Skip to Content

StormGain – recenzija brokera i povratne informacije trgovaca

3.7 / 5

StormGain je platforma za trgovanje kripto valutama dizajnirana tako da je svi mogu koristiti. Predstavlјa rešenje za one koji tragaju za profitom na tržištima i ulaganjima u kripto valute. Platforma je dostupna na svim uređajima i omogućava vam da trgovanje započnete korišćenjem multiplikatora do 200x. Sa nekim njenim prednostima se možete upoznati u osvrtu pripremlјenom za vas.

Opšte informacije

StormGain je platforma za trgovanje kriptovalutama koja nastoji da svima olakša ulaganje na ovim tržištima. StormGain je osnovan 2019. godine i već je uspeo da se pozicionira kao jedan od najperspektivnijih brokera koji neprestano pobolјšava svoje alate i dodaje instrumente koji su relevantni za predmetno tržište i trgovce.

Pored prednosti koje nudi korisnički interfejs i platforma sa svim sredstvima potrebnim za ostvarivanje uspeha, StormGain je uspostavio i strateški savez sa fudbalskim klubom Newcastle Utd., kao jednim od najreprezentativnijih klubova Premijer lige, što donosi koristi korisnicima platforme jer mogu stalno da uživaju u najprestižnijim iskustvima na stadionu Seint Džejms park u jednoj od najatraktivnijih fudbalskih liga na svetu.

Prednosti i nedostaci

Nekoliko prednosti StormGain platformu izdvaja od ostalih brokera na tržištu:

Interfejs prilagođen potrebama korisnika: Jednostavan interfejs je razlog zašto je mnogo trgovaca izabralo StormGain. Omogućava jasno praćenje otvorenih trgovanja, kao i vrlo lako otvaranje ili zatvaranje pozicija i otkazivanje trgovinskih naloga. Deponovanje i povlačenje sredstava je brzo i jednostavno, za razliku od drugih platformi.

Brza registracija: Proces registracije na StormGain platformu je izuzetno jednostavan. Potrebno je samo da popunite obrazac sa vašom email adresom i lozinkom i možete odmah da započnete trgovanje. Možete odmah da započnete traganje za najbolјim mogućnostima na tržištima kripto valuta, bez ikakvog odlaganja ili višednevnog čekanja.

Glavne kripto valute: Glavni instrumenti na platformi StormGain su bitcoin, bitcoin cash, litecoin, etherium, ripple i USDT.

Jasne i niske provizije: Prednost StormGain-a je što složeni svet provizija čini jednostavnim. Uvek možete da vidite proviziju vašeg trgovanja u istom prozoru, i neće vam biti naplaćena provizija za održavanje računa ili korišćenje platforme. Tako da ne morate da brinete za skrivene provizije, osim provizije za držanje otvorene poizcije koja se naplaćuje samo jednom dnevno, a ne na svaki sat kao na ostalim platformama.

Besplatni demonstracioni račun: StormGain nudi besplatni demo račun sa 50.000 USDT za potrebe vežbanja trgovanja bez rizika pre nego što počnete da trgujete preko vašeg realnog računa.

Pristup tržištima 24 sata u toku dana i 7 dana u nedelјi: StormGain vam nudi alate za rad na tržištima 24 sata u toku dana i 7 dana u nedelјi sa bilo kog mesta u svetu, samo je potrebno da imate pristup internetu. Možete da trgujete praznicima i vikendom i nema tehničkih pauza. U svakom trenutku možete instalirati aplikaciju na vaš uređaj i trgovati na tržištu kripto valuta.

Dvofaktorska autentifikacija: Jedna od najvažnijih vrednosti StormGain platforme je bezbrižno i sigurno trgovanje, zbog čega ovaj broker koristi svoj dvofaktorski sistem autentifikacije koji je usklađen sa svim bezbednosnim protokolima koji su danas potrebni za rad bez problema.

Uslovi trgovanja

StormGain vam nudi neverovatne uslove trgovanja na tržištu, kao što su niske provizije za trgovanje, platforma dizajnirana za početnike i stručnjake koja vam omogućava da vašeg trgovanje uvećate multiplikatorom 200h, što vam daje priliku da povećate obim vašeg trgovanja i ostvarite bolјe rezultata.

Da biste započeli trgovanje potrebno je da deponujete najmanje 50 USDT a minimalni prag za pojedinačnu trgovinu je 10 USDT. Sa depozitom od 10 USDT, trgovac ili investitor može da koristi multiplikator do 200x čime izvršava trgovinu vrednu 2.000 USDT.

Predmetna sredstva

StormGain trenutno nudi trgovanje terminskim ugovorima (fjučersi) za sledeće kripto valute: Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ethereum Classic (ETC), Litecoin (LTC), Bitcoin Cash (BTC), XRP (XRP), Bitcoin Gold (BTG), Dash (DASH), Nem (XEM), OmiseGO (OMG), QTUM (QTUM), NEO (NEO), Tron (TRX) i mnogi drugi.

Platforma za trgovanje

StormGain platforma za trgovanje ima nekoliko karakteristika koje je čine jedinstvenom. Pre svih to je interfejs prilagođen potrebama korisnika. Platforma vam takođe nudi različite odelјke na kojima možete pronaći sve ponuđene instrumente, odelјak sa trgovačkim signalima, status svakog trgovanja, informacije o svim vašim novčanicima, kao i dvofaktorsku autentifikaciju, koja će vam omogućiti da trgujte sigurno i bez ikakvih problema.

Platforma podjednako dobro funkcioniše na mobilnim i veb aplikacijama, što vaše iskustvo upravlјanja trgovanjima čini izuzetno prijatnim i jednostavnim gde god se nalazite. Pored toga, platforma vam nudi mogućnost kupovine korišćenjem vaše kreditne kartice pomoću sistema Simplex i, u zavisnosti od programa koji ugovorite, možete povećati iznos pogodnosti preko uobičajenog računa.

Mobilno trgovanje

StormGain vam nudi platformu sa puno pogodnosti koje su vrlo važne kada koristite trgovinsku platformu poput ove. Platofrma nudi mogućnost trgovanja preko mobilnih uređaja sa Android i iOS sistemima i jednostavan interfejs prilagođen potrebama korisnika, tako da ovu platformu možete da koristite na tabletu ili mobilnom telefonu i uživate u svim prednostima dobro dizajnirane platforme za trgovanje a sve u cilјu pune kontrole vaših trgovanja gde god da se nalazite. Aplikaciju možete preuzeti sa Google Play ili App Store.

Demo račun

StormGain nudi demo račun sa 50.000 USDT koji možete koristiti za testiranje berzanskih funkcija, i to potpuno besplatno. Demo računima i realnim računima se pristupa sa jednog naloga. Možete da ga koristite sve dok želite da učite trgovanje bez rizika pre nego što počnete da trgujete vašim realnim računom.

Vrste računa

StormGain nudi različite vrste naloga, kao što su demonstracioni račun, realni račun, kao i brojne pogodnosti preko programa lojalnosti kojim se vaš realni račun dodatno unapređuje. Na primer, postoji 5 nivoa: Standardni, Zlatni, Platinasti, Dijamantski i VIP.

Obim pogodnosti koje možete koristiti zavisi od iznosa sredstava koje deponujete na vaš račun. Na primer, možete da koristite niže provizije ili različite bonuse za depozite, pa ćete tako biti u mogućnosti da odaberete pogodnosti koje vam platforma već nudi preko vašeg redovnog računa ili da ih unapredite i odlučite se za veliki broj pogodnosti.

Otvaranje računa

Ako želite da otvorite nalog posetite www.stormgain.com ili preuzmete aplikaciju. Registracija je jednostavna: sve što treba da uradite je da popunite obrazac za registraciju korišćenjem vaše email adrese i lozinke. Nakon što to uradite, dobićete zahtev za potvrdu vašeg računa na e-poštu i to je to. Sve što treba posle toga da uradite je da deponujete sredstva kako bi mogli da počnete da trgujete.

Depoziti i povlačenje

Platforma StormGain vam omogućava povlačenje sredstva tako što ćete ih prebaciti u postojeći kripto novčanik. Kompletnu listu kripto valuta koje su dostupne za povlačenje, kao i predmetne provizije, možete pronaći na stranici Naknade i ograničenja na internet stranici.

Obuka trgovaca

StormGain nudi seriju audio-vizuelnih materijala, kao i vesti i preglede u aplikacijama, čime svojim klijentima obezbeđuje sve potrebne informacije koje su im potrebne da dominiraju na tržištu. Dakle, ako tek počinjete u svetu trgovanja, StormGain je broker koji vam obezbeđuje sve alate za učenje i uspeh.

Trebam li trgovati s StormGain?

Svakako bi trebalo da isprobate StormGain, platformu koja se neprestano pobolјšava u različitim aspektima kako bi zadovolјila potrebe i početnika i naprednih trgovaca, i koja vam obezbeđuje sve potrebne alate za ostvarivanje najbolјih rezultata. Jedna od stvari koja se pokazuje kao najrelevantnija jeste transformacija komplikovanih definicija, pojmova i informacija tako da svima budu razumlјive. Preko interfejsa jednostavnog za upotrebu, StormGain vam omogućava trgovanje sa najvećim kripto valutama na tržištu. Sigurno je da ćemo o platofrmi StormGain i narednim pobolјšanjima u budućnosti slušati mnogo više.

Mišljenja o StormGain

Komentari o StormGain
( 1 )
Ocjena korisnika: 4.4 / 5

1 komentar:

  1. avatar
    Paracki Zoltan
    26/04/2021

    Kako mogu koristiti depozi, pokazuje 250€

Ostavite komentar

StormGain – recenzija brokera i povratne informacije trgovaca

Posjeti web-stranicu