Skip to Content

Binatex – απόψεις επενδυτών και κριτική για την εταιρεία

regulation
Ρυθμιζόμενη από την Διεθνή Χρηματοπιστωτική Επιτροπή IFC
region
Αποδεχτείτε τους εμπόρους από την Ελλάδα
rating
4.7
/ 5
Αξιολόγηση: 15
Κριτικές: 22
bonus
Μπόνους πρώτης
κατάθεσης
Εγγραφείτε μέσα σε 10:00 λεπτά και κερδίστε ένα δώρο

Η χρηματομεσιτική εταιρεία Binatex ιδρύθηκε το 2015 και κατάφερε να προσελκύσει το ενδιαφέρον των επενδυτών αρκετά γρήγορα. Μέσα σε δύο μόνο χρόνια λειτουργίας, η εταιρεία έλαβε 6 διεθνή βραβεία για το φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον εργασίας της, τις δυνατότητες της πλατφόρμας συναλλαγών της, την υποστήριξη πελατών που προσφέρει καθώς και για τη δημιουργική της προσέγγιση.

Διαβάστε ολόκληρη την κριτική
Όροι συναλλαγών
Περιουσιακά στοιχεία:
Κερδοφορία:
Ελάχιστη κατάθεση:
Ελάχιστο ποσό συναλλαγής:
48
μέχρι και 75%
$10
$1
Λογαριασμός demo:
Εγγραφή μέσω διαδικτύου:
Τηλεφωνική υποστήριξη:
Συνομιλία με τμήμα υποστήριξης:
ναι
ναι
8-800-333-20-67
no
Περιουσιακά στοιχεία:
48
Κερδοφορία:
μέχρι και 75%
Ελάχιστη κατάθεση:
$10
Ελάχιστο ποσό συναλλαγής:
$1
Λογαριασμός demo:
ναι
Εγγραφή μέσω διαδικτύου:
ναι
Τηλεφωνική υποστήριξη:
8-800-333-20-67
Συνομιλία με τμήμα υποστήριξης:
no
Καταθέσεις και αναλήψεις
b_visac_mastercardf_skrillg_neteller
Κριτική για την Binatex
Αξιολόγηση χρηματομεσίτη: 4.1 / 5

1. Γενικές πληροφορίες

Η ιστοσελίδα της Binatex είναι διαθέσιμη σε 15 γλώσσες καθώς η εταιρεία απευθύνεται σε επενδυτές από διάφορες χώρες. Επιπλέον, η εταιρεία έχει πιστοποιητικό συμμόρφωσης από τον φορέα FMRRC (μπορείτε να βρείτε αναλυτικές πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα του ρυθμιστικού φορέα). Η Binatex καταβάλλει προσπάθειες να ξεχωρίζει μεταξύ των ανταγωνιστών της και να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους πελάτες της. Ας γνωρίσουμε όμως καλύτερα τον χρηματομεσίτη Binatex.

2. Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της Binatex

Χαμηλό ποσό ελάχιστης κατάθεσης: αρκεί μια κατάθεση10 $ για να ξεκινήσετε να πραγματοποιείτε συναλλαγές στην πλατφόρμα της εταιρείας. Στην περίπτωση αυτή, το ελάχιστο ποσό συναλλαγής θα είναι 1 $.

Λογαριασμός demo (δοκιμαστικός): αμέσως μετά την εγγραφή σας, λαμβάνετε έναν εικονικό λογαριασμό με 1000 $ που σας επιτρέπει να δοκιμάσετε τις δυνατότητες της πλατφόρμας και να εξοικειωθείτε με το περιβάλλον εργασίας της.

Ρυθμιζόμενη από τον φορέα FMRRC: όπως έχουμε ήδη αναφέρει πιο πάνω, η Binatex διαθέτει άδεια από τον φορέα Financial Market Relations Regulation Center. Αυτό αποτελεί εγγύηση για την ειλικρινή και δίκαιη αντιμετώπιση των πελατών της εταιρείας.

Επιστροφές επί ζημιογόνων συναλλαγών: η Binatex είναι η μόνη χρηματομεσιτική εταιρεία στην αγορά που δίνει επιστροφές από κάθε ζημιογόνο συναλλαγή χωρίς πρόσθετες υποχρεώσεις εκ μέρους του πελάτη.

Πολυ-επίπεδο σύστημα: η χρηματομεσιτική εταιρεία εφαρμόζει ένα σύστημα σύμφωνα με το οποίο το επίπεδο ενός επενδυτή ανεβαίνει ανάλογα με τον όγκο των κλεισμένων συναλλαγών του, ξεκινώντας από το επίπεδο 1 και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο 10. Όσο υψηλότερο είναι το επίπεδο που βρίσκεται, τόσο περισσότερες ευκαιρίες έχει ο επενδυτής: για παράδειγμα, στο ανώτατο επίπεδο η επιστροφή από κάθε ζημιογόνο συναλλαγή είναι 10% και όλο το υλικό στην ενότητα εκπαίδευσης είναι προσβάσιμο τόσο σε μορφή κειμένου όσο και σε μορφή βίντεο.

Πρακτική παρουσίαση στατιστικών: η εταιρεία έχει καταβάλει αξιόλογη προσπάθεια για την οργάνωση της ενότητας στατιστικών – τα στοιχεία των συναλλαγών παρουσιάζονται με πρακτικό και σαφή τρόπο, επιτρέποντας τη χρήση της ενότητας ως ένα πλήρως λειτουργικό ημερολόγιο συναλλαγών για την ανάλυση της κερδοφορίας των συναλλαγών και τον εντοπισμό πιθανών λαθών και περιοχών που χρήζουν βελτίωσης.

Υποστήριξη όλο το 24ωρο: έχετε τη δυνατότητα να υποβάλλετε ερωτήσεις ανά πάσα ώρα της ημέρας μέσω της ζωντανής συνομιλίας στην ιστοσελίδα της εταιρείας, τηλεφωνικά ή μέσω e-mail.

Μπόνους καλωσορίσματος: σε κάθε νέο πελάτη δίνεται η ευκαιρία να λάβει ένα 100% μπόνους καλωσορίσματος στην πρώτη του κατάθεση. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το ποσό του μπόνους δεν είναι αναλήψιμο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο ως πρόσθετο κεφάλαιο συναλλαγών για αύξηση της κερδοφορίας.

Μικρός αριθμός περιουσιακών στοιχείων: προς το παρόν, οι πελάτες έχουν πρόσβαση σε λίγο περισσότερα από 20 περιουσιακά στοιχεία προς διαπραγμάτευση, το οποίο είναι αρκετά χαμηλότερο σε σχέση με άλλες κορυφαίες χρηματομεσιτικές εταιρείες.

3. Υποκείμενα περιουσιακά στοιχεία

Οι πελάτες της Binatex μπορούν να διενεργούν συναλλαγές σε ζεύγη νομισμάτων, σε μετοχές εταιρειών (Google, Facebook, Apple, Starbucks κλπ.), καθώς και σε εμπορεύματα όπως το πετρέλαιο και ο χρυσός. Παρόλο που προς το παρόν ο αριθμός των περιουσιακών στοιχείων είναι μικρότερος σε σχέση με άλλες πλατφόρμες συναλλαγών, η εταιρεία έχει ανακοινώσει ότι σκοπεύει να εμπλουτίσει σημαντικά τη γκάμα των προς διαπραγμάτευση προϊόντων της, μέσα στους επόμενους μήνες.

4. Πλατφόρμα συναλλαγών

Η ομάδα της Binatex προτίμησε να μην επιλέξει την εύκολη λύση και δεν χρησιμοποίησε έτοιμες λύσεις, αλλά σχεδίασε τη δική της πλατφόρμα. Xρησιμοποιώντας ένα σύστημα πληροφόρησης σε πραγματικό χρόνο, μπορείτε να παρακολουθείτε τον αριθμό των ενεργών επενδυτών και να ανοίγετε συναλλαγές. Μπορείτε επίσης να ανοίγετε νέες καρτέλες με παράθυρα γραφημάτων ενώ τα γραφήματα μπορούν να εμφανίζονται είτε σε γραμμική μορφή είτε σε μορφή κεριών. Οι τιμές παρέχονται από την Bloomberg, επομένως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για ανακριβή ή ψευδή δεδομένα αγοράς. Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι υπάρχουν εξειδικευμένες ενότητες με σήματα συναλλαγών, οικονομικό ημερολόγιο, εκπαιδευτικά βίντεο και αξιολόγηση των καλύτερων επενδυτών στο κάτω μέρος της οθόνης της πλατφόρμας. Ο επενδυτής μπορεί να επιλέξει να εμφανίζονται ή να μην εμφανίζονται αυτά τα στοιχεία, ανάλογα με τις προτιμήσεις του.

Όσον αφορά τους τύπους των συμβάσεων δικαιωμάτων προαίρεσης, προς το παρόν δεν υπάρχει ποικιλία καθώς η μόνη μορφή που είναι διαθέσιμη είναι ο κλασικός τύπος «Up/Down», με πιθανές περιόδους λήξης από ένα λεπτό έως 24 ώρες.

5. Καταθέσεις και αναλήψεις

Για να ανοίξετε λογαριασμό demo στην Binatex, αρκεί να καταχωρήσετε το email σας στην αντίστοιχη φόρμα που βρίσκεται στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας και θα αποκτήσετε πρόσβαση σε ένα εικονικό περιβάλλον συναλλαγών1000 USD με πραγματικές τιμές. Αρκεί επίσης να κάνετε μια κατάθεση τουλάχιστον 10 USD / 10 EUR για να ανοίξετε πραγματικό λογαριασμό με πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες της πλατφόρμας. Μπορείτε να κάνετε κατάθεση μέσω των καρτών Visa και MasterCard ή μέσω διάφορων ηλεκτρονικών συστημάτων πληρωμών. Όπως αναφέραμε πρωτύτερα, οι πελάτες δικαιούνται ένα μπόνους πρώτης κατάθεσης που φτάνει το 100% του ποσού της κατάθεσης.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι αναλήψεις στην Binatex πραγματοποιούνται μέσω του ίδιου μέσου πληρωμής με το οποίο έγινε και η κατάθεση. Τα αιτήματα διεκπεραιώνονται εντός 1-3 εργάσιμων ημερών με σειρά προτεραιότητας. Υπάρχει ένα μηνιαίο ανώτατο όριο στον αριθμό αιτημάτων για ανάληψη, ανάλογα με το επίπεδο στο οποίο βρίσκεται ο επενδυτής (βλ. παραπάνω). Σχετικές πληροφορίες βρίσκονται στον προσωπικό λογαριασμό του επενδυτή, στην πλατφόρμα.

Δεδομένου ότι η Binatex είναι ρυθμιζόμενος χρηματομεσίτης, θα σας ζητηθεί να της αποστείλετε αντίγραφα εγγράφων ταυτοποίησης για λόγους ασφαλείας και για λόγους συμμόρφωσης με το νόμο κατά της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες ενέργειες προτού μπορέσετε να κάνετε κατάθεση ή ανάληψη κεφαλαίων. Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε προβλήματα με αυτήν τη διαδικασία μπορείτε να συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας διαχειριστή λογαριασμού.

6. Εκπαίδευση επενδυτών

Η εταιρεία έχει ετοιμάσει μια αξιόλογη βάση εκπαιδευτικού υλικού τόσο για αρχάριους όσο και για επαγγελματίες επενδυτές. Η σχετική ενότητα στην ιστοσελίδα της Binatex περιέχει πληθώρα άρθρων και εκπαιδευτικών παρουσιάσεων σε βίντεο πάνω σε διάφορα θέματα τεχνικής και θεμελιώδους ανάλυσης. Για παράδειγμα, οι ειδικοί της εταιρείας βοηθούν τους επενδυτές να μάθουν να αναγνωρίζουν τους διάφορους σχηματισμούς γραφημάτων, να χρησιμοποιούν τους δείκτες και να αναλύουν τη διαδικασία των συναλλαγών τους. Οι επενδυτές μπορούν να αποκτούν πρόσβαση σε όλο και πιο αναλυτικό και πιο πλούσιο υλικό καθώς αυξάνεται ο όγκος συναλλαγών τους, με βάση το σύστημα συγκέντρωσης πόντων που αναφέραμε παραπάνω.

7. Να πραγματοποιώ συναλλαγές με την Binatex;

Παρά την πρόσφατη είσοδό της στην αγορά, η Binatex έχει αποδειχτεί ένας αξιόπιστος συνεργάτης για τους επενδυτές όλων των επιπέδων εμπειρίας. Οι επενδυτές μπορούν να εργάζονται στην πλατφόρμα συναλλαγών της χρηματομεσιτικής εταιρείας, ξεχνώντας την ύπαρξη σκόπιμων εμποδίων που δημιουργούν άλλοι χρηματομεσίτες -και χάρη σε αυτό, οι πελάτες της Binatex έχουν τη δυνατότητα να αφοσιωθούν πλήρως στη διαδικασία διενέργειας συναλλαγών, έχοντας τη βεβαιότητα ότι το αποτέλεσμα της συναλλαγής τους δεν θα επηρεαστεί από διάφορους χειρισμούς των επιπέδων των τιμών.

Αρκετοί ισχυρίζονται ότι Binatex μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα στον κόσμο των δυαδικών επιλογών: η ιστορία της εταιρείας δείχνει ότι η λειτουργία των χρηματομεσιτικών εταιρειών έχει περιθώρια βελτίωσης, ενώ οι υπηρεσίες τους μπορούν να γίνουν ακόμα πιο προσιτές από οικονομικής πλευράς για πολλούς επενδυτές.

Κριτικές για την Binatex

Σχόλια για την Binatex
( 22 )
Αξιολόγηση χρήστη: 4.7 / 5

Σχόλια: 22

 1. avatar
  Χάρης
  28/06/2018

  Γειά σας

  Θα ήθελα να με βοηθήσετε σχετικά το πως μπορώ να κάνω ανάληψη χρημάτων στην binatex.Εχω στείλει φωτογραφία της ταυτότητάς μου σε ενα email που μου στείλανε οτι η ανάληψη που έκανα απορρίφθηκε.Αρκεί αυτό?

  Ευχαριστώ

 2. avatar
  Μελινα
  02/09/2018

  Δοκιμασα την binatex και εβγαλα ενα καλο χρηματικο ποσο τωρα δεν ξερω αν ειναι αληθεια!

  • avatar
   Χαραλαμπος Αρβανιτακης
   10/04/2019

   Δεν βλεπω να σας εχει απαντηση καποιος » επενδυτης».Λετε να ναι αληθη ολ αυτα η μουφα;

    • avatar
     κατερινα
     22/05/2019

     θα μπορούσαμε να επικοινωνήσουμε έτσι ώστε να με βοηθήσετε?έστω με email ή Facebook!

 3. avatar
  Διονυσια
  02/09/2018

  Εβγαλα 600€ μεσα σε μια ευδομαδα και τα αποταμιευσα απο την πιστωτικη μου τωρα συνεχιζω τις επενδυσεις!

  • avatar
   Γιαννης
   29/09/2018

   Καλησπερα Διονυσια.
   Ειναι πράγματι αξιόπιστο αυτο όλο;

  • avatar
   Γιαννης
   11/05/2019

   Διονυσια πως το εκανες αυτο?

 4. avatar
  Elenina
  07/09/2018

  Καλημέρα, έκανε κάποιος ανάληψη μετρητών από τον λογαριασμό το τραπεζικό του από τα κέρδη πού είχε στην Binatex;

 5. avatar
  ΙΟΥΛΙΟΣ
  18/09/2018

  Καλησπερα.μπορω να εμπιστευτο το Binatex ωστε να δοσω τα στειχια μου και να ακουλουθησο το προγραμα

 6. avatar
  Βασίλης
  08/10/2018

  Πες πως κέρδισες οκ?)))..πως θα πάρεις τα χρήματα,?? πουθενά δεν εξηγεί ανάληψη χρημάτων απο κέρδη…χαχα

 7. avatar
  Θεοδωρα
  21/10/2018

  ποσο αξιόπιστο ειναι ολο αυτο ???

 8. avatar
  Λίτσα
  29/10/2018

  Θέλω να δοκιμάσω, αλλά δε ξέρω πώς,πολύ δύσκολο.

 9. avatar
  Αποστολος
  12/02/2019

  Γιατί δεν ελαβαν απαντήσεις όλοι ποιο πανω;

 10. avatar
  Αντώνης
  17/02/2019

  Μπορείτε να μου πείτε Σε πόσες μέρες μπορώ να κάνω ανάληψη από τη στιγμή που μπορώ να αφήσω να αποφασίσω να να πάρω τα χρήματά μου πόσες μέρες το ανώτερο θα έχω πάρει τα χρήματα στο λογαριασμό μου

 11. avatar
  νανα
  21/02/2019

  Για όσους μένουν Ελλάδα και εγγραφούν, πώγε δηλώνονται στην εφορία τα ποσά που θα κερδιθούν;

 12. avatar
  ximoulis
  21/02/2019

  προσπαθώ να κάνω μια πρώτη κατάθεση 10€ να δω τι παίζει και δεν μπορώ. όλο error βγάζει.
  ξέρει κανείς κάτι?

 13. avatar
  marianefeli
  13/04/2019

  εγω δεν μπορώ να κάνω κατάθεση μου λέει απορρίπτεται αλλά τα ποσά χρεώνονται κανονικά στον τραπεζικό μου λογαριασμό. Περιμένω μία εβδομάδα τώρα στέλνω μηνυματα αλλά τίποτα δεν γίνεται. Εχω απογοητευτεί

 14. avatar
  Γιαννης
  11/05/2019

  Εχει παρει κανεις χρηματα στον λογαριασμο του απο αυτη την πλατφορμα?

 15. avatar
  Μαρία
  13/05/2019

  Όταν είχα επενδύσει 300 ευρώ στις 10 μαϊου κέρδισα 540 ευρώ αλλά αυτά τα χρήματα δεν μου επιστράφηκαν στον τραπεζικό μου λογαριασμό. Πώς θα γίνει να ζητήσω πίσω τα χρήματα που επενδυσα;

Γράψτε ένα σχόλιο