Skip to Content

24option: Erfaringer og tilbakemelding fra trader

4.5 / 5

24option er en av de største meglerne i Europa som spesialiserer seg på binære opsjoner. Dette selskapet er stolt over åpenheten til sin tradingplattform, og har bransjens høyeste grense for trading, på 50 000 USD for en enkelt trade. 24option tilbyr følgende typer kontrakter: standard binær, ‘touch’, ‘intervall’ og 60-sekundersopsjoner. I Europa er 24option regulert av CySec (lisensnummer 207/13), og de følger normer og regler fra MiFID. Tradere av binære opsjoner fra mange land i verden er enige om at dette selskapets tradingplattform er den mest komfortable blant de som er tilgjengelige på markedet i dag.

Priser og sponsing
rewards

1. Generell informasjon

24option er en av verdens største meglere innen binære opsjoner, blir regulert av EU, og følger normene og kravene til MiFID. Plattformen til 24option lar meglere bruke moderne tradingverktøy, og velge fra et bredt utvalg av ressurser. I tillegg til dette kan brukere av plattformen forbli mobile hele tiden, og fortsette å trade fra hvor som helst i verden, så lenge en internett-forbindelse er tilgjengelig.

24option viser sin interesse for at hver enkelt trader skal lykkes ved å tilby en rekke nyttige tjenester. For eksempel gir læringssenteret deres tilgang til en mengde informasjon om særegenheter ved suksessfull trading, og lar nybegynnere innen trading skaffe seg grunnleggende kunnskap for å sikre en suksessfull start på karrieren. Alle tradere kan få tilgang til videoforelesninger, digitale bøker, webinarer og personlige treningsprogram til enhver tid. Alle leksjoner er siktet mot et bredt publikum, og kan være nyttige for tradere med forskjellig erfaringsnivå.

24options klienter får tilbud om en av de mest moderne servicepakkene innen trading med binære opsjoner, inkludert mer enn 100 ressurser innen fire finansielle markeder (valuta, aksjer, indekser og råvarer). De har også tilgang til forskjellige former for opsjoner, inkludert turboopsjoner, ‘touch’-opsjoner, ‘border’-opsjoner og mange flere.

Med et stabilt rykte og en seriøs tilnærming til business har 24option lyktes med å inngå samarbeid med en rekke stjerneselskaper. Blant de klareste av samarbeidsartnerne er det legendariske fotballaget ‘Juventus’.

2. Fordeler og ulemper ved 24option

Regulert av EU: 24option har en gyldig lisens fra CySec, og følger reglene beskrevet i direktivet til MiFID.

Gratis tradingsignaler: 24option tilbyr alle sine klienter gratis tilgang til tradingsignaler for å hjelpe med å fatte avgjørelser og bedre forstå markedets nåværende utvikling.

Demo-konto: Selskapet tilbyr klientene sine å bli kjent med tradingplattformen i et risikofritt miljø.

Internasjonale priser: Kvaliteten på tradingtjenestene som 24option tilbyr klientene har sikret dem flere priser innen finansiell teknologi. Blant disse er Forex Magnates 2013-2014 og EGR Operator Awards 2014.

Presise utbetalinger: Fordi megleren følger reguleringene fra MiFID, er de forpliktet til å la sine klienter sette inn og ta ut penger så raskt som mulig, og de viser at de er bevisst hver enkelt klients individuelle behov.

Tidlig stenging av transaksjoner: Denne tjenesten tillater tradere å stenge en trade før opsjonen utløper, for dermed å motta deler av overskuddet fra traden (mellom 10 % og 70 %).

Døgnåpen kundestøtte: man kan få assistanse når som helst på døgnet. Ved siden av dette vil din personlige administrator sørge for at du opplever fullstendig profesjonalitet i måten selskapet tilnærmer seg business på.

Relativt høyt minimumsbud: Sammenlignet med gjennomsnittsnivået på bransjens bidragsterskel, har 24option forholdsvis høye minimum, noe som står i 24 USD per trade.

3. Tradingvilkår

Denne megleren tilbyr klientene sin egen tradingplattform som har blitt utviklet for å innfri selskapets krav, og som hele tiden blir oppdatert og perfeksjonert. Med et minimumsinnskudd på 200 USD befinner selskapet seg i den øvre enden av innskuddskravene innen bransjen, imidlertid blir dette balansert av det faktum at de også tilbyr en demo-konto, noe som betyr at man kan bli kjent med plattformen i et risikofritt miljø. Et minimumsbud på plattformen er 24 USD, som også er ganske høyt sammenlignet med noen av “lavkost”-meglerne. Derfor er det anbefalt å innlede trading med ressurser som svinger relativt lite i pris, eller med høyere driftskapital.

4. Kjerneressurser

24option tilbyr sine tradere mer enn 100 forskjellige ressurser, inkludert valutainstrumenter, råvarer, aksjer fra de største internasjonale selskapene, i tillegg til noen av verdens viktigste indekser. Dette tillater en å plassere forskjellige innsatser på makroøkonomiske hendelser og reagere på den globale markedsutviklingen. Erfarne valutahandlere vil verdsette variasjonene til valutapar, som tar for seg de klassiske EUR/USD, USD/JPY og USD/GBP, i tillegg til mer eksotiske - for eksempel USD/MXN, NZD/CHF eller CAD/JPY.

5. Tradingplattform

Stikk i strid med konkurrentene har 24option valgt å ikke integrere ferdiglagde tekniske løsninger inn i sin plattform. I stedet har de lagd en selv, som ifølge megleren er brukervennlig og effektiv, og som holder midlene trygge.

24option tilbyr fire former for opsjonskontrakter: ‘higher/lower’, ‘one touch’, ‘grense’, og ett- minuttskontrakter.

  • ‘high/low’ er en av de mest populære,‘klassiske’ binære opsjonene. I dette tilfellet forutsier en trader om prisen på en kjerneressurs på utløpstidspunktet kommer til å være høyere eller lavere enn ved inngangstidspunktet. Hvis spådommen viser seg å være korrekt, vil fortjenesten nå opp til 80 % av budet.
  • Når det gjelder ‘one touch’-opsjonen er det hvorvidt prisen på en kjerneressurs når et visst forutbestemt nivå som bestemmer om en trade er vellykket, og denne formen for kontrakt tillater en å handle på graden av flyktighet til markedspriser.
  • ‘Grense’-opsjoner ligner i sin natur ‘one touch’, men i dette tilfellet må prisen nå det forutsatte området.
  • Til slutt, 60-sekundersopsjonen fungerer for de som er trygge på egne ferdigheter innen trading, og som vil tjene penger på markedsprisenes minste svingninger.

6. Former for konti

24option tilbyr tre former for konti som alle sikter på forskjellige kategorier tradere: En ‘Standard’-konto for nybegynere innen trading, en ‘Gull’-konto for erfarne tradere, og en ‘Platinum’-konto for de som er fullstendig trygge på sine ferdigheter og som planlegger å betjene store pengesummer.

Alle selskapets klienter, inkludert de som åpner en ‘Standard’-konto, har tilgang til alle plattformens funksjoner og alle ressurskategorier. Dessuten har alle klienter tilgang til selskapets læremidler, og kan også benytte gratis kundestøtte, noe som ikke er så vanlig blant meglere innen binære opsjoner.

Eiere av ‘Gull’- og ‘Platinum’-konti kan også få mer tilpassede tjenester, som personlige økonomiråd og prioritert teknisk støtte. I tillegg tilbyr VIP-konti høyere lønnsomhetsnivå per trade, med et 2 % tillegg for ‘Gull’-kontoeiere og 4 % for ‘Platinum’-klienter.

7. Å åpne en konto og ta ut penger

Man kan søke om registrering hos 24option gjennom selskapets hjemmeside, ved å fylle ut et skjema med personlig informasjon øverst på siden og ved å bekrefte alder (man må være over 18). Å sette inn og ta ut penger gjøres på en rekke forskjellige måter, med forskjellige kredittkort og digitale lommebøker, som Skrill (Moneybookers) og MoneyGram. Bankoverføringer er også mulig. For sistnevnte trenger man å kontakte kundestøtte for å få detaljert informasjon om beløpene for minimumsinnskudd når det gjelder bankoverføringer. Både innskudd og uttak er mulig i flere valutaer: USD, GBP, EUR, og JPY.

For å kunne ta ut midler må man fylle ut et skjema i kategorien ‘finansvirksomhet’, på sitt personlige kontoområde. Det er verdt å merke seg at uttak av midler kun kan gjøres til den kontoen man har brukt for å gjøre innskudd, ifølge selskapets retningslinjer. Dette minsker sjansen for at en tredjepart tar ut dine penger. I overensstemmelse med gjeldende lovgiving og regler fra MiFID må man levere en kopi av et ID-dokument, en kopi av et dokument som bekrefter hvor du befinner deg, og kopi av forsiden og baksiden av kredittkortet (om midlene blir overført til et kort). 24option har ikke noe lokk på uttak, så størrelsen på beløpet for uttak er kun begrenset av nåværende status på din konto.

8. Forskrifter

Tusener av tradere fra hele verden verdsetter sterkt at 24option blir fullstendig regulert av CySec (lisensnummer 207/13) og blir lisensiert ifølge normer og regler i EU. Et slikt tilsyn gjør at selskapet er forpliktet til å følge standarder på tjenester og overføringer som følger EUs finansielle lovgivning.

9. Opplæring av tradere

Holdningen til opplæring av sine klienters evner innen trading er utvilsomt en av de viktigste styrkene til 24option. Hver trader får tilgang til gratis læremateriale gjennom jevnlige webinarer, bøker om kunsten å trade, interaktive håndbøker på nettet, og en serie med videoleksjoner. På toppen av dette får hver klient tilbud om å prøve ut sine evner innen trading med en demo-konto. På den måten kan man forbedre sine evner, og venne seg til plattformen uten å måtte risikere sine egne midler med en gang.

10. Burde jeg trade med 24option?

Tatt i betraktning at 24option har satt standard for bransjen i noen år nå, vil man virkelig slite med å finne måter den er dårligere enn konkurrentene på. Hittil har 24option vært ledende når det gjelder markedet for trading av binære opsjoner. Selskapet verdsetter komfort, sikkerhet og hastighet på overføringer, noe som betyr at klienter av 24option vil tjene på den høye kvaliteten av tjenester, i et miljø uten stress.

Erfaringer med 24option

Kommentarer om 24option
( 0 )
Brukervurdering: 4.5 / 5

Legg igjen en kommentar

24option: Erfaringer og tilbakemelding fra trader

Vis nettsted