Skip to Content

AnyOption Norge: Erfaringer og tilbakemelding fra trader 2024

4.5 / 5

Oppmerksomhet! Vi anbefaler å avstå fra å handle med denne megleren. Vi anbefaler at du velger dette ???????? pålitelig megler

AnyOption har satt standard for netthandelsbransjen – de kombinerer et komfortabelt og brukervennlig grensesnitt med stor pålitelighet og presis drift. Dette selskapet tilbyr det bredeste utvalget av ressurser, som internasjonale indekser, eksotiske valutapar, og kontrakter på råvarer. Klientenes midler blir oppbevart i separate forvaringskonti, noe som sikrer den største trygghet ettersom kun eieren av kontoen kan få tilgang.

1. Generell Informasjon

AnyOption er et stort meglerhus grunnlagt samtidig som markedet på binære opsjoner kom i gang. Det har operert siden 2008 og har blitt kjent som et hederlig meglerselskap og en kompetent samarbeidsparner for tradere på forskjellige nivå. Blant de viktigste fordelene til denne megleren må raske utbetalinger, en tradingplattform av høy kvalitet, bredt utvalg av ressurser og lisenser fra diverse reguleringsmyndigheter nevnes. Man kan også lese mange artikler som er tilgjengelige fra forskjellige autoritative kilder, og som omtaler denne megleren svært fordelaktig. La oss ta en titt på selskapets fordeler og ulemper.

2. Fordeler og ulemper ved Anyoption

Pålitelighet: Som allerede nevnt har selskapet vært i drift siden 2008, det blir regulert av instruksjoner fra EU, og har opparbeidet seg en god del positive tilbakemeldinger fra tradere med forskjellige nivå på erfaring og opplæring.

Plattform av høy kvalitet: Plattformen til AnyOption var en av de første som dukket opp på markedet. Den er rask og tillater hurtig åpning og lukking av posisjoner, uten problemer eller glipper. Klienter kan også holde seg mobile ved hjelp av en trading-app, tilgjengelig for nedlasting til iOS- og Android-enheter.

Ressursvariasjon: Denne meglerens plattform tilbyr trading med mer enn 100 forskjellige ressurser. De fire ressurskategoriene er valutapar, aksjer, indekser og råvarer.

Mottakelig hjelp og støtte: Representanter fra AnyOption er villige til å hjelpe deg så snart som mulig via e-post eller telefon. Selv en uregistrert bruker kan snakke med en konsulent gjennom live chat.

Flerspråklig grensesnitt: Både nettstedet og plattformen har blitt oversatt til mer enn 10 språk.

Avkastning i tilfelle tap: Hvis en prognose er feil, når avkastningen på din investering 15 %, noe som er vesentlig høyere enn hos noen av konkurrentene.

“Live” verktøy: I denne seksjonen kan du se gjennom tendenser for ressurser, og se statistikk på de beste tradene.

Demo-konto: Alle klienter får tilbud om en demo-konto, der de kan gjøre seg kjent med plattformen uten å risikere sine egne penger.

Ingen demo-konto er tilgjengelig for øyeblikket.

3. Tradingvilkår

AnyOption tilbyr sine klienter en tradingplattform som er designet av selskapets egne spesialister. Minimum innskuddsterskel er 150 USD, og minimumsinvestering er 25 USD. Slike betingelser er ikke alltid en fordel for nybegynnere innen trading, så de blir anbefalt å prøve ut ferdighetene med en gratis demo-konto. Trading er begrenset til ukedager, siden plattformen (og markedet) er stengt i helgen.

4. Kjerneressurser

Variasjonen i de tilgjengelige ressursene på plattformen er ganske imponerende. Det finnes over 100 forskjellige individuelle verktøy å velge mellom. Videre legger selskapet til nye ressurser relativt ofte. Deres siste tillegg er aksjer hos Coca-Cola, Pepsi, Adidas, Nike, ved siden av valutaparet USD/DKK. EUR/USD, AUD/USD, og USD/JPY er valutapar tilgjengelige døgnet rundt på arbeidsdager. I tillegg til de klassiske verktøyene kan man finne mer eksotiske – som USD/SEK, USD/NOK, og så videre. Med andre ord vil dette selskapets klienter aldri føle seg frarøvet muligheter. Man vil alltid være i stand til å jobbe med en rekke tradingverktøy og teste sine evner på forskjellige måter.

5. Tradingplattform

Tradingplattformen til AnyOption er godt konstruert og fungerer ganske raskt. Den er blant de første som dukket opp på markedet. For å bli kjent med grensesnittet trenger man ikke mye tid – den er enkel og komfortabel å bruke. For øyeblikket kan man kun trade ressurser ved å bruke et lineært diagram. Byrået ‘Reuters’ leverer for tiden sitater, noe som sikrer maksimal presisjon på prisbevegelser. I tillegg viser alle diagram også en indikator for traderoppførsel, som viser et sammendrag av alle kundehandler på denne spesifikke ressursen. Man kan gå inn i en trade ved å indikere type opsjon, valg av kjerneressurs, størrelsen på investeringen og, om nødvendig avkastningsraten i tilfelle feilaktig prognose. Man kan trade fra hvor som helst i verden, så lenge den spesielle appen tilgjengelig på iOS og Android er lastet ned.

La oss ta en titt på formene for opsjonskontrakt man kan jobbe med:

  • Binær opsjon: En klassisk form for opsjonskontrakt. Ved hjelp av denne kan man trade med de fleste ressurser. Gjennomsnittlig inntekt er 70 %, og en mulig refundering på feilslåtte trader – 15%. Utløpstid varierer fra fem minutter til 40 dager.
  • One Touch: Denne type kontrakt krever at traderen forutsier hvorvidt prisen på en ressurs kommer til å berøre nivået indikert av megleren. Lønnsomheten på denne type kontrakt er 80 % og mer.
  • Binær 0-100. Dette er en svært spesifikk form for kontrakt, som passer tradere med toleranse for høy risiko. Din fortjeneste kan nå 1000 %, men hvis prognosen er feilslått vil du miste hele beløpet.

Andre nyttige funksjoner på platformen:

  • TakeProfit tilgjengelig: Dette uttrykket er lånt fra andre markeder og på denne plattformen betyr det en for tidlig stenging av en opsjonstrade. Man bør benytte dette verktøyet hvis det virker som en trade kan bli ulønnsom og vil sikre seg fortjeneste mens det ennå er mulig.
  • Roll Forward: Denne opsjonen hjelper deg å utvide utløpstidspunktet for en opsjon hvis du avgjør at dette kan bidra til å gjøre en trade lønnsom.

Og, endelig, “Live”-seksjonen er verdt en egen omtale; her kan man få tilgang til informasjon om tendenser i det nåværende markedet, som kan virke som en hjelp til prognoseverktøy når man trader med eller mot tendensen.

6. Opprette konto og ta ut midler

Du vil finne et registreringsskjema på hjemmesiden. Du må fylle ut noe personlig informasjon: ditt fornavn, etternavn, e-postadresse, telefonnummer, og et passord. Så snart du har fullført registreringen blir du tatt med til et personlig område der det er mulig å sette inn penger og begynne med trading.

For å kunne ta ut midler må du bekrefte din konto (bare første gang) ved å oppgi skannede kopier av dine ID-dokumenter. Denne prosedyren er nødvendig som del av tiltakene som er fattet for å hindre hvitvasking av penger, og sikrer også dine midler.

Gratis uttak av penger er tilgjengelig på månedlig basis. For mer hyppige uttak blir du nødt til å betale en provisjon på 30 USD. Denne megleren jobber med en rekke betalingssystemer, alt fra internasjonale bankoverføringer til Skrill (Moneybookers), og bankkort. Søknader om uttak blir behandlet forholdsvis hurtig, så du kan forvente å motta pengene innen noen arbeidsdager.

7. Regulering av megleraktivitet

I de årene det har eksistert har AnyOption skaffet seg sertifikater fra en rekke tilsynsmyndigheter. Blant dem er britiske FCA og CySec (Cyprus). AnyOption følger videre lover og regler fra MiFID (Markets in Financial Instruments Directive) i EU. Institusjonelt oppsyn gir tillit hos klienter av AnyOption, både når det gjelder kapasiteten for å betale, og tryggheten til klientenes midler. Selskapet er helt klart en av markedslederne når det gjelder pålitelighet.

8. Opplæring av tradere

Noen ord om den type opplæring denne megleren tilbyr sine klienter: Opplæringsprogrammer hos AnyOption blir utarbeidet med tanke på behovene og de forskjellige nivåene til selskapets tradere. Nybegynnere kan se videoleksjoner om psykologien bak trading, valg av strategi, og det å ta i bruk den valgte strategien på det virkelige markedet. Mer avanserte tradere vil utvilsomt tjene på å få tilgang til mer dyptgående materiell som fokuserer på markedsanalyser.

De som er interessert i trading 0-100 og One Touch-opsjoner kan lære mer om dem med nettbaserte leksjoner også. Videre, hvis du foretrekker lesing fremfor å se film, tilbyr de en nedlastbar ebok, tilgjengelig for alle som har opprettet en konto hos megleren. Alt dette tyder på at AnyOption er seriøs når det gjelder opplæring av sine tradere, og forstår betydningen av ferdighetsutvikling, å hjelpe tradere ta i bruk sin tilegnede kunnskap, og opplevelser på plattformen i sanntid.

Som navnt tilbyr “Live”-seksjonen sammendragsstatistikk om nåværende trader gjort av andre AnyOptions-klienter. Dette tillater deg å se prisen på opsjonen, ressursen, og geografisk stadfeste hvor posisjonen ble åpnet. Denne typen informasjon kan knapt fungere som et tilleggsverktøy for trading, men skaper motivasjon om å jobbe hardt for å lykkes på markedet.

9. Bør jeg trade med AnyOption?

Til tross for sin erfaring foretrekker AnyOption å ikke hvile på laurbærene, og velger å utvikle seg, legge til og skape muligheter for sine klienter. Hvis du ønsker å jobbe med en pålitelig megler som har vært på markedet en stund nå, kommer AnyOption absolutt ikke til å være et dårlig valg. Uansett foreslår vi at du sørger for at du gjør grundig granskning og kjenner dine valg før du gjør din endelige beslutning om valg av megler du skal trade med.

Erfaringer med AnyOption

Kommentarer om AnyOption
( 0 )
Brukervurdering: 4.5 / 5

Legg igjen en kommentar

AnyOption Norge: Erfaringer og tilbakemelding fra trader 2024

Vis nettsted