Skip to Content

Olymp Trade Malaysia: ulasan dan yayasan perdagangan 2024

4.0 / 5

Setelah ditubuhkan pada tahun 2014, Olymp Trade adalah wakil generasi kedua platform perdagangan kewangan yang patut diberi perhatian; dengan fokus kepada satu produk dan kebolehgunaan platform perdagangannya, Olymp berjaya mencipta penyelesaian perdagangan yang mudah tetapi hebat, membolehkan ia berkembang maju di pentas antarabangsa.

1. Maklumat Umum

Olymp Trade adalah platform perdagangan kewangan baru yang bercita-cita tinggi, ia menggabungkan amalan terbaik industri dan pendekatan inovatif untuk menubuhkan satu tahap kualiti perkhidmatan yang baru. Pedagang baru dan pedagang profesional yang berpengalaman boleh mencuba platformnya kerana ia menawarkan akaun demo yang boleh digunakan bersama akaun sebenar secara serentak, serta alat yang banyak untuk menganalisis dan meningkatkan pemahaman anda mengenai pasaran.

Di antara kelebihan platform ini adalah jumlah deposit minimum yang dikurangkan, pendidikan interaktif, analisis dari pedagang profesional serta keberkesanan operasi khidmat sokongan. Meletakkan kualiti sebagai pemacu, OlympTrade.com telah mengumumkan visinya sebagai memberi sumbangan kepada pembangunan pasaran antarabangsa platform perdagangan kewangan.

2. Kelebihan dan Kekurangan

Deposit minimum yang rendah: anda boleh menambah nilai akaun perdagangan serendah 10$ atau 10€. Jumlah minimum perdagangan juga tidak tinggi – 1$/1€.

Akaun demo: satu kelebihan buat pedagang baru. Berbeza dari kebanyakan platform lain, di sini anda boleh menggunakan akaun demo bersama-sama dengan akaun sebenar serta menggunakan pautan khas untuk beralih antara dua akaun tersebut. Setiap pedagang boleh bereksperimen dengan 10,000 “dolar-demo” untuk membangunkan kemahiran mereka dan menguji strategi perdagangan.

Platform perdagangan yang unik: Olymptrade telah membangunkan platform perdagangan proprietari yang memberi kelancaran operasi dan kemungkinan untuk melaksanakan fungsi-fungsi tambahan bergantung kepada keperluan pelanggan.

Ketersediaan maklumat pendidikan: platform menyediakan peluang untuk mempelajari pelajaran perdagangan secara percuma, melayari analisis pasaran dan mengakses isyarat perdagangan untuk melaksanakan analisis mendalam.

Pengawasan kawal selia: Olymptrade dikawal selia oleh FinaCom, memastikan kebolehpercayaan platform perdagangan dan memberikan kliennya manfaat seperti penyelesaian pertikaian undang-undang dan pampasan deposit jika berlaku pelanggaran oleh syarikat.

Bonus selamat datang: sehingga 50% bonus disediakan untuk deposit pertama, bergantung kepada jumlah deposit. Bonus boleh digunakan untuk menerima keuntungan tambahan – dan ia tidak boleh dikeluarkan.

Akses ke MetaTrader 4: Olymp Trade kini menyokong MetaTrader 4 - salah satu platform perdagangan dalam talian yang terkenal di dunia.

Pengeluaran percuma: syarikat tidak mengenakan bayaran yuran pengeluaran.

Tiada aplikasi untuk Windows: buat masa ini, platform menyediakan versi mudah alih platform perdagangan yang boleh diakses dari mana-mana pelayar web. Aplikasi mudah alih persendirian untuk Android dan iOS disediakan, akan tetapi aplikasi komprehensif untuk Windows masih belum diumumkan.

3. Terma Perdagangan

Olymp Trade menyediakan kliennya dengan pelbagai jenis aset yang boleh didagangkan: 8 pasangan mata wang berserta komoditi, indeks, saham individu dan indeks bitcoin. Olymp Trade juga menawarkan perdagangan klasik “beli/jual” dengan masa tamat tempoh bermula dari satu minit sehingga tiga jam. Anda boleh mula berdagang dari serendah $10, dan jumlah perdagangan terendah adalah $1, di mana ia membolehkan percubaan dan pembelajaran dengan peningkatan baki perdagangan secara beransur-ansur.

4. Aset yang Boleh Didagangkan

Klien Olymp Trade boleh berdagang mata wang berikut dalam kombinasinya yang paling popular: EUR / USD / RUB / AUD / CAD / CHF / GBP / JPY; emas, perak dan minyak juga disediakan. Tambahan lagi, syarikat menawarkan perdagangan dalam indeks saham utama seperti Dow Jones, DAX, S&P 500 dan Nasdaq; akhir sekali, para pedagang boleh memilih dari pelbagai jenis saham syarikat individu termasuk Apple, IBM, Microsoft, Coca-Cola, Facebook dan syarikat multinasional yang lain. Meskipun bilangan aset tersedia adalah sederhana, platform telah meliputi kebanyakan permintaan perdagangan dengan menampilkan semua aset yang penting. Selain yang dinyatakan di atas, Olymp Trade juga menawarkan perdagangan bitcoin 24/7.

5. Platform Perdagangan

Seperti yang dinyatakan di atas, platform perdagangan Olymp telah dibangunkan oleh kumpulan pengaturcaraan syarikat ini sendiri, memudahkan pembetulan dalaman dan pemindaan serta pelaksanaan kemas kini teknikal. Platform menawarkan aplikasi mudah alih iOS dan Android, dan platform versi pelayar juga disesuaikan untuk mana-mana resolusi skrin, membolehkan platform perdagangan digunakan pada telefon pintar dan tablet tanpa kesulitan.

Olymp Trade fokus kepada satu alat perdagangan – klasik “beli/jual”; platform menawarkan 8 terma yang distandardkan dengan tempoh paling lama iaitu 3 jam dan paling singkat 1 minit; para pedagang juga boleh menetapkan rangka masa mereka sendiri. Sehubungan dengan ini, platform masih boleh dianggap agak minimalis disebabkan pilihan alat dan aset yang sederhana, namun demikian, fakta yang sama berserta tahap kebolehgunaan yang tinggi menjadikan ia satu pilihan menarik bagi pedagang baru.

Dalam kes perdagangan yang menguntungkan, peratus keuntungan adalah berbeza-beza antara 10-80%, bergantung kepada aset dan situasi pasaran semasa seperti ketidakstabilan. Selepas perdagangan yang rugi, satu tetingkap kecil akan muncul, memberi cadangan untuk pergi ke bahagian pendidikan atau menyesuaikan diri dengan isyarat automatik semasa. Di bahagian kiri skrin perdagangan Olymp, satu indikator boleh ditemui dengan kedudukan semasa pedagang yang lain, yang mungkin boleh digunakan sebagai isyarat perdagangan yang berlainan. Pengguna dibenarkan untuk membatalkan perdagangan sehingga ¾ satu tempoh aktif perdagangan.

Antara muka perdagangan adalah mudah, kemas tersusun dan mudah difahami, namun ia kekurangan faktor “wau” yang mungkin dapat menarik pedagang berpengalaman; manakala pedagang baru akan mendapati ia adalah satu pengenalan berpotensi untuk ke dunia platform perdagangan kewangan .

6. Akaun, Deposit dan Pengeluaran

Pada masa ini, platform menawarkan satu jenis akaun dengan deposit minimum serendah $10/€10, dengan bonus pendaftaran sehingga 50% dari jumlah deposit. Bonus itu tidak boleh dikeluarkan dan bermaksud sebagai leveraj tambahan yang boleh membantu meningkatkan keuntungan – yang seterusnya akan menjadi milik pedagang dan boleh dikeluarkan menggunakan prosedur normal. Tanpa mengira jumlah yang didepositkan, semua klien disediakan dengan bahan pendidikan serta analisis pasaran dan ulasan yang disusun oleh pedagang-pedagang profesional.

Membuka akaun dengan Olymp Trade tidak mengambil masa lebih dari 10 minit; di laman utama platform, klik pada butang “Buka Akaun” dan taipkan maklumat peribadi berikut: nama pertama dan nama keluarga, e-mel dan nombor telefon; tetingkap yang sama akan membolehkan anda memilih antara akaun USD dan EUR.

Kaedah-kaedah berikut boleh digunakan untuk menambah dan mengeluarkan dana di Olymp Trade: kad bank Visa dan MasterCard, Neteller, Skrill, dan dompet elektronik yang lain. Prosedur pengeluaran agak cepat dan mudah berbanding kebanyakan platform perdagangan kewangan yang lain.

7. Perdagangan Demo

Tidak seperti kebanyakan platform lain, Olymp Trade memberi peluang kepada kliennya untuk menerokai platform tanpa membuat deposit wang sebenar, dengan menggunakan akaun demo. Selepas menyelesaikan pendaftaran, anda akan mendapat akaun maya bernilai $10,000 dengan sebut harga yang sama dan tiada had fungsi. Satu-satunya perbezaan di antara akaun demo dan sebenar adalah dana maya tidak boleh ditukar menjadi wang sebenar, dan untuk memulakan perdagangan sebenar, anda perlu membuat deposit sebenar.

Selepas anda menambah dana ke akaun sebenar, akaun demo anda tidak akan hilang, bermakna anda masih boleh menggunakannya untuk menguji strategi perdagangan yang baru pada bila-bila masa. Namun, anda perlu ingat bahawa akaun demo tidak boleh diisi semula, cth. anda tidak akan dapat set semula wang maya jika baki akaun demo anda kosong.

8. Pendidikan Pedagang

Olymp Trade menyediakan satu set lengkap bahan pembelajaran untuk kliennya - pedagang baru dan profesional. Di halaman utama, anda boleh melihat pautan ke dua bahagian – “Pendidikan” dan “Analisis”. Sebelumnya, syarikat menawarkan video dengan maklumat praktikal, glosari, bahagian Soalan Lazim serta buku elektronik yang ditulis oleh penganalisis syarikat. Selain itu, syarikat juga mengadakan webinar secara tetap yang menawarkan maklumat praktikal tambahan dan peluang untuk bertanya kepada pedagang profesional. Bahagian “Analisis” mengandungi carta langsung dengan indikator dan analisis lanjutan, satu kalendar ekonomi dengan isyarat dari portal data Investing.com serta analisis pasaran yang terkini.

9. Perlukah Saya Memilih Olymp Trade?

Disebabkan pelbagai rangka masa dan fokusnya yang minimalis, platform perdagangan ini adalah pilihan menarik untuk pedagang baru membangunkan kemahiran mereka dan menggunakan pengetahuan teori dalam kedua-dua analisis teknikal dan fundamental.

Secara umumnya, platform ini telah menyediakan asas yang kukuh untuk pedagang baru bertemu dengan seni perdagangan kewangan; tahap kualiti yang boleh dilihat dalam setiap aspek aktiviti syarikat berpotensi untuk menjadikan Olymp Trade sebuah peneraju dalam pasaran platform perdagangan kewangan.

Mula berdagang ›

Ulasan tentang Olymp Trade

Komen tentang Olymp Trade
( 66 )
Rating pengguna: 4.4 / 5

Komen: 66

 1. avatar
  hafizan bin abdul haling
  30/11/2017

  bolehkah bagi saya nombor akaun untuk saya melabur dalam olymp trade ini?kerana saya tiada master card,atau seumpama cara memasukkan duit ke akaun untuk aktif berdagang.

  • avatar
   Khairul
   16/12/2017

   Pakai debit card pun boleh bro asalkan didalam ada duitnya…

   • avatar
    Jani
    30/04/2021

    Boss guna kad debit Master card wasap sy boss 0187912809

    5/5

  • avatar
   PJ
   05/12/2018

   Pakai e-banking je la macam maybank2u atau RHB. Cara e-wallet pun ada gak mcm Neteller , Fasapay
   etc …tapi tak pasti Malaysia bole ke tak. Hari tu sy try register tak boleh. So last2 pakai maybank2u jek…Settle !

 2. avatar
  Saing
  15/01/2018

  Kenapa sya punya akaun terus menurun dari yg diposit

 3. avatar
  Roslan abdu
  09/03/2018

  Tuan ,menggenai deposit dlm olymp trade saya tida ada master cad cuma yg ada kad atm…persolaan nya bagai mana saya hendak
  Mendeposet dlm pelaburan olymptrade sadangkan tiada akaun utk saya bank in ke akaun olymptrade.

 4. avatar
  roni
  14/03/2018

  msalam ,mun pakai debit card mok transfer kemana..

 5. avatar
  Adam
  16/03/2018

  Bolehkah saya deposit hanya melalui kad atm bank?

 6. avatar
  Feei72
  28/03/2018

  slm. bole kah kita buat auto trade

 7. avatar
  Lenn
  02/04/2018

  Keuntungan akan automatik masuk akaun bank/debit card atau ada prosedur pengeluaran tertentu?
  Thank you

  • avatar
   PJ
   05/12/2018

   tak la automatik…kena withdraw ikut cara kita deposit duit..jgn gatal2 buat cara deposit dan withdrawal lelain…misalnya deposit maybank2u , pastu withdraw guna credit card…memang merana la korang nak tunggu dapat duit. kalau guna cara betul iaitu deposit dan withdrawal cara yang sama kejap jek dpt..paling lama 5 hari bekerja.

 8. avatar
  Mahmud
  03/04/2018

  Nak masuk duit dan nak keluar duit bagaimana caranya,

 9. avatar
  Fauzi
  18/04/2018

  Paling menarik n ok

  • avatar
   Nurul
   07/10/2018

   Saya ingin belajar saya dah transfer melalui debitcard smlm 20usd..tapi saya x pandai guna n mulakan

 10. avatar
  Stanley
  02/06/2018

  Sya mencari rakan Utk belajar lebih lanjut

  • avatar
   Fahmi
   20/08/2019

   Saya berminat untuk belajar. Saya 0 tntg nie

 11. avatar
  Abbas
  03/08/2018

  Ada ke yang kt jb…nk belajar

 12. avatar
  Shahrul anuwar bin hassan
  04/08/2018

  Apakah jaminan boleh menguntungkan kita?

  • avatar
   Mustizah
   24/05/2020

   Boleh tau nanti apa bank saja yg bole digunakan untuk Transfer secara online

 13. avatar
  Azizah
  05/08/2018

  Bolih x sya mngunakn kad atm Bsn..selain dari kad bank yg lain??

 14. avatar
  Dyg
  20/08/2018

  Kenapa setelah saya daftar sebagai VIP deposit sebanyak USD2000 wang tidak boleh di witdraw? Sebaliknya mereka meminta bergambar selfie dengan kad pengenalan dan kad bank yang menunjukkan beberapa digit nombor kad.

 15. avatar
  Junaidi bin mohamad John
  25/08/2018

  Ya,bagai mna saya nak buat diposit,kalau ada no akaun olymp Trade senang saja bank in…saya pum nak cuba juga dlm perdagangan ini..

 16. avatar
  Mohd azrin
  27/08/2018

  Kenapa susah sgt nk masukkan deposit?

 17. avatar
  nordin
  01/09/2018

  mana nak ambil training

 18. avatar
  Anuar
  16/09/2018

  Betul ke kalu join vip usd2000 boleh trade tanpa risiko rugi..

  • avatar
   Sikal
   16/05/2020

   Selepas transfer deposite, brp lama boleh widhraw atau tarik balik deposite tu? Adakah 3 jam atau??

 19. avatar
  sue
  17/09/2018

  hai semua . klau ada apa apa soalan saya cadangkan encik/cik boleh terus messenger kepada olymp trade malaysia di facebook. Semoga dapat membantu.

 20. avatar
  Zali
  26/09/2018

  Boleh ajar saya cara-cara mahu join

 21. avatar
  ALIZAN BIN AZIZ
  27/09/2018

  sya tk dapat nk withdraw account sya…tlong bgi pencerahan bgaimana sya dpt withdraw

 22. avatar
  Saliyanti
  18/10/2018

  Saya tidak ada Mastercard.. Kad ATM ada la
  bagaimana masuk dan pengeluaran

 23. avatar
  ALGY
  01/11/2018

  saya trade lot 10.0 win tapi balance tak bertambah,kedua kali trade dgn lot yg sama tapi balance tetap tak bertambah.mohon pencerahan tuan

 24. avatar
  Mehdi
  20/11/2018

  Saya tidak selalu mempercayai rating, tetapi hakikat bahawa Olymp Trade biasanya berada pada kedudukan pertama memang cukup adil, dan saya belajar dari pengalaman saya sendiri. Broker ini mempunyai platform dagangan yang mudah dan menarik, banyak perdagangan aset dan kripto. Saya suka hakikat bahawa anda tidak perlu memenuhi bonus pada platform broker ini, dengan kata lain, keuntungan yang diperoleh daripada dagangan dengan bonus boleh dikeluarkan dengan serta-merta. Olymp Trade mempunyai banyak aset perdagangan dengan keuntungan yang tinggi sehingga 82%, dan untuk pelanggan VIP sehingga 92%. Walau bagaimanapun, untuk menjadi VIP, anda perlu mempunyai deposit sebanyak $2000. Tetapi saya memerlukan sedikit sahaja untuk mencapainya.

 25. avatar
  Batas
  24/11/2018

  Ada tak group whatsapp atau facebook yang kita boleh discuss atau tanyakan pasal Olymp Trade ni? Kalau ada tolong bagi cadangan mana group yang bagus utk dijoin. Tq.

 26. avatar
  Ujang
  11/12/2018

  Maaf tumpang Tanya. APA sebab nk buat deposit pon x boleh? Internet banking dh aktif. Maybank2u xde masalah tp tetap gagal buat deposit. Sape boleh tolong? Or ada group wasap take?

 27. avatar
  sudip
  18/12/2018

  bos boleh bagi no acc utk deposit x,baru ingin mencuba..

 28. avatar
  Zuhr
  24/12/2018

  Saya mengesyorkan Olymp Trade sebagai broker yang sangat baik. Bonus digunakan dengan bijak, saya tidak menjangkakan bahawa bonus boleh menjadi manfaat sebenar. Bercakap tentang pengeluaran dana, saya terkejut dengan keperluan pengesahan pada mulanya, tetapi selepas itu saya menerima wang dalam masa 24 jam. Semuanya baik-baik sahaja!

 29. avatar
  kande john
  18/01/2019

  berminat nk cuba..mane yg sesuai utk mulakan dgn usd atau eur??

 30. avatar
  waja
  14/02/2019

  Hari pertama trade dah untung $15 dgn modal $15.Cepat2 draw tarik balik modal.

 31. avatar
  Din86
  02/04/2019

  Salam 1 malaysia.. mau tanya cara nak withdraw duit dari wallet fasapay.com ke cimb bank mcm mana ye.. tolong saya….

 32. avatar
  Rizal
  17/04/2019

  Salam
  Saya regster olymptrede di app.
  Kenepa saya transfer banking nama 2orang akaun bertukar boleh bantu x

  • avatar
   Rizal
   17/04/2019

   Nombor akaun broker
   Bertukar2…
   Boleh bantu x…
   Klu terjadi penipuan kpd siapa sya
   Rujuk

 33. avatar
  Yusry
  24/04/2019

  Saya nak minta tolong ajarkan macam mana nak melabur dlm olymp trade ni…tak faham..saya ade download app Olymp Trade..tetapi tak tahu nak labur

 34. avatar
  Yusuf
  31/05/2019

  bagi yg berada dikwsn JB blh hbngi sy sekira ada masallah dlm membuka akaun,deposit,withdraw & dsb,kita blh trade sama²
  Yusuf 01139984077

 35. avatar
  Saiful
  26/06/2019

  Saya ingin mengucapkan terima kasih kepada semua kakitangan Olymp Trade atas platform dagangan mereka yang boleh dipercayai dan berkualiti tinggi, atas kerja yang berterusan mereka dalam penambahbaikan jangka perdagangan, semua webinar yang berkesan yang mereka sediakan, dan terima kasih khas kepada sokongan teknikal dan pengurus peribadi.

 36. avatar
  FAIRUZ IDRIS
  27/06/2019

  Saya ingin belajar mcmne cara mendaftar utk membuka akaun deposit withdraw dan sebagainye saya tak berapa faham..

 37. avatar
  Awang
  29/06/2019

  Saya berdiri di belakang ulasan-ulasan positif dari para pedagang mengenai broker Olymp Trade. Pembayaran dilakukan tanpa sebarang kelewatan dan tidak ada komisen dikenakan.Wang anda tidak akan dibawa keluar oleh orang lain dan tidak pernah disekat. Anda boleh dan digalakkan berdagang dengan akaun demo terlebih dahulu sebelum membuka akaun yang sebenar , yang sepatutnya menunjukkan hasil yang positif. Satu lagi kemudahan di platform ini ialah ia mempunyai kalendar ekonomi yang tersedia di laman web utama.

 38. avatar
  Basyr
  03/07/2019

  Saya tidak boleh mengatakan apa-apa yang buruk mengenai Olymp Trade. Broker ini boleh dipercayai, ia sangat mudah untuk berdagang, ia mempunyai semua yang anda perlukan dan lebih lagi. Sebagai contoh, broker ini sering mengumumkan happy hour untuk mana-mana pasangan apabila pasangan ini sedang diniagakan dengan peningkatan keuntungan. Saya tidak melihat sebarang sebab untuk mengabaikannya. Kenapa menyerah sesuatu yang ditawarkan untuk anda memahaminya dengan segera? Bercakap mengenai pengeluaran wang, semuanya baik-baik saja juga. Keuntungan cepat dikeluarkan, tanpa bayaran perkhidmatan.

 39. avatar
  Melur Tun
  17/07/2019

  Saya suka bagaimana Olymp Trade membolehkan menggunakan bonus. Broker biasanya memberi bonus untuk meningkatkan turnovers dagangan dan memaksa orang untuk mengerjakannya, dan di sini bonus diaktifkan dengan keseimbangan negatif, dan anda terus berdagang dan tidak perlu melakukan apa-apa.

 40. avatar
  Musa
  30/07/2019

  Saya ingin memberitahu mengenai sokongan dalam talian yang cepat dan berkualiti tinggi. Jawapannya dalam masa 10-15 saat, setiap kali saya beralih kepada mereka, mereka memberikan maklum balas yang membina dengan cadangan selanjutnya. Ini terpakai untuk pengeluaran wang, cas dividen dan banyak isu lain juga. Anda sentiasa boleh bergantung dengan Olymp Trade.

 41. avatar
  Hakim
  02/08/2019

  Platform perdagangan dalam talian Olymp Trade sentiasa menitikberatkan keselamatan dan ketelusan dalam isu dagangan. Anda tidak akan selalu mendapat keuntungan tetapi terma perdagangan Olymp Trade sangat menguntungkan bagi pengguna. Ini platform yang hebat untuk pedagang baru dalam menguasai kemahiran kerana deposit minimum adalah 10 dolar.

 42. avatar
  Phaneesh
  13/08/2019

  Olymp Trade adalah broker yang boleh dipercayai. Saya tidak pernah mempunyai sebarang masalah untuk membuat deposit atau untuk mengeluarkan wang. Saya harap ianya akan terus kekal stabil sampai bila-bila. Pilihan pelaburan adalah luas dan sentiasa dikemas kini dengan aset baru. Saya tidak mengejar 100% pulangan setahun. Saya gembira dengan pulangan 20peratus saya yang stabil.

 43. avatar
  Unknown
  14/08/2019

  Salam…halal ke ni??

 44. avatar
  Yuz
  17/08/2019

  Hari ni saya tidak boleh login Olymptrade. Kenapa ya?

 45. avatar
  Kemal
  27/08/2019

  Olymp Trade adalah broker yang bertuah bagi saya. Semasa berdagang dengannya, saya berjaya meningkatkan belanjawan saya dengan baik. Broker mewujudkan semua syarat untuk perdagangan yang berjaya. Malah perkara-perkara kecil mengatakan banyak mengenai broker. Sebagai contoh, ia menyediakan e-mel berita penting atau webinar yang akan datang. Saya juga suka bahawa broker ini membolehkan anda menutup perjanjian terlebih dahulu. Ini membolehkan anda meminimumkan kerugian secara literal, dan jika arah alirannya meningkat dengan mendadak ke arah yang betul, maka anda boleh meningkatkan peratusan keuntungan. Ini dinyatakan secara terperinci dalam perjanjian pelanggan. Saya menganggap Olymp Trade sebagai broker yang sangat baik.

 46. avatar
  Hasbi
  30/08/2019

  Sy cuba deposit melalui maybank2u utk olymp trade tapi keluar Dana tak cukup berapa perlu dalam akaun untuk deposit

 47. avatar
  Ansuma
  05/09/2019

  Saya berdagang dengan platform dalam talian yang selamat iaitu Olymp Trade. Saya membuat pertaruhan, cuba meramalkan harga aset yang saya pilih dan tetapkan masa tamat untuk pertaruhan saya. Apabila ia berlalu, pertaruhan akan ditutup. Jika ramalan saya betul, saya boleh mendapat sehingga 90% dari jumlah pertaruhan.

 48. avatar
  Alain Piou
  10/09/2019

  Platform perdagangan dalam talian Olymp Trade mempunyai terma yang baik untuk pelanggannya. Tidak ada penyebaran dan ada hamparan yang membantu anda tidak kehilangan lebih banyak daripada yang anda simpan. Tambahan lagi, stop out adalah ciri yang hebat untuk pedagang baru. Platform memproses bayaran dalam 24 jam tanpa penangguhan.

 49. avatar
  Anvar Miskoluan
  21/09/2019

  Saya telah dan akan bekerjasama dengan Olymp Trade kerana platform yang lebih baik masih belum dicipta. Kemasukan adalah rendah, tidak ada masalah dengan pengeluaran dana, julat pelaburan mempunyai aset yang lebih daripada cukup, dan terdapat 11 bingkai masa untuk analisis yang lebih tepat. Dan bagi mereka yang malas, ada isyarat percuma yang menunjukkan hasil yang baik. Nah, saya puas dengan segala-galanya buat masa ini!

 50. avatar
  Amin
  28/11/2019

  Minimum withdrawal and estimate time for withdrawal proces?? How long it take??

 51. avatar
  Maratin
  22/12/2019

  Adakah cara deposit dan withdrawnya sama dgn forex..sbbnya saya adalah seorang trader forex dan mula berjinak dgn olymp trade..nampaknya olymp trade lebih mudah hanya dgn cara menganalisis pergerakan candlestik..

 52. avatar
  Mohd jamil
  12/02/2020

  Adakah setelah saya membuat deposit ke dlm olymp trade, saya hanya berdiam menunggu keuntungan saja, atau urus niaga kena saya lakukan sendiri

 53. avatar
  Anuar
  02/03/2020

  Mcm mn cara nk deposit….

  • avatar
   Mustizah
   24/05/2020

   Dah download aplikasi olymp baru boleh buat Transfer

 54. avatar
  mohd ali
  04/03/2020

  Saya ingin tahu nombor akaun Olymp trade…untuk deposit melalaui Maybank2u.

 55. avatar
  Geng saham shariah
  02/08/2020

  Siapa tahu apa hukum syarak main olymptrade ni…cepat info kami…nak masuk jadi vip ni

 56. avatar
  Bagaimana caranya saya nak tukar nombor Telefon lama ke nombor Telefon baru fi akaun olymptrade? Tlg beri pencerahan. Sebab akaun lama saya tak boleh log masuk kerana Belum tukar nombor Telefon baru.
  12/08/2020

  Bagaimanakah caranya saya nak tukar nombor telefon lama ( dah tak ditamatkan) ke nombor telefon baru di akaun olymptrade saya? Tlg beri pencerahan. Sebab akaun lama saya tak boleh log masuk kerana belum tukar nombor telefon baru yg aktif sekarang.

  5/5

Tinggalkan komen

Olymp Trade Malaysia: ulasan dan yayasan perdagangan 2024

Lawati Laman