Skip to Content

AvaTrade – MĂ€klarrecensioner och handelsfeedback 2023

3.7 / 5

AvaTrade Àr en ledande internationell handelsmÀklare som har erbjudit innovative handelslösningar sedan dess grundande Är 2006. MÀklaren grundades av finansiella och e-handels-experter med en vision att kunna ge alla mÀnniskor över hela vÀrlden förtroendet att handla och investera i en trygg, sÀker och innovativ miljö.

AllmÀn information

Sedan AvaTrades grundande sÄ har mÀklandet vÀxt enormt och betjÀnar nu över 200,000 kunder över hela vÀrlden, utför mer Àn 2 miljoner handelsaffÀrer i mÄnaden och har en mÄnatlig handelsvolym pÄ över 60 miljarder dollar. AvaTrade verkar pÄ internationell basis med sitt högkvarter baserat pÄ Irland pÄ: Five Lamps Place, Amiens Street, Dublin 1 Irland. Dessutom har AvaTrade kontor i Italien, Frankrike, Japan, Spanien, Australien, Mongoliet, Kina, Nigeria, Chile och i Sydafrika. Med alla dessa kontor vÀrlden över sÄ kan AvaTrade kompetent erbjuda all den support och service handlare globalt behöver.

Sedan 2009 har AvaTrade vunnit 9 stora branschpriser och fortsÀtter att vara i framkant över konkurrensen och Àr vÀl etablerat samt har ett utmÀrkt rykte i branschen. Dessutom Àr AvaTrade licensierat och reglerat av flertalet regleringsmyndigheter över hela vÀrlden. Se vilka som reglerar dem nedan.

  • AVA Trade EU Ltd Ă€r reglerat av den IrlĂ€ndska centralbanken
  • AVA Trade Ltd Ă€r reglerat av the B.V.I Financial Services Commission
  • Ava Capital Markets Australia Pty Ltd Ă€r reglerat av the ASIC
  • Ava Capital Markets Pty is Ă€r reglerat av the South African Financial Services Board (FSP)
  • Ava Trade Japan K.K. Ă€r reglerat i Japan av the FSA och the FFAJ

Fördelar och nackdelar

Starkt reglerad: AvaTrade Àr starkt reglerad av 5 olika globala regleringar som sÀkerstÀller att deras handelsservice Àr professionell, pÄlitlig och transparent.

Exceptionell support: AvaTrades kundtjÀnst Àr bÀst i klassen och har vunnit flertalet priser nÀr det gÀller kundrelationer och service. Support finns tillgÀnglig 24/7 och finns pÄ flera olika sprÄk med 37 telefonnummer frÄn olika lÀnder och en internationell kundtjÀnstlinje. Dessutom kan handlare fÄ support via email, live chat och diverse sociala mediekanaler.

Multipla handelsplattformar: AvaTrade erbjuder handlare med ett stort utbud av sofistikerade handelsplattformar. Oavsett pÄ vilken nivÄ du befinner dig pÄ sÄ har AvaTrade en handelsplattform för dig.

Omfattande utbildning: AvaTrade erbjuder sina handlare med en omfattande utbildningsavdelning med material för handlare pÄ alla nivÄer.

Vanliga frÄgor & svaravd: FAQ avdelningen saknar djup och det krÀvs mycket grÀvande för att hitta infon du letar efter.

Handelsvillkor

AvaTrade ger sina handlare fördelaktiga handelsvillkor, vilka har hjÀlpt dem att klÀttra till toppen bland nÀthandelsmÀklarna. AvaTrade tar inte ut nÄgra provisioner utan fÄr dock in sina avgifter frÄn spreaden. Handlare har valet mellan tvÄ olika prismodeller, fasta spreads eller flytande spreads. De fasta spreadsen Àr inte de lÀgsta pÄ marknaden med 1,9 pips för de EUR/USD största valutaparen. Dock sÄ kan mer aktiva handlare med mer erfarenhet vÀlja att handla med flytande spreads som normalt ligger pÄ 0,7 pips för EUR/USD-valutaparen. AvaTrade belönar de seriösa handlare som gör insÀttningar pÄ över 100000 USD, EUR, GBP eller liknande sÄvÀl som handlare med $100 miljoner i kvartalsvis handelsvolym. Handlare pÄ denna nivÄ kan njuta av reducerade spreads. En sak till att hÄlla i Ätanke Àr att spreadsen kan variera mellan handelsplattformar och att AvaTrade erbjuder handlare med ett stort utbud av handelsplattformar att handla pÄ.

Handelsplattform

NÀr det kommer till handelsplattformar sÄ gör AvaTrade dig inte besviken. MÀklaren har en plattform för nÀstan varje typ av handlare, erfaren eller inte sÄ har AvaTrade en plattform för att passa dennes behov. Varje plattform erbjuder handlaren en unik och kraftfull handelsupplevelse, oavsett om det Àr manuell eller automatiserad handel. Handlare kan vÀlja mellan ett brett utbud av plattformar, men de flesta av dem bygger pÄ eller Àr integrerade i mjukvaran i MetaTrader. Denna handelsmjukvara Àr den vanligaste och populÀraste i vÀrlden och ger handlaren tillgÄng till över 250 handelsinstrument, flertalet avancerade analysverktyg och sofistikerade tabellpaket. AnvÀndargrÀnssnittet pÄ alla av MetaTraders plattformar Àr mycket intuitivt, lyhört och snyggt designat och anvÀndarvÀnligt. AvaTrades plattformar Àr de bÀsta i sin klass och har vunnit flera priser. Se nedan vilka plattformar som AvaTrade erbjuder.

Manuella handelsplattformar: MetaTrader 4 (MT4); MetaTrader 5 (MT5); MetaTrader 4 Web Trading; AvaOptions; AvaTradeGo.

Automatiserad handel: DupliTrade; MQL5; ZuluTrade; RoboX; Mirror Trader.

Mobilhandel

AvaTrade presenterar en sofistikerad mobil handelsplattform som kallas “AvaTradeGo”. Denna mobila handelsplattform finns att ladda ner bĂ„de för iOS och Android mobila enheter frĂ„n Apple App Store och Google Play Store. Den mobila handelsappen Ă€r intuitivt designad och polerad för att erbjuda en sömlös mobil handelsupplevelse. Handlare har tillgĂ„ng till en sofistikerad dashboard, helt komplett med en uppsjö av managementverktyg, avancerade grafer, live feeds om marknadstrender och en social aspekt för att förstĂ„ kĂ€nslan för marknaden. Den mobila handelsplattformen Ă€r inte pĂ„ samma avancerade nivĂ„ som de dator och webb-baserade plattformarna som AvaTrade tillhandahĂ„ller, utan fokuserar frĂ€mst pĂ„ en enkel, men perfekt mobil handelsupplevelse. Trots allt sĂ„ Ă€r det detta som handlare vill ha frĂ„n en mobil handelsplattform och de kommer utföra alla seriösa affĂ€rer och beslut frĂ„n sin datorplattform. DĂ€rmed sĂ„ ger AvaTradeGo app tillgĂ„ng till handlarens portfölj, enklare analystekniker, insikt pĂ„ hur marknaden rör sig och en social handelsaspekt.

Demo-konto

För handlare som tvekar om de verkligen ska handla med AvaTrade sÄ finns det möjligheten att ha ett demokonto som Àr det samma som ett riktigt konto. Handlare kan uppleva en autentisk handelsupplevelse genom att handla med virtuella pengar pÄ demokontot. Alla av de verktyg, funktioner och handelsinstrument Àr samma i demokontot som pÄ det riktiga kontot. DÀrmed kan handlare uppleva AvaTrades handelsplattformar innan man bestÀmmer sig för att öppna ett riktigt konto.

Kontotyper

AvaTrade erbjuder sina handlare tvÄ typer av handelskonton, ett standard och ett swap-free islamiskt handelskonto för muslimska handlare. Alla konton Àr gratis att öppna men krÀver en minsta insÀttning pÄ $100. NÀr du öppnar ett konto sÄ har handlare tillgÄng till alla plattformar, verktyg och funktioner som AvaTrade har att erbjuda. Varje handlare behandlas lika och ges samma möjligheter.

Att öppna ett konto

Att öppna ett konto med AvaTrade Àr mycket lÀtt. Det finns bara tre enkla steg för att kunna öppna kontot och du kan se dem nedan.

  1. Gör fÀrdigt ansökningsformulÀret frÄn AvaTrade sajten.
  2. Verifiera dina personuppgifter.
  3. SÀtt in pengar pÄ ditt konto med en minsta insÀttning pÄ $100.

 

Även fast ovanstĂ„ende steg Ă€r enkla sĂ„ krĂ€ver AvaTrade vissa handlingar för att kunna verifiera ditt konto. Alla handlare mĂ„ste skicka in en fĂ€rgkopia pĂ„ sin av staten utfĂ€rdad legitimation (pass, körkort, ID-kort). Dessutom för att ytterligare kunna bevisa din identitet sĂ„ mĂ„ste handlare skicka in bevis pĂ„ var de bor i form av sin adress. Till exempel sĂ„ kan handlare skicka in en el/vattenrĂ€kning frĂ„n de senaste 6 mĂ„naderna. Denna rĂ€kning mĂ„ste ha ditt namn och adress och matcha den info som du uppgav i ansökningsformulĂ€ret. Om du inte har en sĂ„dan rĂ€kning sĂ„ fungerar ett bankutdrag med ditt namn och adress ocksĂ„. Hela verifieringsprocessen tar inte mer Ă€n nĂ„gra dagar och sĂ„ fort detta Ă€r klart sĂ„ kan du börja handla.

Uttag av tillgÄngar

AvaTrade erbjuder en enkel process för uttag. För att du ska kunna ta ut pengar frÄn ditt konto sÄ mÄste du gÄ till uttagsdelen pÄ ditt konto och ansöka om ett uttag genom att fylla i uttagsformulÀret online. NÀr du gjort detta sÄ kommer dina uttagsmetoder att visas för dig. Pga anti-penningtvÀttsregleringar sÄ mÄste handlare ta ut sina pengar till samma kÀlla som man anvÀnde till att sÀtta in sina pengar pÄ. De mÄste göra detta för upp till 200 % av sin insÀttning. Till exempel om en handlare sÀtter in 1000$ med kreditkort sÄ mÄste de ta ut de första 2000$ till detta kreditkort innan alla andra uttagsmetoder blir tillgÀngliga. Alla uttag Àr normalt bearbetade inom 1-2 arbetsdagar, dock Àr 10 arbetsdagar tillsatta till uttag. De tillgÀngliga uttagsmetoderna som handlare har tillgÄng till Àr: Kreditkort, banköverföring, Skrill, WebMoney och Neteller.

Handlarutbildning

AvaTrade Àr hÀngivet till att utbilda sina kunder för att de ska kunna handla med förtroende och dÀrmed erbjuder de ett omfattande utbildningscenter pÄ sin hemsida. PÄ detta utbildningscenter sÄ kan handlare hitta otaliga artiklar, tutorials, guider, handelsvideos, webbinarier, eBooks och mer. AvaTrade har utbildningsmaterial för bÄde nybörjare och kunniga handlare sÄ oavsett vilken erfarenhetsnivÄ du befinner dig pÄ, sÄ kan AvaTrades utbildningscenter hjÀlpa dig att förbÀttra dina kunskaper och fÀrdigheter.

Ska jag handla med AvaTrade?

AvaTrade Àr en mycket pÄlitlig nÀthandelsmÀklare som erbjuder utmÀrkt handelsservice. De erbjuder service till ett brett utbud av handlare och erbjuder flertalet finansiella instrument att handla pÄ pÄ flera olika globala marknader. MÀklaren Àr helt uppenbart i framkant i branschen efter den har vunnit flera priser och Àr högt reglerad sÄvÀl som multinationell. Om du Àr en handlare som letar efter att kunna handla med en professionell och kompetent handelsmÀklare sÄ kan AvaTrade vara för dig.

Recensioner om AvaTrade

Kommentarer om AvaTrade
( 0 )
AnvÀndarbetyg: 4.4 / 5

LĂ€mna en kommentar

AvaTrade – MĂ€klarrecensioner och handelsfeedback 2023

Besök webbplats