Skip to Content

AnyOption – Beoordeling Broker en Feedback van Handelaar

4.2 / 5

Aandacht! We raden aan om niet met deze makelaar te handelen. We raden u aan te kiezen voor deze ???????? betrouwbare makelaar

AnyOption heeft de norm voor het handelen via internet gevestigd – ze bieden een simpele, gebruiksvriendelijke interface die betrouwbaar is en goed werkt. Dit bedrijf biedt het grootst mogelijke scala van activa zoals internationale indexen, buitenlandse valutaparen en grondstoffencontracten. Het kapitaal van klanten is verzekerd op gescheiden rekeningen zodat dat goed beveiligd is en alleen toegankelijk is voor de eigenaars.

1. Algemene Informatie

AnyOption is een grote broker die werd opgericht bij de opkomst van de markt voor de handel in binaire opties. Het is operationeel sinds 2008 en staat bekend als een gereputeerde broker en is een solide partner voor handelaren van ieder niveau. Als belangrijkste voordelen gelden de snelle uitbetalingen, een hoogkwalitatief handelsplatform, een groot scala van activa en licenties van verscheidene reguleringsinstituten. Men kan ook talloze artikelen uit verscheidene gezaghebbende bronnen lezen die deze broker positief waarderen. Laten we eens kijken naar de voor- en nadelen van dit bedrijf.

2. Voor- en Nadelen

Betrouwbaarheid: Zoals eerder vermeld opereert het bedrijf sinds 2008, is gereguleerd door EU-instituten en krijgt veel positieve feedback van handelaren van verschillende niveaus op het gebied van ervaring en training.

Hoogkwalitatief platform: AnyOption’s platform was als één van de eerste op de markt. Het opereert dynamisch en biedt de mogelijkheid tot het innemen van snelle opening- en slotposities zonder fouten of storingen. Haar klanten kunnen ook mobiel werken dankzij een handelsapp die gedownload kan worden voor iOS- en Androidapparaten.

Verscheidenheid in Activa: Dit handelsplatform biedt meer dan 100 verschillende activa om te verhandelen. De vier categorieën activa zijn valutaparen, aandelen, indexen en grondstoffen.

Toegankelijke hulp- en ondersteuningsdiensten: AnyOption’s medewerkers staan klaar om u zo snel mogelijk te helpen via email of per telefoon. Zelfs niet geregistreerde gebruikers kunnen met een adviseur spreken via de chatfunctie.

Meertalige interface: Zowel de site als het platform is vertaald in meer dan 10 talen.

Terugbetaling in geval van verlies: In geval van een verkeerde voorspelling bedraagt de terugbetaling van uw investering 15% en dat is veel meer dan wie dan ook van de concurrentie.

“Live” tool: Bij dit onderdeel bekijkt u trends in activa en de statistieken van de beste transacties.

3. Handelsvoorwaarden

AnyOption.com biedt haar klanten een handelsplatform dat door eigen specialisten is ontworpen. De minimumstorting bedraagt €250 en de minimumtransactie geldt €25. Men kan alleen handelen op werkdagen want het platform (en de markt) is tijdens weekends gesloten.

4. Verhandelbare activa:

De verscheidenheid van activa die op het platform beschikbaar zijn is nogal indrukwekkend; er zijn er meer dan 100 verschillende om uit te kiezen. Daarbij voegt het bedrijf regelmatig nieuwe activa toe. De meest recente betreffen aandelen Coca-Cola, Pepsi, Adidas, Nike en ook het valutapaar USD/DKK. EUR/USD, AUD/USD en USD/JPY-valutaparen zijn 24 uur per werkdag beschikbaar. Naast de klassiekers zijn er ook meer speciale zoals USD/SEK, USD/NOK, enz... Anders gezegd: de klant zal zich in zijn keuze niet beperkt voelen. U kunt altijd met een scala van instrumenten aan de gang en zo uw vaardigheden op allerlei manieren testen.

5. Handelsplatform

AnyOption's handelsplatform is goedgebouwd en werkt snel. AnyOption’s platform was als één van de eerste op de markt. Om aan de interface te wennen hebt u weinig nodig - het is simpel en gemakkelijk te gebruiken. Op dit moment kan men alleen activa verhandelen met gebruikmaking van een lineaire grafiek. Het bureau van Reuters biedt momenteel berekeningen die heel accuraat koersbewegingen aangeven.

Daarbij geven alle grafieken het handelsgedrag weer en die tonen het beeld van alle acties van klanten per activa. Men kan aan een transactie beginnen per soort van optie, de keuze van activa, de omvang van de investering en, indien nodig, het retourpercentage in geval van een verkeerde voorspelling. Men kan van over de hele wereld handelen met de speciale app die geschikt is voor iOS en Android.

Laten we eens kijken naar de soorten optiecontracten waarmee gewerkt wordt:

  • Binaire Opties Een klassiek optiecontract Daarmee kan in de meeste activa worden gehandeld. Het gemiddeld rendement is 70% en een mogelijke terugbetaling op mislukte transacties - 15% Expiratiemomenten variëren van 5 minuten tot 40 dagen.

Andere nuttige functies op het platform:

  • TakeProfit mogelijkheid: Dit begrip is geleend van andere markten en op dit platform, staat het voor een voortijdig einde van een optietransactie. Men kan dit instrument gebruiken wanneer een transactie verliesgevend dreigt te worden en toch nog winst te nemen.
  • Roll Forward: Deze mogelijkheid is er om het vervalmoment op te rekken wanneer u denkt dat dit zou kunnen helpen om de transactie winstgevend te maken.
  • En, tot slot, verdient de “Live” afdeling een aparte vermelding, want daar krijgt men toegang tot informatie over de actuele stand van zaken over markttrends die gebruikt kunnen worden als 'glazen bol' wanneer er volgens of tegen de trend in wordt gehandeld.

6. Stortingen en Opnamen

U vindt een aanmeldingsformulier op de welkomstpagina. U dient enige persoonlijke gegevens in te voeren: naam en achternaam, emailadres, telefoonnummer en een wachtwoord. Als de aanmelding is afgerond, wordt u naar uw eigen plek geleid waar u wat geld kunt storten en met het handelen kunt beginnen.

Om geld te kunnen opnemen dient u uw account te valideren (alleen de eerste keer) met gescande kopieën van uw ID-documenten. Deze procedure is noodzakelijk als maatregel tegen het witwassen van gelden en het stelt tegelijkertijd uw geld veilig.

7. Regulering van de Broker

Sinds het begin van haar activiteiten heeft AnyOption certificering verkregen van verschillende reguleringsinstituten Onder hen bevinden zich de Engelse FCA en CySec (Cyprus). Voorts respecteert AnyOption de wetten en regelgeving van de MiFID (Markets in Financial Instruments Directive) in de EU. Dit overzicht van instituten verschaft de klanten vertrouwen in AnyOption, haar solvabiliteit en de beveiliging van het saldo. Het bedrijf is zeker leider in de markt als het gaat om betrouwbaarheid.

8. Training voor Handelaren

Een paar woorden over de trainingsmogelijkheden die deze broker aan haar klanten biedt: de lesprogramma's van AnyOption zijn afgestemd op de behoeften en verschillende kennisniveaus van haar klanten. Beginners hebben toegang tot videolessen in handelspsychologie, strategiekeuze en die te gebruiken op de actuele markten. De meer gevorderde handelaren profiteren zeker van diepgravender stof over marktanalyse.

Degenen die interesse hebben in het handelen met One Touch-opties leren daar ook meer over met online lessen. Bovendien: als u lezen verkiest boven kijken is er een te downloaden eBook voor een ieder die al een account heeft geopend. Al het hierboven vermelde toont dat AnyOption serieus is met het trainen van haar handelaren en het belang begrijpt van het ontwikkelen van vaardigheden en handelaren helpt bij het toepassen van de verworven kennis en ervaring op het platform.

Zoals eerder vermeld biedt de “Live”-afdeling overzichten van statistieken over de beste actuele transacties van andere AnyOption-klanten. Dit stelt u in staat om de koers van de optie te bekijken, de activa en de geografische locatie van de geopende positie. Dit soort informatie kan niet helemaal worden gezien als een extra instrument maar wel als motiverend om succes op de markt te verkrijgen.

9. Moet ik gaan handelen bij AnyOption?

Ondanks haar ervaring blijft AnyOption niet hangen bij haar behaalde succes, maar kiest ervoor om te blijven ontwikkelen, bouwen en creëren voor haar klanten. Wanneer u wilt werken met een betrouwbare broker die al wat langer op de markt is, is AnyOption zeker geen slechte keus. In ieder geval raden wij u aan om onderzoek te doen voordat u een definitieve keuze maakt voor een broker.

Recensie van AnyOption

Reacties over AnyOption
( 0 )
Beoordeling gebruikers: 4.7 / 5

Een reactie plaatsen

AnyOption – Beoordeling Broker en Feedback van Handelaar

Site bekijken