Skip to Content

Ayrex — ulasan broker dan maklum balas pedagang

4.3 / 5

Perhatian! Kami menasihatkan untuk tidak berdagang dengan broker ini. Kami cadangkan anda memilih ini ???????? broker dipercayai

Broker opsyen binari Ayrex ditubuhkan oleh pembangun teknologi di St. Kitts and Nevis pada tahun 2014. Ia dicipta menggunakan teknologi moden yang menjadikan platform berkenaan ultra pantas, yang membawa manfaat terhadap dagangan.

1. Maklumat umum mengenai Ayrex

Salah satu daripada platform terpantas yang pernah dihasilkan kini beroperasi dengan reka bentuk serba baru, dan membolehkan pedagang untuk mendapatkan sebut harga langsung di samping keupayaan untuk menempatkan urusniaga dengan pantas. Klien amat gembira dengan pengeluaran automatik segera ke dalam e-dompet mereka tanpa sebarang komisen. Broker ini memerlukan deposit minimum sebanyak $5 sahaja, manakala klien boleh memulakan dagangan tanpa sebarang deposit melalui manfaat bonus selamat datang dan pertandingan mingguan.

2. Kelebihan dan kelemahan

Platform ultra pantas dengan teknologi berkelajuan tinggi: Ayrex merupakan platform terpantas di pasaran. Anda boleh mendapatkan sebut harga langsung dan menempatkan urusniaga dengan kelajuan pelaksanaan ultra pantas. Inovasi tercanggih digunakan demi mencapai perkembangan besar ketika anda melakukan dagangan binari.

Deposit dan pengeluaran minimum sebanyak $5 sahaja: Kelebihan utamanya buat anda ialah keupayaan untuk anda mula melakukan dagangan dengan deposit minimum sebanyak $5, ketika broker lain biasanya memerlukan sekurang-kurangnya $50.

Pengeluaran segera: Kelebihan utama Ayrex ialah sifatnya sebagai satu-satunya platform di pasaran yang membolehkan klien untuk melakukan pengeluaran keuntungan dengan serta merta ke dalam e-dompet mereka. Klien Ayrex boleh memproses deposit dan pengeluaran mereka tanpa campur tangan pihak ketiga. Mereka dapat mengekalkan belanjawan dagangan dengan mudah kerana pengeluaran automatik adalah bebas daripada sebarang caj.

Pertandingan mingguan percuma: Klien boleh mengambil bahagian dalam pertandingan demo ultra pantas yang dianjurkan tiga kali setiap minggu. Pemenang akan memperoleh hadiah wang tunai sebenar. Tiada deposit diperlukan kerana tiada had dari segi kekerapan penyertaan.

Isyarat dengan kadar kejayaan 60%: Isyarat binari yang tepat oleh pembekal yang dipercayai. Ia dapat membantu untuk menganalisis situasi pasaran semasa dan mengurangkan kerugian.

Jabatan Sokongan Terbaik 2016: Anda tidak perlukan lagi pengurus peribadi dengan bantuan ejen prihatin daripada Jabatan Sokongan. Pegawai profesional kami yang terlatih akan membimbing anda menerusi ciri-ciri platform dan menguruskan semua persoalan anda.

Platform demo dengan akses percuma: Tiada lagi cara yang lebih bermanfaat untuk mendapatkan pengalaman berharga ini, cubalah pelbagai strategi dan capai keputusan yang memberangsangkan tanpa sebarang kerugian berbanding melakukan dagangan pada platform demo terbaik ini. Kelebihan tiada tandingan yang menjadikan Ayrex terus di hadapan berbanding pesaingnya adalah platform demonya yang boleh digunakan secara bebas oleh pengguna yang tidak berdaftar.

Tidak dikawal selia oleh CySEC: Salah satu daripada waktu yang paling mencabar dan proses yang paling merumitkan adalah ketika di bawah kawalan selia CySEC. Ayrex telah memohon lesennya sendiri dan dalam proses untuk berunding dengan organisasi berkenaan.

Kurang alat analisis: Ayrex sentiasa bergerak maju dan penanda seperti purata Pergerakan dan jalur Bollinger kini telah diperkenalkan pada aplikasi Android kami. Versi pelayar dan aplikasi iOS akan dibawakan kepada anda tidak lama lagi. Sebelum itu, para pelanggan boleh memanfaatkan Isyarat dan berita pasaran.

3. Syarat dagangan

Klien berpeluang untuk memulakan dagangan tanpa sebarang deposit dengan bonus selamat datang sebanyak $30. Pelaburan minimum, serta deposit dan pengeluaran minimum serendah $5. Kaedah deposit dan pengeluaran yang dipercayai serta sistem pembayaran mudah yang diiktiraf di seluruh dunia. Broker menawarkan tiga jenis opsyen dengan masa tamat tempoh daripada sesingkat 30 saat sehingga satu jam. Platform demo yang menakjubkan tidak memerlukan pendaftaran dan boleh diakses secara bebas, yang berfungsi berdasarkan syarat pasaran sebenar dan membolehkan pedagang untuk berlatih dan meningkatkan pengalaman dagangan mereka.

4. Aset

Ayrex menawarkan lebih daripada 50 variasi aset untuk dilaburkan dalam 15 pasangan matawang, Logam berharga, Minyak, Gas asli AS, dan pelbagai Indeks dan Stok yang lain!

5. Platform dagangan

Ayrex telah membangunkan semula platform mereka pada baru-baru ini. Ia kini dilengkapi dengan reka bentuk yang lebih menyerlah bagi membantu pedagang untuk melihat pergerakan harga dengan lebih tepat melalui bantuan visual. Pembangun Ayrex telah bekerja seiringan dengan kemajuan teknologi bagi menghasilkan sebuah platform yang mudah dan lancar. Mereka memanfaatkan inovasi termaju dengan pengaruh besar terhadap kepantasan pelaksanaan. Anda akan turut memperoleh semua sebut harga dengan kadar yang segera melalui teknologi berkelajuan tinggi baru ini. Malah platform ini adalah bebas daripada pepijat teknikal, kelewatan dan kelembapan. Platform terbaru ini amat stabil, dipercayai dan sangat mudah. Ia dilengkapi dengan semua perkara yang anda perlukan, seperti yang anda perlukan. Rekaan yang moden, canggih dan ringkas menjadikan platform ini satu kelebihan buat individu dari semua peringkat usia dan tahap pengalaman.

6. Dagangan Mudah Alih

Aplikasi mudah alih masih meninggalkan kesan jangka panjang terhadap teknologi, oleh yang demikian ia turut mempengaruhi cara untuk anda melakukan dagangan binari. Aplikasi ini dapat memberikan akses mudah kepada pasaran tanpa mengira di mana jua anda berada. Seperti versi pelayar, Ayrex beroperasi sepenuhnya pada aplikasi mudah alih Android dan iOS. Klien boleh melakukan dagangan pada opsyen Jangka pendek, mengambil bahagian dalam pertandingan yang dianjurkan malah mendepositkan dana mereka.

7. Akaun demo

Ayrex mempunyai akaun demo yang tidak memerlukan sebarang pendaftaran. Manfaat terbaiknya adalah untuk membenarkan pelanggan berlatih dan meningkatkan kemahiran mereka tanpa merugikan dana sebenar. Ia berfungsi dengan syarat pasaran sebenar dan beroperasi pada aplikasi mudah alih berdasarkan keperluan klien syarikat.

8. Jenis akaun

Pengasingan akaun tidak diamalkan di Ayrex. Semua klien dilayan dengan sama rata. Pengurus peribadi tidak diperlukan lagi dengan bantuan segera daripada jabatan Sokongan yang memenangi anugerah ‘Jabatan sokongan terbaik 2016’. Ejen sokongan kami akan membimbing klien baru menerusi ciri-ciri yang terdapat pada platform dan membantu mereka untuk menyesuaikan diri dengan pelaksanaan baru.

9. Membuka akaun

Salah satu kelebihan utama yang ditawarkan oleh Ayrex ialah pembukaan akaunnya yang begitu mudah. Pendaftaran boleh diselesaikan pada langkah pertama, kemudian anda boleh menentukan sama ada untuk mendeposit atau menuntut ‘Bonus Selamat Datang’ berjumlah $30 pada langkah berikutnya. Kedua-dua langkah ini tidak memerlukan anda untuk memuat naik sebarang dokumen. Hanya daftar dan mula berdagang.

10. Pengeluaran dana

Pengeluaran minimum ialah $5 sahaja! Klien perlu menerusi proses pengesahan mudah dengan memberikan bukti pengenalan diri dan tempat tinggal. Pengeluaran boleh mengambil masa sehingga tiga hari tetapi biasa diproses dalam masa beberapa jam sahaja. Ayrex merupakan satu-satunya broker di pasaran dengan pengeluaran segera automatik yang bebas komisen.

11. Latihan pedagang

Kami tidak menawarkan nasihat dagangan, tetapi anda boleh mengakses bahagian pendidikan, berita pasaran, analisis serta bantuan segera daripada jabatan Sokongan kami. Platform yang mesra pengguna ini turut merupakan cara terbaik untuk mempertingkatkan kemahiran anda.

12. Perlukah saya berdagang dengan Ayrex?

Jika anda inginkan dagangan yang lancar pada platform moden dan stabil dengan teknologi berkelajuan tinggi, maka anda seharusnya menyertai Ayrex. Dengan dua langkah mudah, anda dapat memulakan dagangan pada platform bersama ribuan klien lain di seluruh dunia yang gembira dengan prestasinya. Pengeluaran automatik telah mengubah cara anda memperoleh dana anda, jadi anda tidak perlu lagi menunggu dan membayar yuran untuk keuntungan yang anda perolehi! Anda boleh menikmati manfaat daripada pelbagai tawaran bonus, serta platform demo yang menarik di samping pertandingan mingguan yang dianjurkan.

Ulasan tentang Ayrex

Komen tentang Ayrex
( 0 )
Rating pengguna: 4.1 / 5

Tinggalkan komen

Ayrex — ulasan broker dan maklum balas pedagang

Lawati Laman