Skip to Content

IQ Option affiliate: gambaran keseluruhan program sekutu 2024

3.8 / 5

Sistem program sekutu kini sangat diperlukan di kalangan pengguna. Ini adalah cara yang mudah dan agak berkesan untuk mendapatkan wang, berdasarkan keuntungan pasif. Terdapat banyak jenis program sekutu, tetapi salah satu pilihan yang paling menguntungkan hari ini ialah tawaran IQ Option broker. Ia boleh digunakan oleh pemilik laman web, blog dalam talian, serta hanya pengguna yang terlibat dalam pengiklanan di Internet.

Ciri-ciri platform dagangan IQ Option

Tawaran ini direka bagi menarik pengguna untuk mengusahakan pertukaran mata wang melalui IQ Option broker. Perkhidmatan ini mengkhusus kepada fixed-time trades-sistem perdagangan berdasarkan turun naik nilai mata wang, stok dan bahan mentah. Fixed-time trades memberi peluang untuk menerima keuntungan kewangan tetap jika peniaga dapat meramalkan dengan betul dan menganalisa perubahan dalam pasaran pertukaran asing. Walaupun ramalan itu ternyata salah, fixed-time trades membolehkan anda mengekalkan baki asal dengan kerugian kewangan kecil. Prospek untuk membuat keuntungan dengan risiko kehilangan pelaburan yang minimum menarik minat ramai orang, oleh sebab itu, mengambil bahagian dalam program sekutu adalah pilihan yang baik untuk menjalankan kempen pengiklanan yang menguntungkan.

Platform broker meliputi 178 negara di dunia, mempunyai lebih dari 58 juta peniaga dan 142,000 rakan kongsi sedia ada. Ia mempunyai banyak kelebihan berbanding laman web lain, yang membuka peluang yang luas untuk promosi yang berkesan bagi perkhidmatan tersebut sebagai sebahagian daripada program sekutu:

 • Deposit minimum untuk memulakan kerja adalah $10.
 • Deposit maksimum ialah $1,000,000.
 • Margin keuntungan maksimum adalah sehingga 92% dari harga pilihan.
 • Transaksi minimum ialah $1.
 • Transaksi maksimum ialah $20,000.
 • Latihan perdagangan percuma.
 • Sokongan pelanggan yang pantas dalam beberapa bahasa.
 • Peluang yang mencukupi untuk perdagangan margin.
 • Analisis yang berkualiti tinggi tentang pasaran pertukaran asing dalam talian.
 • Perlindungan berkesan terhadap keseimbangan negatif.
 • Pengeluaran cepat bagi dana yang diperolehi.
 • Akaun demo untuk mengasah kemahiran dan memperoleh pengalaman perdagangan tanpa melabur wang atau sebarang risiko kewangan

Faedah Program Sekutu

IQ Option menawarkan pemohon dua pilihan untuk mendapatkan pendapatan. 50% daripada keuntungan untuk semua pedagang bersama-sama-rakan kongi menerima separuh daripada pendapatan broker untuk semua pelanggan yang tertarik. 40% daripada keuntungan bagi setiap peniaga secara berasingan—pendapatan dari pelanggan dikira secara bebas, oleh itu, perolehan negatif dari seorang peniaga tidak mempengaruhi keuntungan dari yang lain.

Kelebihan:

Bayaran – pendapatan dipindahkan secara automatik 2 kali sebulan kepada e-wallet rakan kongsi dalam salah satu daripada beberapa sistem pembayaran.

Baki tidak ditolak – syarikat tidak menyediakan baki negatif. Pendapatan rakan kongsi hanya terdiri daripada keuntungan.

Platform-silang – produk perkhidmatan dibentangkan dalam versi web dan dalam aplikasi mudah alih, yang memberikan daya tarik trafik yang sama-sama berkesan dari semua saluran.

Pautan universal – sistem menentukan geolokasi secara bebas, bahasa dan peranti pengguna dan menghantarnya ke halaman pendaratan yang paling sesuai.

Jenama berbilang bahasa – platform perkhidmatan mempunyai 13 bahasa antara muka, yang memastikan kemasukan pedagang baru secara berterusan dari seluruh dunia.

Analisis berpatutan – rakan kongsi boleh menganalisa keputusan kerja mereka di mod dalam talian. Laporan mudah dan pelbagai pilihan penapis data tersedia.

Dengan menggunakan program ini, pengguna bukan peniaga, tetapi menjadi rakan kongsi syarikat yang mengiklankan produknya. Untuk mendapatkan pendapatan yang stabil, pemohon tidak perlu menyelidiki kajian ciri-ciri platform perdagangan. Ia cukup untuk menarik minat pedagang berpotensi dengan sepanduk menarik atau tawaran yang menguntungkan.

Aliran kerja

Perkongsian dengan perkhidmatan ini dijalankan dalam beberapa peringkat:

 1. Bermula. Pemilik laman web, blog, akaun yang dipromosikan di rangkaian sosial, saluran YouTube, serta pakar mengenai pengiklanan kontekstual dan tertumpu menyiarkan pautan yang diterima di portal mereka atau dalam iklan.
 2. Pautan sekutu. Pelawat ke sumber mengikuti pautan, sepanduk pengiklanan atau iklan, di mana sistem menandakan peranti pengguna ini dengan ID rakan kongsi yang unik.
 3. Pendaftaran pelanggan baru. Pelawat yang mengikuti pautan itu didaftarkan di platform dagangan IQ Option dan mula menjalankan operasi perdagangan di pasaran pertukaran asing.
 4. Akruan pendapatan. Rakan kongsi membuat keuntungan berdasarkan terma tawaran yang dipilih, berdasarkan perolehan perdagangan semua pedagang yang terlibat atau setiap individu.
 5. Pembayaran. Dijalankan dua kali sebulan dalam sistem pembayaran yang mudah untuk rakan kongsi. Dana dipindahkan ke dompet Webmoney, Skrill, ePayments, Yandex.Money, Neteller, Qiwi, dan Wire. Amaun perpindahan minimum ialah $10, tetapi untuk mengaktifkan bayaran anda perlu untuk menarik sekurang-kurangnya 5 pedagang aktif yang akan melakukan transaksi kewangan melalui platform perkhidmatan. Tiada komisen dikenakan. Bagi pengguna yang berpendapatan $2000 bagi 30 hari yang lalu, pemindahan bank disediakan—Wire Transfer. Amaun transaksi minimum adalah $1000, komisennya adalah $50 (tidak diluluskan dari rakan kongsi di TOP-10).

Untuk menjadi rakan kongsi perkhidmatan, adalah mencukupi dengan melalui pendaftaran yang mudah (nyatakan alamat e-mel dalam tetingkap pendaftaran, fikirkan kata laluan dan catatkan persetujuan anda kepada peraturan kerjasama). Di akhir prosedur, rakan kongsi memilih tawaran (pilihan pendapatan) dan memaparkan data peribadi mereka dalam akaun mereka.

Sistem ini menyediakan dua jenis keseimbangan: dikawal selia dan tidak dikawal selia. Perbezaannya adalah baki yang tidak terkawal menimbulkan keuntungan untuk peniaga dari semua negara bukan EU, serta untuk sub-rakan kongsi. Lalu lintas dari negara-negara ini diarahkan semula ke pautan belakang. Untuk menggunakan baki terkawal, anda perlu mengesahkan akaun anda bagi negara-negara EU. Maklumat lebih terperinci tentang isu-isu ini boleh diperolehi dalam sokongan pelanggan bagi perkhidmatan tersebut.

Kawasan Peribadi

Pemohon diberi akses ke Kawasan Peribadi (Akaun Anda) mereka, yang memaparkan semua data yang diperlukan untuk kerja, termasuk pautan sekutu. Kawasan Peribadi mengandungi maklumat tentang pendapatan, tarif, kaedah pengeluaran, alat promosi, serta data statistik. Tidak ada maklumat mengganggu yang boleh mengganggu kerja yang produktif. Pengesahan tersedia (pengesahan) bagi akaun. Selepas melengkapkan prosedur, rakan kongsi menerima hak untuk menggunakan keupayaan akaun sepenuhnya.

Kawasan Peribadi memaparkan sepuluh rakan kongsi teratas bagi tempoh 30 hari terakhir, yang mendahului dari segi pendapatan. Adalah mungkin untuk menyambung ke program Sub-sekutu. Dengan bantuannya, adalah mungkin untuk menerima keuntungan tambahan daripada pemohon yang terlibat dalam aktiviti dengan program sekutu. Sebaik sahaja sub-rakan kongsi mula menerima pendapatan daripada aktiviti pedagang, 5% daripada jumlah ini pergi ke baki rakan kongsi yang menarik mereka untuk bekerja.

Sokongan peribadi

Setiap pemohon diberikan pengurus peribadi yang boleh ditanya sebarang soalan secara langsung atau tidak langsung berkaitan dengan kerjasama. Pengurus tersedia untuk perundingan pada hari perniagaan dari Isnin hingga Jumaat dari pukul 11:00 pagi hingga 8:00 malam.

Statistik

Syarikat menawarkan pelanggan dua pilihan mudah untuk mengumpul dan menganalisa data statistik berkenaan kerja:

 • Papan pemuka – statistik masa sebenar dengan geo-analisis maju dan butiran mengikut sumber, pendaftaran dan negara.
 • Hantar semula – teknologi pengesanan inovatif yang membolehkan anda memindahkan statistik ke sisi rakan kongsi atau terus ke rangkaian iklan di mana mereka bekerja. Penjejakan sebarang acara dipaparkan secara dalam talian. Pelanggan boleh membuat jumlah hantar semula yang tidak terhad.

 

Dengan menggunakan alat ini, mudah untuk memeriksa jenis pengiklanan yang membawa jumlah terbesar pengguna unik, untuk memaksimumkan pendapatan pasif di masa depan.

Alatan dan bahan

Semua rakan kongsi IQ Option diberikan akses kepada alat pemasaran yang lengkap yang boleh digunakan dalam aktiviti di masa depan:

 • Pautan biasa tradisional.
 • Sepanduk animasi dan sepanduk statik.
 • Gambar menarik perhatian yang menggalakkan pengguna untuk mengklik pautan.
 • Fail video berkualiti tinggi yang mendorong para pedagang untuk melakukan operasi di pasaran pertukaran asing menerusi platform IQ Option.
 • Gambaran keseluruhan pengiklanan siap sedia tentang platform dagangan.
 • Teks surat untuk surat berita e-mel.

 

Bahan pengiklanan dan bahan bermaklumat sentiasa dikemas kini.

Jenis trafik dan cadangan kerja

Sumber trafik yang paling popular dan praktikal untuk pautan sekutu:

 • Tapak dan blog mengenai topik menjana wang di Internet, perdagangan dan pelaburan.
 • Akaun dan akaun awam di rangkaian sosial seperti Facebook, Instagram, VK dan lain-lain. Akaun peribadi di Twitter.
 • Saluran tematik tentang mengadakan video YouTube.
 • Pelbagai pilihan untuk arbitraj trafik.
 • Forum tentang topik kewangan.

 

Untuk promosi yang efektif melalui laman web anda sendiri, anda perlu membuat kandungan berkualiti tinggi dan berguna secara berterusan, di mana pautan sekutu harus dimasukkan. Adalah penting bahawa kandungan itu tematik. Sebagai contoh: artikel mengenai ciri-ciri dagangan dalam pasaran pertukaran asing, tinjauan platform IQ Option atau instrumen kewangan individunya. Anda boleh membina pangkalan data pelanggan yang berminat dengan topik pendapatan dalam pasaran pertukaran asing bagi menghantar mel secara berkala.

Apabila mempromosikan melalui rangkaian sosial, disarankan untuk menyembunyikan pautan rangkaian di bawah tajuk gambar atau tajuk pos yang menarik. Bahan menarik mesti diterbitkan secara berkala untuk menarik perhatian pengguna yang banyak, memprovokasi mereka untuk menyukai, menyiar semula dan klik melalui. Catatan dengan pautan juga boleh diiklankan menggunakan perkhidmatan pengiklanan sedia ada (contohnya, iklan yang disasarkan dalam VK).

Untuk mempromosikan IQ Option di YouTube, anda perlu membuat saluran dan memaparkan video tematik secara berkala, contohnya, dengan demonstrasi perdagangan sebenar pada platform broker yang diiklankan. Anda boleh meninggalkan pautan gabungan dalam keterangan video. Jika perlu, ia boleh dipendekkan atau disorok. Perkhidmatan pengiklanan kontekstual yang maju dan berfungsi seperti Yandex.Direct dan Google AdWords digunakan sebagai sumber trafik yang berkualiti tinggi. Jangan lupa tentang rangkaian penggoda.

Dalam proses kerjasama tidak disyorkan:

 1. Jika anda menggunakan pautan peribadi untuk membuka akaun dagangan di platform broker untuk diri sendiri, akaun rakan kongsi akan disekat untuk tempoh yang tidak ditentukan tanpa notis terlebih dahulu.
 2. Dalam kempen iklan Google AdWords, tulis nama perkhidmatan IQ Option. Iklan ini mungkin digantung kerana melanggar peraturan kempen. IQ Option mesti ditambah ke dalam senarai kata kunci negatif sebelum melancarkan iklan. Anda juga harus mengelakkan frasa yang agresif dan berat sebelah dalam iklan. Sebagai contoh: “pendapatan pantas di Internet”, “bekerja di rumah tanpa pelaburan” dan ungkapan lain yang memberi gambaran bahawa dagangan di pasaran pertukaran asing adalah satu skim untuk pengayaan cepat.
 3. Berkomunikasi secara terus dengan pengguna melalui rangkaian sosial, panggilan, atau e-mel. Dalam kebanyakan kes, promosi jenis ini dianggap spam.

Kesimpulan

Menerima pendapatan yang stabil sebagai rakan kongsi perkhidmatan IQ Option adalah realistik dan mudah. Pengguna bekerjasama dengan salah satu platform perdagangan terbaik di Eropah dan dunia, yang dibangunkan menggunakan teknologi inovatif. Kadar penukaran broker agak tinggi, berkat kelebihan platform yang banyak dan tag pemasaran. Anugerah yang diterima oleh syarikat mengesahkan kebolehpercayaan dan permintaan syarikat di pasaran. IQ Option telah dianugerahkan bagi langkah-langkah keselamatan yang diambil untuk mencegah sebarang tindakan yang menyalahi undang-undang terhadap pelanggan, serta untuk pembangunan platform inovatif dan untuk program sekutu terbaik.

Syarikat IQ Option sudah dikenali kepada ramai orang, yang menjadikannya lebih mudah bagi pengguna untuk menarik pelanggan baru. Tawaran broker adalah popular dengan pedagang, dan program sekutu perkhidmatan menawarkan webmaster banyak sumber untuk menarik trafik dari mana-mana saja di dunia. Ini memastikan pendapatan yang baik secara tetap tanpa pelaburan kewangan yang serius, dengan syarat rakan kongsi akan secara aktif berusaha ke arah ini.

Ulasan tentang Program Sekutu IQ Option

Komen tentang Program Sekutu IQ Option
( 0 )
Rating pengguna: 4.5 / 5

Tinggalkan komen

IQ Option affiliate: gambaran keseluruhan program sekutu 2024

Lawati Laman