Skip to Content

IQ Options Recension av Affiliate-program 2024 – Tjäna 50% RS

4.2 / 5

Affiliate-programmens system är i stor efterfrågan bland användare. Det här är ett enkelt och rätt effektivt sätt att tjäna pengar på, baserat på att tjäna stora vinster. Det finns många olika affiliate-program men ett av de mest lönsamma alternativen idag är erbjudandet från mäklaren IQ Option. Det kan användas av webbplatsägare, onlinebloggare och användare av internetreklam.

Funktioner på IQ Options handelsplattform

Erbjudandet är utformat för att locka till sig användare att arbeta på valutabörsen genom mäklaren IQ Option. Tjänsten specialiserar sig på tidsbestämd handel – ett handelssystem baserat på fluktuationer i värdet på valutor, aktier och råvaror. Tidsbestämd handel erbjuder en möjlighet att tjäna en fast ekonomisk inkomst om tradern kan korrekt förutsäga och analysera ändringar på valutamarknaden. Även om förutsägelsen visar sig vara felaktig låter tidsbestämd handel dig behålla det ursprungliga saldot med minimala ekonomiska förluster. Många är intresserade av att tjäna pengar med en minimal förlustrisk för investeringar. Därför är det ett bra alternativ att ta del i ett affiliate-program för att genomföra en lönsam reklamkampanj.

Mäklarens plattform täcker 178 länder runtom i världen med mer än 58 miljoner traders och 142 000 befintliga partner. Den erbjuder många fördelar i jämförelse med andra webbplatser med många möjligheter för effektiv marknadsföring av tjänsten som en del av ett affiliate-program:

 • Minsta insättning för att börja arbeta är $10.
 • Den maximala insättningen är $1,000,000.
 • Den maximala vinstmarginalen är upp till 92% av optionspriset.
 • Den minsta transaktionen är $1.
 • Största transaktionen är $20,000.
 • Gratis handelsinstruktioner.
 • Snabb kundsupport på flera språk.
 • Gott om möjligheter för marginalhandel.
 • Högkvalitativ analys av valutamarknaden online.
 • Effektivt skydd mot negativt saldo.
 • Snabba uttag av intjänade pengar.
 • Demo-konto för att slipa sina färdigheter och få handelserfarenhet utan att investera pengar eller någon ekonomisk risk

Affilite programförmåner

IQ Option erbjuder sökande två sätt att tjäna pengar. 50% av vinsten för alla traders sammanlagt – partnern får hälften av mäklarnas inkomst för alla införskaffade kunder. 40% av vinsten för varje trader separat – inkomst från kunder beräknas separat. Därför påverkar inte negativa omsättningar från en trader vinsten från en annan.

Fördelar:

Betalningar – inkomster överförs automatiskt 2 gånger i månaden till partnerns e-plånbok i ett av de olika betalningssystemen.

Saldot debiteras inte – företaget tillhandahåller inte ett negativt saldo. Partnerns inkomst består endast av vinster.

Kors-plattform – tjänstens produkt presenteras i en webbversion och i en mobilversion som båda effektivt lockar till sig trafik från alla källor.

Universala länkar – systemet fastställer oberoende geografiskt område, språk och användares enheter och skickar dem till de mest passande målsidorna.

Flerspråkigt varumärke – plattformstjänsterna har ett gränssnitt på 13 språk som försäkrar konsekvent inflöde av nya traders från runtom i världen.

Prisvärdig analys – partner kan analysera sina arbetsresultat i onlineläge. Praktiska rapporter och olika urvalsdatafilter finns tillgängliga.

Med programmet är användaren inte en trader utan blir en partner i företaget som annonserar sin produkt. Sökanden behöver inte fördjupa sina kunskaper om handelsplattformens funktioner för att få en stadig inkomst. Det räcker att locka nya traders med en medryckande banner eller eller lönsamt erbjudande.

Arbetsflöde

Tjänstens partnerskap utförs i olika steg:

 1. Hur man kommer igång. Ägare till webbplatser, bloggar, marknadsföringskonton på sociala nätverk, YouTube-kanaler samt experter på kontextuell och inriktad reklam lägger upp den mottagna länken på sin portal eller i en annons.
 2. Affiliate-länk En besökare till en resurs följer en länk, ett reklam-banner eller en annons, varefter systemet markerar enheten för användaren med ett unikt partner-ID.
 3. Hur man registrerar en ny kund. Besökaren som följer länken registreras på IQ Options handelsplattform och börjar utföra handelsverksamhet på den utländska valutamarknaden.
 4. Hur man tjänar pengar. Partnern tjänar pengar på villkoren för det valda erbjudandet, baserat på handelsomsättningen för alla inblandade traders eller var och en för sig.
 5. Utbetalning. Betalningar utförs två gånger i månaden med ett betalningssystem som bäst passar partnern. Pengar överförs till plånböcker hos Webmoney, Skrill, ePayments, Yandex.Money, Neteller, Qiwi och Wire-tjänster. Minsta överföringsbelopp är $10 men för att aktivera betalningar måste du locka till dig minst 5 aktiva traders som kommer att utföra finansiella transaktioner på handelsplattformen. Ingen provision debiteras. För användare med en inkomst på $2000 under de senaste 30 dagarna är banköverföring tillgänglig – Banköverföring. Minsta transaktionsbeloppet är $1000, provisionen är $50 (debiteras inte från partner på TOPP-10 listan).

 

För att bli partner i tjänsten räcker det att gå igenom en enkel registrering (ange e-postadress i registreringsfönstret, hitta på ett lösenord och markera ditt samtycke till samarbetsreglerna). I slutet av proceduren väljer partnern erbjudandet (vinstalternativet) och visar sina personuppgifter på sitt konto.

Systemet har två olika saldon: reglerat och oreglerat. Skillnaden är att det oreglerade saldot samlar in vinster för traders från länder utanför EU och under-partners. Trafik från dessa länder omdirigeras till baklänken. För att använda det reglerade saldot måste du verifiera ditt konto för EU-länder. Mer detaljerad information om dessa frågor kan erhållas från tjänstens kundsupport.

Personligt område

Den sökande får tillgång till sitt personliga område (konto) som visar alla uppgifter som krävs för arbete, inklusive affiliate-länken. Det personliga området innehåller information om intäkter, priser, uttagsmetoder, marknadsföringsverktyg och statistiska uppgifter. Det finns ingen distraherande information som kan störa produktivt arbete. Tillgänglig kontoverifiering (bekräftelse). Efter att ha slutfört proceduren får partnern rätten att använda kontots fullständiga kapacitet.

Det personliga området visar de tio bästa partnerna under de senaste 30 dagarna som har tjänat mest i vinst. Det är möjligt att ansluta till underaffiliate-programmet. Med dess hjälp är det faktiskt möjligt att tjäna ytterligare vinster från sökanden som deltar i aktiviteter med ett affiliate-program. Så fort underpartnern börjar tjäna pengar på traders verksamhet går 5% av detta belopp till saldot för partnern som lockade dem till arbetet.

Personligt support

Varje sökanden tilldelas en personlig manager som kan besvara alla frågor direkt eller indirekt om samarbete. Managers är tillgängliga för rådfrågning alla arbetsdagar, måndag-fredag kl.11.00-20.00.

Statistik

Företaget erbjuder kunderna två praktiska alternativ för insamling och analys av statistiska uppgifter om arbete:

 • Instrumentbräda – realtidsstatistik med avancerad geoanalys och detaljer efter källor, registreringar och länder.
 • Postback – en innovativ spårningsteknik som låter dig överföra statistik till partnersidan eller direkt till reklamnätverket som de arbetar med. Spårning av alla händelser visas online. Kunden kan skapa ett obegränsat antal postbacks.

 

Med dessa verktyg är det lätt att ta reda på vilken sorts reklam som lockar till sig det största antalet unika användare för att kunna tjäna maximal passiv inkomst i framtiden.

Verktyg och material

Alla IQ Option-partner får tillgång till en komplett arsenal av marknadsföringsverktyg som kan användas i framtida aktiviteter:

 • Traditionella länkar.
 • Animerade och statiska banners.
 • Lockande bilder som uppmuntrar användare att klicka på en länk.
 • Högkvalitativa videofiler som motiverar traders att utföra verksamhet inom den utländska valutamarknaden på IQ Option-plattformen.
 • Färdiga reklamöversikter över handelsplattformen.
 • Text till e-postnyhetsbrev.

 

Reklam- och informationsmaterial uppdateras ständigt.

Olika trafik- och arbetsrekommendationer

De mest populära och praktiska trafikkällorna för affiliate-länkar:

 • Webbplatser och bloggar om att tjäna pengar online, handel och investeringar.
 • Konton och offentliga konton på sociala nätverk som Facebook, Instagram, VK och andra. Personligt konto på Twitter.
 • Temakanaler om YouTube-videohosting.
 • Olika alternativ för trafikarbitrage.
 • Forum om finansiella ämnen.

 

För att effektiva främja på din egen webbplats behöver du skapa högkvalitativt och användbart innehåll på löpande basis där affiliate-länkar kan infogas. Det är viktigt att innehållet består av teman. Till exempel: artiklar om handelsfunktionerna på den utländska valutamarknaden, recensioner om IQ Option-plattformen eller individuella finansiella instrument. Du kan skapa en databas med prenumeranter som är intresserade av att tjäna pengar på valutamarknaden för att regelbundet skicka ut meddelanden.

När du marknadsför via sociala nätverk är det en bra idé att dölja nätverkslänken under temabilder eller gripande rubriker. Intressanta material måste publiceras regelbundet för att locka ett stort antal användares uppmärksamhet, provocera dem att gilla, dela och klicka vidare. Inlägg med länkar kan också annonseras med befintliga reklamtjänster (t.ex. inriktad annonsering på VK).

För att marknadsföra IQ Option på YouTube måste du skapa en kanal och regelbundet publicera temavideor, t.ex. med en demonstration av riktig handel på plattformen för den annonserade mäklaren. Du kan placera affiliate-länkar i videobeskrivningarna. Om det behövs kan de förkortas och maskeras. Avancerade och funktionella kontextuella reklamtjänster som Yandex.Direct och Google AdWords används som ytterligare en källa för högkvalitativ trafik. Glöm inte teasernätverk.

Under samarbetet rekommenderas inte:

 1. Om du använder en personlig länk för att öppna ett handelskonto på mäklarens plattform för dig själv kommer partnerns konto att blockeras under en obestämd tid utan föregående meddelande.
 2. Ange namnet på IQ Option-tjänsten i reklamkampanjerna för Google AdWords. Dessa annonser kan avvisas på grund av brott mot kampanjreglerna. IQ Option måste läggas till i listan på negativa sökord innan annonserna lanseras. Du bör också undvika aggressiva och partiska uttryck i annonserna. Till exempel: ”snabba intäkter online”, ”arbeta hemma utan investeringar” och andra liknande uttryck som ger intrycket att handel på valutamarknaden är ett system för att snabbt bli rik.
 3. Kommunicera direkt med användare via sociala nätverk, telefon eller e-post. I de flesta fall betraktas denna typ av marknadsföring som skräppost.

Sammanfattning

Att tjäna en stadig inkomst som partner till IQ Option-tjänsten är realistiskt och enkelt. Användare samarbetar med en av de bästa handelsplattformarna i Europa och världen som har utvecklats med innovativa tekniker. Mäklarens omvandlingsfrekvens är ganska hög tack vare många fördelar med plattformen och marknadsföringstaggar. Priserna som företaget har fått bekräftar företagets tillförlitlighet och dess efterfrågan på marknaden. IQ Option har tilldelats priser för sina säkerhetsåtgärder för att förhindra olagliga åtgärder mot kunder, såväl som för utvecklingen av en innovativ plattform och för det bästa affiliate-programmet.

IQ Option är välbekant bland många, vilket gör det lättare för användare att locka till sig nya kunder. Mäklarens erbjudande är populärt bland traders och tjänstens affiliate-program erbjuder webbansvariga ett stort antal resurser för att locka till sig trafik från runtom i världen. Detta säkerställer en god regelbunden inkomst utan större finansiella investeringar, förutsatt att partners kommer att arbeta aktivt för att uppnå detta.

Lämna en kommentar

IQ Options Recension av Affiliate-program 2024 – Tjäna 50% RS

Besök webbplats