Skip to Content

Banc de Binary: Erfaringer og tilbakemelding fra trader

4.5 / 5

Oppmerksomhet! Vi anbefaler å avstå fra å handle med denne megleren. Vi anbefaler at du velger dette ???????? pålitelig megler

Banc de Binary (BdB) kan beskrives som ledende innen bransjen for trading av binære opsjoner. I de siste årene har BdB fått tildelt en rekke priser, som ‘årets megler, ‘årets beste plattform’, ‘tryggeste megler’, og ‘beste kundestøtte’. Selskapet har også lyktes i å kombinere innovativ teknologi med årevis av erfaring innen finansmarkeder, og kundestøtte av høy kvalitet. BdB tilbyr tjenester i mer enn 100 land over hele verden. Banc de Binary blir kontrollert av CySec i EU (lisensnummer 188/13) og følger normer og regler fra MiFID. Aktiviteten blir også regulert av FCA (Financial Conduct Authority), med følgende lisensnummer: 596375.

Priser og sponsing
rewards

1. Generell informasjon

Banc de Binary var et av de første selskapene som tilbød trading av binære opsjoner, og per dags dato er de en av lederne innen sitt segment, og en av de få som har blitt lisensiert av FCA. Banc de Binary har vært i drift siden 2009, og har vokst fra oppstart til å betjene mer enn 250 000 klienter i 80 av verdens land. Finansielt forskriftsmessig tilsyn med et bredt utvalg av underliggende ressurser, i tillegg til høy kvalitet på kundetøtten – alt dette hjelper BdBs klienter med å føle seg trygge på at de jobber med en av de mest seriøse eksisterende meglere innen binære opsjoner.

2. Fordeler og ulemper

Regulert av finansmyndigheter i EU: Banc de Binary er en av få meglere innen binære opsjoner som er lisensiert av både CySec og FCA, noe som garanterer høyt nivå på servicekvaliteten, og strenge standarder for sikkerhet.

Internasjonal anerkjennelse: BdB har vunnet dusinvis av internasjonale priser, blant annet pris fra ‘Binary Options Leaders’ innen ‘Europas beste megler’-kategorien, verdt en egen omtale. Allerede i 2013 ble BdB anerkjent som ‘beste plattform for trading’ innen ‘strategi for binære opsjoner’ og ‘daglige binære opsjoner’.

Høy sikkerhet på transaksjoner: For å holde sine klienters informasjon trygg, bruker BdB sertifikatet til EV-SSL, som jevnlig blir brukt av store, internasjonale banker.

En tidskrevende bekreftelsesprosess: Siden BdB blir regulert av EU-myndigheter trenger alle klienter hos denne megleren å bekrefte sine konti før det er mulig å begynne med trading. Du blir nødt til å levere en skannet kopi av din personlige ID, i tillegg til kopier av en strømregning og ditt kredittkort.

Ingen mobilapp for windows-telefoner: BdB tilbyr kun tradingapper for iOS- og Android-brukere for øyeblikket.

3. Betingelser for trading

Bank de Binary tilbyr sine tradere et relativt bredt utvalg av ressurser, med et utvalg på mer enn 180 kontrakter innen fire typer underliggende ressurser, inkludert valuta, råvarer, aksjer og indekser. Valutapar, som EUR/USD, råvarer (som gull og olje), indekser og aksjer på noen av de største internasjonale selskapene er alle kun et klikk unna. Klienter hos BdB får også tilgang til noen av de høyeste bonusene på det europeiske markedet. Disse inkluderer bonus på første innskudd (opptil 100 % av det innledende innskuddet, avhengig av sum), og bonus for VIP, som blir tildelt de traderne som er mest aktive, og som har høyest omsetning og kontobalanse innen trading. Lønnsomhet på opsjonskontrakter varierer avhengig av ressursen og kan nå opp til 91 %, noe som ikke er rekordhøyt sammenlignet med andre meglere, men som heller ikke er noe lavt tall.

4. Tradingplattformer

Når du går inn i tradingmiljøet til BdB blir du presentert for et utvalg frittstående “plattformer”, hver skreddersydd til en spesifikk type opsjonskontrakt. Det er verdt å nevne at Banc de Binary bruker terminologien ‘tradingplattform’ for hver separate form for ressurs, så hvis vi benytter mer generell terminologi kan vi si at BdB tilbyr sine klienter et samlet tradingverktøy som inkluderer fire typer opsjoner: ‘digitale opsjoner proff’, ‘lang sikt’, ‘60 sekunder’ og ‘par’.

“Digitale opsjoner proff” er de klassiske binære opsjoner med fastsatte utgangsvilkår og en utgangstid som begynner fra 15 minutter. “Lang sikt”-opsjoner vil tillate deg å sette i gang trader med større tidsintervall, og til og med satse på den økonomiske utviklingen, mens “60 sekunder”-kontrakter tillater deg å handle med kortest mulig intervall og utforske kortsiktige mikrotendenser. “Par” er designet for mer erfarne tradere og tillater prognoser på oppførselen til en ressurs mot en annen, for eksempel Facebook mot Google, eller indeksen til NASDAQ mot den britiske FTSE. Vi vil ikke anbefale slike kontrakter for nybegynnere innen trading, vel å merke, siden risikonivået har en tendens til å være høyere enn med de tidligere nevnte verktøyene.

5. Former for tradingkonti

For å kunne åpne en tradingkonto hos Banc de Binary trenger man ikke å forplikte penger med en gang - med andre ord kan hvem som helst bli kjent med plattformen før de bestemmer seg for å starte med trading. Denne megleren tilbyr fire former for konti, den viktigste forskjellen mellom dem er tilpassing av de inkluderte tjenestene. ‘Micro Silver’ -kontoeiere med minimum innskuddsgrense på 250 USD får tilgang til alle tradingverktøyene og former for konti, i tillegg til kontinuerlig kundestøtte som kan kontaktes til enher tid på plattformen, via epost, eller med telefon.

En ‘Standard Gull’-konto krever et minimumsinnskudd på 5000 USD, og tilbyr høyere bonuser, mens konti reservert for personlige kundekontakter (35 000 USD og over) kommer med en personlig manager og gir tilgang til et bredere utvalg av tradingsignaler og finansanalyser. Klienter med en VIP Lions Club-konto (begynner fra 50 000 USD) med tillegg i markedslikviditet for å hjelpe dem med å maksimere utbyttet fra sine tradingoperasjoner. Det er verdt å nevne at tradere i oppstartsfasen vil klare seg fint med ‘Micro Silver’-konto for å kunne prøve ut sine evner med små summer penger og lav innskuddsterskel.

6. Åpne en konto og ta ut midler

Etter å ha åpnet en tradingkonto vil du innse at det å ta ut penger kan være en ganske utfordrende oppgave å utføre. Siden BdB blir regulert av flere forskjellige myndigheter i EU, vil det kreve at du bekrefter kontoen med en gang. Straks dette har blitt gjort, blir du i stand til å sette inn penger på en rekke måter, inkludert Skrill og Payza digitale lommebøker, i tillegg til alle de store kredittkortselskapene, samt bankoverføringer. Denne tjenesten er, ved siden av uttak, uten gebyrer, og har ingen skjulte provisjoner. For å kunne sette inn midler må du klikke på ‘Deposit’-knappen øverst til høyre på meglerens hjemmeside, velge type innskudd, og fylle inn nødvendig informasjon. Tradere kan plassere et innskudd i løpet av minutter, og pengene vil dukke opp på deres konto straks etter at prosessen har blitt fullført.

Tradere som ønsker å ta ut penger, må klikke på ‘My account’-knappen øverst på siden, mens de er innlogget på sin personlige konto. Før skjemautfylling må du velge ‘Request funds’ og klikke på ‘Accept’. Tradere blir informert om fullførte transaksjoner via e-post.

7. Utdanning og opplæring av tradere

Ifølge Banc de Binary er leseferdighet innen finans et av de sentrale aspekter i det å bli en god trader. Nye klienter blir positivt overrasket over hvor enkelt det er å få adgang til et bredt utvalg av læringsmateriell. Dette inkluderer en leseliste, et nettbasert kurs, webinarer om trading, blogger, en elektronisk håndbok som beskriver alle former for tilgjengelige binære opsjoenr, og en daglig oppdatering om markedet, gjort av analyseteamet til BdB. Tradere kan til og med aksessere gratis markedssignaler fra ledende analytikere på feltet, alt sammen bidrag til å fatte riktig beslutning innen trading. Det er også verdt å nevne at du til enhver tid kan kontakte en klientmanager for å diskutere en tradingstrategi, noe som i mange tilfeller kan vise seg nyttig.

8. Klientstøtte

BdB, som er et internasjonalt selskap, lar klientene ha muligheten for tilgang til kundestøtte døgnet rundt, i tilfelle de har spørsmål eller behov for teknisk hjelp. Til tross for at antall tradere er i kontinuerlig vekst, klarer BdB stadig å yte individuell tilnærming til hver eneste av sine klienter – dine tradingresultater vil klart tjene på oppmerksomheten, støtten og den individuelle veiledningen. Kundestøtteservicen til BdB har blitt anerkjent som en av de beste innen bransjen - FX Empire og Forex Partner sine priser, i tillegg til IAIR Award for ‘Supreme quality in binary options trading’ forteller nok om kvaliteten.

9. Bør jeg velge Banc De Binary?

BdB har lyktes forholdsvis godt med å kombinere sin internasjonale erfaring ervervet de siste årene med mange års trading av binære opsjoner, noe som tillater den å lage en servicepakke med høyt nivå.

Høyt nivå på teknisk og lovgivende beskyttelse, ved siden av en moderne tradingplattform, et bredt spekter av ressurser, og et utvalg undervisningsmateriell av høy kvalitet, lar Banc de Binary by sine klienter på et produkt som er veldig imponerende. Glem imidlertid ikke at nivået deres på minimumsinnskudd er forholdsvis høyt (250 USD),og at du blir nødt til å gjennomgå en langvarig bekreftelsesprosess. Generelt sett kan BdB være et interessant valg for de som er ute etter å profitere på finansmarkedene, og som verdsetter sikkerheten til sine midler og transaksjoner.

Erfaringer med Banc de Binary

Kommentarer om Banc de Binary
( 0 )
Brukervurdering: 4.5 / 5

Legg igjen en kommentar

Banc de Binary: Erfaringer og tilbakemelding fra trader

Vis nettsted