyi idő alatt érkezik meg az átutalás?
     Válaszát előre is köszönöm.

     • avatar
      Zsuzsi
      20/11/2017

      ÜDVÖZLÖM! Kártyára annyit lehet visszakérni amennyit befizetett,a profitot bitcoin pénztárcába,vagy neteller számlára fizetik ki.
      Megbízhatóak.

     • avatar
      Lin
      17/02/2018

      1-3napig feldolgozàs ..ahogy a befizetés is .
      Kifizetés érkezési sorrendben történik .
      1hónapig is elterjedhet..
      Illetve a szint is meghatàrozza .

  • avatar
   Voti
   22/08/2017

   Üdvözlöm! Nem tudom aktuális-e még az érdeklődés, de tudnak bankkártyára fizetni. Nekem is oda utaltak, és rendben megjelent a bankszámlán a pénz. Sok sikert!

 2. avatar
  Halasi Renáta
  09/08/2017

  Sziasztok én ezért csináltam bairon számlát ahol tudok oda vissza utalni

 3. avatar
  Mihályi Károlyné
  10/08/2017

  Feltölteni se tudom,mert a nevet nem fogadja el.

  • avatar
   Zoli
   31/08/2017

   Ékezet nélkül írd.

 4. avatar
  Grand Marnier
  11/08/2017

  Bankkártyára visszatéríteni is lehet! Akárcsak a téves terheléseknél, csak egy bankkártya terminál szükséges hozzá és a kártya adatok.

 5. avatar
  Tóth Tamás
  12/08/2017

  Valami válasz jöhetne..

 6. avatar
  Anikó B.
  13/08/2017

  Engem is érdekelne a kifizetés. Bankkártyára nem tud kifizetni.

  • avatar
   Czomba Szilvia
   24/08/2017

   Hogyne lehetne bankkártyára fizetni!!!
   Már rég lehet.

 7. avatar
  Székely Zoltánné
  19/08/2017

  Tegnap regisztráltam,befizettem,de bónuszt nem kaptam.???

 8. avatar
  Morvai Krisztina
  29/08/2017

  Ugyanugy visszateszi a számládra mint amikor befuzetsz

  • avatar
   Huszics Mária
   18/12/2017

   Krisztina ez bisztos??? Légyszi válaszolj most kezdtem meg új vagyok itt.

   • avatar
    Laszlo
    08/05/2018

    Hello Béla

    Nem tudom hogy valodi ezek a kereskedések kicsit félek tölle de lehet hogy neked van igazad

    Irjál légyszives a hogyan mükődik ez az egész befizetés és kifizetés

    László

   • avatar
    valaki aki
    09/06/2018

    Működik a ki és be fizetés nekem nem volt gondom aznap ment minden simán és megy. De a Binatex platformja eltér a többitől mert itt időhöz vagy kötve az időt nem te szabod meg csak tűzöd ki hogy mennyi a lejárati ideje, így merőben más a kereskedés.

 9. avatar
  Berkes Béla
  04/09/2017

  Én 3 hónapja tesztelem magamat. Ebből 2 hónapot a demo számlán, és ott alapszinten megtanultam, talán, a kereskedés egy részét. A demon 1000 dollárról indultam, és kettő hónapot követően 21 000 dollárt értem el. Ezt követően befizettem 50 u-t, és trédeltem egy hónapot. elértem 550 €-ig, amikor visszaigényeltem a befizetésemet. Ezt az összeget 3 napon belül visszaküldték a bankszámlámra.
  Kártyáról fizettem, és ugyan azon az úton vissza is érkezett a pénzem.
  Most érkeztem odáig, hogy van egy kisebb alaptőkém, és a keresetből már 200€-ot igényelek a leírtak szerint.
  Amint eredménnyel járok, írom.

  • avatar
   Tomi
   27/09/2017

   Melyik kereskedést használtad mennyi időre és mekkora téttel?

  • avatar
   BOLDIZSAR ISTVAN
   08/02/2018

   szia Bela
   kerlek segits hogy sikerult a demon 21000 ezret ell erni
   sajna nem igazan tipelek en jol
   harom hete probalom de csak veszitek
   az 1000-bol alig maradt 200

 10. avatar
  Boros Gyevi Edit
  09/09/2017

  Üdvözletem! Én kettős álampolgár vagyok(szerb magyar).Úgyérzem jobban menne magyarul ez az egész,hiszen ez az anyanyelvem. Érdekelne hogy ide fel birnék e tölteni masztercard dináros kártyáról?és hogyan menne a vissza utalás.

 11. avatar
  Simón zsolt
  11/09/2017

  Oké, de hol tudom kérni a kifizetést ? Mit kell keresnem?

 12. avatar
  PÁLINKÁS ANNAMÁRIA
  13/09/2017

  Tisztelt Címzett!

  Szeretnék bekapcsolódni a Binatex kereskedésbe, nyitottam már demo számlát is, de a céggel közelebbi kapcsolatba nem tudok lépni, mert a fentiekben közre adott telefonszám nem működik. Hogyan tovább?
  Várom válaszukat!

  Tisztelettel

 13. avatar
  Váradi Tímea
  13/09/2017

  Sziasztok ! Én is kifizetést kértem ,,,,,,20 Eurót. Elsőre.
  Tényleg kell hozzá valami dokumentum másolat?
  Vagy elég a bankkártya adata …?

 14. avatar
  violete
  14/09/2017

  akkor a kártyára küldig a pézt és lelehet veni a kártyárol a pénszt nem kell fizetni érte ha ha meg nyitom eszt a számlát???????

 15. avatar
  S Zoltán
  14/09/2017

  Üdv

  Az adózás hogy működik ? Van valakinek ez ügyben tapasztalata

 16. avatar
  Riky
  19/09/2017

  Sziasztok
  ha befizetek 100 dollárt és igénylem az üdvözlő bónuszt
  Ki tudom kérni a saját 100 dolláromat bármikor hogy csak a bónuszt kockáztassam vagy van valami szabály ami miatt ez nem lehetséges ?

  • avatar
   Lin
   17/02/2018

   Nem tudod ..Evidens ..a 100%bonuszt nem azért kapod , hogy a 100$ kikérd az addig él eredetileg míg 100$-100€ feltöltesz a szàmlàdra .Ugyanakkor a 100$bonuszt sem tudod kivenni ..hisz amint a fentiekben ìrjàk nem kivehető !!!!

   • avatar
    Smajda Béla
    01/03/2018

    Üdv. Én most regisztrálltam, én is elég szkeptikus vagyok az élesben tőrténő fogadással. Érdekelne a véleménye arannyal, ezüsttel történő fogadásról ! Illetve sikerült olyan helyet találni ahól tanácsot lehet kapni ?

 17. avatar
  Szőke János
  19/09/2017

  Üdv.
  Én tegnap próbáltam ki először a demó számlát… Az 1000 dolláros kezdő számlám, 1 nap alatt felment 35-40.000re, Főként ezüstel, és arannyal kereskedtem, mert az kiszámíthatóbb….Gondoltam kipróbálnám élesben is a dolgot, de elég szkeptikus vagyok.
  Esetleg nem tudtok olyan fórumot, vagy chatet, ahol az itt próbálkozók beszélgetnek, esetleg tanácsot adnak egymásnak?

  • avatar
   Andi
   28/01/2018

   Facebookon van egy csoport. Keress ra es talan tudnak a kérdésekre válaszolni.

  • avatar
   Lin
   17/02/2018

   Én az Eur/USD is szeretem de a nyersanyag /Gold/ is szenzàciós .
   A Google is érdemes megpróbàlni.
   Van hozzà érzéked bízz magadban .
   Én sikerrel jàrtam hasonlóan kezdtem Demo szàmlàn .

 18. avatar
  K.M.
  19/09/2017

  Bonuszt mikor kapjuk meg?
  50et fizettunk de sehol a masik bonusz 50

 19. avatar
  Viki
  19/09/2017

  Nekem takarékos számlám van. Gondolom az nem jó. Viszont szerettem volna csinálni Nettelleres számlát is, de a nevemet meg a regionális részét nem fogadta el.

 20. avatar
  Molnár
  20/09/2017

  Én is ezt szeretnèm tudni hol kérhetem a kifizetést.

 21. avatar
  freedii
  21/09/2017

  A kifizetések havi összege / legyünk optimisták! / a fokozatomtól függ. Hol találom hogy melyik fokozatnál mennyi lehet a kivétem??

 22. avatar
  Rita
  22/09/2017

  Sziasztok
  Arra lennék kiváncsi, hogy valaki vett -e már fel pézt?
  Valaki??

 23. avatar
  Betty
  23/09/2017

  Miert nem lehet Irorszagi telefonszamot regisztralni?

 24. avatar
  Molnár Krisztina
  23/09/2017

  Sziasztok!

  Most kb. egy órája értesültem erről az oldalról, és tényleg ennyire egyszerű mint ahogy én gondolom, vagy valamit nem csinálok jól? 😀 🙂 Egy óra alatt 1000 dollárról felmentem 12000 dollárra. Tényleg csak meg kell mondani, hogy esni vagy nőni fog az érték ?

  Előre is köszönöm a válaszokat.

 25. avatar
  Tomi
  26/09/2017

  Hol található az oktatóanyag?

 26. avatar
  Szabóné Edit
  29/09/2017

  Sziasztok! A Binatex.com tényleg fizet?

 27. avatar
  Emmerich Klein
  11/10/2017

  „Binatex tapasztalatok”
  A csoport azért jött létre, hogy helyet biztosítson mindazoknak, akik a binatex bináris opciós kereskedés iránt érdeklődnek, azzal kapcsolatban pozitív, vagy negatív tapasztalataik vannak.
  Lépjetek be a csoportba, és hívjátok meg az ismerőseiteket is!
  https://www.facebook.com/groups/Binatex.tapasztalatok/

  • avatar
   Sanci Horgász
   05/02/2018

   Szia Béla Sanyi vagyok. Nem boldogulok a bankkártya adatnáll. Beirom a bankkártya szám.. Utána kér alatta még egy bankkártya száma….Ide most mit kell írni nem fogadja el a számlaszámot sem. Megköszöném ha segitenni tudnál. ..

   • avatar
    Szilvási Vivi
    21/01/2020

    Tudna valaki segíteni!?

    Bitcoin tárcárol lett felrakva a pénz a Binatexre..

    De bankkártyára utaltuk ki! Akkor ez a pénz most eluszik vagy vissza lehet vonni a kiutalást?

 28. avatar
  Kovács Béla
  11/10/2017

  Múlt héten fizetett többször is.
  Bitcoin tárcára,van hogy 10 perc múlva ott a pénz.
  Bankkártyára csak annyit fizet ki,amennyi be lett róla fizetve.
  Netellert ajánlom,kevés az illeték,és nem kell parázni a Bitcoin árfolyam miatt. Most túl magas a Btc ára,várnék a kikéréssel,ha lemegy a btc,akkor kell kikérni. Ez a 4800 dollár horror magas,de mehet feljebb is idővel.
  Oktatóanyag az oldalon,bal alul feliratozott videókban.
  igen,ennyi,nő vagy csökken,el kell találni,van,hogy 100 pontot emelkedik az árfolyam 1 másodperc alatt.
  Kifizetést az avatárra nyomva,a pénz kifizetést kiválasztva,majd hozzáadva a bankkártyát,bitcoin címet,neteller címet stb… Összeget megadni,készen vagy.

  • avatar
   Bozsoki Roland
   17/10/2017

   Bankszàmlàra hàny nap az utalàs?Eltelt 5 nap és még sehol a pénz!

   • avatar
    Kata
    29/10/2017

    Szia ez valóban igaz?? Tényleg lehet pénzt keresni a binatexel?

  • avatar
   Varga Attila
   11/01/2018

   Hogy erted hogy bank kartyara csak anyit fizet amenyit be tetunk?

 29. avatar
  Kata
  28/10/2017

  Szia szeretnék bele kezdeni ebbe a binatexbe de nem tudom hol ès milyen bank kártyát kell csinàlni!! És valóban igaz ez az egész ??

 30. avatar
  Paul Alex
  01/11/2017

  Sziasztok. Azokat kérdezném, akik már régebben játszank, hogy a visszautalt pénzre milyen adózási szabályok vonatkoznak???? 5 hónapja játszok, kissebb összegeket már utaltam magamnak. Minnél többet nyerek, annál gondterheltebb vagyok, hogy mi lesz ha valaki rájön (nav, stb.)

  • avatar
   Gyula Molnár
   29/08/2018

   az év elején az előző év nyereségéből adózol,tudtommal 15%-ot,de a NAV megmondja,hogyan csináld,mert erre van egy bejelentő nyomtatványuk.

 31. avatar
  Bogdán József
  01/11/2017

  Sziasztok,csak azt látom hogy kérdés kérdés hátán ,válasz meg sehol.Nemértem hogy a binatex egy képviselője miért nem kommentel az oldalon hogy bizonyitsa az oldal eredetiségét és alátámasszon mindenkit akiben egy kis kétely is kialakult.Felmerül a kérdés …….csak mert énis most szeretnék belevágni ,de bennem is kételyek vannak hogy a befektetett pénzem megtérül e ???

  • avatar
   Attila
   26/11/2017

   Tisztelt József.
   Ez nem a binatex hivatalos oldala. Talàn azèrt nem kommentel ide Binatex kèpviselő.

 32. avatar
  Sàndor
  11/11/2017

  Sziasztok, szeretnėm kèrdezni hol talàlom meg a binatex szàmla szàmàt? Köszönöm.

 33. avatar
  Attila
  21/11/2017

  Az USA-ban élek és regisztráltam de nem tudok bankártyával befizetni. Lehet hogy nem engedi a kereskedést az USA-bol? Irtam a supportnak de semmi válasz.
  Elöre is köszönöm a választ!

 34. avatar
  Aniko Farkasne Szabo
  23/11/2017

  Szeretnék csatlakozni a BINATEX-hez. Az lenne a kérdésem, hogy angol font-al beléphetek-e??
  Mivel Angliában élek. Ha igen, akkor mennyi a minimum összeg amivel elkezdhetem?

 35. avatar
  Aniko Farkasne Szabo
  23/11/2017

  Valaki segitsen már abban,ha van tapasztalata,hogy ha Angliában élek,az angol bank kártyát nem fogadják el? mert próbáltam de elutasitotta. Köszönöm.

 36. avatar
  Tibor
  26/11/2017

  Udv mindenkinek!Látom van itt mindenfajta kérdés és hozzá szólás…Én ezt az egésszet úgy nézem hogy ez egy szerencse játék.MINT AZ AUTÓMATTÁKNÁL,vagy eltalálod vagy sem.Javítson ki valaki ha tévedek!Nehéz eltalálni vagy kiszámítani hogy épp mikor emelkedik és mikor csökken a termék ára..Tehát LUTRINak nézem az egészet.Démó verzióban játszom 2 napja többször nyertem 100% bónuszt amire azt irja hogy ha 50 usd feltöltök a kártyámra 24 óra alatt 10 percen belül megduplázza…Faktikusan akkor 100 usd birok kivenni a számláról?Ez lenne a kérdés!Köszi előre is a javaslatokat!

 37. avatar
  Árvai Valèria
  09/12/2017

  Nagy lehuzás az egêsz semmit sem segit a kèrdèsekre!nem utal vissza csak elveszi a pènzt!beperlem őket !kis pènzt szerettem volna nyerni ünnepek előtt erre 100000ft vettek el tölem!!hiába irok bárhová nem kapom vissza a saját pênzem!!!

  • avatar
   Laura
   01/03/2018

   Jó estét. Kíváncsi vagyok hogy vettek el a 100000 Ft? Engem sem nagyon akarnak kifizetni!

 38. avatar
  Anita
  16/12/2017

  Neteller létrehozásánál mit kell kiválasztani? Befizetés vagy kifizetés?

 39. avatar
  szuszics tibor
  26/12/2017

  érdekel

 40. avatar
  Koncz Dénes
  02/01/2018

  Szeretnék bekapcsolódni a * BINATEX * kereskedői Club tagok közé. Hol találok tagokat, akikkel ” eszme cserét” lehet váltani, kompatibizálni?

 41. avatar
  Koncz Dénes
  02/01/2018

  Elnézést, hol találok * BINATEX * klubtagokat? Melyik címen? Melyik honlapon? Csatlakozni szeretnék a Club hoz. Köszönöm.

  • avatar
   danlac
   20/04/2018

   Egyet kell értenem Elemérrel, és Kis Istvánnal mivel én is hasonlóan jártam.
   A versenyben elértem 2. 3. helyezéseket többször is, a szintem 10.Próbáltam hazautalni 1000,500,és a . végén 25 eur-t többször. Azonnal kidob.Van eur számlám és neteller számlám is.
   Mellesleg a platform valóban jó eltekintve egy-egy hibától, de ha nem fizetnek akkor nem érsz vele semmit. Ha van valakinek jó ötlete a pénz megszerzésére azzal szivesen fel venném a kapcsolatot

 42. avatar
  Elemér
  11/01/2018

  Üdvözletem mindenkinek.
  Én kereskedtem a binatex brokerrel én nyertem több száz eurót.
  Én kértem az xxx euró kifizetését , eltelt több hét idő, nem fizették ki.
  Én írtam több mint 10 Emailt, próbáltam élő chat-en elérni őket, de nem lehet.
  Csak az automata email -t kaptam, hogy továbbítják a kérésemet, de nem történik semmi.
  Nem lehet őket elérni, megszakították a kapcsolatot, amikortól pénzt kértem ki.
  Csak addig vagy jó nekik, ameddig fizetsz be pénzt nekik.
  Ezek csalók! Bűnözők! Ellopják a pénzed! Kerüld el őket!

  • avatar
   KIS ISTVÁN
   02/02/2018

   Saját tapasztalatom szerint, csak annyit adnak vissza amennyit befizettünk. Csaló banda! 1300USD -ET NEM FIZETTÉK KI, amikor naponta bombáztam az orosz ügyfélszolgálatot, kitiltottak, be sem tudok jelentkezni már a saját számlámra.

  • avatar
   Kereskedő
   07/07/2018

   Nekem 5000 eur-t kifizettek gond nélkül 1 hét múlva…nagy összegeket max 2x fizetnek egy hónapban…de ha nem olvassátok el a szabályzatot akkor ne sírjatok…

 43. avatar
  Rózsa
  11/01/2018

  Szeretnék kapcsolódni a BINATEX csoporthoz , de nem tudok elindulni ezért segítségre lenne szükségem .Ha valaki tud szívesen elfogadom a segítségét sok kérdés kavarognak bennem. Köszönöm .

 44. avatar
  Lajosbácsi
  22/01/2018

  Lajosbácsi. Valutapárra tippeltem két egymás mellé tett gépen ugyanabban az időben, 1 perc idővel, 10 euróval a demo felületen.
  Az egyik gépen le, a másikon fel. Hogy történhet az, hogy többször volt mindkét gépen veszteség is és nyereség is?

  • avatar
   Smajda Béla
   01/03/2018

   Sziasztok. Valaki megtudná mondani hogy kell Neteller számlát nyitni, illetve hól lehet ?

 45. avatar
  Kiss Ádám
  26/02/2018

  Sziasztok!Igen fizet a binatex! Kártyára csak annyit ad ki,amit befizettél!Többet nem fizet!A profitot csak e pénztárcára utalja.A netellert javaslom,mert ott igényelhetsz bankártyát is magadnak.Magyarországon le is tudod venni a pénzt,vagy akár vásárolni is tudsz vele!Javaslom,ha binatexnél például Eur számlát csináltál,akkor a neteller is Eur számla legyen!Ezeket be tudod állítani magadnak!Nekem a 200 Eur kifizetés kb 8 nap alatt jött meg.Ebben a hétvége is benne volt.A kissebb összegek például 10 Eur minden nap megy.

  • avatar
   Kiss Ádám
   26/02/2018

   Még azt elfelejtettem írni,hogy a 200 Eur természetesen profit!

   • avatar
    danlac
    20/04/2018

    Ádám te nagyon szerencsés vagy

 46. avatar
  Trombi Joe
  20/03/2018

  Nem lehetett beírni 07. napnál nagyobb dátumot és 1926-nál nagyobb születési időt az adataimnál. Kérdésemre nem válaszoltak. Amivel a demóban sokszoroztam az 1000E-t, azzal nem is lehet élesben kereskednem, de csak akkor tudom meg, ha már befizettem….Amikor meg elfogy a befizetett, tanácsot ajánl változtatásra, az eddigi ‘játékom’ alapján… Hát, így ez tényleg egy megnyerhetetlen játék csak, lehúzás.

 47. avatar
  brigitta
  02/05/2018

  Sziasztok mi az az e pénztárca? Hogy lehet arról lévén i a pénzt.?

 48. avatar
  Irina
  08/10/2018

  Sziasztok ! Ha Demon játszom és 100 százalékos bónuszt ír , azzal mit tudok kezdeni ? Mit kell ilyenkor tenni? Igen kezdő vagyok .
  A Demo számlaegyenleget hol tudom megnézni? Nagyon ritkán lehet látni a jobb felső sarokban.

 49. avatar
  Gyula
  16/05/2019

  Helló

  Én évek óta szinte csak nyerek vele.
  Magyarországi bankszámlára 5 munkanap a kifizetés a feldolgozással együtt én nem szoktam sosem a bónuszt kérni mert ahhoz meg kell forgatni és nem veheted akármikor ki a pénzt.
  max 100eurót szoktam feltölteni és heti két heti alkalommal 1000-1500eurót is ki tudok szedni vele.
  A hitetlenkedőknek csak annyit hogy ha nem érted akkor nem is nyersz, ha mohó vagy és egyszerre sokat akarsz akkor sokat buksz.
  Én 1 perces intervallummal csinálom és max 10-20euróval. ez eddig mindig bevált

 50. avatar
  Szabó Gergő
  17/08/2019

  Emberek nekem a demó számlàmon 1-óra alatt 1000-euroból 121000-let csak figyelni kell hogy ha szèt zumolja a kèpet akkor nő ha le kicsinyiti a kèpet akkor zuhan ha nem változik a kèp akkor csak ugrál vagy stagnál előre is sok szerencsét Gergő voltam

 51. avatar
  Hornung Andrasné
  12/09/2019

  Viola! Hogyan tudok demó számlat nyitni?

 52. avatar
  Toth laszlo
  03/12/2019

  Üdv.eddig mindig sikerült rátöltenem bankkártyárol pénzt,most meg nem engedi!de miért?pedig bankszámlámon van pénz adatok megadása is rendben semmijen változás nem történt az adatoknál de akkor se enged feltöltést!ügyfélszolgålatnak is jeleztem azok irják legyek türelemmel eltelt 48 ora és még semmi!!

 53. avatar
  Putz László
  26/02/2020

  Jó napot
  Érdeklődnék, hogy miért nem tudok bankkártyáról befizetni? Hiába írok az ügyfélszolgálatnak, nem jön válasz!
  Előre is köszönöm!
  Üdv Laci

Szóljon hozzá

Binatex – Kereskedői vélemények és bróker-vélemény

A honlap megtekintése