Skip to Content

Ayrex – prezentarea brokerului și feedbackul traderilor

4.6 / 5

Atenţie! Vă sfătuim să nu vă tranzacționați cu acest broker. Vă recomandăm această ???????? broker de incredere

Brokerul de opțiuni binare Ayrex a fost creat de niște tehnofili din St. Kitts și Nevis în 2014. Utilizarea tehnologiei moderne face platforma extrem de rapidă și, astfel, are un efect benefic asupra tranzacționării.

1. Informații generale despre Ayrex

Una dintre cele mai rapide platforme create vreodată funcționează acum cu un design nou-nouț și le permite traderilor să primească cotații directe și să plaseze tranzacții rapid. Clienții sunt mulțumiți de retragerile automate imediate în portofelele lor electronice, fără comision. Depunerea minimă este de doar 5 USD și clienții pot începe și fără depunere, profitând de bonusul de bun venit și de concursul săptămânal.

2. Avantaje și dezavantaje

Platforma ultra-rapidă cu o tehnologie nouă, de mare viteză: Puteți să primiți cotații directe și să plasați tranzacții cu o viteză super-rapidă de execuție. Pentru progresele considerabile ale modului în care puteți tranzacționa cu opțiuni binare, s-au folosit inovații de ultimă generație.

Depunerea și retragerea minimă sunt de numai 5 USD: Un avantaj semnificativ este că puteți începe să tranzacționați cu o depunere minimă de doar 5 USD, în timp ce alți brokeri solicită de obicei cel puțin 50 USD.

Retrageri imediate: Un avantaj major al Ayrex este că e singura platformă de pe piață care le permite clienților săi să-și retragă profitul imediat, direct în portofelele lor electronice. Clienții Ayrex pot să-și proceseze depunerile și retragerile fără participarea terților. Își pot păstra cu ușurință bugetul de tranzacționare pentru că retragerile automate nu sunt taxate.

Concurs săptămânal gratuit: Clienții pot participa la un concurs demonstrativ, gratuit, ultra-rapid, de trei ori pe săptămână. Câștigătorii primesc premii reale în bani. Nu este necesară o depunere, deoarece frecvența de participare nu este limitată.

Semnale cu o rată de succes de 60%: Semnalele exacte și fiabile sunt prezentate de un furnizori de încredere. Aceste semnale vă ajută să analizați situația curentă a pieței și să reduceți pierderile.

Cel mai bun departament de asistență din 2016: Cu ajutorul instantaneu al Departamentului de asistență, nici nu mai aveți nevoie de manageri personali. Profesioniști foarte calificați vă vor îndruma prin funcțiile platformei și vă vor răspunde la întrebări.

Platformă demonstrativă cu acces gratuit: Nu există un mod mai benefic de a câștiga experiență, de a testa diverse strategii și de a obține rezultate minunate, fără pierderi, decât acela de a exersa pe o platformă demonstrativă excelentă. Un avantaj absolut, care diferențiază Ayrex de concurență, este că platforma demonstrativă poate fi folosită gratuit, de utilizatori neînregistrați.

Societate nereglementată de CySEC: Obținerea reglementării de către CySEC este unul dintre procesele cele mai complicate și mai cronofage pentru un broker. Ayrex a solicitat deja licența și este în curs de negociere cu organizația.

Lipsa instrumentelor de analiză: Ayrex dezvoltă în permanență instrumente și, recent, în aplicația Android au fost introduși indicatori precum medii mobile și benzi Bollinger. În curând, aceștia vor fi disponibili în versiunea pentru browser și în aplicația IOS. Până atunci, clienții pot folosi semnalele și știrile referitoare la piață.

3. Condiții de tranzacționare

Clienții au ocazia de a începe să tranzacționeze fără a face vreo depunere, cu un bonus de bun venit în valoare de 30 USD. Investiția minimă, precum și depunerea și retragerea minimă sunt de 5 USD. Metodele de depunere și de retragere constau în sisteme de plată fiabile, recunoscute internațional, care sunt ușor și convenabil de utilizat. Brokerul oferă trei tipuri de opțiuni cu timp de expirare de la 30 de secunde – interval scurt revoluționar – până la o oră. Impresionanta platformă demonstrativă, care nu necesită înregistrare și este gratuită, funcționează în condițiile pieței reale. și permite utilizatorilor să exerseze și să câștige experiență în tranzacționare.

4. Active

Ayrex vă oferă peste 50 de active diferite în care să investiți: 15 perechi valutare, metale prețioase, petrol, gaze naturale din SA, numeroși indici și acțiuni!

5. Platforma de tranzacționare

Ayrex și-a dezvoltat recent platforma. Acum are un design extraordinar, care îi ajută pe traderi să vadă evoluția precisă a cotațiilor pe o interfață plăcută. Creatorii Ayrex sunt pe aceeași lungime de undă în ceea ce privește tehnologia și fac ca tranzacțiile să se desfășoare plăcut și fără probleme. Au folosit inovații de ultimă generație, care au influențat puternic viteza de execuție. Datorit acestei tehnologii de mare viteză, veți primi toate cotațiile extrem de repede. În plus, nu există erori tehnice, întârzieri sau decalaje. Noua platformă este stabilă, fiabilă și foarte confortabilă. Are tot ce vă trebuie, nici mai mult, nici mai puțin. Designul modern, avansat, dar simplu și adaptabil îi asigură un avantaj considerabil pentru utilizatori, indiferent de vârstă sau de nivelul de experiență.

6. Tranzacționarea pe mobil

Aplicațiile mobile au în continuare un impact pe termen lung asupra tehnologiei, schimbând modul în care puteți tranzacționa cu opțiuni binare. Datorită acestor aplicații, aveți acces ușor la piață, oriunde v-ați afla. Pe lângă versiunea pentru browser, Ayrex funcționează și pe aplicații mobile pentru Android și IOS. Clienții pot să facă tranzacții cu opțiuni pe termen scurt, să participe la concurs și chiar să depună fonduri.

7. Contul demonstrativ

Ayrex vă oferă un cont demonstrativ gratuit pentru care nu este necesar să vă înregistrați. Cea mai mare utilitate a acestuia este că le permite utilizatorilor să exerseze și să facă progrese considerabile fără să piardă fonduri. Funcționează în condițiile pieței reale și este compatibil cu aplicații mobile care îndeplinesc nevoile clienților.

8. Tipuri de cont

Pe Ayrex nu există separarea conturilor. Toți clienții sunt tratați la fel. Cu ajutorul instantaneu al Departamentului de asistență, care a primit premiul „Cel mai bun departament de asistență din 2016”, nici nu mai aveți nevoie de manageri personali. Agenții de asistență îi vor îndruma pe clienții noi prin funcțiile platformei și îi vor ajuta să se adapteze la noile implementări.

9. Deschiderea unui cont

Deschiderea unui cont pe Ayrex este cât se poate de simplă. Înregistrarea constă într-un singur pas. Al doilea pas va fi să decideți dacă doriți să depuneți sau să valorificați bonusul de bun-venit în valoare de 30 USD. Pentru niciunul din acești pași nu este necesar să încărcați documente. Pur și simplu vă înscrieți și începeți să tranzacționați.

10. Retragerea fondurilor

Retragerea minimă este de numai 5 USD! Clienții trebuie să treacă printr-un proces simplu de verificare, furnizând dovezi de identitate și reședință. Retragerile pot dura până la trei zile, dar de obicei sunt procesate în câteva ore. Ayrex este singurul broker de pe piață care oferă retrageri imediate, automate, fără comision.

11. Formarea traderilor

Nu puteți primi sfaturi de tranzacționare, dar aveți acces la o secțiune de educație, știri despre piață, analize și ajutor imediat din partea Departamentului de asistență. Platforma demonstrativă ușor de folosit va fi, la rândul ei, o modalitate excelentă de a vă îmbunătăți competențele.

12. Ar trebui oare să tranzacționez cu Ayrex?

Dacă doriți să tranzacționați fără probleme pe o platformă modernă și stabilă, cu o tehnologie nouă, de mare viteză, atunci în mod sigur ar trebui să vă înscrieți pe Ayrex. Cu doi pași simpli, veți începe să tranzacționați pe platforma care a impresionat mii de clienți din toată lumea prin performanțele sale extraordinare. Retragerile automate au schimbat modul în care puteți dispune de fonduri: nu este nevoie să așteptați și să plătiți comisioane pentru profitul câștigat! Puteți profita de diferite oferte de bonus, precum și de platforma demonstrativă extraordinară și de concursul săptămânal.

Păreri despre brokerul Ayrex

Comentarii despre brokerul Ayrex
( 1 )
Ratingul utilizatorului: 4.7 / 5

1 comentariu:

  1. avatar
    Alex Mărăcine
    01/02/2018

    Visa sau master card sunt singurele optiuni pe care nu poti face retrageri de cont, Nu?

Lăsați un comentariu

Ayrex – prezentarea brokerului și feedbackul traderilor

Vizitează site-ul