Skip to Content

Binatex – Opiniile traderilor și analiză broker

3.8 / 5

Atenţie! Vă sfătuim să nu vă tranzacționați cu acest broker. Vă recomandăm această ???????? broker de incredere

The Binatex brokerage company was founded in 2015 and managed to attract the attention of traders quite quickly. Within just two years of work, the broker received 6 international awards for its user-friendly interface, trading platform capabilities, client support, and creative approach.

1. Informații generale

Site-ul Binatex este disponibil în 15 limbi, brokerul permițând accesul traderilor din mai multe țări. În plus, compania a primit un certificat de conformitate de la FMRRC (mai multe informații sunt disponibile pe site-ul oficial al autorității de reglementare). Cu toate acestea, brokerul a făcut multe eforturi pentru a se face remarcat și pentru a oferi un serviciu de calitate clienților săi. Să aflăm mai multe despre caracteristicile brokerului Binatex.

2. Avantaje și dezavantaje

Depozit minim scăzut: este suficient un depozit de $10 pentru a începe tranzacționarea pe platforma brokerului. În acest caz, valoarea minimă a tranzacției va fi de $1.

Cont demo: imediat după înregistrare, clienții primesc un cont virtual cu $1000, ceea ce permite testarea capacităților platformei și familiarizarea cu interfața.

Reglementare FMRRC: după cum am menționat deja, Binatex a primit o licență de la Financial Market Relations Regulation Center. Acest lucru garantează onestitatea și corectitudinea brokerului pe parcursul interacțiunii cu clienții.

Rambursări la tranzacții în pierdere: Binatex este singurul broker de pe piață care returnează o parte din fiecare tranzacție în pierdere, fără obligații suplimentare pentru client.

Sistem pe mai multe niveluri: implementarea acestuia presupune creșterea nivelului traderului odată cu volumul tranzacțiilor finalizate, începând de la nivelul 1 și până la nivelul 10. Cu cât nivelul este mai mare, cu atât există mai multe oportunități pentru trader: de exemplu, la cel mai înalt nivel, suma returnată din fiecare tranzacție în pierdere este de 10%. În plus, toate materialele din secțiunea educațională sunt accesibile atât în format text, cât și video.

Statistici convenabile: brokerul a făcut eforturi serioase pentru organizarea secțiunii de statistici – informațiile despre tranzacții sunt prezentate într-un mod destul de clar și convenabil, ceea ce permite utilizarea secțiunii ca un jurnal complet de tranzacționare pentru analizarea profitabilității tranzacțiilor, identificarea posibilelor erori și zonelor care pot fi îmbunătățite.

Suport non-stop: puteți trimite oricând întrebări folosind opțiunea de live chat de pe site-ul brokerului, prin telefon sau e-mail.

Bonus de bun venit: fiecare client poate primi un bonus de bun venit de 100% la primul său depozit. Merită să menționăm faptul că valoarea bonusului nu este disponibilă pentru retragere și poate fi folosită doar cu rol de capital suplimentar de tranzacționare pentru un randament mai mare al tranzacției.

Număr mic de active: în prezent, clienții au acces la puțin peste 20 de active suport, un număr destul de mic în comparație cu alți brokeri de top.

3. Active suport

Clienții Binatex pot tranzacționa perechi valutare, acțiuni (ale unor companii ca Google, Facebook, Apple, Starbucks, etc.), dar și mărfuri ca petrolul sau aurul. Deși deocamdată numărul de active este mai mic decât cel al altor platforme asemănătoare de tranzacționare, compania și-a anunțat intenția de a mări în mod semnificativ varietatea articolelor de tranzacționare în următoarele luni.

4. Platforma de tranzacționare

Echipa Binatex a preferat o abordare mai puțin utilizată și nu a folosit niciuna din soluțiile existente. În schimb, a ales să creeze o platformă de tranzacționare proprie. Opțiunea specială de informare în timp real vă permite să monitorizați numărul de traderi activi și de tranzacții deschise. Puteți să deschideți taburi noi cu ferestre de grafică, graficele putând fi redate fie în format liniar sau lumânare. Prețurile afișate sunt furnizate de Bloomberg, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la acuratețea datelor pieței. De asemenea, trebuie să menționăm că în partea de jos a ecranului platformei veți găsi secțiuni specializate, care dispun de semnale de tranzacționare, un calendar economic, videoclipuri educaționale și ratingul celor mai buni traderi. Aceste elemente pot fi îndepărtate sau adăugate, în funcție de preferințele traderului.

În ceea ce privește tipurile de contracte cu opțiuni, nu există deocamdată prea multă varietate, singurul format disponibil fiind clasicul "Sus/Jos", cu perioade posibile de expirare de la 1 minut la 24 de ore.

5. Depozite și retrageri

Pentru a deschide un cont demo la Binatex, este suficient să vă introduceți e-mailul în formularul corespunzător de pe site-ul oficial, ceea ce vă va da acces la un mediu virtual de tranzacționare de 1000 USD, cu cotații în timp real. Trebuie doar să faceți un depozit de cel puțin 10 USD / 10 EUR pentru a deschide un cont real, cu acces complet la toate caracteristicile platformei. Depozitele pot fi făcute folosind Visa, MasterCard sau alte sisteme electronice de plăți. După cum am menționat mai devreme, clienții pot primi un bonus la primul depozit, în valoare de până la 100% din suma depozitată.

Trebuie să reținem faptul că retragerile de la Binatex sunt făcute în același mediu de plată ca și depozitul. Aplicațiile sunt procesate în 1-3 zile lucrătoare pe principiul primul venit, primul servit. Există o limită maximă la numărul lunar de cereri de retragere, în funcție de nivelul traderului (vedeți mai sus); această informație se găsește în contul personal de pe platformă.

De vreme ce Binatex este un broker reglementat, trebuie să trimiteți copii după documentele de identitate în vederea asigurării securității și prevenirii spălării banilor, înainte de a putea depozita sau retrage fonduri. În cazul în care întâmpinați probleme cu această procedură, puteți oricând să contactați managerul personal care v-a fost atribuit

6. Educație traderi

Brokerul a pregătit o bază educațională bună atât pentru începători, cât și pentru profesioniști. Această secțiune de pe site-ul Binatex conține zeci de articole și lecții video pe mai multe subiecte referitoare la analiza tehnică și fundamentală. De exemplu, experții companiei vă arată cum să faceți diferența între diferitele tipuri de grafice, cum să folosiți indicatorii și cum să analizați procesul de tranzacționare. Pe măsură ce volumul lor de tranzacționare crește, traderii pot debloca din ce în ce mai multe materiale complexe și bogate în informații, în funcție de sistemul pe bază de puncte menționat mai sus.

7. Merită să tranzacționez cu Binatex?

Deși a pătruns destul de recent pe piață, Binatex a dovedit că este un partener de încredere pentru traderii cu niveluri diferite de experiență. Folosirea acestei platforme de tranzacționare vă permite să treceți peste obstacolele intenționate create de alți brokeri. Astfel, clienții Binatex se pot implica în totalitate în procesul de tranzacționare, rezultatul fiecărei tranzacții nefiind afectat de manipulări la nivelul prețurilor.

Mulți cred că Binatex poate fi considerat un jucător important în lumea opțiunilor binare: istoricul acestei companii arată că activitatea brokerilor poate fi îmbunătățită, iar serviciile lor pot deveni și mai convenabile ca preț pentru mulți traderi.

Păreri despre brokerul Binatex

Comentarii despre brokerul Binatex
( 43 )
Ratingul utilizatorului: 4.0 / 5

Comentarii: 43

 1. avatar
  Grigore
  27/12/2017

  am anceput ca toti cu contul demonstrativ, unde da la 1000 am ajuns la 10 mii. Pe real am pus 50 euro si iam pierdutt. Credeam ca joaca de pe demo si real sunt diferite total, ca si cum intentionat asa e facut ca sa nu poti castiga nimik.nu mam oprit aici si am mai aruncat de cateva ori cate 10 euro(un mare plus la ei ca au asa depozit mik) eu fiind mai cu caracter nu mam lasat batut si am continuat si uite ca am ajuns acu sa fiu consvins ca problema era in necompetenta mea da nu in joaca de pe demo. Sunt fericit ca am ramas la ei.

  • avatar
   Claudia
   10/02/2020

   Da este interesant acest job dar nu stiu ce se intampla cu bani eu am două luni si nu am luat nimic dar eu sper ca o sa fie bine si cred asta

 2. avatar
  Rob
  12/02/2018

  Cand am inceput sa tranzactionez erau mari probleme cu autorizarea, deseori nu ma puteam loga. am fost ajutat mereu de cei de la suport, care de fiecare data rezolvau problema.as fi schimbat demult brokerul dar, pe langa toate avantajele care le au ei, problema cu logarea era egala cu zero. acu totul merge perfect, deci Binatex este pt mine alegerea ideala!

 3. avatar
  Bata
  26/02/2018

  Bata,
  Tutul e bine si frumos pana nu soliciti retragerea sumelor, cand soliciti retragerea sumelor maine zi primesti un bonus care * 25 depaseste suma solicitata si prin urmare nu vei putea sa retragi niciodata sumele castigate sau depuse. Mai este inca o chestie. trebuie sa-ti faci portofel electronic alta smecherie in care sa-ti vireze sumele, portofele create prin rusia india singurul care pare mai ok este bitcoint dar si acolo la cursul de tranzactionare te doare capu.
  O smecherie care prinde la fraieri

  • avatar
   Bata
   27/02/2018

   Am venit sa rectific, ori a fost dupa postare sau poate chiar si din alte motive am primit sumele solicitate la retragere. Daca este asa vom vedea la urmatoarea retragere.
   Toate cele bune

 4. avatar
  Zurab
  26/02/2018

  Totul merge bine la ei. Serviciul personal nu-l las pt tranzactii, dar ca un venit in plus e bun, tranzactionarea pe aceasta platforma ami convine perfect. Pe luna fac 200-400 euro in plus la salariul care-l primesc oficial de la munca mea.

  • avatar
   Cricler Despina
   02/05/2023

   Bună. Am tranzactionat 3 ani la binatex.am incercat de mai multe ori sa scot banii dar am fost refuzata.cardul meu a expirat si de cind m-am inscris era vizibil anul de expirare,mi-au cerut sa scot banii pe cardul expirat care nu mai functiona.nu au vrut sa accepte alt card.la tranzactionare de multe ori am fost înșelată la banii cistigati.in fiecare zi tranzactionam si intr-o zi nu s-a mai deschis platforma.binatex incetase sa mai existe cu banii mei in el,fara sa anunte nimic.nu am avut niciodată un broker iar brokarii care m-au sunat uneori nu mai raspundeau la telefon
   Nu stiu o alta platforma care sa fi preluat binatexul,unde sa regasesc codul meu si banii mei.

   5/5

 5. avatar
  Victor
  28/02/2018

  Buna ziua .greu sie eu să lucrez cu binatex

 6. avatar
  Borislav
  05/03/2018

  Nu e un broker probleme. La tranzactionare, am cautat avantaje si dezavantaje. Din minusuri am unul, faptul ca nu am vrut s retrag banii pe Master, dar a fost mai demult. A trebuit să creez rapid un ewalet, unde am retras totul. Dar dupa nu am mai avut probleme. Sunt o multime de plusuri: cashback permanent, nu retin comision si au o retragere rapida a banilor (este scrisă în termen de trei zile lucratoare, am primit totul a doua zi). Concluzie: puteti tranzactiona.

  • avatar
   Gabi
   27/09/2019

   Cum retragi banii, direct pe card bancar sau e alta smecherie?

 7. avatar
  Carmen
  12/03/2018

  Buna ziua. Am primit cash back si nu stiu cum sa il retrag. Am trimis e-mail celor de la Binatex si nu mi-au raspuns. Va rog sa imi spuneti cum pot sa retrag cash back-ul

 8. avatar
  Timur
  12/03/2018

  Un broker ffoarte bun! Recent am un an decand sunt cu ei, un an in care am avut diverse probleme, un timp îndelungat siteul a lucrat cam prost, ba ca nu ma puteam loga, ba una, ba alta, dar in final totul se rezolvase, erorile au fost excluse. Momentan platforma data este practic ideala. Va zic sincer am inceput anume cu ei sa tranzactionez, fiind nout in sfera data, a fost greu sa ma initiez, cu intefata, cu totul, da la ei a fost foarte simplu p/u mine. La ei am invatat totu, ce si cum decurge. Timp de 1 an castigu si experienta mea doar au crescut. Nu am nici o idee de a ma muta pe o alta platforma. Sper sa castig cu ei inca mult ttimp inainte.

 9. avatar
  Abel
  14/04/2018

  Îmi place mai ales cashbackul de la pierderi)))) Sumele sunt mici, dar e un bonus frumos și tu nu ești atât de supărat de pierderea.

  • avatar
   Beryx
   21/04/2018

   Iată ce au, premiu de consolare, ha-ha-ha. Retragerea este rapidă, puteți primi bani în câteva ore pe contul qiwi. Un moment mă deranjează. Înainte de prima retragere, indentitatea ta trebuie să fie confirmată. Aceasta m-a făcut problemele la prima dată …

   • avatar
    Mada
    04/06/2018

    Eu nu reusesc sa fac prima depunere pe contul real ma poate ajuta cineva??

  • avatar
   Mirela
   08/11/2018

   Știe cineva cum se poate șterge binatex eu nu am jucat dar bani din contul meu mi i-au retras cum se poate, vreau să-l șterg îmi trebuie ajutor.Multumesc

   • avatar
    Marius
    19/11/2018

    Buna, Mirela. Daca nu ai jucat nu are cum sa-ti fi luat binatex banii din cont.
    Poti sa stergi contul foarte usor, trebuie doar sa retragi banii care ii ai in cont, si gata, nu mai investesti, respectiv contul nu mai este valabil.

   • avatar
    Simion Iulian
    13/07/2019

    Cum fac retragere? Ma ajuta și pe mine cineva ? Mulțumesc !

 10. avatar
  Ama
  19/06/2018

  Bună…. As vrea sa depun și eu cei 10 euro dar nu știu cum și unde… Cine ma poate ajuta!

 11. avatar
  Mih
  22/06/2018

  Buna ziua. Unde pot vedea si eu cashbackul de la pierderi. Unde se strang banii astia? Sunt noua si nu prea ma descurc cu platforma. Am facut depuneri de 3 ori intr o zi. Imi puteti da mai multe detalii sa inteleg cum se lucreaza pe platforma, va rog. Multumesc anticipat!

 12. avatar
  Hwhq
  17/08/2018

  Astept prima mea retragere in valoare de 21 euro de la investitia de 10 euro
  Daca nu cere identitatea sunt bine ^^

 13. avatar
  Hwhq
  20/08/2018

  E o platforma IDEALA , am facut din 15$ vreo 58$ cu un singur risc la 20$ cand am dat all in si dupa am jucat inteligent.
  Am facut toata retragerea si nu am primit nici un comision (pe card) , pe e-wallet e 2-3 euro
  Recomand daca sti sa joci
  Daca nu , NU

 14. avatar
  Claudia
  09/10/2018

  Incerc sa retrag 10 euro de doua saptamani si tot imi anuleaza tranzactia. Nu stiu daca au probleme cu platforma sau chiar sunt rau intentionati, deoarece pana acum cat am retras tot ce am investit a fost ok, iar cand am ajuns pe plus deodata nu-mi mai aproba tranzactiile…

 15. avatar
  Mirela
  08/11/2018

  Vreau să șterg binatex cum pot face acest lucru îmi trebuie ajutor

 16. avatar
  Alina
  21/02/2019

  Bună ziua as dori să încerc și eu dar nu știu cum și unde pot deschide cont ,mă puteți ajuta va rog

 17. avatar
  Laura
  01/03/2019

  Alina, toata informatia o gasesti pe site-ul binatex dupa ce te inregistrezi. Nu e greu procesul de tranzactionare dupa parerea mea, dar ai nevoie de timp pentru instruire is rabdare. Succes la bani!

 18. avatar
  Rares
  19/05/2019

  Buna ziua imi poate raspunde si mie la o intrebare. Este sigur sa imi trimit informatile de pe buletin celor de la binatex?

 19. avatar
  Gilia
  30/05/2019

  Buna cum retrag câștigul? am jucat pt prima data

  • avatar
   Fanica
   21/12/2019

   Ce se joaca de la 1 la15 a lunii se retrage între 15 30 al lunii ce se joaca între 15 30 a lunii se retrage între 1 15 a lunii

 20. avatar
  Darius
  07/06/2019

  Bună seara daca îmi dau datele de pe buletin este vreun risc.. ? Mulțumesc

 21. avatar
  Maria
  17/06/2019

  Buna ziua ,
  Se poate incarca contul si fara sa ai un card ?
  Si daca nu ai un card ,poti retrage sumele altcumva ?

 22. avatar
  daniela
  28/06/2019

  buna,imi poate explica si mie cineva cu semnalele alea?
  multumesc

 23. avatar
  Elvira
  10/07/2019

  Cum pot sa transform banii de pe contul demo in contul real?Ma ajuta si pe mine cineva!!!Helpppp

  • avatar
   Gabi
   27/09/2019

   Nu poti. Contul demo e sa te ajute sa intelegi cum merge treaba. Doar castigurile de pe contul real le poti scoate.

 24. avatar
  Ristei marius cosmin
  31/07/2019

  Acum mai mult timp am facut un cont demo pe binatex. Prin data de 25 .06 aproximativ am primit urmatorul mesaj de la un numar de telefon inregistrat la binatex : Retrageți 10 euro în contul dvs binatexx.com/…. Am intrat pe link si imi aparea cont real cu 10 euro pe el. Curios din fire am jucat si am ajuns la 72 de euro in cateva minute fara vreo experienta in asa ceva. In data de 29.07 am dat sa retrag din suma castigata. De pe contul binatex au disparut banii dar mie in cont nu miau intrat si suntem in 31.07. Acum vreau sa vad daca nu intra nici maine 1august pentru ca e dat la ei pe platforma ca dureaza intre 1 si 3 zile lucratoare retragerea sumei.
  Daca poate cineva sa dea o explicatie va rog sa scrieti. Va multumesc.

  • avatar
   Achim emilia
   26/03/2023

   Am cumparat in 2019 un pachet duplex am primit cardul m-am logat pe pagina apoi am incercat sa urmăresc tranzacția si nu am mai putut intra pe site nu m-am mai putut loga si de atunci au trecut 3 ani si eu nu stiu ce sa intamplat cu bani mei.

   5/5

 25. avatar
  Alexandra B
  15/08/2019

  Ristei Marius Cosmin, v-au intrat banii? Mulțumesc.

 26. avatar
  Bobe Laurentiu Alexandru
  11/09/2019

  Buna ziua,
  Sunt de ceva timp in Anglia si as vrea si eu sa incerc Binatex. Se poate folosi si cont in lire? Multumesc.

  • avatar
   Cami
   09/11/2019

   Ai incercat inainte de a scrie acest comentariu?

Lăsați un comentariu

Binatex – Opiniile traderilor și analiză broker

Vizitează site-ul