Skip to Content

AvaTrade – Recensies en Reacties van Handelaren 2024

3.7 / 5

AvaTrade is een toonaangevende internationale online makelaar die sinds de oprichting in 2006 innovatieve tradingoplossingen aanbiedt. Het is opgericht door financiële professionals en experts op het gebied van web-commerce met een visie om mensen over de hele wereld in staat te stellen vol vertrouwen te handelen en te investeren in een veilige, beveiligde en innovatieve omgeving.

Algemene informatie

Sinds de oprichting is AvaTrade enorm gegroeid en bedient het nu wereldwijd meer dan 200.000 klanten, voert het meer dan 2 miljoen transacties per maand uit en heeft het een maandelijks handelsvolume van meer dan 60 miljard dollar. AvaTrade opereert op internationale basis met het hoofdkantoor in Ierland, Five Lamps Place, Amiens Street, Dublin 1 Ireland. AvaTrade heeft ook hoofdkantoren in Italië, Frankrijk, Japan, Spanje, Australië, Mongolië, China, Nigeria, Chili en Zuid-Afrika. Met al deze kantoren over de hele wereld kan AvaTrade op een competente manier de ondersteuning en diensten bieden die de handelaars over de hele wereld nodig hebben.

Sinds 2009 heeft AvaTrade 9 grote onderscheidingen in de sector gewonnen en blijft het de concurrentie voor met zijn innovatieve handelsoplossingen en zijn uitstekende klantenservice. De makelaars zijn zeer goed verankerd en heeft een uitstekende reputatie in de sector. Daarnaast is AvaTrade gelicenseerd en gereguleerd door tal van regelgevende instanties over de hele wereld. Bekijk hieronder door wie het gereguleerd wordt.

  • AVA Trade EU Ltd wordt gereguleerd door de Central Bank of Ireland
  • AVA Trade Ltd wordt gereguleerd door de B.V.I Financial Services Commission.
  • Ava Capital Markets Australia Pty Ltd wordt geregeld door de ASIC
  • Ava Capital Markets Pty wordt gereguleerd door de South African Financial Services Board (FSP).
  • Ava Trade Japan K.K. wordt in Japan gereguleerd door de FSA en de FFAJ.

Voor- en nadelen

Sterk gereglementeerd: AvaTrade is sterk gereguleerd door 5 verschillende wereldwijde toezichthouders die ervoor zorgen dat hun tradingdiensten professioneel, betrouwbaar en transparant zijn.

Uitzonderlijke ondersteuning: De klantenservice van AvaTrade is de beste in zijn klasse en ze hebben talrijke prijzen gewonnen op het gebied van klantvriendelijkheid en service. De ondersteuning is 24 uur per dag, 7 dagen per week en in meerdere talen beschikbaar, met 37 telefoonnummers in verschillende landen en een internationale klantenservicelijn. Ook kunnen handelaren de ondersteuning bereiken via e-mail, live chat en op hun verschillende sociale-mediakanalen.

Meervoudige tradingplatforms: AvaTrade biedt handelaren een breed aanbod aan geavanceerde tradingplatforms. Wat uw ervaringsniveau ook is, AvaTrade beschikt over een tradingplatform voor u.

Uitgebreide opleiding: AvaTrade voorziet zijn handelaars van een uitgebreid opleidingsgedeelte met materiaal voor alle niveaus van de handelaars.

FAQ-sectie: De FAQ-sectie mist diepte en vereist veel zoekwerk om de informatie te vinden die u zoekt.

Handelsvoorwaarden

AvaTrade hanteert gunstige transactievoorwaarden voor hun handelaars, wat hen heeft geholpen om naar de top te klimmen onder de online tradingmakelaars. AvaTrade rekent geen commissies aan, maar genereert zijn vergoedingen uit de spread. Traders hebben de keuze tussen twee verschillende prijsmodellen, vaste spreads of floating spreads. De vaste spreads zijn niet de laagste in de sector met 1,9 pips voor het belangrijkste valutapaar EUR/USD. Meer actieve traders met meer ervaring kunnen er echter voor kiezen om te handelen met floating spreads die typisch 0.7 pips zijn voor het EUR/USD valutapaar. AvaTrade beloont serieuze traders met stortingen van meer dan 100.000 USD, EUR, GBP of gelijkwaardig, en ook traders met een handelsvolume van $100 miljoen per kwartaal. Traders in deze categorie profiteren van lagere spreads. Iets anders om in gedachten te houden is dat de spreads kunnen variëren tussen tradingplatforms en AvaTrade biedt hun traders een grote selectie van tradingplatforms om op te handelen.

Handelsplatform

Als het gaat om tradingplatforms, stelt AvaTrade niet teleur. Het beschikt over een platform voor bijna elk type handelaar, of ze nu ervaren zijn of net beginnen, AvaTrade heeft een platform dat past bij hun behoeften. Elk platform biedt traders een unieke en krachtige handelservaring, of het nu gaat om handmatig of automatisch handelen. Terwijl traders kunnen kiezen tussen een grote verscheidenheid aan handelsplatformen, zijn veel ervan gebouwd op of geïntegreerd in de MetaTrader tradingsoftware. Deze tradingsoftware is de meest voorkomende en populaire ter wereld en geeft toegang tot meer dan 250 tradinginstrumenten, meerdere geavanceerde analysetools, talrijke technische indicatoren en geavanceerde grafiekpakketten. De gebruikersinterface op alle platforms van MetaTrader is zeer intuïtief, zeer responsief, mooi ontworpen en gebruiksvriendelijk. De platforms van AvaTrade zijn de beste in hun klasse en hebben talrijke onderscheidingen gewonnen. Bekijk hieronder de tradingplatforms die AvaTrade worden aangeboden.

Handmatige tradingplatforms: MetaTrader 4 (MT4); MetaTrader 5 (MT5); MetaTrader 4 Web Trading; AvaOptions; AvaTradeGo.

Geautomatiseerde trading: DupliTrade; MQL5; ZuluTrade; RoboX; Mirror Trader.

Mobiele handel

AvaTrade beschikt over een geavanceerd mobiel tradingplatform genaamd “AvaTradeGo”. Dit mobiele handelsplatform kan zowel worden gedownload op iOS als Android mobiele apparaten in de Apple App Store en de Google Play Store. De mobiele tradingapplicatie is intuïtief ontworpen en geperfectioneerd om een perfecte mobiele tradingervaring te bieden. Traders hebben toegang tot een geavanceerd dashboard, compleet met een waaier aan managementtools, geavanceerde grafieken, live-feeds van markttrends en een sociaal aspect voor het begrijpen van het marktsentiment. Het mobiele trading platform heeft niet hetzelfde niveau van verfijning als de desktop- en webgebaseerde handelsplatformen van AvaTrade, maar richt zich eerder op een eenvoudige maar feilloze mobiele tradingervaring. Dit is immers precies wat traders willen van een mobiel handelsplatform, aangezien ze serieuze transacties en beslissingen zullen uitvoeren met behulp van de desktop-platforms. Daarom biedt de AvaTradeGo app toegang tot de portefeuille van de trader, eenvoudige analysetechnieken, inzichten in het marktsentiment en een sociaal handelsaspect.

Demo-account

Voor traders die twijfelen of ze met AvaTrade moeten handelen, hebben ze toegang tot een live demo-account die hetzelfde is als een echte account. Traders kunnen een authentieke tradingervaring beleven door te handelen met virtueel geld op de demo-account. Alle dezelfde tools, functies en tradinginstrumenten zijn beschikbaar in de demo-account. Daarom kunnen traders de AvaTrade trading platforms uit de eerste hand ervaren voordat ze zich vastleggen op een echte account.

Soorten accounts

AvaTrade biedt hun traders slechts twee soorten trading accounts aan, een standaard trading account en een swap-vrije islamitische tradingaccount voor moslim traders. Alle accounts zijn gratis te openen, maar vereisen een minimale storting van $100. Bij het openen van een account hebben traders toegang tot alle platformen, tools en functies die AvaTrade te bieden heeft. Elke handelaar wordt gelijk behandeld en krijgt dezelfde kansen.

Een account openen

Een rekening openen bij AvaTrade is heel eenvoudig en gemakkelijk. Er zijn slechts drie basisstappen om uw rekening te openen, bekijk ze hieronder.

  1. Vul het aanvraagformulier in op de website van AvaTrade.
  2. Controleer uw persoonlijke informatie.
  3. Stort minimaal $100 op uw account.

 

De bovenstaande stappen zijn eenvoudig, maar AvaTrade heeft bepaalde documenten nodig om uw account te verifiëren. Alle traders moeten een exemplaar in kleur van een door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs (paspoort, rijbewijs, identiteitskaart) overleggen. Ook moeten traders, om uw identiteit verder te bewijzen, een bewijs met adresgegevens overhandigen. Zo kunnen traders bijvoorbeeld een energierekening van de laatste 6 maanden voorleggen. Op de energierekening moeten uw naam en adres staan die overeenkomen met de gegevens die u in het aanvraagformulier hebt opgegeven. Als u geen energierekening heeft, werkt een bankafschrift met uw naam en adres ook. Het hele verificatieproces duurt niet langer dan een paar dagen en eenmaal traders die geverifieerd zijn, kunnen beginnen met handelen.

Opname van gelden

AvaTrade biedt een eenvoudig proces voor het afhalen van fondsen. Om geld van uw rekening op te nemen, moet u naar de opnamesectie op uw account navigeren en een aanvraag doen voor een opname door het online opnameformulier in te vullen. Bij het invullen van deze aanvraag worden de beschikbare opnamemethoden aan u getoond. Als gevolg van de anti-witwasvoorschriften moeten traders hun fondsen afhalen bij dezelfde bron als waar ze hun geld hebben gestort. Ze moeten dit doen voor maximaal 200% van hun storting. Als een trader bijvoorbeeld $ 1000 via een creditcard stort, moeten ze hun eerste $ 2000 op diezelfde creditcard opnemen voordat er andere opnamemethodes beschikbaar komen. Alle afhalingen worden over het algemeen binnen 1 – 2 werkdagen verwerkt, maar er worden 10 werkdagen uitgetrokken voor afhalingen. De beschikbare afhalingsmethodes waartoe traders toegang hebben zijn onder andere; Creditcard, Bank Wire Transfer, Skrill, WebMoney en Neteller.

Educatie van handelaren

AvaTrade is begaan met het opleiden van hun klanten zodat zij met vertrouwen kunnen handelen en beschikt daarom over een uitgebreid trainingcentrum op hun website. In dit trainingscentrum vinden traders talloze artikelen, tutorials, gidsen, tradingvideo’s, webinars, eBooks, en nog veel meer. AvaTrade beschikt over trainingsmateriaal voor zowel beginnende als gevorderde traders, dus wat uw ervaringsniveau ook is, het trainingscentrum van AvaTrade kan u helpen met het verbeteren van uw situatie.

Moet ik met AvaTrade handelen?

AvaTrade is een zeer gerenommeerde online tradingmakelaar die uitzonderlijke tradingservices aanbiedt. Ze zijn gericht op een breed aanbod van traders en bieden verschillende financiële instrumenten aan voor transacties op tal van wereldmarkten. Het is duidelijk toonaangevend in de sector, aangezien zij talrijke onderscheidingen in de wacht hebben gesleept en zowel sterk gereglementeerd als multinationaal zijn. Als u een handelaar bent die op zoek is naar een professionele en bekwame tradingmakelaar, dan kan AvaTrade voor u de juiste keuze zijn.

Recensie van AvaTrade

Reacties over AvaTrade
( 0 )
Beoordeling gebruikers: 4.4 / 5

Een reactie plaatsen

AvaTrade – Recensies en Reacties van Handelaren 2024

Site bekijken