Skip to Content

BDSwiss – Analiză detaliată și feedback de la traderi

3.9 / 5
Vizitează site-ul
Opțiunile binare nu sunt disponibile traderilor individuali din UE. Dacă nu sunteți trader de profesie, vă rugăm să părăsiți această pagină.

BDSwiss (Banc de Swiss) este unul dintre cei mai mari brokeri de opțiuni binare din Europa; este operat de BD Swiss Holding PLC, înregistrat în Cipru. Compania respectă cele mai moderne standarde și oferă servicii de calitate pentru traderi de toate nivelurile.

1. Informații generale

În 2013, BDSwiss a obținut o licență de la autoritatea financiară din Cipru, CySec. Compania este reglementată și în alte părți ale UE și își are sediul în Germania. În ciuda faptului că acesta este un broker relativ nou, a devenit rapid popular și a câștigat simpatia mai multor traderi.

Brokerul pune accentul pe comunicarea live cu clienții săi. Puteți contacta echipa de suport BDSwiss prin chat online de pe site, prin telefon sau prin e-mail. Indiferent ce alegeți, problemele sunt de obicei rezolvate în cel mai scurt timp posibil.

De la înființarea sa, BDSwiss.com a făcut tot posibilul pentru a crea o platformă rapidă, sigură și multifuncțională pentru tranzacționarea de opțiuni binare. Poate fi considerat un adevărat broker modern, care merită atenția traderilor serioși.

2. Avantaje și dezavantaje

Platformă bine-cunoscută: Platforma brokerului are la bază SpotOption, un produs popular cu o interfață simplă și intuitivă, care rezolvă problema explorării platformei.

Platformă multilingvistică: În prezent, site-ul și suportul pentru clienți sunt disponibile în 19 limbi, un aspect care a ajutat compania să crească rapid în popularitate, devenind astfel unul dintre cei mai mari brokeri de opțiuni binare din lume.

Un broker pentru toată lumea: Suma minimă a depozitului cu care puteți începe să tranzacționați este $100; volumul minim de tranzacționare este $5. Datorită acestor condiții, platforma brokerului este potrivită atât pentru traderi profesioniști, cât și pentru începători care pot învăța să tranzacționeze fără să riște sume mari de bani.

Gamă variată de active: BDSwiss face posibilă tranzacționarea cu 171 de active suport din patru categorii importante: acțiuni, valută, indici și mărfuri. De asemenea, merită evidențiat faptul că există șase tipuri de contracte pe opțiuni, disponibile pentru tranzacționare.

Suport non-stop: După cum am menționat mai sus, clienții pot primi rapid răspunsuri la întrebările lor, folosind următoarele mijloace de contact ale companiei: chat live, telefon sau e-mail. Asistența este oferită în toate limbile disponibile pe site.

Manager personal: Fiecare client nou primește un manager personal, care poate să ofere suport prin telefon sau prin alte mijloace de comunicare.

Reglementare: Brokerul este reglementat de către autoritatea financiară din Cipru – CySec (număr licență 199/13). În plus, compania este reglementată și în alte țări din UE, ceea ce asigură transparența și siguranța brokerului.

Procent mare de câștig: Atunci când estimările sale sunt corecte, traderul poate primi până la 85% profit dintr-o singură tranzacție.

Educație: O importanță deosebită este acordată educației traderilor. Sunt organizate în mod regulat webinare exclusive, iar traderii mai beneficiază și de materiale educaționale gratuite, asistență de la experți și alte resurse.

Aplicații mobile: Traderii BDSwiss pot tranzacționa în toată lumea și de pe orice dispozitiv, folosind versiunea mobilă a platformei pentru smartphone și tabletă, care este disponibilă pentru Android și iOS.

Platformă de discuții: Cu ajutorul platformei de discuții, vă puteți împărtăși experiențele și puteți comunica cu alți traderi prin mijloacele disponibile de comunicare

Unelte utile: Platforma oferă unelte suplimentare pentru o tranzacționare profitabilă – un calendar economic, analiza pieței realizată de traderi profesioniști, un blog etc.

10% înapoi pentru tranzacții fără succes: Această opțiune poate fi configurată de către trader și poate afecta procentul de câștig pentru tranzacțiile profitabile.

Fără suport pentru telefoane Windows: Platforma mobilă nu este deocamdată disponibilă pentru dispozitivele Windows.

3. Condiții de tranzacționare

Condițiile de tranzacționare oferite de companie sunt potrivite pentru cei care nu vor să investească sume mari de bani, dar și pentru cei care sunt dispuși să tranzacționeze foarte mulți bani. Suma minimă pentru depozit este de $100, în timp ce suma minimă a investiției este de $5; conturile de tranzacționare pot fi deschise în USD, EUR sau GBP.

În cazul unei estimări corecte a evoluției prețului, traderul primește un profit de 65-85% pe tranzacție. Pentru majoritatea activelor suport, cotațiile sunt generate pe baza formulei (bid + ask)/2, motiv pentru care noi vă sugerăm să verificați dacă un semnal terț sau un serviciu indicator folosește un principiu similar de stabilire a prețului, în cazul în care folosiți unul pentru îmbunătățirea rezultatelor la tranzacționare.

4. Active suport

Platforma brokerului vă pune la dispoziție peste 170 de active din patru categorii principale: perechi valutare, acțiuni, mărfuri și indici. O asemenea diversitate deschide orizonturi noi pentru traderi, permițându-vă să încercați piețe noi și să faceți un profit mai mare din tranzacționare. În secțiunea de Active de pe site-ul companiei, puteți găsi orele de deschidere/închidere pentru diversele active disponibile.

Trebuie să menționăm că platforma oferă și active mai exotice, cum ar fi USD/ZAR, USD/SGD, USD/RUB, USD/BRL sau USD/TRY, oferindu-vă șansa de a vă diversifica strategiile de tranzacționare, prin participarea pe piețe mai puțin competitive.

5. Platforma de tranzacționare

Dezvoltatorii companiei au folosit sistemul popular SpotOption ca bază pentru platforma lor de tranzacționare. Acesta se face remarcat prin execuția rapidă a tranzacțiilor, interfața intuitivă și ușor de folosit, dar și prin lipsa întârzierilor, a fenomenului de slippage sau a altor neplăceri. Calitatea înaltă oferită de SpotOption este confirmată de faptul că platforma este în prezent utilizată de mai mulți brokeri mari de opțiuni binare. Platforma nu necesită descărcare în computer – puteți tranzacționa direct din browser.

În prezent, există șase tipuri de contracte pe opțiuni, disponibile pe platforma BDSwiss:

  • “Call/Put” – cel mai popular instrument, unde trebuie să estimați dacă prețul activului suport va ajunge peste sau sub nivelul de deschidere al tranzacției în 10, 15, 30 sau 60 de minute. Acest tip de opțiuni poate fi tranzacționat pe orice activ disponibil pe platformă.
  • “Pairs” – mulți dintre voi sunteți familiari cu conceptul de perechi valutare, acolo unde valutele diferitelor țări sunt evaluate unele în funcție de celelalte. Instrumentul “Pairs” se bazează pe un principiu similar: vă permite să pariați pe performanța relativă a două active, de exemplu acțiuni Shell versus petrol brut.
  • Opțiuni “60 seconds” sau pe termen scurt. Principiul de bază aici este similar cu cel al opțiunilor “call/put”; singura diferență este timpul de expirare, care poate fi setat la 60, 90, 120, 180 sau 300 de secunde, în loc de ore sau zile.
  • Opțiuni “Long-term”, adică pe termen lung, sunt potrivite pentru traderii care preferă perioadele de timp mai lungi; timpul de expirare poate varia de la sfârșitul săptămânii actuale până la sfârșitul anului viitor.
  • “Ladder” – în acest caz, brokerul stabilește anumite niveluri de preț pentru activul selectat; traderul trebuie să definească nivelul la care va ajunge prețul activului în perioada de timp stabilită.
  • “One touch” este asemănător cu opțiunile “ladder” – traderul estimează dacă prețul activului suport va ajunge la un nivel predefinit al prețului, cel puțin o dată înainte de expirarea opțiunii. De obicei, opțiunile “ladder” și “one touch” sunt mai riscante, însă oferă câștiguri de peste 85%.

Un alt avantaj al platformei BDSwiss este funcția “Pro Trader”, care, la activare, va afișa un grafic detaliat pentru activul selectat, cu indicatori tehnici și alte unelte utile. Folosind acest grafic, puteți să analizați piața și să luați decizii de intrare direct de pe platforma brokerului.

6. Tranzacționare mobilă

BDSwiss a acordat multă atenție aplicațiilor mobile care vă permit să tranzacționați din orice locație cu acces la internet. Versiunea mobilă a platformei diferă de versiunea desktop doar prin poziționarea și mărimea elementelor de interfață. Astfel, aceasta oferă un set identic de caracteristici și funcționează la fel de repede. Aplicația este sincronizată automat cu platforma web, în timp real, ceea ce înseamnă că le puteți folosi pe amândouă cu același cont BDSwiss. Platforma mobilă poate fi descărcată gratuit din Google Play sau App Store.

7. Depozite și retrageri

Puteți deschide un cont, dând clic pe butonul “Create Account” de pe pagina principală a site-ului oficial al brokerului. Următoarele informații sunt necesare pentru realizarea procedurii de înregistrare: prenume, nume de familie, număr de telefon, e-mail, parolă, sex, data nașterii, țara de reședință și valuta în care veți face depozitul. După finalizarea înregistrării, puteți începe să tranzacționați încărcându-vă contul. Trebuie să menționăm că puteți să retrageți bani doar cu același sistem de plată folosit pentru alimentarea contului. BDSwiss acceptă următoarele metode de plată: cardurile de debit/credit Visa, MasterCard și Maestro; sistemul electronic de plăți Ukash și transferurile bancare.

Pentru prevenirea spălării banilor, fiecare client nou trebuie să-și verifice identitatea prin furnizarea unei copii scanate sau a unei fotografii a unui act de identitate (pașaport, permis de conducere etc.). Suma minimă de retragere este $10. De obicei, banii sunt transferați în contul beneficiarului în termen de 2-8 zile lucrătoare, în funcție de metoda tranzacției.
Securitatea tranzacțiilor este asigurată de un certificat electronic SSL (Secure Sockets Layer), care garantează siguranța fondurilor dvs., dar și confidențialitatea tranzacțiilor.

8. Educația traderilor

Brokerul a pregătit o secțiune educațională ce acoperă toate aspectele tranzacționării de opțiuni binare și care poate fi găsită în secțiunea “Education” a site-ului BDSwiss. În plus, experții companiei organizează în mod frecvent webinare, publică analize ale pieței și oferă materiale educaționale gratuite. O altă metodă prin care puteți primi ajutor la tranzacționare este apelarea la managerul personal sau la serviciul de suport clienți.

9. Merită să fac tranzacții cu BDSwiss?

Condițiile de tranzacționare oferite de BDSwiss indică faptul că brokerul face eforturi continue pentru a rămâne printre cei mai buni jucători de pe piață. Compania este reglementată de autoritățile financiare din UE, se laudă cu o platformă modernă și rapidă de tranzacționare cu peste 170 de active și șase tipuri de instrumente. BDSwiss oferă pregătire pas cu pas și asistență rapidă, rezolvând orice problemă în cel mai scurt timp posibil. De la înființarea sa, brokerul a reușit să-și demonstreze competența, să-și creeze o reputație și să câștige pozițiile de top din diverse clasamente. Puteți încerca BDSwiss, deschizând un cont demo gratuit sau un cont real cu sume mai mici de bani, pentru a vă familiariza cu piața adevărată.

În secțiunea de comentarii de mai jos, puteți să ne scrieți impresiile voastre despre tranzacționarea cu acest broker. Ce părere aveți despre BDSwiss?

Opțiunile binare nu sunt disponibile traderilor individuali din UE. Dacă nu sunteți trader de profesie, vă rugăm să părăsiți această pagină.

Păreri despre brokerul BDSwiss

Comentarii despre brokerul BDSwiss
( 0 )
Ratingul utilizatorului: 4.0 / 5

Lăsați un comentariu

BDSwiss – Analiză detaliată și feedback de la traderi

Vizitează site-ul