Skip to Content

StormGain Србија: Преглед платформе за трговање 2024

4.2 / 5

StormGain је платформа за трговање крипто валутама дизајнирана тако да је сви могу користити. Представља решење за оне који трагају за профитом на тржиштима и улагањима у крипто валуте. Платформа је доступна на свим уређајима и омогућава вам да трговање започнете коришћењем мултипликатора до 200х. Са неким њеним предностима се можете упознати у осврту припремљеном за вас.

Опште информације

StormGain је платформа за трговање криптовалутама која настоји да свима олакша улагање на овим тржиштима. StormGain је основан 2019. године и већ је успео да се позиционира као један од најперспективнијих брокера који непрестано побољшава своје алате и додаје инструменте који су релевантни за предметно тржиште и трговце.

Поред предности које нуди кориснички интерфејс и платформа са свим средствима потребним за остваривање успеха, StormGain је успоставио и стратешки савез са фудбалским клубом Нјукастл, као једним од најрепрезентативнијих клубова Премијер лиге, што доноси користи корисницима платформе јер могу стално да уживају у најпрестижнијим искуствима на стадиону Сеинт Џејмс парк у једној од најатрактивнијих фудбалских лига на свету.

Предности и мане

Неколико предности StormGain платформу издваја од осталих брокера на тржишту:

Интерфејс прилагођен потребама корисника: Једноставан интерфејс је разлог зашто је много трговаца изабрало StormGain. Омогућава јасно праћење отворених трговања, као и врло лако отварање или затварање позиција и отказивање трговинских налога. Депоновање и повлачење средстава је брзо и једноставно, за разлику од других платформи.

Брза регистрација: Процес регистрације на StormGain платформу је изузетно једноставан. Потребно је само да попуните образац са вашом емаил адресом и лозинком и можете одмах да започнете трговање. Можете одмах да започнете трагање за најбољим могућностима на тржиштима крипто валута, без икаквог одлагања или вишедневног чекања.

Главне крипто валуте: Главни инструменти на платформи StormGain су bitcoin, bitcoin cash, litecoin, etherium, ripple и USDT.

Јасне и ниске провизије: Предност StormGain-а је што сложени свет провизија чини једноставним. Увек можете да видите провизију вашег трговања у истом прозору, и неће вам бити наплаћена провизија за одржавање рачуна или коришћење платформе. Тако да не морате да бринете за скривене провизије, осим провизије за држање отворене поизције која се наплаћује само једном дневно, а не на сваки сат као на осталим платформама.

Бесплатни демонстрациони рачун: StormGain нуди бесплатни демо рачун са 50.000 USDT за потребе вежбања трговања без ризика пре него што почнете да тргујете преко вашег реалног рачуна.

Приступ тржиштима 24 сата у току дана и 7 дана у недељи: StormGain вам нуди алате за рад на тржиштима 24 сата у току дана и 7 дана у недељи са било ког места у свету, само је потребно да имате приступ интернету. Можете да тргујете празницима и викендом и нема техничких пауза. У сваком тренутку можете инсталирати апликацију на ваш уређај и трговати на тржишту крипто валута.

Двофакторска аутентификација: Једна од најважнијих вредности StormGain платформе је безбрижно и сигурно трговање, због чега овај брокер користи свој двофакторски систем аутентификације који је усклађен са свим безбедносним протоколима који су данас потребни за рад без проблема.

Ограничени избор имовине: тренутно, се СтормГаин фокусира само на крипто валуте као трговачка имовина, што може изгледати разочаравајуће у поређењу с неким од конкуренције.

Услови трговања

StormGain вам нуди невероватне услове трговања на тржишту, као што су ниске провизије за трговање, платформа дизајнирана за почетнике и стручњаке која вам омогућава да тргујете са мултипликатором 200х, што вам пружа прилику да повећате обим вашег трговања и остварите боље резултата.

Да бисте започели трговање потребно је да депонујете најмање 50 USDT а минимални праг за појединачну трговину је 10 USDT. Са депозитом од 10 USDT трговац или инвеститор може да користи мултипликатор до 200х чиме извршава трговину вредну 2.000 USDT.

Предметна средства

StormGain тренутно нуди трговање терминским уговорима (фјучерси) за следеће крипто валуте: Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ethereum Classic (ETC), Litecoin (LTC), Bitcoin Cash (BTC), XRP (XRP), Bitcoin Gold (BTG), Dash (DASH), Nem (XEM), OmiseGO (OMG), QTUM (QTUM), NEO (NEO), Tron (TRX) и многи други.

Трговинска платформа

StormGain платформа за трговање има неколико карактеристика које је чине јединственом. Пре свих то је интерфејс прилагођен потребама корисника. Платформа вам такође нуди различите одељке на којима можете пронаћи све понуђене инструменте, одељак са трговачким сигналима, статус сваког трговања, информације о свим вашим новчаницима, као и двофакторску аутентификацију, која ће вам омогућити да тргујте сигурно и без икаквих проблема.

Платформа подједнако добро функционише на мобилним и веб апликацијама, што ваше искуство управљања трговањима чини изузетно пријатним и једноставним, где год се налазите. Поред тога, платформа вам нуди могућност куповине коришћењем ваше кредитне картице помоћу система Simplex и, у зависности од програма који уговорите, можете повећати износ погодности преко уобичајеног рачуна.

Мобилно трговање

StormGain вам нуди платформу са пуно погодности које су врло важне када користите трговинску платформу попут ове. Платофрма нуди могућност трговања преко мобилних уређаја са Android и iOS системима и једноставан интерфејс прилагођен потребама корисника, тако да ову платформу можете да користите на таблету или мобилном телефону и уживате у свим предностима добро дизајниране платформе за трговање а све у циљу пуне контроле ваших трговања где год да се налазите. Апликацију можете преузети са Google Play или App Store.

Демонстрациони рачун

StormGain нуди демо рачун са 50.000 USDT који можете користити за тестирање берзанских функција, и то потпуно бесплатно. Демо рачунима и реалним рачунима се приступа са једног налога. Можете да га користите све док желите да учите трговање без ризика пре него што почнете да тргујете вашим реалним рачуном.

Врсте рачуна

StormGain нуди различите врсте налога, као што су демонстрациони рачун, реални рачун, као и бројне погодности преко програма лојалности којим се ваш реални рачун додатно унапређује. На пример, постоји 5 нивоа: стандардни, златни, платинасти, дијамантски и VIP.

Обим погодности које можете користити зависи од износа средстава које депонујете на ваш рачун. На пример, можете да користите ниже провизије или различите бонусе за депозите, па ћете тако бити у могућности да одаберете погодности које вам платформа већ нуди преко вашег редовног рачуна или да их унапредите и одлучите се за велики број погодности.

Отварање рачуна

Ако желите да отворите налог посетите www.stormgain.com или преузмете апликацију. Регистрација је једноставна: све што треба да урадите је да попуните образац за регистрацију коришћењем ваше емаил адресе и лозинке. Након што то урадите, добићете захтев за потврду вашег рачуна на е-пошту и то је то. Све што треба после тога да урадите је да депонујете средства како би могли да почнете да тргујете.

Повлачење средстава

Платформа StormGain вам омогућава повлачење средства тако што ћете их пребацити у постојећи крипто новчаник. Комплетну листу крипто валута које су доступне за повлачење, као и предметне провизије, можете пронаћи на страници Накнаде и ограничења на интернет страници.

Обука трговаца

StormGain нуди серију аудио-визуелних материјала, као и вести и прегледе у апликацијама, чиме својим клијентима обезбеђује све потребне информације које су им потребне да доминирају на тржишту. Дакле, ако тек почињете у свету трговања, StormGain је брокер који вам обезбеђује све алате за учење и успех.

Да ли треба да тргујем преко StormGain?

Свакако би требало да испробате StormGain, платформу која се непрестано побољшава у различитим аспектима како би задовољила потребе и почетника и напредних трговаца, и која вам обезбеђује све потребне алате за остваривање најбољих резултата. Једна од ствари која се показује као најрелевантнија јесте трансформација компликованих дефиниција, појмова и информација тако да свима буду разумљиве. Преко интерфејса једноставног за употребу, StormGain вам омогућава трговање са највећим крипто валутама на тржишту. Сигурно је да ћемо о платофрми StormGain и наредним побољшањима у будућности слушати много више.

Оцене на StormGain

Коментари о StormGain
( 0 )
Оцена корисника: 4.1 / 5

Остави коментар

StormGain Србија: Преглед платформе за трговање 2024

Посети веб место